Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

στο σάιτ του eetaa δεν βλέπω κάτι κορίτσια, το κατεβάσαν;;;

και είδατε πόσο πολύ μειώθηκε ο προυπολογισμός;;;

σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει να κάνω καθόλου φέτος..

αν υπολογίσουμε οτι θα κάνουν περισσότερες αιτήσεις φέτος οι βάσεις θα ανέβουν πάρα πολύ

στην αττική απο 8.936.400 το πήγαν 2.234.100.....

χελωνιτσα παρε τελευταια τη βεβαιωση εργοδοτη να ειναι πολυ κοντα στην ημερομηνια

τιποτα αλλο μη σε αγχωνει

το περασαμε περσυ το αγχος

καλη επιτυχια

κριμα που δεν ειναι και τα νηπιααααααα σνιφφφφφφφφφ

Καλημερα!

Διάβασα το κείμενο αλλά δεν κατάλαβα τί σημαίνει "περιφερειες σταδιακης εισοδου". Η Στερεα Ελλάδα τελικά συμμετέχει στο πρόγραμμα ή όχι?

Όπως επίσης το Νότιο Αιγαίο αλλά δίπλα γράφει το ποσό της χρηματοδότησης, αυτή την στιγμή προσπαθώ να επικοινωνήσω με την ΕΕΤΑΑ αλλά είμαι στην αναμονή.

Αν μπορεί κάποια κοπέλα να βρει άκρη με το γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης

βρε κοριτσια βοηθηστε λιγο να μην κανω λαθος...τι ακριβως εννοει? η βεβαιωση τι ημερομηνια πρεπει να εχει? μην φαω καμια πατατα!!!

οτι η βεβαίωση πρέπει να γράφει πως θα συνεχίσεις να εργάζεσαι σε αυτή την δουλειά τουλάχιστον μέχρι την καταλητική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (23/07)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες.. ξέρουμε πόσο είναι το minimum στο εκκαθαριστικό;;

Δεν ξέρω πως να σας δώσαω να το καταλάβετε..

Πχ.. εγώ έχω εκκαθαριστικό του 2011 μόνο 519?.

Από πέρυσι θυμάμαι ότι αυτοί από μόνοι τους έβαζαν ένα στάνταρ ποσό.... λόγω του ότι ήταν τόσο χαμηλό..

τώρα 6.500 ? ήταν;; παραπάνω ήταν; δε θυμάμαι....

Καλησπέρα!

Ευχαριστούμε κορίτσια για την ενημέρωση! Το περιμέναμε πώς και πώς...

Άρα μαζεύουμε δικαιολογητικά και τα αποστέλλουμε από 13/7 μόλις ανακοινωθούν και οι σταθμοί έτσι?

Στην αναμονή λοιπόν...

RKdwp3.png

οτι η βεβαίωση πρέπει να γράφει πως θα συνεχίσεις να εργάζεσαι σε αυτή την δουλειά τουλάχιστον μέχρι την καταλητική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (23/07)

Δεν νομίζω...

γιατί πέρυσι εγώ την είχα βγάλει καμμια 15-20 μερες πριν ξεκινήσει η η υποβολή αιτήσεων..

Καλού κακου πάρτη λίγες μέρες πρίν!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

ειντζελ σιγουρα μιν το 5000, δε νομιζω παρακατω με τη καμια

μιτσου.....ο εργοδοτης σου θα σου βαλει ναι..εγγυωμαι οτι θα την εχω στη δουλεια μεχρι τοτε??????

ΟΚ!

απλα λεει την εχω τωρα, δε πολυκοιτανε τις ημερομηνιες αν ειναι μια βδομαδα 2 βδομαδες πριν, βαση των περσινων γνωσεων μας!

Διαφημίσεις

Εντελώς παράλογο το όριο των 40.000!!! Ναι ρε φίλε το 2010 είχα εισοδήματα και δεν σε ενόχλησα... τώρα που δεν έχω σε χρειάζομαι για να μπορώ να αποκτήσω! Αι σιχτίρ!

κοριτσια πηγα σημερα οαεδ..οπου δεν υπηρχε ψυχη..με ρωτανε,τι θελεις??και λεω..τις βεβαιωσεις για το προγραμμα του εεττα για τους παιδικους!!!με κοιτανε..τιιιιι?ποτε αρχισεεεεε?

λεω και εγω χτες βραδυ βγηκε!!! :D κανανε μια χαρα!!!!!μουπαν κιολας..και καλα ηρθες και εσυ πρωι πρωι(12.30) :D να μας κανεις την καρδια περιβολι??ωχχχ τι εχουμε να τραβηξουμε παλι!!!

πηρα και τη βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης..η υπαλληλος μου ειπε οτι μια λογικα θα καταθεσω..οπως καταλαβατε χαρηκαν πολυυυυ που τους εκανα ποδαρικο!!!! :D

αντε καλη δυναμη σε ολες!!!

καλο μεσημερι

μηπως ειδατε τις διαφορες απο τα περσινα λεφτα που εδιναν με τα φετινα. στην κατηγορια που θα ειναι πλεον ο γιος μου δινουν 2900?. υπαρχει σχολειο με 2900 ή ειμαι εγω παραλογη????

βλεπω να τσονταρουμε στο τελος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...