Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Πάλι θα φαγωθούμε για τα δίκια και τις αδικίες; Έτσι είναι το πρόγραμμα, δεχτείτε το ή απορρίψτε το...

Εγώ Αερικό το βλέπω αλλιώς... Αν είχα πέρυσι 40, σημαίνει ότι θα είχα 20 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Άρα, αφου έζησα με 20, τα 20 επιπλέον θα ήταν στην τσέπη. Άρα τα 3.000 του παιδικού θα έβγαιναν άνετα. Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπήρχε το όριο των 40000, είσαι άνεργη. Και πίστεψέ με, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να μπεις.

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι. τοσα χρονια διαμορφωσαμε τις αναγκες μας με αυτα που βγαζαμε. δεν πιστευω να μπορεσε το αερικο να κανει αποταμιευση. ουτε ειπε η κοπελα οτι εβγαινε με 20.000€.

εγω προτεινω να κανετε τα χαρτια σας ολες και οτι γινει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και δε με αφορα φετος θα πω την αποψη μου

τα 40000 ειναι αδικο, απο τα 73 περσυνα μορια τα εισοδηματικα μορια μου ηταν 8 μονο! σαν εργαζομενη ειχα 35 και σα μονογονεας ειχα 30.

Αρα φετος μονογονεας με διδυμα και φυσικα γυναικα να τα κρατα μετα γιατι δεν εχω μαμα/πεθερα κλπ κλπ να τα κραταει ΔΕ θα δικαιομουνα το προγραμμα!

Επισης βαση των περσινων κριτηριων του δημου ηλιουπολης θα επρεπε να πληρωσω 3000 απο τη τσεπη μου και να υποστω τις σχεδον καθηερινες απεργιες/αργιες/κλπ

τελειως αδικο

απο τη στιγμη που 100 μητερες δικαιουνται να μπουν, οκ καταθετω και αν ειμαι μεσα μπηκα, αν οχι απλα εχασα, αλλα ειχα το δικαιωμα

το αλλο θεμα ελευθερος "μαυρος" και "αφραγκος" θα ειναι παντα θεμα αλυτο....τεσπα

καλαμαρι το 3.45 ειναι για τους δημοσιους

εντωμεταξυ βαλανε οριο απο την στιγμη που η κριση μας εχει ακουμπησει ολους μας απο το 2011 και θα ειναι παρα πολλοι αυτοι που θα εχουν κατω απο 40.000?.

Γατουλα για κατι περιπτωσεις σαν τις δικες σου σκαω που εισαι μονη σου κοπελα μου και επειδη βγαζεις παραπανω δεν μπορεις να κανεις αιτηση.να χαιρεσαι τα κουκλια σου. ο γιος σου μου θυμηζει τον δικο μου!!!

επρεπε αλλα κριτηρια να ειναι πρωτα. ολοι οι ελληνες ειναι αφραγκοι.....

Είχα την ελπίδα οτι έκαναν λάθος που ζητάνε εκκαθαριστικό χρήσης 2010, αλλα τους πήρα τηλεφωνο και μου είπαν οτι ξέρουν πως αλλάζουν πολλά μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα αλλά αυτό είναι και δεν υπάρχει περίπτωση τροποποιητικής!!! σνιφ κλαψ!

Διαφημίσεις

Είχα την ελπίδα οτι έκαναν λάθος που ζητάνε εκκαθαριστικό χρήσης 2010, αλλα τους πήρα τηλεφωνο και μου είπαν οτι ξέρουν πως αλλάζουν πολλά μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα αλλά αυτό είναι και δεν υπάρχει περίπτωση τροποποιητικής!!! σνιφ κλαψ!

τι εννοεις ζητανε εκκαθαριστικο του 2010??? του 2010 δωσαμε περσι.

επιτηδες το κανουν για να πεταξουν κοσμο εκτος??

xrimaria

εμεις προλαβαμε μια χρονια περσυ

φετος νηπιο στο δημοσιο (ηδη περασαν το ποσα δεχεται η κυρα δασκαλα μας)

θελουν το περσινο εκκαθαριστικο (οχι αυτο που υποβαλλουμε φετος) και λιστα ενσημα απο 1/1/11 μεχρι τωρα βαση των περσινων

τι εννοεις ζητανε εκκαθαριστικο του 2010??? του 2010 δωσαμε περσι.

επιτηδες το κανουν για να πεταξουν κοσμο εκτος??

σωστα ζητανε τελικα. περσι ειχαμε δωσει για οικονομικο ετος 2009. κοιτα εγω ακομη δεν εχω κανει δηλωση για το 2011. και πολλοι δεν εχουν κανει που ξερω. και επειδη παντα την εποχη που κανουμε τις δηλωσεις βγαινει και το εσπα το κανουν εν γνωση τους.

xrimaria

θελουν το περσινο εκκαθαριστικο (οχι αυτο που υποβαλλουμε φετος) και λιστα ενσημα απο 1/1/11 μεχρι τωρα βαση των περσινων

δεν εχω κανει δηλωση ακομη. φοβαμαι τι θα μου βγαλουν ακομη και τα λιγα που βγαζουμε...ζουμε μια τρελα!!!

καλημέρα και καλό τρέξιμο σε όλους.

προσωπικά όλα τα δικαιολογητικά τα έχω έτοιμα και περιμένω τις δομές.

για ακόμη μία φορά αδικίες κ κομπίνες θα υπάρχουν... πχ 40.000 κτλ όπως τα αναφέρετε...

θεωρώ δίκαιο τον χρηματικό διαχωρισμό για δομές που προσφέρουν σίτιση ή όχι αλλά άδικο την εξτρά πληρωμή για την μεταφορά.

πχ ο π.σ. που πηγαίνει το παιδί μου έστω και με την μείωση θα πληρωθεί πιο πολλά λεφτά από ότι δίνω εγώ χωρίς πρόγραμμα, φέτος -εάν μπω- θα μου ζητήση λεφτά εξτρά για την μεταφορά???? Μου φαίνεται κάπως αυτό!!!!

Άπλα είναι σωστό ότι θα αναρτηθούν πίνακες που θα λένε τι ποσό θα ζητάει η κάθε δομή για σίτιση κ μεταφορά.

Ακόμη αν θυμάμαι καλά - για τους ιδιωτικούς π.σ. - πέρυσι δηλώναμε την ηλικία του παιδιού 31/12 , φέτος έγινε 30/09, κατάλαβα σωστά?

Διαφημίσεις

αυτο το ειδα και εγω....περσυ υπηρχαν 2 ηλικιες μια για δημοσιους μια για ιδιωτικους, μαλλον για να ξεμπερδεψουν ακολουθυν τους δημοσιους

ο σταθμος μας χωρις εσπα παιρνει 350 το μηνα

με εσπα επιδοτηση 3800 περσυ

φετος 2900

σιγουρα θα ζηταγαν κατι , τωρα ποσο θα χρεωθει η μεταφορα τι να πω??????

ετσι οπως παει το πετρελαιο φαινεται εκαναν παραπονα οι σταθμοι που ειχαν λεωφορεια οτι δεν εβγαιναν... δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.... ο παιδικος που στελνω τον δικο μου ζηταει 4000 ετησιως. θελω εκει να παει παλι αλλα με τα 2900 φετος να δω ποσο θα μου ζητησουν να τσονταρω.

το καλο ειναι οτι θα βγαλουν λιστες με το τι θα ζηταει ο καθενας.

xrimaria

Εχμ...αυτά σου τα ζήτησαν στο δημόσιο νηπιαγωγείο???????????????????

Όσο για τα εισοδηματικά....η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... δε θα έπρεπε να τα έχουν από τη μία το όριο δλδ των 40000 ας κάνουν όλες αίτηση κι ότι γίνει!

Από την άλλη όλα είναι λίγο σχετικά, δλδ μία πολυμελής οικογένεια με 40000, ε, δε λες ότι ζει καλά, ένα ζευγάρι όμως πχ είναι αρκετά καλά με αυτό το εισόδημα.

Εγώ πέρσι είχα γύρω στα 50, φέτος 36,16 τα βγάζω...θκατά...

Wktmp2.png

qIogp3.png

κικη α δε τα ειπα και σωστα χαχχαχχα

3000 ΘΑ μου ζηταγαν περσυ στο Δημο σα μονογονεα!

αλλιως 6000!!!!!

πες μου γιατι να τα πηγαινα????????

Με αυτο

<<Εγώ πέρσι είχα γύρω στα 50, φέτος 36,16 τα βγάζω...θκατά... >>

το σκεφτηκα σε ευρω χαχχαχαχχα οκ...μετα συνηλθα για μορια μιλας!!!!!

γιατι τοσο λιγοτερα????????

Δεν συμμετέχει η Στερεά Ελλάδα, το διάβασα στον τοπικό τύπο. Για το Νότιο Αιγαίο δεν ξέρω. Αηδία, πραγματικά...

ΜΗΝ απογοητεύεσαι, μόλις επικοινώνησα με την ΕΕΤΑΑ και μου είπαν πως ναι μεν υπάρχει πρόβλημα με την Στερεά Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο γιατί έχουν απορροφηθεί τα κονδύλια ΑΛΛΑ θα γίνουν κανονικά οι αιτήσεις και θα δουν τι θα κάνουν. Οπότε περιμένουμε να αναρτηθούν οι δομές και στέλνουμε κανονικά τα δικαιολογητικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...