Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι η αλήθεια είναι ότι την ώρα που έγραφα δεν ήμουν σίγουρη, 4 ή 5. Είναι γνωστό πως πλέον το αλτσχαιμερ θερίζει...

;););)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Όχι βέβαια, δεν ισχύει αυτό. Για 2 χρόνια έκαναν αίτηση οι παιδικοί σταθμοί, όχι τα παιδιά...

Ωχ, τέτοια να μου λες. Έχω δυο παιδιά, μόνο το ένα μπήκε και όταν μου είχαν πει από το σταθμό, ότι μάλλον για δυο χρόνια μπήκε, ανακουφίστηκα. Δυσκολεύτηκα να πληρώσω για το ένα, αλλά τα κατάφερνα, αφού το άλλο ήταν δωρεάν. Δουλεύω ωράρια που δε μου επιτρέπει δημόσιο σταθμό και κανέναν να με βοηθήσει και με εξυπηρετεί μόνο ένας ιδιωτικός σταθμός που οι θέσεις είναι λίγες και γίνεται χαμός. Με τα μόρια μου σε άλλους σταθμούς θα έμπαινα, να όμως που δε βολεύουν. Στο καλό, αν δεν μπω, πως θα τα βγάλω πέρα.

Μη σε ζαλίσω, να είσαι καλά για την πληροφορία. Και σίγουρα σαν και εμένα πολλές, καλό μας κουράγιο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Έχω καταλάβει ότι δεν έχει βγει ακόμα πρόσκληση για τις μητέρες για παιδικούς σταθμούς μέσω εσπα και δεν έχω βρει και εγώ κάτι ακόμα .Θα ήθελα όμως να κάνω μια ερώτηση. Μήπως γνωρίζει καμία με τις μητέρες που είναι σε επίσχεση εργασίας και λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ τι γίνεται?

καλημέρα κορίτσια άκουσα εχθές ότι απο σήμερα ξεκινάει το προγράμματα αλλα πήγα στην σελίδα της Άρτας και δεν είδα κάτι Νεο , ας είμαστε σε αναμονή όπου να είναι θα αρχίσει.

καλημέρα κορίτσια άκουσα εχθές ότι απο σήμερα ξεκινάει το προγράμματα αλλα πήγα στην σελίδα της Άρτας και δεν είδα κάτι Νεο , ας είμαστε σε αναμονή όπου να είναι θα αρχίσει.

σημερα τηλεφωνησα στα γραφεια τους εδω στη θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι μεσα στο μηνα-χωρις να ξερουν ακριβως ποτε-θα βγει η προσκληση για τις μητερες..προφανως λεει θα ειναι και διαφορετικη η αιτηση γιατι εγω θα προτιμουσα ναναι ιδια να τοχω ετοιμο σε περιπτωση που εχουμε φυγει για διακοπες να τα παει καποιος αλλος για μενα..αλλα ατυχησα....

οποτε αναμονη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα

χθες το βραδυ στο 0-6 επεσα σε μια συζητηση για το προγραμμα και λεγανε οτι υπαρχουν καποιες αλλαγες στο προγραμμα οσον αφορα τη μοριοδοτηση στις οποιες δεν αναφερθηκαν αλλα ειπαν οτι εγινε 15% μειωση στα ποσα που θα παρουν οι σταθμοι και οτι πλεον δεν καλυπτει τη μεταφορα των παιδιων η οποια θα χρεωνεται 40 ευρω.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αλλα ο ενας που μιλαγε πρεπει να ηταν απο το συλλογο ιδιοκτητων παιδικων σταθμων

καλησπερα

χθες το βραδυ στο 0-6 επεσα σε μια συζητηση για το προγραμμα και λεγανε οτι υπαρχουν καποιες αλλαγες στο προγραμμα οσον αφορα τη μοριοδοτηση στις οποιες δεν αναφερθηκαν αλλα ειπαν οτι εγινε 15% μειωση στα ποσα που θα παρουν οι σταθμοι και οτι πλεον δεν καλυπτει τη μεταφορα των παιδιων η οποια θα χρεωνεται 40 ευρω.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αλλα ο ενας που μιλαγε πρεπει να ηταν απο το συλλογο ιδιοκτητων παιδικων σταθμων

victoria09, εγώ πήρα τηλ εχθες το πρωι σε 4 παιδικους ιδιωτικους και ρωτησα αν θα ειναι και φετος στο προγραμμα και επισης ρωτησα τι παροχες προσφερουν και ολοι μου ειπαν οτι οσοι ειχαν μεταφοραγια το 2011-2012 θα εχουν και για το 2012-2013 την μεταφορα. μακαρι να μην αλλαξει κατι γιατι την βαψαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...