Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Από τον ΟΑΕΔ μου είπαν πως πρέπει να βγάλω άλλη κάρτα και φτου και από την αρχή όλα τα δικαιλογητικά!

Τι να πω.... Στα λέω επειδή ο σύζυγος μου είναι άνεργος από τον Δεκέμβρη έληξε η κάρτα του 1/6 ξέχασε να την ανανεώσει κ πήγε κ την ανανέωσε μετά στις 12 ή 13/6 κ του ζητησαν νομίζω ένα δύο χαρτιά όχι όλα από την αρχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο αυτα τα τρια εε;;;και μετα που τα παμε;;;εγω ηθελα να δω αν εχει κοντα μας αλλα δεν το βρηκα πουθενα οποτε μαλλον δεν θα τα εχουν βαλει ακομα;;;

ειμαι ασχετη με ολο αυτο και μου φαινετε βουνο....θα διαβαζω τα δικα σας και ελπιζω να βγαλω ακρη.......

αν καποια κοπελα δεν βαριετε ας μου γραψει απο την αρχη τα "βηματα" που πρεπει να κανω ......ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ.......ευχαριστω για την οποια βοηθεια!!!

και για μενα μια "ΛΟΛΑ" ...παρακαλω!!!!!!!!!

Κορίτσια προσοχή!!!!

Με τη γνωστή τακτική που ακολουθήθηκε και πέρισυ , όταν αλλάζανε το κείμενο της αίτησης ακόμη και μετά την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων,

βλέπω ότι αρχικά το έγγραφο της πρόσκλησης με αρ.πρωτοκόλλου 1034 , αναφέρει ότι για τις εργαζόμενες θέλει ένσημα του 2010 .

Στο αρχείο που κατέβασα σήμερα το πρωϊ

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/19062012_prosklisi_2012_2013.zip

αναφέρει ότι θέλει ένσημα του 2011....για να είστε μέσα ζητήστε από το ΙΚΑ να σας τυπώσουν ένσημα από αρχή του 2010 έως σήμερα.

Ελπίζω να μην ξανααλλάξουν κάτι...

Επίσης ένα μέλος έγραψε ότι μπορείς να τυπώσεις τα ένσημα σου από το site του ΙΚΑ αν έχεις κλειδάριθμο, ήθελα να ενημερώσω ότι τέτοια εκτύπωση δεν θα την δεχτούν καθώς αναφέρει ότι πρόκειται για ενημερωτικό έντυπο και κάτω-κάτω γράφει: "το παρόν έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί αποδεικτικό ασφάλισης για χρήση σε άλλους φορείς"

Μια ακόμη ερωτηση.(οχι πως ειναι η τελευταια!!!!)...

Πως βρίσκουμε τους παιδικους σταθμους στην περιοχη μας;;;

Υπάρχουν καπου αναρτημένοι ή παίρνουμε τους δρόμους;

Μια ακόμη ερωτηση.(οχι πως ειναι η τελευταια!!!!)...

Πως βρίσκουμε τους παιδικους σταθμους στην περιοχη μας;;;

Υπάρχουν καπου αναρτημένοι ή παίρνουμε τους δρόμους;

Οι σταθμοί θα ανακοινωθούν στις 12/7 όπως λέει μέσα η πρόσκληση.

Αν ρωτήσεις σε σταθμούς της περιοχής σου θα σε ενημερώσουν αν θα λάβουν μέρος ή όχι, γενικά ψάχνονται και οι σταθμοί , χτες που άφησε η μάνα μου το μικρό στο δικό μας παιδικό της είπαν ότι βγήκε η προκύρηξη και να με ενημερώσει για να κάνω τα χαρτιά μου...

Διαφημίσεις

καλημερα!

κι εμενα μου κανε εντυπωση που λεγε τα ενσημα του 10!!!! καθε φορα ζηταν ε τουπ ροηγ. ετους απο αυτο που διανυουμε. Τελοσπαντων εγω ειχα 10 κ 11 στο ιδιο εγγραφο, οποτε δε το ψαξα παραπανω

Εντελώς παράλογο το όριο των 40.000!!! Ναι ρε φίλε το 2010 είχα εισοδήματα και δεν σε ενόχλησα... τώρα που δεν έχω σε χρειάζομαι για να μπορώ να αποκτήσω! Αι σιχτίρ!

Συμφωνώ απόλυτα!

Και μάλιστα, εφόσον προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι το να "έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 40.000", αναφέρονται δηλαδή στο παρόν και όχι στο παρελθόν (δεν λέει "είχαν το 2010 οικογενειακό ..."), θα πρέπει κανείς να το αποδεικνύει με τρέχοντα εισοδήματα και όχι παρελθόντα!!!

Συμφωνώ απόλυτα!

Και μάλιστα, εφόσον προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι το να "έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 40.000", αναφέρονται δηλαδή στο παρόν και όχι στο παρελθόν (δεν λέει "είχαν το 2010 οικογενειακό ..."), θα πρέπει κανείς να το αποδεικνύει με τρέχοντα εισοδήματα και όχι παρελθόντα!!!

καλημερα

ολοι εχουμε χασει εισοδηματα αλλα εδω και χρονια ξερουμε οτι ζητανε δικαιολογητικα για ενα χρονο πριν. δεν τους ενδιαφερει τι γινται τωρα. και μενα ο αντρας μου περιμενει απολυση αλλα δεν σημαινει κατι για αυτους.

για μενα το πιο στεναχωρο ειναι πρωτον οτι εδωσαν πολυ λιγοτερα χρηματα φετος γενικοτερα (συγκριτικα με περσι) και δευτερον οτι ειναι η τελευταια χρονια του προγραμματος....

χωρις να παρεξηγηθω αν εφτανα να βγαζω 40.000 το χρονο θα το εστελνα μονη μου το παιδι παιδικο.βεβαια αν μπορεις να την βγαλεις τσαμπα γιατι να μην το κανεις....

Δεν είναι έτσι xrimaria... Πέρυσι και πρόπερσι που δούλευα και ναι βγάζαμε 40000 δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ το ΕΣΠΑ και φυσικά το παιδί πήγαινε παιδικό! Φέτος που αυτά τα 40000 έχουν γίνει 15.000 (με την απόλυση τη δική μου και τις μειώσεις του συζύγου χωρίς όμως να έχουν μειωθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε) και που για να βρω δουλειά με πολύ λιγότερα από αυτά που έπαιρνα το παιδί πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει παιδικό, προφανώς και το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ! Αυτό είναι και το νόημα του προγράμματος το οποίο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με το όριο των 40.000 σε προηγούμενα έτη!

Διαφωνώ! Το 40.000 είναι χαμηλό όριο. Εγώ έχω 2 μικρά παιδάκια που δεν μπορώ να τα πάω στο δημόσιο γιατί δεν έχω κάποιον να πηγαίνει να τα παίρνει ή όταν κάνουν απεργίες ή συνελεύσεις να κάθονται σπίτι. Φέτος θα πληρώσω και για τους 2 για ιδιωτικό. δεν έχω επιλογή ( ο μεγάλος αναγκαστικά γιατί είναι νήπιο). Το νήπιο στο δημόσιο είναι μέχρι τις 1:00 το πολύ. Ποιος θα μου τον κρατά μετα?Ή σταματώ τη δουλεία να τα πηγαίνω σε δημόσιο ή ιδιωτικό και εύχομαι για καλύτερη τιμή. Είμαι λίγο πιο πάνω από το 40.000 αλλά θα μείνω εκτός. ας μην βάζανε όριο και να παίρναμε μόρια όπως πέρσυ ανάλογα με το εισόδημα. Αν κάποιος είχε υψηλό είσόδημα να μην έπαιρνε μόρια και να έμενε εκτός. Ο λόγος που το κάναν πιστεύω ότι είναι για να μην κάνουν και παραπάνω δουλεια, ελέγχωντας π.χ. 20.000 αιτήσεις ενώ τώρα θα ελέγξουν λιγότερες. Ας προσθέταν και π.χ για 1.000 ευρώ για κάθε παιδί που έχεις....Και θα συνεχίσω. Χθες είμουν στο παιδικό γιατί είχαμε τη γιορτή. Μιλάγαμε με τις μανάδες και πραγματικά τσατίστηκα τόσο πολύ με τα κόλπα που υπάρχουν για να μπεις στο πρόγραμμα. Πότε πια τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο αξιοκρατικά επιτέλουν στην Ελλάδα?

Διαφημίσεις

Δεν είναι έτσι xrimaria... Πέρυσι και πρόπερσι που δούλευα και ναι βγάζαμε 40000 δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ το ΕΣΠΑ και φυσικά το παιδί πήγαινε παιδικό! Φέτος που αυτά τα 40000 έχουν γίνει 15.000 (με την απόλυση τη δική μου και τις μειώσεις του συζύγου χωρίς όμως να έχουν μειωθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε) και που για να βρω δουλειά με πολύ λιγότερα από αυτά που έπαιρνα προφανώς και το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ! Αυτό είναι και το νόημα του προγράμματος το οποίο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με το όριο των 40.000 σε προηγούμενα έτη!

το ιδιο πραγμα λεμε aeriko. δεν τους νοιαζει τι γινεται τωρα.... εμενα η καλυτερη χρονια μου ηταν περσι με εισοδημα οικογενειακο 21.776 € ολα δηλωμενα. και βεβαια τωρα χρειαζεσαι το εσπα πιο πολυ απο ποτε αλλα οπως ειπα και χτες ειναι πολλες οι αδικιες.

και να σου πω αδικια μεγαλη?? μια φιλη μου δεν θελει να δουλεψει. εχει καρτα ανεργιας και την ανανεωνει εδω και χρονια. εχουν πολυ καλη ζωη αλλα σαν ελευθερος επαγγελματιας ο αντρας της δηλωνει τιποτα - μηδεν. δεν ειναι αδικο να μου παρει αυτη η κοπελα την θεση ενω δεν γουσταρει να δουλεψει και εχει λεφτα να τον πληρωσει???

η μονη μου ενσταση ειναι να μην μπαινει το οικονομικο σαν πρωτο κριτηριο γιατι στην ελλαδα ζουμε. βασικα κανενα οικονομικο κριτηριο δεν θα επρεπε να μπαινει. ετσι κι αλλιως με μορια σε διαλεγουν. εγω στην θεση σου θα τα εκανα τα χαρτια μου και θα εγραφα οσα μου γραφεις σε μια επιστολη. δεν ξερεις ποτε...

Πάλι θα φαγωθούμε για τα δίκια και τις αδικίες; Έτσι είναι το πρόγραμμα, δεχτείτε το ή απορρίψτε το...

Εγώ Αερικό το βλέπω αλλιώς... Αν είχα πέρυσι 40, σημαίνει ότι θα είχα 20 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Άρα, αφου έζησα με 20, τα 20 επιπλέον θα ήταν στην τσέπη. Άρα τα 3.000 του παιδικού θα έβγαιναν άνετα. Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπήρχε το όριο των 40000, είσαι άνεργη. Και πίστεψέ με, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να μπεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εδώ θα συμφωνήσω μάζί σου xrimaria. Γιατί ο ιδιωτικός υπάλληλος που τα δηλώνει όλα ότι παίρνει να είναι σε ίδια μοίρα με εκείνον τον ελεύθερο επαγγελματία που δεν δηλώνει τιποτα???όπως οι περίφημοι γιατροί του Κολωνακίου με εισόδημα 3.000 ευρώ???Αχ ελλαδίτσα!!

Διαφωνώ! Το 40.000 είναι χαμηλό όριο. Εγώ έχω 2 μικρά παιδάκια που δεν μπορώ να τα πάω στο δημόσιο γιατί δεν έχω κάποιον να πηγαίνει να τα παίρνει ή όταν κάνουν απεργίες ή συνελεύσεις να κάθονται σπίτι. Φέτος θα πληρώσω και για τους 2 για ιδιωτικό. δεν έχω επιλογή ( ο μεγάλος αναγκαστικά γιατί είναι νήπιο). Το νήπιο στο δημόσιο είναι μέχρι τις 1:00 το πολύ. Ποιος θα μου τον κρατά μετα?Ή σταματώ τη δουλεία να τα πηγαίνω σε δημόσιο ή ιδιωτικό και εύχομαι για καλύτερη τιμή. Είμαι λίγο πιο πάνω από το 40.000 αλλά θα μείνω εκτός. ας μην βάζανε όριο και να παίρναμε μόρια όπως πέρσυ ανάλογα με το εισόδημα. Αν κάποιος είχε υψηλό είσόδημα να μην έπαιρνε μόρια και να έμενε εκτός. Ο λόγος που το κάναν πιστεύω ότι είναι για να μην κάνουν και παραπάνω δουλεια, ελέγχωντας π.χ. 20.000 αιτήσεις ενώ τώρα θα ελέγξουν λιγότερες. Ας προσθέταν και π.χ για 1.000 ευρώ για κάθε παιδί που έχεις....Και θα συνεχίσω. Χθες είμουν στο παιδικό γιατί είχαμε τη γιορτή. Μιλάγαμε με τις μανάδες και πραγματικά τσατίστηκα τόσο πολύ με τα κόλπα που υπάρχουν για να μπεις στο πρόγραμμα. Πότε πια τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο αξιοκρατικά επιτέλουν στην Ελλάδα?

δεν τα θελουμε εμεις να ειναι αξιοκρατικα.... ολοι με καποιο τροπο θα βολευτουν οταν δεν υπαρχει αξιοκρατια. μην το ψαχνεις....

ουτε εγω εχω καποιον να μου κραταει το παιδι. μονο η μανα μου που θα πρεπει να μενει μαζι μας ολη την εβδομαδα αν πω να μου το κρατησει. ηδη σκεφτομαι απο τωρα τι θα κανω το ΄13-΄14.

τι δουλεια κανετε ολοι σας και βγαζατε 40.000€??? κατι εκανα λαθος τοσα χρονια!

Υπάρχουν κ τα ολοημερα νηπιαγωγεία που σχολανε 3:45-4:15 για τους εργαζόμενους γονείς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...