Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κοριτσια πηγα σημερα οαεδ..οπου δεν υπηρχε ψυχη..με ρωτανε,τι θελεις??και λεω..τις βεβαιωσεις για το προγραμμα του εεττα για τους παιδικους!!!με κοιτανε..τιιιιι?ποτε αρχισεεεεε?

λεω και εγω χτες βραδυ βγηκε!!! :D κανανε μια χαρα!!!!!μουπαν κιολας..και καλα ηρθες και εσυ πρωι πρωι(12.30) :D να μας κανεις την καρδια περιβολι??ωχχχ τι εχουμε να τραβηξουμε παλι!!!

πηρα και τη βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης..η υπαλληλος μου ειπε οτι μια λογικα θα καταθεσω..οπως καταλαβατε χαρηκαν πολυυυυ που τους εκανα ποδαρικο!!!! :D

αντε καλη δυναμη σε ολες!!!

Κορίτσια ξέρετε αν μπορούμε να τις κατεβάσουμε και από το site ή πάμε μόνο στον ΟΑΕΔ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ξέρετε αν μπορούμε να τις κατεβάσουμε και από το site ή πάμε μόνο στον ΟΑΕΔ?

κοπελιες υπομονη

ουτε οι δομες εχουν βγει ακομη ουτε η αιτηση. μας εδωσαν τα δικαιολογητικα και αυτα μαζευουμε για την ωρα

και εγω απο τις ατυχες με το οριο των 40 χιλ...κυριολεκτικα κεραμυδα μου επεσε οταν το διαβασα...

μιλησα ηδη με την υπευθυνη του σταθμου που παει το παιδι μηπως μου το παρουν δινοντας εγω την επιδοτηση του εσπα..να δουμε ...το μικρο μας δυστυχως αν και ειχαμε σκοπο να το στειλουμε παιδικο γιατι η γιαγια δεν αντεχει θα τον κρατησουμε σπιτι μιας και 2 παιδικους δεν αντεχουμε να πληρωνουμε..οποτε ευελπιστουμε οτι απλα η γιαγια θα αντεξει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και εγω απο τις ατυχες με το οριο των 40 χιλ...κυριολεκτικα κεραμυδα μου επεσε οταν το διαβασα...

μιλησα ηδη με την υπευθυνη του σταθμου που παει το παιδι μηπως μου το παρουν δινοντας εγω την επιδοτηση του εσπα..να δουμε ...το μικρο μας δυστυχως αν και ειχαμε σκοπο να το στειλουμε παιδικο γιατι η γιαγια δεν αντεχει θα τον κρατησουμε σπιτι μιας και 2 παιδικους δεν αντεχουμε να πληρωνουμε..οποτε ευελπιστουμε οτι απλα η γιαγια θα αντεξει..[/quote

--------------------------------------------------------------------------------------------

τι ακριβώς εννοείς ?

κικη α δε τα ειπα και σωστα χαχχαχχα

3000 ΘΑ μου ζηταγαν περσυ στο Δημο σα μονογονεα!

αλλιως 6000!!!!!

πες μου γιατι να τα πηγαινα????????

Με αυτο

<<Εγώ πέρσι είχα γύρω στα 50, φέτος 36,16 τα βγάζω...θκατά... >>

το σκεφτηκα σε ευρω χαχχαχαχχα οκ...μετα συνηλθα για μορια μιλας!!!!!

γιατι τοσο λιγοτερα????????

γιατί με απέλυσαν πριν ένα μήνα!!!!!!!!!! Οπότε 15 μόρια μείον....

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ειναι 2900 πλεον γιατί δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των παιδιών φέτος (σχολικό). Συγκεκριμένα:

Σημειώνεται ότι το κόστος των υπηρεσιών μετακίνησης που αφορούν στις Δομές:

Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α1.2. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α2.Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

Β. Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας:

Β1. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Β2. Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

δεν καλύπτεται στο πλαίσιο της παρούσας και κατά συνέπεια θα βαρύνει τις ωφελούμενες μητέρες, εφόσον επιθυμούν την παροχή των σχετικών υπηρεσιών μετακίνησης.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. προς διευκόλυνση και μόνο των ωφελούμενων μητέρων θα αναρτήσει πίνακα με τις ανωτέρω κατηγορίες Δομών που θα περιλαμβάνει το κόστος των υπηρεσιών αυτών και τις εξυπηρετούμενες περιοχές. ............

Κάτι ακόμα, που λογικά πρέπει να το έχω καταλάβει λάθος (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!!). Εάν τα παραπάνω ποσά, εφόσον πχ επιθυμώ σχολικό βαρύνουν εμένα, πρέπει να πληρώσω, πχ τα 3.700... ποιος ο λόγος να πάω μέσω του προγράμματος όταν ο σταθμός μου ζητά 350/μηνα χ 12 κομπλέ, 4200 στο συνολο δηλαδή, για να κερδίσω 500 ευρώ?

Ναι, ειναι 2900 πλεον γιατί δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των παιδιών φέτος (σχολικό). Συγκεκριμένα:

Σημειώνεται ότι το κόστος των υπηρεσιών μετακίνησης που αφορούν στις Δομές:

Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α1.2. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α2.Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

Β. Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας:

Β1. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Β2. Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

δεν καλύπτεται στο πλαίσιο της παρούσας και κατά συνέπεια θα βαρύνει τις ωφελούμενες μητέρες, εφόσον επιθυμούν την παροχή των σχετικών υπηρεσιών μετακίνησης.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. προς διευκόλυνση και μόνο των ωφελούμενων μητέρων θα αναρτήσει πίνακα με τις ανωτέρω κατηγορίες Δομών που θα περιλαμβάνει το κόστος των υπηρεσιών αυτών και τις εξυπηρετούμενες περιοχές. ............

Κάτι ακόμα, που λογικά πρέπει να το έχω καταλάβει λάθος (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!!). Εάν τα παραπάνω ποσά, εφόσον πχ επιθυμώ σχολικό βαρύνουν εμένα, πρέπει να πληρώσω, πχ τα 3.700... ποιος ο λόγος να πάω μέσω του προγράμματος όταν ο σταθμός μου ζητά 350/μηνα χ 12 κομπλέ, 4200 στο συνολο δηλαδή, για να κερδίσω 500 ευρώ?

δεν ξερεις ποσα θα ζητησουν για μεταφορα των παιδιων. κανε υπομονη να δωσουν λιστες τα σχολεια. πιστευω φετος να ριξουν τα σχολεια το κοστολογιο τους γενικοτερα...

ξανακανω την ερωτηση μου δεν μου απαντησε κανεις 3 σελιδες πισω

για να βρουμε το συνολικο ποσο που εχουμε στο εκκαθαριστικο προσθετουμε το ποσο που λεει "υποχρεου" και "της συζυγου"? μονο αυτα τα 2? μας γραφει καπου απο μονο του το συνολο μη ψαχνω, η να κανω τη προσθεση?

pleeeease κανεις?

περσυ ηταν 3800 για προ/προνηπια

οποτε εχουμε μαξ

τα 4200 και 5000 να πω που να τα βαλουνε....εεεεεεεεε

και το κοστος υλικων

μου ζητησαν περσυ 150 το ενα

οκ τους λεω λιστα τα φερνω εγω

χαλασα 170 αντι 300 και τους τα πηγα ολα

επουδενι χαλασαν αυτα τα υλικα μεσα στη χρονια

Διαφημίσεις

για να βρουμε το συνολικο ποσο που εχουμε στο εκκαθαριστικο προσθετουμε το ποσο που λεει "υποχρεου" και "της συζυγου"? μονο αυτα τα 2? μας γραφει καπου απο μονο του το συνολο μη ψαχνω, η να κανω τη προσθεση?

pleeeease κανεις?

σωστα ειναι τα δυο ποσα που γραφει πανω πανω. αν θες μου λες ποσο και παιδια και στο βγαζω αμεσως!

pleeeease κανεις?

---------------------------------------------------------------

κάνεις την πρόσθεση , υπόχρεου+συζύγου.

περσυ ηταν 3800 για προ/προνηπια

οποτε εχουμε μαξ

τα 4200 και 5000 να πω που να τα βαλουνε....εεεεεεεεε

και το κοστος υλικων

μου ζητησαν περσυ 150 το ενα

οκ τους λεω λιστα τα φερνω εγω

χαλασα 170 αντι 300 και τους τα πηγα ολα

επουδενι χαλασαν αυτα τα υλικα μεσα στη χρονια

εμενα δεν μου ζητησαν καθολου λεφτα για υλικα και ολο χειροτεχνιες μου φερνει σπιτι.

το αλλο παραλογο το περσινο γιατι δεν το λες? μεχρι 2,5 χρονων εδιναν 4.750 και για τα μεγαλυτερα μονο 3.800. που τα μεγαλυτερα περισσοτερα πραγματα μπορουν να κανουν και σιγουρα χρειαζοντουσαν εκει τα χρηματα

Πάλι θα φαγωθούμε για τα δίκια και τις αδικίες; Έτσι είναι το πρόγραμμα, δεχτείτε το ή απορρίψτε το...

Εγώ Αερικό το βλέπω αλλιώς... Αν είχα πέρυσι 40, σημαίνει ότι θα είχα 20 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Άρα, αφου έζησα με 20, τα 20 επιπλέον θα ήταν στην τσέπη. Άρα τα 3.000 του παιδικού θα έβγαιναν άνετα. Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπήρχε το όριο των 40000, είσαι άνεργη. Και πίστεψέ με, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να μπεις.

Το λάθος στη συλλογιστική σου είναι πως οταν παίρνεις 40.000 έχεις κανονίσει και τα έξοδά σου ανάλογα. Σίγουρα αν ήξερα ότι θα βρεθούμε ξαφνικά με 15.000 εισόδημα δεν θα αγόραζα σπίτι και ίσως να μην έκανα και παιδί.... Προφανώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα ζήσω και με τα 15.000 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένα πρόγραμμα ενίσχυσης να βάζει οικονομικό κριτήριο και μάλιστα παρελθόντα χρόνου! Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε ας έπαιζαν με τα μόρια! Αλλά δώσε μου τη δυνατότητα να συμμετέχω και ας μην επιλεγώ!

Ναι κι εγώ θεωρώ πως είναι εξαιρετικά απίθανο να μπω... ως επιδοτούμενη άνεργη αλλά τελικά δεν θα το μάθουμε ποτέ έτσι δεν είναι;

ευχαριστω, ηξερα να τα βγαλω τα μορια, απλα δε θυμομουν πως βρισκουμε το συνολο. βασικα με μπερδεψε η μανα μου που μου πε πως καπου πρεπει να το γραφει, και ηταν και σιγουρη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...