Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Παλία κορίτσια για τους ιδιωτικούς και δημόσιος είχε διαχωρισμό όσο αφορά τη συμπλήρωση των 2.5 ετών. Αν θυμάμαι καλά πέρσυ έλεγαν ότι για τους ιδιωτικούς η συμπλήρωση των 2,5 ετών θα γινόταν μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ στους δημόσιους μόνο μέχρι Σεπτέμβριο. Φέτος και για τους 2 το ίδιο???Ξέρει καμια κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω παντως η μετακινηση ειναι πανω κατω 700 - 800 ευρω. δεν ειναι τραγικα χρηματα γυρω στα 70 το μηνα. Αν βεβαια δε σκοπευες να δωσεις τιποτα τοτε βαζεις μονο δημοσιους και πηγαινοερχεσαι εσυ. αλλα επισης για να το κανεις αυτο θα χρειαζεσαι καποια χρηματα βενζινες εκτος κ αν μενεις διπλα. οποτε δεν νομιζω πως θα επηρεασει ιδιεταιρα αρνητικα γενικοτερα...

Ναι εχεις δικιο δεν ειναι πολυ τραγικο το ποσο αλλα δε παει να το σκεφτεσαι, εγω τουλαχιστον που δεν μου περισευουν ουτε αυτα τα λιγα:cry: .Ευτυχως εχω δημοσιους παιδικους κοντα μου και ελπιζω να σταθω τυχερη να το παρουν το μικρο μπας και καταφερω να βρω και καμια δουλιτσα απο Σεπτεμβρη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλία κορίτσια για τους ιδιωτικούς και δημόσιος είχε διαχωρισμό όσο αφορά τη συμπλήρωση των 2.5 ετών. Αν θυμάμαι καλά πέρσυ έλεγαν ότι για τους ιδιωτικούς η συμπλήρωση των 2,5 ετών θα γινόταν μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ στους δημόσιους μόνο μέχρι Σεπτέμβριο. Φέτος και για τους 2 το ίδιο???Ξέρει καμια κάτι άλλο?

φετος ευτυχως ζητανε και για δημοσιους και για ιδιωτικους κοινη ημερομηνια, γιατι περσυ ειχαν μπερδευτει πολλοι με αυτο το θεμα

Διαφημίσεις

Ε ρε γμτ.......... Όλα του γάμου δύσκολα.... Ο λογιστής του άντρα μου δε μπορεί να του δώσει το εκκαθαριστικό γιατί έχει πρόβλημα ο Η/Υ του.... Θέλω να κλάψω.... Ειλικρινά......

ας παει ο αντρας σου μια στιγμη εφορια να το βγαλει. το ζητας και καπου απο το ιντερνετ και πας στην εφορια και στο εχουν ετοιμο!

εδω παντως η μετακινηση ειναι πανω κατω 700 - 800 ευρω. δεν ειναι τραγικα χρηματα γυρω στα 70 το μηνα. Αν βεβαια δε σκοπευες να δωσεις τιποτα τοτε βαζεις μονο δημοσιους και πηγαινοερχεσαι εσυ. αλλα επισης για να το κανεις αυτο θα χρειαζεσαι καποια χρηματα βενζινες εκτος κ αν μενεις διπλα. οποτε δεν νομιζω πως θα επηρεασει ιδιεταιρα αρνητικα γενικοτερα...

Μια διευκρινηση σας παρακαλω. Αν θελω να δηλωσω ιδιωτικο παιδικο που προσφερει μετακινηση, ΑΛΛΑ εγω θελω να τα πηγαινοφερνω μονη μου (μιας και θα πηγαινω την κορη μου στο νηπιο) θα πρεπει να πληρωσω τα 700? Δηλαδη η μετακινηση ειναι υποχρεωτικη?

ο γιος μου ειναι 1,6 χρονών και καποιοι σταθμοι που θα βάλω ειναι στο Α.1.1 και κάποιοι άλλοι στο Α.1.2 .

Στην αίτηση συμπηρώνω 2 φορές με Χ (δηλαδή μία για Α.1.1 και μία για Α.1.2.);;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μια διευκρινηση σας παρακαλω. Αν θελω να δηλωσω ιδιωτικο παιδικο που προσφερει μετακινηση, ΑΛΛΑ εγω θελω να τα πηγαινοφερνω μονη μου (μιας και θα πηγαινω την κορη μου στο νηπιο) θα πρεπει να πληρωσω τα 700? Δηλαδη η μετακινηση ειναι υποχρεωτικη?

ΟΧΙ δεν πληρώνεις- μόνο εάν έκανες εσυ χρηση του σχολικού πληρώνεις

Διαφημίσεις

τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο. λες οτι θα τον πας εσυ και δεν σου ζτανε λεφτα

Μόλις τελείωσα κ εγώ! Περιμένω μια φιλη να καταθέσει την αίτηση της.

Οποία έχει την αίτηση έτοιμη τελειώνει κυριολεκτικά σε 2 λεπτά.

Το μπούγιο στα γραφεία θεσσαλονίκης γίνεται γιατί κοιτάνε ΤΏΡΑ τους παιδικούς....κ συμπληρωνουν τώρα την αίτηση. Δεν φταίει η ΕΕΤΑΑ για αυτό...

Ενημερωση

Οποία μαμα είναι/ήταν αναπληρώτρια εκπαιδευτικός κάνει χαρτιά ως εργαζόμενη!! :wink:;-):wink:;-):wink:

ΣΩΣΤΑ!!!!!! μια φιλη εκανε ετσι ενσταση περσι και την πηρανε. με τοση τρεχαλα ξεχασα να το αναφερω κι εγω

κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι..δεν ειναι πισω μπρος η αιτηση για να την τυπωσω,σωστα?ειναι 7σελιδες συνολικα?την ενσταση θα την βαλω μαζι με την αιτηση??ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

εχεις mail. κάνε edit το post σου, και σβήσε το e-mail σου...

Εδω και 2-3 ωρες προσπαθω να ανοιξω τις δομες για θεσσαλονικη και η σελιδα ειναι πεσμενη λογω κινησης φανταζομαι οπως περυσι......Μπορω να τις εχω κι εγω με email?

Ευχαριστω.

κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι..δεν ειναι πισω μπρος η αιτηση για να την τυπωσω,σωστα?ειναι 7σελιδες συνολικα?την ενσταση θα την βαλω μαζι με την αιτηση??ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Την ενσταση δεν την υπολογιζεις καν. αν σε απορριψουν τα λεμε παλι. αγνοησε την.

η αιτηση ειναι 7 σελιδες μονο η μια πλευρα τυπωμενη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...