Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κοριτσια και αγορια σας φιλώ... πάω να κοιμηθώ.. αύριο έχει μπανάκι στη Χαλκιδική!!!!!!!!!!

φιλιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

και μια βουτιά για μενα παρακαλώ.

Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ....λογικά το έχω....

32 εχουν τη δομή μου....ο σταθμός παιρνει 40 παιδιά

και στις απορριφθείσες ...........αυτες που ακυρώθηκαν λογο κάρτα ανεργιας δεν τις μετραω σιγουρα εχουν λιγοτερα μορια απο εμενα ετσι...?

στο τσακ ειμαι....γμττττττττττττττττττττττ

εμ ..λουκουμακι εμενα φωναζε....τα βρηκαμε στο σκαιπ (νομιζω)

ντεν ημουν εγκω καρντια μου!

εχω αλλεργια στο σκαιπ απο τοτε που ελλειπε ο καλος μου αγγλια...

παντως σου λεω με εσωσες!!!

ευχαριστω και παλι!

και στις απορριφθείσες ...........αυτες που ακυρώθηκαν λογο κάρτα ανεργιας δεν τις μετραω σιγουρα εχουν λιγοτερα μορια απο εμενα ετσι...?

οι απορριφθεισες εχουν πρωτη επιλογη τον σταθμο σου?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Εγώ τώρα χωρίς να δω τις αποριπτεες είμαι στην 3η θέση από τις 20 που έχει η πώτη μου επιλογή.Τι να δω και τις αποριπτέες?Τς.Μάλλον πάω να δω αύριο τον παιδικό σταθμό από κοντά!Ουφ

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια και αγορια σας φιλώ... πάω να κοιμηθώ.. αύριο έχει μπανάκι στη Χαλκιδική!!!!!!!!!!

φιλιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καληνυχτα σε ολους!αυριο εχει waterland για εμας που γουσταρει ο λουκουμακος,φιλιαααα!

ευχαριστιες για την ωραια παρεα!

Koρίτσια,

μέτρησα τους πάντες μετά από 2,5 ώρες (Αττική) και τους απορριφθέντες προσωρινά και τους κατέγραψα. Έχω μπερδευτεί όμως γιατί δεν θυμάμαι αν μετράει πιο πολύ η σειρά προτεραιότητας από τα μόρια. Πέρσυ τί είχε γίνει?

dpTCp2.png

62YBp2.png

ειμαι για πολλες σφαλιαρες, που δεν θελω να μπουμε στην πρωτη μας επιλογη, μου καλογυαλισε η δευτερη?

ο αντρας μου μου εριξε καντηλια και πηγε για υπνο, δεν παλευομαι λεει...

μα.. γιατι?

οκ....λογικά το έχω....

κάτσε,ο σταθμός παίρνει 40 στην ηλικιακή κατηγορία σου και τον δηλώσαν μόνο 32 ;

Ε τότε τι το ψάχνεις;

οκ....λογικά το έχω....

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα,μη μασας!εδω πηγαν ολα καλα περυσι against the odds,τι λεμε τωρα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!:D

Αντε ξανακαληνυχτα!

Διαφημίσεις

Koρίτσια,

μέτρησα τους πάντες μετά από 2,5 ώρες (Αττική) και τους απορριφθέντες προσωρινά και τους κατέγραψα. Έχω μπερδευτεί όμως γιατί δεν θυμάμαι αν μετράει πιο πολύ η σειρά προτεραιότητας από τα μόρια. Πέρσυ τί είχε γίνει?

τα μόρια

Εγώ τώρα χωρίς να δω τις αποριπτεες είμαι στην 3η θέση από τις 20 που έχει η πώτη μου επιλογή.Τι να δω και τις αποριπτέες?Τς.Μάλλον πάω να δω αύριο τον παιδικό σταθμό από κοντά!Ουφ

Τράβα για ύπνο και αυριο στο σταθμό.

κάτσε,ο σταθμός παίρνει 40 στην ηλικιακή κατηγορία σου και τον δηλώσαν μόνο 32 ;

Ε τότε τι το ψάχνεις;

καλα λεει ρε συ καλαμαρεητορ, ο σερ.. που ζοριζεσαι, αφου λιγοτεροι δηλωσαν το σταθμο! και τελευταια να ησουν, παλι μεσα εισαι

Τράβα για ύπνο και αυριο στο σταθμό.

Έχεις δίκιο πάω για ύπνο γιατί το 2ο παιδί θα μπει στον παιδικό το τρίτο σε λίγο θα ξυπνήσει κι εγώ θα μείνω άυπνη και από Σεπτέμβρη το 3ο παιδί θα μου μείνει πεσκέσι γιατί είναι μωρό και δεν το παίρνουν σε παιδικό!

Κάτι γλυτώνω κι έτσι από τα έξοδα η τρίτεκνη μάνα κι εγώ!

Καληνύχτα να είστε καλά,μου ανοίξατε τα μάτια!Πολύ γούσταρα σήμερις!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...