Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μαριτα μπες εδω να δεις αν ανοιγει τανεβασα σε δικο μου

πατηστε εδω

αυτο που ποσταραν τα κοριτσια ανοιγει...στο σαιτ πρεπει να γινεται χαμος απο επισκεψιμοτητα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως καποια μανουλα εχει κατεβασει και τους πινακες με τους παιδικους?γιατι σε αυτο το αρχειο της καλης μας v&a δεν ειναι..στο αρχειο αυτο λεει για τον πινακα πατηστε eetta.gr αλλα παλι κανει μια ωρα..

θα ηθελα και εγω το ιδιο,θελω να δω αν εχει παιδικο κοντα μας!!

παρακαλω οποια μανουλα μπορει να με βοηθησει!!

Διαφημίσεις

λεει οτι θα ανακοινωθουν στις 12-7 ..τωρα το ειδα καλυτερα...οποτε μας προετοιμαζουν..να μαζεψουμε χαρτια να δουμε τα μορια μας και ναμαστε ετοιμες ..στις 13 ξεκιναν οι αιτησεις μεχρι τις 23 οπως προειπε καποια κοπελα..

καλη επιτυχια σε ολες μας!

λεει οτι θα ανακοινωθουν στις 12-7 ..τωρα το ειδα καλυτερα...οποτε μας προετοιμαζουν..να μαζεψουμε χαρτια να δουμε τα μορια μας και ναμαστε ετοιμες ..στις 13 ξεκιναν οι αιτησεις μεχρι τις 23 οπως προειπε καποια κοπελα..

καλη επιτυχια σε ολες μας!

ΜπραΒΟ βρε Ευη!

Να ρωτησω κ καΤΙ τελευταιο, οσο αφορα τα μορια του ετησιου εισοδηματος:πολλαπλασιαΖΩ το ετησιο εισοημα επι100κ το διαιρω με το 12?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

να ρωτησω και εγω κατι..ισως χαζο??

το χαρτι που περνουμε απο τον οαεδ..προσωπικης εξατομικευσης,δεν ξερω εαν το γραφω καλα..θα παρουμε ενα αντιγραφο και θα στειλουμε και για τις 4επιλογες των σταθμων που θα δηλωσουμε??ευχαριστω!!

το χαρτι που περνουμε απο τον οαεδ..προσωπικης εξατομικευσης,δεν ξερω εαν το γραφω καλα..θα παρουμε ενα αντιγραφο και θα στειλουμε και για τις 4επιλογες των σταθμων που θα δηλωσουμε??ευχαριστω!!

αν θυμαμαι καλα νομιζω οτι μια φορα φτανει παει σαν συννημενο με τα υπολοιπα δικαολογιτικα

Διαφημίσεις

ΜπραΒΟ βρε Ευη!

Να ρωτησω κ καΤΙ τελευταιο, οσο αφορα τα μορια του ετησιου εισοδηματος:πολλαπλασιαΖΩ το ετησιο εισοημα επι100κ το διαιρω με το 12?

το λεει ξεκαθαρα (Α/Ε)*100/12 οπου Α ειναι 24000 +1000 για ενα παιδι.+2000 για 2 παιδια.+10000 για 3 παιδια και μετα για 4ο 5ο..απο 1000 το καθενα...και Ε το συνολικο δηλωθεν εισοδημα,δηλ του συζυγου και της συζυγου,κανενα αλλο ποσο.

περυσι ειχα παρει ενα αλλα φετος θελουν διαφορετικο,περυσι λεγοταν βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγισης και φετος το λενε βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης...το ιδιο ειναι στην ουσια.απλα πρεπει να ειναι προσφατο..οχι αντιγραφο,το ιδιο δινεις..ετσι μου ειπε ο υπαληλος του οαεδ..

Αν διαβάσετε προσεχτικά τη προκήρυξη κορίτσια τα γράφει όλα αναλυτικά.....οι δομές θα ανακοινωθούν στις 12/7 και η αίτηση θα δίδεται από τις 13/7 στα γραφεία τους ή μπορούμε να την κατεβάσουμε από το σάιτ τους.

Κάνεις μία αίτηση ανα παιδί και τα απαιτούμενα επικυρωμενά δικαιολογητικά θα υποβάλλονται συννημένα μία φορά.

Αν το διαβάσετε προσεχτικά θα τα βρείτε όλα!

Τις λεπτομέρειες θα τις βρούμε στη πορεία αν και είναι τα ίδια πράγματα με πέρισυ και τα δικαιολογητικά απλά.

Μπράβο σε όλα τα λαγωνικά που βρήκαν, κατέβασαν και ανέβασαν για εμάς την προκήρυξη. Μια παράκληση προς όλες μόνο... Διαβάστε ΚΑΛΑ την προκήρυξη. Θα λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες σας.

Υπομονή μέχρι τις 12/7 που θα ανακοινωθούν οι δομές και 13/7 που θα ανέβει η αίτηση. Μέχρι τότε μαζέψτε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης

βρε κοριτσια βοηθηστε λιγο να μην κανω λαθος...τι ακριβως εννοει? η βεβαιωση τι ημερομηνια πρεπει να εχει? μην φαω καμια πατατα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...