Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ravT ευχαριστώ πολύ! Τα δικαιολογητικά τα μαζεύω τώρα, γιατί κάνω και την αίτηση για το δημοτικό σταθμό, οπότε, όπως λες, δεν θα έχω πρόβλημα! Είναι όλα μαζί τώρα και τα έχω παίξει, αλλά που θα πάει, θα επιβιώσουμε πάλι, οι γυναίκες πάντα επιβιώνουν!!! Καλημερούδια!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγώ μένω Καλαμαριά μπορώ να καταθέσω χαρτιά για τους δημοτικούς παιδικούς της Θεσσαλονίκης?

ναι!!!!!!!!!!! και για οποιουδηποτε αλλου δημου θελεις μεσω εεταα!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ravT ευχαριστώ πολύ! Τα δικαιολογητικά τα μαζεύω τώρα, γιατί κάνω και την αίτηση για το δημοτικό σταθμό, οπότε, όπως λες, δεν θα έχω πρόβλημα! Είναι όλα μαζί τώρα και τα έχω παίξει, αλλά που θα πάει, θα επιβιώσουμε πάλι, οι γυναίκες πάντα επιβιώνουν!!! Καλημερούδια!!!
αν προλαβαινεις βαση της καταληκτικης ημερομηνιας υποβολης Αιτησεων κ εχεις γεννησει, τοτε μπορεις να δηλωσεις κι αμεσως στο ληξιαρχειο κ μεριδα δε ξερω που αλλου το νεογεννητο οποτε να παρεις και το οικογενειακης καταστασης που να λεει κ το νεο μελος μεσα. Ετσι θα δηλωσεις πως εχεις δυο παιδακια κ θα μοριοδοτηθεις περισσοτερο!!!

Διαφημίσεις

αν προλαβαινεις βαση της καταληκτικης ημερομηνιας υποβολης Αιτησεων κ εχεις γεννησει, τοτε μπορεις να δηλωσεις κι αμεσως στο ληξιαρχειο κ μεριδα δε ξερω που αλλου το νεογεννητο οποτε να παρεις και το οικογενειακης καταστασης που να λεει κ το νεο μελος μεσα. Ετσι θα δηλωσεις πως εχεις δυο παιδακια κ θα μοριοδοτηθεις περισσοτερο!!!

Άσε, το τρίτο θα είναι, αλλά γεννάω τέλη τέλη Ιουλίου (κανονικά ΠΗΤ 6/8, αλλά προγραμματισμένη καισαρική), λες αν τους το πω απλώς να μην το λάβουν υπόψιν; Και να τους πάω μετά την ληξιαρχική πράξη;

a0Nsp3.png

Κορίτσια θυμίστε μου ή διευκρινήστε μου κάτι....

Στο εκκαθαριστικό που καταθέτουμε, βλέπουνε μόνο το εισόδημα της μητέρας;

το συνολικο βλεπουνε

Ελένη το συνολικό βλέπουν κ από το κοινό σας εισόδημα βγαίνουν κ τα μόρια της εξίσωσης για την μοριοδοτηση σας.

να ρωτήσω, στο δήμο αθηναίων δεν υπάρχουν θέσεις μέσω εσπα; δεν είδα σχεδόν κανέναν απο ηλικία 2,5 και πάνω...(σε δημόσιους αναφέρομαι) στους περσινούς καταλόγους.
Oι σταθμοι που μπαινουν απο δημοσιοι πιστευω ειναι αυτοι που δε συμπληρωνουν θεσεις. Στην αθηνα που ναι σιγουρο λογω πληθυσμου πως θα συμπληρωθουν ειναι παρα πολυ πιθανο να μη δηλωνουν για να μπουν στο προγραμμα. Παντως οι σταθμοι που ηταν περσι οι ιδιοι θα ναι και φετος μιας και ειχαν κανει αιτησεις που θα ισχυαν για δυο ετη περσι.

Θα διαφωνήσω μαζί σου

γιατί πολύ απλά οι δημόσιο ή δημοτικοί παιδικοί σταθμοί παίρνουν μέρος σχεδόν όλοι σε κάθε δήμο αφού τα λεφτά του έσπασε που παίρνουν ανά παιδί είναι τριπλάσια ή διπλάσια από τα τροφεία που ζητάνε εκείνοι. Είναι καθαρά θέμα κέρδους!!

Κορίτσια, βλέπω ότι χρειάζεται βεβαίωση ΟΑΕΕ για το αν έχουν καταβληθεί εισφορές. Φαντάζομαι ότι δεν φθάνει ο λογαριασμός των εισφορών, ε; Λέω, τώρα, μήπως γλιτώσω το τρέξιμο, αλλά μπα, ε;

Χρειάζεται η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας

το λέει άλλωστε κ στην περσινή προκήρυξη.

Κι εγώ μια χάρη βρε κορίτσια! Φεύγουμε διακοπές νωρίς φέτος, επειδή τέλη Ιουλίου θα γεννήσω, δηλ. 27 Μαΐου με 27 Ιουνίου. Ξέρετε αν μπορώ να στείλω τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά; Και επειδή εκεί που θα πάμε δεν θα έχω σύνδεση Ίντερνετ στο σπίτι και με τα δυο παιδιά θα είναι απίθανο να τρέχω σε Ίντερνετ καφέ κάθε μέρα, μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν θα την πείραζε να της δώσω με π.μ. το κινητό μου να μου στείλει απλά μια απλή σύντομη ειδοποίηση ότι ορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων; Γιατί δεν έχω κανέναν που να τα παρακολουθεί αυτά.... Το ξέρω ότι είναι πολύ αυτό που ζητάω, αλλά λέω, μήπως....

μπορώ να σε ειδοποιήσω εγώ αν θες :wink:

Διαφημίσεις

kalamaraki αυτο που παιρνουν τα ιδια χρηματα οι δημοσιοι με τους ιδιωτικους εγινε πρωτη φορα φετος. δεν ισχυε περσι, γιατι το συζητουσα με τη διευθυντρια του ιδιωτικου παιδικου.

εχω καταλαβει πως οι σταθμοι καθε δημου, νομου και λοιπα εχουν δικα τους...δεν ειναι ιδια για ολη την ελλαδα...πχ σκεφτομαι πως αν καθε χρονο εχουν επανεγγραφες στο 90% τους στανταρ, τοτε ειναι προβλημα αν δωσουν τις θεσεις στο εσπα...

Παντως ετσι κ αλλιως φετος οι θεσεις που θα δηλωσει καθε σταθμος μαλλον θα μειωθουν λογω μειωσης του κονδυλιου για το εσπα. εχει γινει ενσταση αν εχω καταλαβει καλα ωστε να μεινει το ιδιο ποσο με περσι ( απο 170 στα 100 εκατομμυρια επεσε).

αχ ρε κοριτσια τι θα κανουμε φετος? μολις απολυθηκα δυστυχως:(:(:(.

αν δεν μας παρουν φετος και μου προκυψει αλλη δουλεια(ελπιζω) να δω τι θα τα κανω τα μωρα!!! παντως κοιταζοντας τους περσινους πινακες εδω στη βεροια καποιοι δημοσιοι παιδικοι σταθμου περισυ δεν συμπληρωσαν ολες τις θεσεις τους μεσω εσπαα.εμεις ειμαστε σε ιδιωτικο φετος με το προγραμμα αλλα τωρα με τα μορια που εχω μαλλον θα δηλωσω μονο δημοσιους για να εχω περισσοτερες πιθανοτητες. ειδωμεν!!!

παντως στο δικο μας δημοτικο παιδικο η διευθυντρια μου ειπε οτι φετος θα μειωσουν τις θεσεις που θα εχουν εκτος εσπα..οποτε ογικα δεν θα κοψουν ατομα απο εσπα...

επισης να πω οτι μιλησα με ιδιοκτητρια παιδικου σταθμου και μουπε οτι ακομη σε αυτους δεν εχει σταλει η προσκληση να πουν ποσα ατομα θα παρουν...λογω εκλογων προφανως...λογικα λεει θα τους τη στειλουν μετα τις εκλογες της 17ης ιουνη και μετα θα βγει και η δικη μας...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ευη νομιζω οτι η ιδιοκτητρια κανει λαθος γιατι το προγραμμα ηταν απο περυσι για 2 χρονιες. τωρα δεν ξερω αν φετος οι δομες εχουν τις ιδιες θεσεις με περυσι η αν πρεπει να ξαναδηλωσουν απο την αρχη τον αριθμο θεσεων:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...