Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, διάβασε την περυσινή προκήρυξη

έχεις δίκιο, αλλά γράφει τα παρακάτω :

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και

-σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη τελεί σε διάσταση, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης, (π.χ. φορολογική δήλωση)

αν όμως είναι το τελευταίο 3μηνο σε διάσταση, δεν έχουν κάνει αίτηση διαζυγίου ή δεν βεβαιώνεται από την φορολογική δήλωση ,

τι γίνεται ?

Θα κάνετε φορολογική δήλωση τώρα έτσι κι αλλιώς επομένως μπορείτε να κάνετε χωριστές δεν ξέρω πως γίνεται οπότε θα εμφανίζεται η διάσταση. Μπορεί να θέλουν το περυσινό εκκαθαριστικό αλλά την φετινή θα την προσκομίσεις ως αποδεικτικό διάστασης... Λέω εγώ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

στο δημο που τους εγραψα εγω μου ζητησαν ενα χαρτι που λεγεται Υπευθυνη Δηλωση οικογενειακης καταστασης κ μου διευκρινησαν οτι γραφεις σε μια ΥΔ αν εισαι σε διασταση, αν εκρεμουν δικαστικα μετρα ή οποιαδηποτε οικογενειακη ιδιαιτεροτητα εχεις

-

Διαφημίσεις

Από ότι κατάλαβα είναι μόνο για μητέρες.

Πάντως από τηλεφωνική εξυπηρέτηση σκίζουν, ε; Τι να σας πω. Επειδή φεύγουμε και ήθελα να διευκρινίσω δύο πράγματα τους πήρα τηλ. Με παρέπεμψαν στην ιστοσελίδα και στην επικείμενη προκήρυξη. Δηλ. δεν με διαφώτισαν αν με υπεύθυνη δήλωση και χαρτί γιατρού για επιβεβαίωση κύησης καλύπτομαι για τριτεκνία της στιγμή που γεννάω τον Ιούλιο, ούτε αν η βεβαίωση περί μη οφειλών με ημερομηνία ισχύος μέχρι 31-5, κατά την οποία λήγει ο επόμενος λογαριασμός που πληρώνεται μέσω τραπέζης, θα με καλύψει για την αίτηση. Οπότε εγώ αποφάσισα ότι για κάθε εκκρεμμότητα, αν χρειαστεί και λείπω, θα κάνω συνοδευτικές υπεύθυνες δηλώσεις και ό,τι θέλουν ας κάνουν στο τέλος...

a0Nsp3.png

να ρωτησω κατι ακομα ρε κοριτσια....εαν ο ιδ.παιδικος σταθμος που ειναι στο προγραμμα του εσπα εχει και προνηπια μπορουμε να δηλωσουμε και παιδακι 4 ετων?

να ρωτησω κατι ακομα ρε κοριτσια....εαν ο ιδ.παιδικος σταθμος που ειναι στο προγραμμα του εσπα εχει και προνηπια μπορουμε να δηλωσουμε και παιδακι 4 ετων?

γεια σου χελωνιτσα!

Απ οσο ξερω μπορεις!

Ο δικος μου ειναι 4 κ με ενδιαφερει κ εμενα το προνηπιο. Θα τον γραψω βεβαια κ στο νηπειαγωγειο της περιοχης μας αλλα εχουν προτεραιοτητα τα νηπια οποτε δυσκολα...

-

καλησπερα

διαβαζω αρκετη ωρα και καταφερα να καταλαβω πολλα πραματα για το προγραμμα

δυο ερωτησουλες μονο και συγνωμη αν εχσει ανεφερθει νωριτερα

για το 2012 ποτε πρεπει να γινει η αιτηση

και

που στο καλο θα βρω ποιο παιδικοι σταθμοι συμμετεχουν στο προγραμμα για οτν δημο πειραια

αν εχει αναφερθει και παλι συγνωμη αλλα χαθηκα στο ψαξιμο

ευχαριστω

XSx2p3.png

REkCp3.png

Διαφημίσεις

για το 2012 ποτε πρεπει να γινει η αιτηση

δεν εχει βγει ακομη η προσκληση για φετος μαλλον μετα τις εκλογες...αν παρακολουθεις το θεμα καθημερινα θα το μαθεις εγκαιρως! μπορεις ακομα να παρακολουθεις τη σελιδα του εεταα.

που στο καλο θα βρω ποιο παιδικοι σταθμοι συμμετεχουν στο προγραμμα για οτν δημο πειραια

//www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2010/index.html εδω

Γεια σας!!!

Γνωρίζεται εαν και φέτος θα εξαιρούνται οι δημοσιοι υπάλληλοι

θα πρεπει να περιμενουμε να βγει η προκυρηξη!

Καλησπέρα σε όλους!Μόλις γράφτηκα στο parentscafe!

Νόμιζα οτι έχω καθυστερήσει για τους παιδικούς σταθμούς!

Απο ό,τι βλέπω μάλλον προλαβα!

Δεν καταλαβα, όμως απο τις περσινες προκυρήξεις που διάβασα, το ΠΟΥ ακριβως καταθέτουμε τα δικαιολογητικά και πώς γινεται η επιλογη του σταθμου.

Πιστεύετε οτι θα βγάλω άκρη αν πάω κατευθείαν στο σταθμό που με ενδιαφέρει? Θα με κατευθύνουν εκεί για τις ενέργειες που πρέπει να κάνω??

patou νομίζω δεν διάβασες καλά... Αν διαβάσεις την προκήρυξη καλά θα τα καταλάβεις όλα. Καταρχάς, οι αιτήσεις γίνονται είτε στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ που ανήκεις, είτε τα στέλνεις ταχυδρομικώς ή με κούριερ.

Επιλέγεις 5 σταθμούς από αυτούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αν τα μόριά σου επαρκούν, το παιδάκι γίνεται αποδεκτό.

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο παρεντς, στο αντίστοιχο θέμα. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα καθόμουν να το διαβάσω απ την αρχή και προσεκτικά (το έκανα πέρυσι...)

YqE6p2.png

IqItp3.png

patou νομίζω δεν διάβασες καλά... Αν διαβάσεις την προκήρυξη καλά θα τα καταλάβεις όλα. Καταρχάς, οι αιτήσεις γίνονται είτε στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ που ανήκεις, είτε τα στέλνεις ταχυδρομικώς ή με κούριερ.

Επιλέγεις 5 σταθμούς από αυτούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αν τα μόριά σου επαρκούν, το παιδάκι γίνεται αποδεκτό.

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο παρεντς, στο αντίστοιχο θέμα. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα καθόμουν να το διαβάσω απ την αρχή και προσεκτικά (το έκανα πέρυσι...)

οχι 5 σταθμους αλλα 4!

και με τη σειρα που εμεις επιθυμουμε..προτιμησης δηλαδη..οπως οι πανελλαδικες ενα πραγμα...

τωρα εχω μπροστα μου την περυσινη μου αιτηση...

με ημερομηνια καταθεσης 24/06..τουλαχιστον να βγει η προσληση πριν φυγουμε διακοπες....:|

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...