Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κάτσε,ο σταθμός παίρνει 40 στην ηλικιακή κατηγορία σου και τον δηλώσαν μόνο 32 ;

Ε τότε τι το ψάχνεις;

καλα λεει ρε συ καλαμαρεητορ, ο σερ.. που ζοριζεσαι, αφου λιγοτεροι δηλωσαν το σταθμο! και τελευταια να ησουν, παλι μεσα εισαι

Ωραια...τώρα τα ξαναματα μέτρησα

μοριακά πανω απο εμένα εχουν δηλώσει 32 άτομα. οκ...?

στις απορριφθείσες παίζει ρόλο σε ποια σειρά το έχουν??

Και στις απορριφθείσες το εχουν δηλώσει 13 άτομα απο τα οποία τα 7 έχουν κάρτα ανεργίας σε μη ισχύ , το ενα ειναι δημόσιος υπάλληλος και οι υπολοιποι 5 εστειλαν λαθος εκκαθαριστικο....

αρα στη χειρότερη 32 πες στις οκ συν τις 5 που θα στειλουν σωστό εκκαθαριστικό...38

εντιτ....εμ βεβαια εγώ ζωγράφος σπουδασα.....οχι μαθηματικός....37 ειναι το σωστο!

εεεεεεεεεεεεε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια...τώρα τα ξαναματα μέτρησα

μοριακά πανω απο εμένα εχουν δηλώσει 32 άτομα. οκ...?

στις απορριφθείσες παίζει ρόλο σε ποια σειρά το έχουν??

Και στις απορριφθείσες το εχουν δηλώσει 13 άτομα απο τα οποία τα 7 έχουν κάρτα ανεργίας σε μη ισχύ , το ενα ειναι δημόσιος υπάλληλος και οι υπολοιποι 5 εστειλαν λαθος εκκαθαριστικο....

αρα στη χειρότερη 32 πες στις οκ συν τις 5 που θα στειλουν σωστό εκκαθαριστικό...38

εντιτ....εμ βεβαια εγώ ζωγράφος σπουδασα.....οχι μαθηματικός....37 ειναι το σωστο!

εεεεεεεεεεεεε???

Ε γι αυτό ζωγραφίζεις και στα μαθηματικά :D

Εγώ είμαι ντανταιστής , άρα αλλοπορόσαλλος και μη μου αναφέρεις κανέναν δολαριοβαρεμένο βραδιάτικα.

Βρε και οι απορριφθείσες,αν δικαιωθούν ωφελούμενες θα είναι.

Απλά υπολόγισε πως άπό αυτές που σε περνάνε αλλά έχουν άλλη πρώτη επιλογή , θα τις πάρουν τις περισσότερες στην πρώτη επιλογή τους.

Μια χαρά είσαι,αντε τράβα τώρα να ζωγραφίσεις καμιά Γκερνίκα.

Ε γι αυτό ζωγραφίζεις και στα μαθηματικά :D

Εγώ είμαι ντανταιστής , άρα αλλοπορόσαλλος και μη μου αναφέρεις κανέναν δολαριοβαρεμένο βραδιάτικα.

Βρε και οι απορριφθείσες,αν δικαιωθούν ωφελούμενες θα είναι.

Απλά υπολόγισε πως άπό αυτές που σε περνάνε αλλά έχουν άλλη πρώτη επιλογή , θα τις πάρουν τις περισσότερες στην πρώτη επιλογή τους.

Μια χαρά είσαι,αντε τράβα τώρα να ζωγραφίσεις καμιά Γκερνίκα.

αχχχχχχχχχχχχχ

αχχχχχχχχχ και εγω εκει ποντάρω οι 100αρουδες να τις παρουν στην πρωτη τους επιλογη....:mad:

Τεσπα είδωμεν σε μια βδομάδα!!!

Νταντα ε....?

Ειχα κανει ενα τρελλο εξάμηνο στην Ισπανία ερασμους με εναν τρελλο καθηγητή ντανταιστη.....τρέλλα και κορδέλα

Να με δεις να φτιάχνω ποιηματα μονο....

χαχαχαχαχα

αντε παω να κοιμηθω...και θα ονειρευομαι αριθμους χαχαχαχαχ

θενκς για το μοραλ σαπορτ ;)

αχχχχχχχχχχχχχ

αχχχχχχχχχ και εγω εκει ποντάρω οι 100αρουδες να τις παρουν στην πρωτη τους επιλογη....:mad:

Τεσπα είδωμεν σε μια βδομάδα!!!

Νταντα ε....?

Ειχα κανει ενα τρελλο εξάμηνο στην Ισπανία ερασμους με εναν τρελλο καθηγητή ντανταιστη.....τρέλλα και κορδέλα

Να με δεις να φτιάχνω ποιηματα μονο....

χαχαχαχαχα

αντε παω να κοιμηθω...και θα ονειρευομαι αριθμους χαχαχαχαχ

θενκς για το μοραλ σαπορτ ;)

Άντε καληνύχτα και καλά όνειρα.

Μη ξεχνάς ο Μπουνουέλ άλλαξε τον κινηματογράφο βασιζόμενος στα όνειρά του.

Άντε καληνύχτα και καλά όνειρα.

Μη ξεχνάς ο Μπουνουέλ άλλαξε τον κινηματογράφο βασιζόμενος στα όνειρά του.

χε χε αμ πως ειχε και το "τρελλοκομειο με πτυχίο" κολλητό του ντε...

Τον αγαπημένο μου Νταλι! ;)

Διαφημίσεις

χε χε αμ πως ειχε και το "τρελλοκομειο με πτυχίο" κολλητό του ντε...

Τον αγαπημένο μου Νταλι! ;)

Και σου είπα μη μου αναφέρεις καναν δολλαριοβαρεμένο.

Τί τον ήθελες τον προδόταρο βραδυάτικα ; :D:D

Και σου είπα μη μου αναφέρεις καναν δολλαριοβαρεμένο.

Τί τον ήθελες τον προδόταρο βραδυάτικα ; :D:D

ε μα με προκάλεσες!!! :tongue::tongue:

τον αγαπούλη την ψυχούλα την πονηρόφατσα τη τρελλή δολλαριοβαρεμένο...

μεσα και εμεις με 73,82 και μαλλον μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο στον 1ης επιλογης αντε λοιπον σε ολους καλα νεα την επομενη εβδομαδα εως τοτε υπομονη...καληνυχτα....

μπραβο , καληνυχτα

ε μα με προκάλεσες!!! :tongue::tongue:

τον αγαπούλη την ψυχούλα την πονηρόφατσα τη τρελλή δολλαριοβαρεμένο...

μωρέ αν τον πιάναν οι υπόλοιποι ντανταιστές στα χέρια τους θα τον πνίγαν,με ολάκερο μανιφέστο τον αποκύρηξαν.

Αλλά.....εμπνευσμένος προδότης.Η αλήθεια να λέγεται.

Διαφημίσεις

Το οτι θα αγχωνομουν τοσο για κατι που εξ αρχης το εκανα μονο και μονο επειδη δεν ειχα τιποτα να χασω, ουτε που το περιμενα! Εχω κανει ολους ανω κατω, βρηκα συσκευη κινητου που υποστηριζει adοbe αλλα φυσικα δεν κανει κοπι πειστ στην αναζητηση κι ετσι εχω ξεστραβωθει να ψαχνω σειρα σειρα τους σταθμους και τα μορια! Ρε παιδια, πειτε μου το αυτονοητο, οτι δλδ με 45,56 μορια ειναι απιθανο να μπω στις 10 θεσεις που ο καθε ενας απο τους 2 σταθμους που δηλωσα παρεχει! Αντε μπας και φτιαξω καμμια βαλιτσα και κοιμηθω αποψε!

Το οτι θα αγχωνομουν τοσο για κατι που εξ αρχης το εκανα μονο και μονο επειδη δεν ειχα τιποτα να χασω, ουτε που το περιμενα! Εχω κανει ολους ανω κατω, βρηκα συσκευη κινητου που υποστηριζει adοbe αλλα φυσικα δεν κανει κοπι πειστ στην αναζητηση κι ετσι εχω ξεστραβωθει να ψαχνω σειρα σειρα τους σταθμους και τα μορια! Ρε παιδια, πειτε μου το αυτονοητο, οτι δλδ με 45,56 μορια ειναι απιθανο να μπω στις 10 θεσεις που ο καθε ενας απο τους 2 σταθμους που δηλωσα παρεχει! Αντε μπας και φτιαξω καμμια βαλιτσα και κοιμηθω αποψε!

μάλλον κράτα κανα φράγκο για τους παιδικούς.

Χαχαχα, αρχιζω αποταμιευση λοιπον! Φυστικακι και σερ μου φτιαξατε την μερα! Συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν περιτρανα και καλη επιτυχια σε ολους τους υπολοιπους! Καλο ξημερωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...