Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα

Εύη ναι λέω έτσι γιατί το ποστ είναι περσινό κ δεν μπορώ να το αλλάξω!

Αυτα τα έβαλα για μπουσουλα.Όταν με το καλό βγει η νέα προκήρυξη θα τα διορθώσω με νέο πόστ. Αλλιώς μπορείτε κ εσείς αν θέλετε να πάρετε τα γραπτά από την περσινή προκήρυξη κ να αλλάξετε το έτος της φορολ δήλωσης και να τα ποσταρετε εδώ. Εγώ απλά προτιμώ να βγει η νέα προκήρυξη πρώτα.:-)

Φιλιααα

εντιτ

και για να είμαι σωστή τώρα διανύουμε το οικονομικό έτος 2013(2012 κανονικά) θα μας ζητήσουν οικονομικό έτος 2011( δηλαδή τα εισοδήματα του 2010!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλαμαράκι, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!!

Πάντως βρε κορίτσια, τι χαρτομάνι και τρέξιμο είναι, αν θέλεις να γράψεις πέρα από το ένα παιδί στον παιδικό και το άλλο στο δημοτικό (και ρώτησα στο δημοτικό μήπως μπορούμε να πάμε τα χαρτιά των γιατρών αργότερα ή τον Ιούλιο που θα είμαστε εδώ ή τον Σεπτέμβριο και τα θέλουν τώρα, γκρ...). Έχουμε και λέμε: αίτηση για το δημοτικό σταθμό, αίτηση για το δημοτικό, ΕΣΠΑ, και το καλοκαίρι εδώ στην Αργυρούπολη έχουν πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών δωρεάν, άλλη αίτηση από εκεί.

Α, και τώρα που πήρα για πληροφορίες για τους παιδικούς στην Αργυρούπολη, μου επεσημαναν ότι μπορώ να κάνω αίτηση για ΕΣΠΑ. Δεν σημαίνει αυτό ότι προτιμούν στη διαδικασία επιλογής για τους δημοτικούς σταθμούς αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν μέσω ΕΣΠΑ, τι λέτε εσείς; Π.χ. την μεγάλη μου την είχαν πάρει την πρώτη χρονιά στον παιδικό (αλλά τελικά δεν πήγαμε, γιατί ήταν η χρονιά με την περίφημη γρίπη και είχα νεογέννητο). Την επόμενη χρονιά κατά την οποία μου επεσήμαναν ότι μπορούσε να κάνει αίτηση για προνήπιο και σε νηπιαγωγείο, δεν την πήραν στον δημοτικό παιδικό και όντως έκανε το προνήπιο σε νηπιαγωγείο. Τι λέτε; Ή το έχετε σχολιάσει ήδη κάπου και σας πρήζω;

Φεύγουμε πάντως σε 12 μέρες, ελπίζω να προλάβω όσα είναι για τώρα και μετά να προλάβω το πρόγραμμα όταν γυρίσουμε (27 Ιουνίου)....

Γινόμαστε κι εμείς full time γραφειοκράτες....

a0Nsp3.png

αμα ο δημοτικοσ σταθμος δηλωση 10 θεσεις ΕΣΠΑ, αυτες θα καλυφθουν απο ΕΣΠΑ

οι υπολοιπες βαση τι ακολουθει ο δημος

δεν ειναι θεμα προτιμησης

και γιατι να ειναι? απο το ΕΣΠΑ θα παρουν πολυ περισσοτερα

αμα ο δημοτικοσ σταθμος δηλωση 10 θεσεις ΕΣΠΑ, αυτες θα καλυφθουν απο ΕΣΠΑ

οι υπολοιπες βαση τι ακολουθει ο δημος

δεν ειναι θεμα προτιμησης

και γιατι να ειναι? απο το ΕΣΠΑ θα παρουν πολυ περισσοτερα

Λογικό αυτό που λες. Το σκέφτηκα επειδή δεν υπάρχουν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς (ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα) του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Οπότε μήπως προτιμούν και για κοινωνικούς λόγους να πάρουν μέσω δήμου όσους μπορούν και να δημιουργήσουν κενές θέσεις μέσω αυτών που θα πάνε μέσω ΕΣΠΑ σε ιδιωτικούς όχι σε δημοτικούς. Απλά μήπως δεν μας προτιμήσουν αν θεωρούν ότι έχουμε δυνατότηα μέσω ΕΣΠΑ να πάμε αλλού;Αλλά, δεν ήταν πολύ βαθειά σκέψη, μια ιδέα μόνο... ούτε και στηρίζεται πουθενά, ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις που δεν ισχύουν θα ήθελα... Οπότε....

καλημερούδια!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Oι σταθμοι που μπαινουν απο δημοσιοι πιστευω ειναι αυτοι που δε συμπληρωνουν θεσεις. Στην αθηνα που ναι σιγουρο λογω πληθυσμου πως θα συμπληρωθουν ειναι παρα πολυ πιθανο να μη δηλωνουν για να μπουν στο προγραμμα. Παντως οι σταθμοι που ηταν περσι οι ιδιοι θα ναι και φετος μιας και ειχαν κανει αιτησεις που θα ισχυαν για δυο ετη περσι.

Καλησπέρα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Να ρωτήσω 2 πραγματάκια απο τα κορίτσια που έχουν ξαναστείλει τα παιδάκια τους?

1)Η εκτύπωση που παίρνουν των ενσήμων πρέπει να είναι απο το ΙΚΑ του εργοδότη με επικύρωση ή απο οποιοδήποτε ΙΚΑ?

2)Το χαρτί που ζητάμε απο τον εργοδότη πρέπει να το πάρουμε τελευταίο ώστε να αναγράφει την σχέση εργασία μας ώς την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης ή την ημερομηνία που βγήκε η προκύριξη?πχ θα καταθέσω τα χαρτια 20/06 πρέπει να γράφει την σχέση εργασίας μου μέχρι τις 20/06...

Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για το χρόνο σας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

1. εργοδοτη

2.νομιζω ναι, το ειχα αλλαξει 2 -3 φορες

και να ειναι η μπροσουρα που θελουν στο εσπα οχι οποιαδηποτε

...η ηταν αυτο για το επιδομα τεκνων???? λαλαλα τα μπερδεψα λιγοοοοοοο

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Η μικρή μου φέτος θα πάει προνήπια. Ξέρει κανείς πρέπει να πάω στο νηπιαγωγείο και να ρωτήσω τί χρειάζεται ή σε κάποια υπηρεσία? Μήπως ξέρετε ημερομηνίες?

Διαφημίσεις

stauroulitsa να παρεις τηλ στη α'βαθμια της περιοχης σου να ρωτησεις σε ποιο νηπιο ανηκεις αν δε ξερεις για να πας απο εκει να σου δωσουν λιστα με δικαιολογητικα. επισης μπορεις να μπεις και στο θεμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2372843#post2372843

Κορίτσια, βλέπω ότι χρειάζεται βεβαίωση ΟΑΕΕ για το αν έχουν καταβληθεί εισφορές. Φαντάζομαι ότι δεν φθάνει ο λογαριασμός των εισφορών, ε; Λέω, τώρα, μήπως γλιτώσω το τρέξιμο, αλλά μπα, ε;

a0Nsp3.png

Κι εγώ μια χάρη βρε κορίτσια! Φεύγουμε διακοπές νωρίς φέτος, επειδή τέλη Ιουλίου θα γεννήσω, δηλ. 27 Μαΐου με 27 Ιουνίου. Ξέρετε αν μπορώ να στείλω τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά; Και επειδή εκεί που θα πάμε δεν θα έχω σύνδεση Ίντερνετ στο σπίτι και με τα δυο παιδιά θα είναι απίθανο να τρέχω σε Ίντερνετ καφέ κάθε μέρα, μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν θα την πείραζε να της δώσω με π.μ. το κινητό μου να μου στείλει απλά μια απλή σύντομη ειδοποίηση ότι ορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων; Γιατί δεν έχω κανέναν που να τα παρακολουθεί αυτά.... Το ξέρω ότι είναι πολύ αυτό που ζητάω, αλλά λέω, μήπως....

a0Nsp3.png

agtog επειδή εδώ μιλάμε για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ φαντάζομαι πως σε αυτό αναφέρεσαι και γι αυτό θα σου απαντήσω. Τις αιτήσεις τις αποστέλλουμε ΜΟΝΟ ταχυδρομικά έτσι κι αλλιώς (αυτό ίσχυσε πέρυσι) εκτός κι αν είχες γραφεία ΕΕΤΑΑ κοντά σου. Επίσης πέρυσι οι αιτήσεις ξεκίνησαν μέσα Ιουνίου και η καταληκτική ημερομηνία ήταν 17/7 αν δεν κάνω λάθος. Αν διαβάσεις την προκήρυξη παραπάνω θα το διαπιστώσεις. Τα δε αποτελέσματα βγήκαν τέλος Αυγούστου. Επομένως δεν βλέπω τον λόγο να αγχώνεσαι. Φρόντισε να μαζέψεις από τώρα τα δικαιολογητικά πλην της αίτησης δηλαδή για να σαι πιο χαλαρή

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...