Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρού κοντράτς!!! Το αξίζεις, μετά την περσινή ταλαιπωρία! :D

Angel επίσης!!!

Ε, καλή η παρέα σας κοπελιές, αλλά άρχισα να νυστάζω. Το λέω - θέλω να πιστεύω - τελευταία φορά, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! :D

Τσοκ Τσοκ ΜΕΡΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Τα μόρια γιατί τα βγάλανε λάθος;; μήπως να κάνω ένσταση;;; χεχεχε

Ούτε και σε εμένα δεν κατέει κανείς να μου λύσει την απορία ε?:(

Ασφαλώς και είναι υποχρεωμένος να πάρει όσες θέσεις δήλωσε στο πρόγραμμα.

Άλλωστε θα του στείλει τις εντολές τοποθέτησης η ΕΕΤΑΑ , δεν μπορεί να τις αρνηθεί , ούτε να επιλέξει.

να σαι καλα ρε γατα, εισαι μεγαλη γατα τελικα!!!!

η δικια μου ειναι 35η στη σειρα... 50 θεσεις εχει ο σταθμος, νομιζω ειμαστε οκ, δοξα τω θεω...

να ρωτησω κατι ρε παιδια.... αν καποιος τελικα, προτιμησει την δευτερη επιλογη του, εχει το περιθωριο να παει εκει τελικα?

Αν πάμε στον ίδιο, σε τρώμε! χαχα

Υπάρχει μια κοπελίτσα στο Δήμο που έλεγξε όλες τις αιτήσεις πριν φύγουν για εεταα... Λογικά θα μπορεί να σε κατατοπίσει! Μην επιχειρήσεις απευθείας στον παιδικό!

γεια σας κοριτσια,

μετα απο στραβομαρα 1 ωρας και.... βρηκα πως με 46,11 μορια ειμαι μεσα στην 20αδα της πρωτης επιλογης μου στην 12 θεση! Αυτο παει να πει οτι εχω περασει????? Και το πιο τραγικο της υποθεσης ο κωδικος του παιδικου αντι για 20869 ειναι 20896 :mad: προφανως ειτε τον εγραψε λαθος ο ελεγχτης ειτε ο ανθρωπος του παιδικου .... φυσικα αναγραφετε και ολογραφως το ονομα του βρεφονηπιακου .... λετε να ειναι θεμα απορηψης? ειμαι απο Καβαλα και το παιδι μου θα παει στο Αγρινο με τον λαθος κωδικο! Τι να κανω και καταρχην περασα ετσι δεν εινια?

Διαφημίσεις

Εργαζόμενες με συμβάσεις μερικής απασχόλησης

45

αντε τωρα να βρω το δικιο μου γρρρρρρρρ

καλα ειναι δυνατον ?

με κοβουν 8,9 μορια ετσι και τωρα τι μπορω να κανω ξερει κανεις?

Εμείς με 1,5 λιγότερα μόρια φέτος , πέσαμε μια θέση στην πρώτη μας επιλογή.

Από την 18η καταλάβαμε φέτος την 19η από τις 30.

Οπότε άνετα.

Το θέμα μας , τον στέλνω προνήπια που μάλλον θα μας πάρουν ή στον ιδιωτικό που πάει δυο χρόνια τώρα.

Άντε να αρχίσουμε τα τηλέφωνα για το που θα πάνε οι φίλοι του.

Καλά αποτελέσματα σε όλες.

καλαμαρι μπραβο σου !!!!!! πολυ χαρηκα! και για οσες μπηκαν δηλαδη! εγω καπου μπερδευτηκα στο μετρημα μεχρι που αμφισβητω και το οτι τα βγαλα σωστα της 1ης επιλογης....χαχα εμ με τετοια νυστα! λεω να περιμενω 1 βδομαδα να μαθω στα σιγουρα! (εχω κανει και αιτησεις οπου εχω βρει, δημοσιους, προνηπιο, τι στο καλο ενα δε θα κατσει????)

Θενκςςςςς

ελα ξαναμέτρατα σε λεω

τωρα μετράω τις απορριφθείσες....μη φαω παλι καμιά κατραπακια!

Εμείς με 1,5 λιγότερα μόρια φέτος , πέσαμε μια θέση στην πρώτη μας επιλογή.

Από την 18η καταλάβαμε φέτος την 19η από τις 30.

Οπότε άνετα.

Το θέμα μας , τον στέλνω προνήπια που μάλλον θα μας πάρουν ή στον ιδιωτικό που πάει δυο χρόνια τώρα.

Άντε να αρχίσουμε τα τηλέφωνα για το που θα πάνε οι φίλοι του.

Καλά αποτελέσματα σε όλες.

Μια χαρά σε κόβω!!!

Και φυσικά κόπηκα γιατί είμαι άεργη όπως γράφουν.Οπως το περίμενα.

Τελοσπαντων η αγωνία μου τελειλωνει εδω.Καλή επιτυχία σε όλεσ τις μανούλες!Και μπαμπαδες!Καληνύχτα

Διαφημίσεις

Οκ.... έχει άλλες 3 που έχουν τη δομή μου πρωτη επιλογή στις απορριφθείσες....

αρα στη χειρότερη αντι για 12 ατομα απο πανω μου μοριακά εχω 15....!

καλά παμε λεω....

Και φυσικά κόπηκα γιατί είμαι άεργη όπως γράφουν.Οπως το περίμενα.

Τελοσπαντων η αγωνία μου τελειλωνει εδω.Καλή επιτυχία σε όλεσ τις μανούλες!Και μπαμπαδες!Καληνύχτα

Του χρόνου κάρτα ανεργίας.

Καληνύχτα

καλά παμε λεω....

μια χαρά είσαι λέμε.

Χαλαρά

καλά παμε λεω....

Παιζει ρολο και η προτεραιοτητα δηλαδη... Τωρα εχω μπερδευτει τελειως. Ο σταθμος που εχω ελπιδες, ειναι η 2η επιλογη μου. Απο τις 39 απορριφθεισες αιτησεις που μετρησα, προηγουνται οσοι τον εχουν βαλει πρωτη επιλογη?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...