Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ανεργη τριτεκνη.εχω ελπιδες?τα μεταφορικα αν καταλαβα καλα τα πληρωνουν οι μητερες φετος ετσι?τη σιτιση?δηλ πρεπει να κανουμε αιτησεις σε κοντινους σταθμους διαφορετικα 100 ευρω το μηνα δεν θα ειναι το σχολικο?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα ζητανε τελικα. περσι ειχαμε δωσει για οικονομικο ετος 2009. κοιτα εγω ακομη δεν εχω κανει δηλωση για το 2011. και πολλοι δεν εχουν κανει που ξερω. και επειδη παντα την εποχη που κανουμε τις δηλωσεις βγαινει και το εσπα το κανουν εν γνωση τους.
Είχα την ελπίδα οτι έκαναν λάθος που ζητάνε εκκαθαριστικό χρήσης 2010, αλλα τους πήρα τηλεφωνο και μου είπαν οτι ξέρουν πως αλλάζουν πολλά μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα αλλά αυτό είναι και δεν υπάρχει περίπτωση τροποποιητικής!!! σνιφ κλαψ!
δεν εχω κανει δηλωση ακομη. φοβαμαι τι θα μου βγαλουν ακομη και τα λιγα που βγαζουμε...ζουμε μια τρελα!!!

σελίδα 12 παραγραφος γ

γ) Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το οικονομικό έτος 2011 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2010 έως 31/12/2010). Προσοχή: εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν είναι αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης.

μη τρελαίνεστε....δεν ζητάνε το φετινό που ονομάζεται εκκ σημείωμα οικονομικού ετους 2012.

Ζητάνε εκκαθαριστικό σημείωμα οικονομικού ετους 2011 δηλαδή για τα εισοδήματα του 2010. Αυτό θα πρέπει να γράφει το εκκ. σημειωμα που θα βάλετε.

Περυσι μας ζήτησαν εκκ.σημείωμα οικονομικού έτους 2010 δηλαδή για τα εισοδήματα του 2009 κ οχι του οικονομικού ετους 2009 γιατί εκει μιλάμε για τα εισοδήματα του 2008....

όταν λένε βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας τί εννοούν; έχει να κάνει με το ωράριο; ή λέω νταντομάρες;

Αρθρο 2 ,2.1 σελίδα 8

 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

εφόσον δεν αναφέρεται με το ωράριο αλλά οτι αυτοί οι σταθμοί αναλαμβάνουν κ παιδάκια με αναπηρία άρα εσύ διαλέγεις αυτό που θέλεις.

καλησπερα,

εχω μια απορια αν μπορει καποια απο εσας να με βοηθησει....η αποζημιωση απολυσης που φαινεται στο εκκαθαριστικο,πρεπει να δηλωθει στο συνολικο οικογενειακο εισοδημα? Υπ οψιν οτι δεν φαινεται στα πεδια "ΣΥΝΟΛ.ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ"

ευχαριστω,

καλη επιτυχια σε ολες.

άρα αφού δεν φαίνεται κ θα βάλεις μονο τα ποσά που έχει στο συνολικό δηλωθέν εισόδημα εσένα κ του υπόχρεου

ανεργη τριτεκνη.εχω ελπιδες?τα μεταφορικα αν καταλαβα καλα τα πληρωνουν οι μητερες φετος ετσι?τη σιτιση?δηλ πρεπει να κανουμε αιτησεις σε κοντινους σταθμους διαφορετικα 100 ευρω το μηνα δεν θα ειναι το σχολικο?

και βεβαια να κανεις τα χαρτια σου. για τα μεταφορικα θα μας πουν απο πριν τι ζηταει ο καθε παιδικος. εγω θα σου προτεινα να κανεις αιτηση σε παιδικους που θα εχουν αρκετεσ θεσεις και οχι σε καποιον με 5 για να ειναι πιο πολλες οι πιθανοτητες να σε παρουν. ολα τα αλλα τα βλεπουμε. εδω ειμαστε.

την καρτα ανεργιας να εχεις θεωρημενη!!

Ελπίδα όλες έχουμε. Να κάνεις τα χαρτιά σου ούτως ή άλλως κ να διαλέξεις σταθμούς που θα προσφέρουν πολλές θέσεις με το πρόγραμμα

άρα αφού δεν φαίνεται κ θα βάλεις μονο τα ποσά που έχει στο συνολικό δηλωθέν εισόδημα εσένα κ του υπόχρεου

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,

για να ειμαι πιο σαφης....το ποσο αυτο φαινεται στην αναλυση των εισοδηματων...με το χαρακτηρισμο ΑΥΤΟΤ.ΦΟΡΟΛ.ΠΟΣΑ...κλπ.

(πινακας Δ)

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,

για να ειμαι πιο σαφης....το ποσο αυτο φαινεται στην αναλυση των εισοδηματων...με το χαρακτηρισμο ΑΥΤΟΤ.ΦΟΡΟΛ.ΠΟΣΑ...κλπ.

(πινακας Δ)

για να μη σε παρω στο λαιμό μου δε ρωτάς κ τον/την λογιστή/στρια σας?

μου εστειλαν το εκαθαριστικο για φετος.να βαλω αυτο η το περσινο?

βρε κορίτσι μου γλυκό.....την προκύρηξη τη διάβασες???

Αναφέρει αυτό στη σελίδα 12

γ) Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το οικονομικό έτος 2011 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2010 έως 31/12/2010). Προσοχή: εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν είναι αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες των οποίων το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 40.000 ?.

Όσες μητέρες, δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση θα πρέπει να μας καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ.

αρα πως θα βάλεις το φετινό????? :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

δυο ειναι τα ποσα που αναγραφονται πανω αριστερα. τα πανω πανω.....

ε λογικά ναι ετσι θα είναι αφου προσθέτουμε τα ποσά που φαίνονται εκει στο δηλωθέν αλλά επαναλαμβάνομαι για να μη κυνηγάς μετά το καλαμαράκι χτυπα ενα τηλέφωνο στο λογιστή σας.

σορυ καλαμαρακι!!:rolleyes::rolleyes:

Τι σορυ βρε.....

απλά διαβάστε την προκήρυξη! Όποιος την διαβάσει αργά κ προσεκτικά αποκλείεται να καταλάβει λάθος. ;)

Καλησπέρα μητέρες να κάνω μια ερώτηση? Δουλεύω σε μια επιχείρηση ενός γνωστού ο οποίος βέβαια δεν με έχει με σύμβαση και μου είπε ότι μόνο βεβαίωση μπορεί να δώσει. Τί μπορώ να κάνω για να φαίνεται ότι δουλεύω?

Καλησπέρα μητέρες να κάνω μια ερώτηση? Δουλεύω σε μια επιχείρηση ενός γνωστού ο οποίος βέβαια δεν με έχει με σύμβαση και μου είπε ότι μόνο βεβαίωση μπορεί να δώσει. Τί μπορώ να κάνω για να φαίνεται ότι δουλεύω?

σελίδα 12 κ σελίδα 13

2.4.1 Δικαιολογητικά απασχόλησης

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι μισθωτή, απαιτείται:

 Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης, και

 αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του 2011 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

Για να αποδείξεις οτι εργάζεσαι θέλει βεβαίωση κ ένσημα του χρόνου που μας πέρασε.

τιποτα ? μονο σε δημοτικους περναει μια βεβαιωση

Τσου γατόνι μου.....

και πέρυσι κ φέτος μου ζήτησαν ένσημα του προηγούμενου χρόνου. Δηλαδή στους δημόσιους δημοτικούς σταθμούς που πήγα φέτος μου ζήτησαν μηχανογραφημένα ένσημα του 2011 κ πέρυσι του 2010.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...