Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το έγραψα και στο παρεντς. Η ιδιοκτήτρια δεν τα ξέρει μου φαίνεται. Πέρυσι κλήθηκαν να κάνουν αίτηση για 2 χρονιές. Φέτος λοιπόν θα βγει απευθείας πρόσκληση για τις μητέρες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευη νομιζω οτι η ιδιοκτητρια κανει λαθος γιατι το προγραμμα ηταν απο περυσι για 2 χρονιες. τωρα δεν ξερω αν φετος οι δομες εχουν τις ιδιες θεσεις με περυσι η αν πρεπει να ξαναδηλωσουν απο την αρχη τον αριθμο θεσεων:confused:

γιαυτον ακριβως το λογο περιμενουν "σημα" απο εεταα...θα κανουν καποιοι ξανα αιτησεις,για να δωσουν η επιπλεον η λιγοτερες ισως θεσεις...η συγκεκριμενη θα παρει επιπλεον 35 παιδακια γιατι εκαναν ενα παραρτημα του παιδικου...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Το έγραψα και στο παρεντς. Η ιδιοκτήτρια δεν τα ξέρει μου φαίνεται. Πέρυσι κλήθηκαν να κάνουν αίτηση για 2 χρονιές. Φέτος λοιπόν θα βγει απευθείας πρόσκληση για τις μητέρες

δηλαδη οι θεσεις (σε αριθμο) ειναι η ιδιες με περυσι?

Διαφημίσεις

Ελένη το συνολικό βλέπουν κ από το κοινό σας εισόδημα βγαίνουν κ τα μόρια της εξίσωσης για την μοριοδοτηση σας.

Eυχαριστώ καλαμαράκι....

Εξηγησέ μου και κάτι άλλο... Πως γινεται η γυναίκα του ιδιοκτήτη παιδικού σταθμού να έχει βάλει το παιδί τους μέσω εσπα και μάλιστα να έχει περάσει στον δικό τους σταθμό;

Τι εισόδημα δηλώνουν;;;;;:confused:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εδώ σε θέλω....Ελένη...

Σίγουρα κάτι παίζει... τι να σου πω...:-*

Είναι γνωστή η τακτική ορισμένων να μη δηλώνουν το αληθινό τους εισόδημα κ να λένε πως βγάζουν τη χρόνια με 5000ευρώ πχ....κ να νομίζουν πως το πιστεύουμε κιόλας ή πως τρώμε κουτοχορτο

Δεν ξερω εαν εχει σημασια να πω οτι οταν τηλεφωνουσα να ρωτησω για ιδιωτικο παιδικο μεσω εσπα ολες οι υπευθυνες μου ελεγαν πως οτι δουλεια κ αν κανω κ οτι εισοδημα κ αν εχω να κανω αιτηση γιατι λεει τους περνουν σχεδον ολους.

Τωρα για φετος διαβαζω απο εσας εδω οτι μειωθηκε το κονδυλι....

Για να δουμε τι θα δουμε....

Εγω τους εχω γραψει σε δημοτικο με 180 ευρω κ τους 2 κ μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενη.

-

Είναι γνωστή η τακτική ορισμένων να μη δηλώνουν το αληθινό τους εισόδημα κ να λένε πως βγάζουν τη χρόνια με 5000ευρώ πχ....κ να νομίζουν πως το πιστεύουμε κιόλας ή πως τρώμε κουτοχορτο

Μπορεις να μου πεις πως το κανουν??? Ή ειναι χαζη η ερωτηση??? Ετσι απο περιεργεια βρε παιδι!

Βασικηα η ερωτηση ειναι διπλη:

Πως το κανουν -αφου καταθετουν επισημα χαρτια εκκαθαριστικα κτλ.-?

Πως το κανουν - απο αποψη τυψεων??? Αν μια μανουλα ειναι μονη χωρις συζυγο κ ανεργη κτλ δε θα αισθανοταν κανεις τυψεις να της παρει τη θεση?

-

Διαφημίσεις

εγω να πω κατι? τα μορια απο το εισοδημα στο εσπα δεν ειναι και τοσα πολλα

Περσυ δηλωσα ενα μετριο ποσο και πηρα 7 μορια απο εισοδημα στο συνολο των 73!

η συζυγος εχει αλλα παιδια? καποιο αλλο κριτηριο?

γενικα ο σταθμος απο ποσα μεχρι ποσα μορια πηρε παιδακια?

πχ στο σεραφινο περσυ με 50 συνολο δε θα μου εκανε καμια εντυπωση!

τα του εσπα εισοδηματα θα ειναι δηλωμενα, οποτε δε θα ειναι και παρα πολλα σε μαυρα και να θελει

τα εξοδα αναλογα ποσα ατομα εχει εκει και παει λεγοντας!

http://www.pavlosmelas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1621&Itemid=1366&Itemid=99998

αυτη ειναι η ανακοινωση του δημου μας...κατω κατω λεει πως για εεταα να τηλεφωνουμε ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20/6 ..οποτε θαπεριμενουμε ενα μηνα ακομη προφανως...

οσο για τα ποσα...και για δημους ειναι πολλα....σαφως εχει και ακριβοτερους...αλλα φθηνοτερους...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

http://www.pavlosmelas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1621&Itemid=1366&Itemid=99998

αυτη ειναι η ανακοινωση του δημου μας...κατω κατω λεει πως για εεταα να τηλεφωνουμε ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20/6 ..οποτε θαπεριμενουμε ενα μηνα ακομη προφανως...

οσο για τα ποσα...και για δημους ειναι πολλα....σαφως εχει και ακριβοτερους...αλλα φθηνοτερους...

Τι να πω! Σήμερα έκανα την αίτιση για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και μου είπαν να προσέξω να μη χάσω την προκήρυξη για ΕΕΤΑΑ, τους είπαν από τέλη Μαΐου. Δεν το πιστεύω όμως, εσείς μου φαίνεται έχετε μεγαλύτερη πείρα...

a0Nsp3.png

Εμένα έχει αρχίσει να μου ανεβαίνει η πίεση... Στο δήμο μου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις από 21/5 και δεν έχει ανακοινωθεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Πάω στοίχημα πως όπως πέρυσι έτσι και φέτος μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ θα βγει ο διευθυντής του οργανισμού παιδείας και θα το διαλαλήσει σε όλα τα ΜΜΕ. Εκεί εκνευρίζομαι! Δηλαδή πες μια μαμά είναι νέα στην πόλη ή νέα μαμά και δεν έχει ιδέα, δεν πρέπει να ενημερωθεί για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις και να κάνει αιτήσεις όπου ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ;

Αλλά βέβαια... Που 25 ευρώ τροφεία, που 70... Συμφέρον κυρίες μου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...