Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα

Μονο μια μικρη αλλαγουλα θα θελα παρακαλω κ. ΕΕΤΑΑ!!!!:P Μακαρι νΑ βαζανε παλι μεσα την αποστολη δικαιολογητικων μεσω κεπ, γιατι περσι ο φακελος για να παει απο εδω στην αθηνα ηθελε 12 ευρω + επιπλεον για να παρει αρ. πρωτοκολου! μηπως νομιζουν πως στην επαρχια μας τρεχουν απο τα πατζακια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω και εγω η ασχετη κατι;;;;;

τι ακριβος ειναι αυτο;;;;μπορει καποια να μου πει αν εχει και στην Κερκυρα και που ειναι ο σταθμος;;;;για παιδακι 19μηνων;;;;

απο δικαι/κα τι χρειαζετε;;;;; ευχαριστω!!

Οταν βγει θα μαθουμε τις φετινες προυποθεσεις κ δικαιολογητικα. Με αυτο το προγραμμα αν ΔΕΝ εισαι δημ υπαλληλος μπορει να στειλεις το παιδι σταθμο αν επιλεγεις βαση μοριων, χωρις να πληρωνεις

Οταν βγει θα μαθουμε τις φετινες προυποθεσεις κ δικαιολογητικα. Με αυτο το προγραμμα αν ΔΕΝ εισαι δημ υπαλληλος μπορει να στειλεις το παιδι σταθμο αν επιλεγεις βαση μοριων, χωρις να πληρωνεις

μπορεις να μου πεις που να ψαξω να δω σε ποιο μερος εχει στην Κερκυρα;;;

Γεια σας κορίτσια

Είχα κάνει και πέρση αίτηση και είχα επιλεγεί. Ο μικρός μου λοιπόν είναι στο πρόγραμμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το σταθμό που πηγαίνει.

Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα του χρόνου να μετακομίσουμε στα Χανιά και ψάχνω απεγνωσμένα να δω αν υπάρχουν δομές και ποιες από τα περσινά και δεν μου ανοίγει το αρχείο από το site του ΕΕΤΑΑ. Μήπως κάποια από εσάς έχει τις περσινές δομές για νομό Χανίων;

(ξέρω πως φέτος μπορεί να μην είναι ίδιες, αλλά να πάρω μια ιδέα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

για να δειτε τα περσινα θα πρεπει να πατε εδω http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2011/2011-06-17_oristika-domon/index.html και να διαλεξετε τη περιοχη που σας ενδιαφερει. Οι σταθμοι κατα πασα πιθανοτητα ειναι οι ιδιοι και φετος εκτος αν υπαρχει περιπτωση καποιος να εχει κλεισει. περσι εκαναν αιτησεις οι σταθμοι για 2 χρονια οποτε οι ιδιοι παιρνουν μερος και φετος.

μπορεις να μου πεις που να ψαξω να δω σε ποιο μερος εχει στην Κερκυρα;;;

μπορει καποια μανουλα νε με βοηθησει;;;;;;

κοιταξα αλλα δεν εχει τιποτα για το κεντρο της Κερκυρας(κατι λαθος εχω κανει εεε;;;)ειναι ολα σε μακρινες περιοχες απο εμας....πρεπει να κοιταξω καπου αλλου;;;;;;;;;;:(:(

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εγω χθες εκανα αιτηση στον παιδικο σταθμο της περιοχης μου και η διευθυντρια μου ειπε πως αυτο που της εχουν μεταφερει απο μεσα ειναι πως φετος εχει καθυστερησει η προκυρηξη γιατι εντασσουν νεες δομες στο προγραμμα και πως σε καποιες περιπτωσεις οι θεσεις στις περσινες δομες θα ειναι λιγοτερες γιατι θα διαιρεθουν με τα νεα δεδομενα. Σε καθε περιπτωση φετος τα αποτελεσματα θα αργησουν πολυ.

Για καθυστερηση μου παν κ στια αιτησεισ εκτοσ εσπα λογω της καθυστερησης υποβολης φορολογικων δηλωσεων. Πολλοι γονεις θα τις πανε στους αταθμους μετα τις δεκαπεντε ιουλιου

Για καθυστερηση μου παν κ στια αιτησεισ εκτοσ εσπα λογω της καθυστερησης υποβολης φορολογικων δηλωσεων. Πολλοι γονεις θα τις πανε στους αταθμους μετα τις δεκαπεντε ιουλιου

Αυτό που σου είπανε τι σχέση μπορεί να έχει?????

Αφού πάντα ζητάνε εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς , δηλ. φέτος θα μας ζητήσουν του οικονομικού έτους 2011 (πέρισυ ζήτησαν του οικονομικού έτους 2010), τι σχέση έχει το πότε καταθέτουμε τη δήλωση μας για το οικονομικό 2012 , οεο?

Αυτό που σου είπανε τι σχέση μπορεί να έχει?????

Αφού πάντα ζητάνε εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς , δηλ. φέτος θα μας ζητήσουν του οικονομικού έτους 2011 (πέρισυ ζήτησαν του οικονομικού έτους 2010), τι σχέση έχει το πότε καταθέτουμε τη δήλωση μας για το οικονομικό 2012 , οεο?

Εμάς πάντως ζητάνε αντίγραφο της υποβληθείσας δήλωσης για το τρέχων έτος.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...