Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καθε χρονια βγαινει μετα το τελος των κανονικων αιτησεων των δημοτικων σταθμων, δε ξερω αλλα νομιζω πως εχει σχεση. εντωμεταξυ για φετος εχω ακουσει 2 νεα σεναρια που δε ξερω αν ειμαι η μονη που τα χω ακουσει,,,, εννοειται πως ειναι γημες, μη πανικοβληθειτε!

1. θα μπορουν να κανουν αιτησεις και οι δημοσιοι υπαλληλοι

2. δεν θα μπορουν να κανουν αιτησεις ανεργες

Πολυ κουφο μου φαινεται ειδικα το 2ο αλλα εχει μια βαση στο οτι αφου δεν υπαρχουν δουλειες τουλαχιστον να βοηθησουν οσες εχουν να τις κρατησουν. Μακαρι να ηταν καποια που γνωριζει περισσοτερα να μας διαφωτισει. αν οι δημ. υπαλληλοι ενταχθουν μαλλον δε θα κανω καν χαρτια...η μιας και τα χω ετοιμα θα τα στειλω ξεροντας απο πριν πως αποκλειεται να με παρουν.

Διαφημίσεις

Να σπαταλαει φαιά ουσία κ να χαλάει το κεφαλακι της άνευ λόγου για κάτι που δεν προκειτε να συμβεί.:wink:

Ααα οκ γιατι ετσι οπως το διαβασα μου περασαν απο το μυαλο 2 σεναρια:

1.Δεν αξιζει το προγραμμα.

2.Δεν αξιζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι συμμετοχη στο προγραμμα :?

Ευχαριστω για την επεξηγηση!!!

Δε στεναχωριεμαι βρε κοριτσια ( αλλωστε με την αυξηση καθε χρονου στις αιτησεις φετος οι ελπιδες μου ειναι κοντα στο 0 ετσι κ αλλιως), αλλα εχω αλλες που επιμενουν λεγοντας μου αυτα τα πραγματα τα οποια φυσικα και βλεπω κουφα! και προσπαθω να τις πεισω πως δεν νομιζω γιατι τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το προγραμμα το 13, δε μου φαινεται να μπορουν να κανουν τετοιες τροποποιησεις.μαλιστα η μια μου ειπε πως το ξερει και απο μεσα!!!!!! ( αυτο με τους δημ. υπαλληλους) :confused::confused::confused::confused:

Καλημερα μανουλες!!

βρε κοριτσια χτες μουπε μια γνωστη μου οτι ''ξερει'' αυτο που λεει και η v&a..δηλαδη οτι φετος δεν θα παρουν ανεργες..τι ρωτησα πως το ξερει..και φυσικα δεν μου ειπε..τι να πω?ραδιοαρβυλα να πω ή ξερουν καποιες απο μεσα και το λενε??απλα ηθελα να το καταθεσω εδω..προς Θεου χωρις κανενα πανικο,οκ?ελπιζω το προγραμμα να βγει συντομα και ικανοποιησει ολες τις μανουλες!!! :D

Διαφημίσεις

μαλιστα η μια μου ειπε πως το ξερει και απο μεσα!!!!!! ( αυτο με τους δημ. υπαλληλους) :confused::confused::confused::confused:

Αυτο το πραγμα να εχουν ολοι και ολες καποιον απο μεσα και να μεταφερουν ενα χαλασμενο τηλεφωνο ειναι φοβερο!!!

Αφου εχει καποιον απο μεσα δεν της λες να ζητησει την προκυρηξη μιας και αυτοι οι απο μεσα λογικα την εχουν ηδη...να τελειωσει και εμας η αγωνια μας.:mrgreen:

Και δικη μου προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι δεν θα μπορουν οι δημοσιοι υπαλληλοι να κανουν :rolleyes:

Αυτο το πραγμα να εχουν ολοι και ολες καποιον απο μεσα και να μεταφερουν ενα χαλασμενο τηλεφωνο ειναι φοβερο!!!

Αφου εχει καποιον απο μεσα δεν της λες να ζητησει την προκυρηξη μιας και αυτοι οι απο μεσα λογικα την εχουν ηδη...να τελειωσει και εμας η αγωνια μας.:mrgreen:

Και δικη μου προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι δεν θα μπορουν οι δημοσιοι υπαλληλοι να κανουν :rolleyes:

α να γεία σου!!! να μας τη στείλουν να τελειώνουμε.

το τι έχουμε να ακουσουμε αυτές τις μέρες ουυυυυυυυυυυ

Είναι πολύ απλό.....δεν μπαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι....το πρόγραμμα είναι κ αφορά γυναίκες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Και το βασικότερο... Είναι πρόγραμμα ΕΕ και χρηματοδοτείται απ το ΕΣΠΑ. Τρέχει μέχρι και το 2013 και η χώρα μας έχει υπογράψει συγκεκριμένες προυποθέσεις, τις οποίες εννοείται πως δεν φτιάχνει καμία ΕΕΤΑΑ ανάλογα τα γούστα...

Χαλαρώστε λοιπόν, τα πράγματα πιθανότατα θα ναι απολύτως ίδια με πέρυσι. Και επίσης ο προϋπολογισμός έχει εγκριθεί εξ αρχής οπότε ΑΝ μειωθεί το κονδύλι, παίζει να ναι παράνομο...

Υπομονή. Όλες με την αγωνία ζούμε αλλά σκεφτείτε πόσες άλλες αγωνίες έχουμε ταυτόχρονα και θα καταλάβετε πως είναι η μικρότερη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

όπως κ πέρυσι, έτσι κ φέτος, μου είπαν στο τηλέφωνο.

αν θα υπάρξουν αλλαγές, που δεν προβλέπονται, θα ανακοινωθούν, αλλά ούτε αυτοί γνωρίζουν τίποτα για αλλαγές!

φτάνει με τις νταντομάρες!!!!!!!!! μη σας τρομοκρατούν. ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!

φιλούρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...