Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εντελώς παράλογο το όριο των 40.000!!! Ναι ρε φίλε το 2010 είχα εισοδήματα και δεν σε ενόχλησα... τώρα που δεν έχω σε χρειάζομαι για να μπορώ να αποκτήσω! Αι σιχτίρ!

αυτες ειναι οι αδικιες του συστηματος. υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες που βγαζουν αρκετα χρηματα και δεν δηλωνουν τιποτα και αυτοι θα ευνοηθουν απεναντι σε εμας τους μισθωτους. εγω προσωπικα βρισκω αδικο το να ειναι το εισοδημα πρωτο κριτηριο και οχι αν δουλευει η μανα. δοξα το Θεο δουλευω και εγω και ο αντρας μου...ακομη. γιατι δεν με ρωτανε που θα αφηνω το παιδι οταν θα δουλευω??? και δεν λεω για καποιες κοπελες που εχουν λιγο καιρο ανεργες. ξερω κοπελες που δεν δουλευουν καθολου απλα εχουν μια καρτα και την πανε συνεχεια για θεωρηση. θελουν να κατσουν σπιτι τους...

τεσπα ειναι πολλα και θα ακουσουμε αλλα τοσα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Διάβασα το κείμενο αλλά δεν κατάλαβα τί σημαίνει "περιφερειες σταδιακης εισοδου". Η Στερεα Ελλάδα τελικά συμμετέχει στο πρόγραμμα ή όχι?

Τελικά διάβασα και την περσινή πρόσκληση και λέει ακριβώς το ίδιο. Οπότε συμμετέχει κανονικά και η Στερεά Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο.

Κορίτσια μην φρικάρετε τα δικαιολογήτικα ειναι απλά και 2-3 μόνο πραγματακια χρειάζονται.Εκκαθαριστικό,αστυνομική ταυτότητα ,βεβαίωση εργοδότη και στα ένσημα πρέπει να έχουν κάνει λάθος γιατι λενε μηχανογραφικά του 2010?:shock:τα οποία οσες έχετε κλειδάριθμο απλά τα τυπώνετε (μιλαώ για εργαζόμενες πάντα)οπότε απλά πολύ απλά ειναι τα πράγματα.Καλή επιτυχία ευχομαι σε όλες ειδικά φέτος που είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα γενικά.

ουφ........απορίες.................

Λοιπον ξεκινάω..Οπως λεει κ η κουμπάρα μου ας κανω τον πρόλογο

Τα βάφω ξανθιά ειμαι κανονικά.

1. Η βεβαίωση εργοδότη τι πρέπει να λέει επ ακριβώς? Αν καποια την έχει απο πέρισυ θα την ποδοφιλούσαν αν μου εγραφε το κείμενο γιατι εχω ενα θεματάκι με τη δουλεια δν το κατέχουν το άθλημα κ φοβάμαι οτι θα μου δώσουν αλλα ντι άλλων.

2. εγω που θα είμαι με το 6μηνο του ΟΑΕΔ δν επιρρεάζει σε κάτι έτσι? θεωρούμε κανονικά εργαζόμενη??

3. Τι θέλουν ακριβώς απο τα ένσημα? Να πάω στο ΙΚΑ πχ να μου τυπώσουν τα ένσημα του 2010 (?? λιγο κουλο δν είναι του 2010) ή θελουν τις καρτέλες που έρχονται στον εργοδότη?

αυτααααα για την ώρα

ΑΑ

εχω κ ενα ακόμη

4. Το πιστοποιητικό οικ.κατάστασης εχει τα 3 μέλη μέσα. Η μπέμπα μας δν έχει μπει. Θα πρέπει να παω να την βάλω κ να έχω συνολικό ή με το παλιό κ την ληξ.πράξη γεννησης θα είμαι ΟΚ?

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!

Να ρωτήσω κι εγ'ω κάτι. Εντ'ος του 12 'αλλαξα δουλεια. Πρέπει να τους πάω ένσημα του 11 που αφορούν την παλιά δουλειά και βεβαίωση του νέου μου εργοδότη ?

τι ειναι η βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης???ποιοι την χρειαζονται ,εχω μπερδευτει λιγακι...

Την προσκομίζεις αν κάνεις αίτηση ως άνεργη. Δεν ξέρω ακριβώς τί είναι, την ζήτησα στον ΟΑΕΔ και μου την έδωσαν αμέσως.

Τελικά διάβασα και την περσινή πρόσκληση και λέει ακριβώς το ίδιο. Οπότε συμμετέχει κανονικά και η Στερεά Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο.

Δεν συμμετέχει η Στερεά Ελλάδα, το διάβασα στον τοπικό τύπο. Για το Νότιο Αιγαίο δεν ξέρω. Αηδία, πραγματικά...

Καλησπέρα κορίτσια!Να ρωτήσω...Ανήκω στις άνεργες, χωρίς κάρτα ανεργίας...μπορώ να κάνω αίτηση μέσω ΕΣΠΑ ή πρέπει να έχω κάρτα ανεργίας σε ισχύη?Έχω επιδοτηθεί τα 2 τελευταίο έτη με το επίδομα ανεργίας, απλά μου ακύρωσαν την κάρτα γιατί δεν πήγα εντός 5 ημερών να την ανανεώσω (δεν ήξερα πως δίνουν τόσο μικρό περιθώριο).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι

μηπως ειδατε τις διαφορες απο τα περσινα λεφτα που εδιναν με τα φετινα. στην κατηγορια που θα ειναι πλεον ο γιος μου δινουν 2900?. υπαρχει σχολειο με 2900 ή ειμαι εγω παραλογη????

βλεπω να τσονταρουμε στο τελος....

Ναι, ειναι 2900 πλεον γιατί δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των παιδιών φέτος (σχολικό). Συγκεκριμένα:

Σημειώνεται ότι το κόστος των υπηρεσιών μετακίνησης που αφορούν στις Δομές:

Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α1.2. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Α2.Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

Β. Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας:

Β1. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 3.700? με σίτιση / 3.400? χωρίς σίτιση

Β2. Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.900? με σίτιση / 2.600? χωρίς σίτιση

δεν καλύπτεται στο πλαίσιο της παρούσας και κατά συνέπεια θα βαρύνει τις ωφελούμενες μητέρες, εφόσον επιθυμούν την παροχή των σχετικών υπηρεσιών μετακίνησης.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. προς διευκόλυνση και μόνο των ωφελούμενων μητέρων θα αναρτήσει πίνακα με τις ανωτέρω κατηγορίες Δομών που θα περιλαμβάνει το κόστος των υπηρεσιών αυτών και τις εξυπηρετούμενες περιοχές.

Βρίσκω κι εγώ άδικο το "ταβάνι" των 40.000?. Στην τελική το δηλωθεν ποσό παίζει ρόλο στην καταμέτρηση των μορίων, γιατί να απορριφθούν εξαρχής όσοι δηλωσαν παραπανω από αυτό το ποσό?

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί οι εργαζόμενες με συμβάσεις μερικής απασχόλησης ή ορισμένου χρόνου έχουν περισσότερα μόρια από τις μισθωτές αορίστου...

Κατινάκι, η βεβαίωση εργοδότη που κατέθεσα πέρυσι έγραφε "Βεβαιώνουμε ότι η .... του ... με ΑΦΜ... ΑΔΤ ... εργάζεται στην εταιρεία μας ως ......... από τις ......... και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά με σύμβαση αορίστου χρόνου"... Η πρώτη βεβαίωση που μου είχαν δώσει πέρυσι, ανέφερε και μικτό μηνιαίο μισθό (τέτοια βεβαίωση θέλουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) αλλά εγώ ζήτησα άλλη που να μην αναφέρεται ο μισθός. Απλά η ημερομηνία ήταν μιας εβδομάδας πριν την έναρξη κατάθεσης των αιτήσεων...

εντιτ... βρε κορίτσια, ένσημα του 2011 ζητούν, όχι του 2010!

3. Τι θέλουν ακριβώς απο τα ένσημα? Να πάω στο ΙΚΑ πχ να μου τυπώσουν τα ένσημα του 2010 (?? λιγο κουλο δν είναι του 2010) ή θελουν τις καρτέλες που έρχονται στον εργοδότη?

αυτααααα για την ώρα

ΑΑ

εχω κ ενα ακόμη

4. Το πιστοποιητικό οικ.κατάστασης εχει τα 3 μέλη μέσα. Η μπέμπα μας δν έχει μπει. Θα πρέπει να παω να την βάλω κ να έχω συνολικό ή με το παλιό κ την ληξ.πράξη γεννησης θα είμαι ΟΚ?

3. Να πας να σου τυπώσουν από 2010 έως σήμερα

4. Όσο πιο φρέσκια η οικογενειακή κατάσταση τόσο πιο καλά. Δεν ξέρω αν έχεις επιπλέον μόρια με δύο παιδιά αλλά εγώ στη θέση σου θα την δήλωνα και θα έβγαζα νέα οικογενειακή κατάσταση.

Καλή τύχη σε όλες κορίτσια... Είμαι να σκάσω γιατί ο παιδικός μας θα κάνει αίτηση ως δομή αλλά εμείς δεν θα μπορούμε να υποβάλλουμε χαρτιά με το ταβάνι των 40.000 του 2010!!!! (ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω!!!)

Κορίτσια μην φρικάρετε τα δικαιολογήτικα ειναι απλά και 2-3 μόνο πραγματακια χρειάζονται.Εκκαθαριστικό,αστυνομική ταυτότητα ,βεβαίωση εργοδότη και στα ένσημα πρέπει να έχουν κάνει λάθος γιατι λενε μηχανογραφικά του 2010?:shock:τα οποία οσες έχετε κλειδάριθμο απλά τα τυπώνετε (μιλαώ για εργαζόμενες πάντα)οπότε απλά πολύ απλά ειναι τα πράγματα.Καλή επιτυχία ευχομαι σε όλες ειδικά φέτος που είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα γενικά.

μονο αυτα τα τρια εε;;;και μετα που τα παμε;;;εγω ηθελα να δω αν εχει κοντα μας αλλα δεν το βρηκα πουθενα οποτε μαλλον δεν θα τα εχουν βαλει ακομα;;;

ειμαι ασχετη με ολο αυτο και μου φαινετε βουνο....θα διαβαζω τα δικα σας και ελπιζω να βγαλω ακρη.......

αν καποια κοπελα δεν βαριετε ας μου γραψει απο την αρχη τα "βηματα" που πρεπει να κανω ......ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ.......ευχαριστω για την οποια βοηθεια!!!

Καλησπέρα κορίτσια!Να ρωτήσω...Ανήκω στις άνεργες, χωρίς κάρτα ανεργίας...μπορώ να κάνω αίτηση μέσω ΕΣΠΑ ή πρέπει να έχω κάρτα ανεργίας σε ισχύη?Έχω επιδοτηθεί τα 2 τελευταίο έτη με το επίδομα ανεργίας, απλά μου ακύρωσαν την κάρτα γιατί δεν πήγα εντός 5 ημερών να την ανανεώσω (δεν ήξερα πως δίνουν τόσο μικρό περιθώριο).

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να την ανανεώσεις???

Για να κανεις αίτηση ως άνεργη πρέπει να έχεις κάρτα ανεργίας εν ισχύ. Θα πας στον οαεδ κ θα ζητήσεις επανέκδοση της κάρτας ανεργίας σου κ μια εξατομικευμενη προσεγγιση κ είσαι οκ

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να την ανανεώσεις???

Για να κανεις αίτηση ως άνεργη πρέπει να έχεις κάρτα ανεργίας εν ισχύ. Θα πας στον οαεδ κ θα ζητήσεις επανέκδοση της κάρτας ανεργίας σου κ μια εξατομικευμενη προσεγγιση κ είσαι οκ

Από τον ΟΑΕΔ μου είπαν πως πρέπει να βγάλω άλλη κάρτα και φτου και από την αρχή όλα τα δικαιλογητικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...