Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα μητέρες να κάνω μια ερώτηση? Δουλεύω σε μια επιχείρηση ενός γνωστού ο οποίος βέβαια δεν με έχει με σύμβαση και μου είπε ότι μόνο βεβαίωση μπορεί να δώσει. Τί μπορώ να κάνω για να φαίνεται ότι δουλεύω?

κοιτα απο την στιγμη που ζητανε τα περσινα ενσημα και με την βεβαιωση κανεις δουλεια.

βεβαια διαβασε και τα παρακατω που τα θελει ετσι κι αλλιως

§ αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του 2011 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σταυρουλιτσα σε δηλωνει το αφεντικο σου στο ικα??? φαινεσαι πουθενα ή μαυρα??? αν δεν φαινεσαι μονο με καρτα ανεργιας μπορεις να κανεις αιτηση. εγω αυτο καταλαβαινω. αλλιως ολες με βεβαιωση ενος γνωστου που το επαιζε εργοδοτης θα ειχαν παραπανω μορια...

Διαφημίσεις

μπορει και λαθος.......δινω τη θεση μου στο καλαμαρι χαχχαχχα, μια και την ξαναδιαβασε τη προκυρηξη σιγουρα :D

Εννοείτε ;):D

Όσον αφορά τους δημόσιους παιδικούς.....μυρίζομαι μαγείρεμα....για αυτό δεν ζήτησαν ένσημα...αλλιώς με μια βεβαίωση όλες εργαζόμαστε. Να το κοιτάξετε αυτό στο δήμο σου.:tongue:

Εννοείτε ;):D

Όσον αφορά τους δημόσιους παιδικούς.....μυρίζομαι μαγείρεμα....για αυτό δεν ζήτησαν ένσημα...αλλιώς με μια βεβαίωση όλες εργαζόμαστε. Να το κοιτάξετε αυτό στο δήμο σου.:tongue:

ο κουνιαδος μου πηγε και εγραψε την κορη στον δημοτικο παιδικο σταθμο και του ειπαν με κληρωση θα διαλεξουμε παιδακια..... ακου τωρα...

ο κουνιαδος μου πηγε και εγραψε την κορη στον δημοτικο παιδικο σταθμο και του ειπαν με κληρωση θα διαλεξουμε παιδακια..... ακου τωρα...

Με κλήρωση γίνεται .....ή με σειρά προτεραιότητας της αίτησης συνήθως.

Άλλο είναι αυτό κ άλλο είναι να μη ζητάει ένσημα.... γιατί ετσι όλες εργαζόμαστε.

Με κλήρωση γίνεται .....ή με σειρά προτεραιότητας της αίτησης συνήθως.

Άλλο είναι αυτό κ άλλο είναι να μη ζητάει ένσημα.... γιατί ετσι όλες εργαζόμαστε.

δεν μπηκα καν στην διαδικασια να κανω αιτηση στον δημοτικο παιδικο σταθμο της περιοχης μου γιατι ο μικρος δεν εχει βγαλει την πανα ακομη και δεν ξερω αν αθα τα καταφερουμε μεχρι τον Σεπτεμβρη...

δεν μπηκα καν στην διαδικασια να κανω αιτηση στον δημοτικο παιδικο σταθμο της περιοχης μου γιατι ο μικρος δεν εχει βγαλει την πανα ακομη και δεν ξερω αν αθα τα καταφερουμε μεχρι τον Σεπτεμβρη...

Κακώς....πολύ κακώς δεν έκανες αίτηση. Έχεις μπροστά σου τρεις μήνες...αρκετοί για εκπαίδευση αφαίρεσης πάνας την ημέρα. Ουτε εγώ ημουν σίγουρη οτι θα την βγάλει την πάνα(γιατί κ εγώ Ιουλιο του 2011 την ξεκινησα εκπαίδευση) αλλά έκανα αίτηση πέρυσι. Κ να μην τα καταφέρετε δεν έγινε κ τίποτα.

Άλλωστε όλοι οι δημόσιοι παιδικοί πρώτα θα δουν τα αποτελέσματα του Εσπα κ μετά για να μην έχουν διπλοωφελούμενες αφαιρούν τα ονόματα αυτών που εκαναν αίτηση σε αυτούς αλλά ωφελήθηκαν με το εσπα τελικά κ μετά κάνουν κλήρωση. Αν τα έκανες θα είχες απλά ποιο αυξημένες πιθανότητες να μπει με καποιο τρόπο το παιδί σου.

Διαφημίσεις

Κακώς....πολύ κακώς δεν έκανες αίτηση. Έχεις μπροστά σου τρεις μήνες...αρκετοί για εκπαίδευση αφαίρεσης πάνας την ημέρα. Ουτε εγώ ημουν σίγουρη οτι θα την βγάλει την πάνα(γιατί κ εγώ Ιουλιο του 2011 την ξεκινησα εκπαίδευση) αλλά έκανα αίτηση πέρυσι. Κ να μην τα καταφέρετε δεν έγινε κ τίποτα.

Άλλωστε όλοι οι δημόσιοι παιδικοί πρώτα θα δουν τα αποτελέσματα του Εσπα κ μετά για να μην έχουν διπλοωφελούμενες αφαιρούν τα ονόματα αυτών που εκαναν αίτηση σε αυτούς αλλά ωφελήθηκαν με το εσπα τελικά κ μετά κάνουν κλήρωση. Αν τα έκανες θα είχες απλά ποιο αυξημένες πιθανότητες να μπει με καποιο τρόπο το παιδί σου.

επειδη μεσα σε ολα ο αντρας μου εχει και αναπηρια 67% μαζευω γυρω στα 60 μορια. ολο και καπου θα μας παρουν. ειναι και το αλλο βεβαια, στο παιδικο της περιοχης μου ειναι διευθυντρια μια γειτονισσα και αν της πω θα τον παρει ετσι. το εχει και κανει και σε δυο γνωστους μου. δεν θελω βεβαια να παω ετσι αλλα στο αμην θα δουμε. ελπιζω να μην χρειαστει.

φιλικα και μονο, ισως αυτες τις πληροφοριες να μη τις διαχεετε....ποτε δε ξερεις

ερχομαι εγω αυριο η "αντιπαλος" που διαβαζουμε το ιδιο τοπικ(!!!!!) και σου κανω και ενα ελεγχο μοριων

οκ? :D

φιλικα και μονο, ισως αυτες τις πληροφοριες να μη τις διαχεετε....ποτε δε ξερεις

ερχομαι εγω αυριο η "αντιπαλος" που διαβαζουμε το ιδιο τοπικ(!!!!!) και σου κανω και ενα ελεγχο μοριων

οκ? :D

αν λες για το δημοτικο παιδικο σταθμο ειναι κατι που δεν φοβαμαι. δουλευουμε και οι δυο γονεις, χαμηλο εισοδημα εχουμε, αντρα με αναπηρια εχω, ας κανει ο "αντιπαλος" οτι θελει. σου ειπα δεν θελω να τον βαλω ετσι. θελω καθαρη την φωλια μου.

σε ευχαριστω παντως.

εμας παντως στις αιτησεις εκτος εσπα, για δημοτικους σταθμους μας ζητησαν ενσημα οπωςδηποτε, και βεβαιωσεις απο τους 2 εργοδοτες και γραφουν πως προυποθεση ειναι να εργαζονται και οι 2 γονεις για να γινει δεκτη η αιτηση...οχι πως περσι και προπερσι που τα χα και παλι ολα αυτα μου πηραν τα παιδια αλλα λεμε τωρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...