Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ναι τους το ειπε.

Ειμαστε δημοτες αλλης πολης.

Να ρωτησω και κατι αλλο .Εγω ειμαι σε διαφορετικο δημο δημοτης απο το συζυγο,φανταζομαι οτι το χαρτι που θα μας βγαλουν (αν μας το βγαλουν) θα πρεπει να φαινομαι εγω τουλαχιστον εικονικα ε?

Τον εστειλα τωρα σε αλλο ΚΕΠ αν προλαβει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MY BABY σε καμια περιπτωση δεν θελω να λογομαχησω..κι οπως σου ειπα συμμεριζομαι την αποψη σου!αν ειναι δυνατον..εδω μεσα θελω να πιστευω οτι υπαρχει μονο συνεργασια και κατανοηση και οχι ανταγωνισμος...απλα θελησα λιγο να δω και την αλλη πλευρα...μπορει ας πουμε η τιρουλα να εχει καποιο πολυ σημαντικο λογο που σκεφτεται να κανει πληρωμενη προσληψη για λιγο καιρο...και παλι ομως επειδη υπαρχει μοριοδοτηση δεν θα ειναι σιγουρη οτι θα περασει..@Γατουλα εσυ συμφωνησες μαζι μου??ταχασα λιγο βρε κοριτσια!!!χαχα!!!τεσπα!θεμα θεωρειται ληξαν...αντε να δουμε ποτε θα βγουν τα νεωτερα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ευη με την αναλυση σου συμφωνησα

πιθανα και η τιρουλα να ειναι σε μια απο αυτες τις κατηγοριες

απλα οταν λες σκετα νετα ειμαι ανεργη και θελω να μου το παρουν και θα κανω αυτο

αυτο με ξενισε

ευη με την αναλυση σου συμφωνησα

πιθανα και η τιρουλα να ειναι σε μια απο αυτες τις κατηγοριες

απλα οταν λες σκετα νετα ειμαι ανεργη και θελω να μου το παρουν και θα κανω αυτο

αυτο με ξενισε

εχεις δικιο..ετσι οπως λεμε πολλες φορες μερικα πραγματα ισως αλλα εννοουμε κι αλλα δινουμε στους αλλους να καταλαβουν...

αναμενεται να γινει χαμος γιαυτην τη χρονια ε?ολο και περισσοτεροι με χαμηλο εισοδημα και περισσοτερες νεες αιτησεις...τελικα φετος θα ειναι τελευταια χρονια αραγε???

δεν ειναι μονο αυτα που λες. ειναι που ειπαν πως θα μειωθουν και οι θεσεις γιατι μαλλον το κονδυλι κατεβαινει απο 170 εκατομ. σε 100 φετος...οποτε φανταζεσαι. προσπαθουν να το σωσουν αλλα δεν εχω διαβασει κατι ενθαρρυντικο... ωρες ωρες λεω να μη κανω καν το κοπο!!!! απο την αλλη τα χω τα μισα χαρτια ηδη.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως θα μπορουσατε να με ενημερώσετε σχετικά με την επιδότηση τον ιδ.σταθμων...τις προυποθέσεις ή πως μπορώ να το ψάξω...συγνώμη και πάλι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοριτσια μια ερωτησουλα,σκεφτηκα να παει ο αντρας μου να παρει πιστοπτικο οικογενειακης καταστασης απο τα ΚΕΠ για να συγκεντρωνω σιγα σιγα τα χαρτια μας.

Με πηρε τηλ ο συζυγος μολις και μου ειπε οτι του ειπαν απο τα Κεπ οτι αυτο πρεπει να το ζητησει ο παιδικος σταθμος αυταπαγγελτα.

Σας εχει τυχει?

Τι να κανω?

Τελικα πηγε σημερα στο αλλο ΚΕΠ και δεν υπηρχε κανενα προβλημα!!

:evil::evil::evil:

δεν ειναι μονο αυτα που λες. ειναι που ειπαν πως θα μειωθουν και οι θεσεις γιατι μαλλον το κονδυλι κατεβαινει απο 170 εκατομ. σε 100 φετος...οποτε φανταζεσαι. προσπαθουν να το σωσουν αλλα δεν εχω διαβασει κατι ενθαρρυντικο... ωρες ωρες λεω να μη κανω καν το κοπο!!!! απο την αλλη τα χω τα μισα χαρτια ηδη.

εγω εχω ηδη ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα...θα τα κανω και ο θεος βοηθος!!!αλλωστε δεν θα πληρωσουμε τιποτα...μονο χρονο θα ξοδεψουμε..

Τελικα πηγε σημερα στο αλλο ΚΕΠ και δεν υπηρχε κανενα προβλημα!!

:evil::evil::evil:

ειναι να απορεις πραγματικα...για ποιο λογο τους εχουμε στα κεπ..

Καλησπέρα κορίτσια!

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως θα μπορουσατε να με ενημερώσετε σχετικά με την επιδότηση τον ιδ.σταθμων...τις προυποθέσεις ή πως μπορώ να το ψάξω...συγνώμη και πάλι!

Στειλε μου αν θες σε προσωπικό μύνημα το μειλ σου να σου στειλω την περσινή προκήρυξη να διαβάσεις τι χρειάζεται να ξέρεις.

Για να λυθούν απορίες κτλπ τα βάζω εδώ να τα έχουμε πρόχειρα για τις δύσκολες μερες που μας περιμένουν.... :wink:

Οδηγίες νο1

Οδηγίες νο2

Εντιτ

τα έβαλα κ στην υπογραφή μου γιατί εχουμε εεεεναααα ολόοοοοοκληρο μήνα κ έως τότε!

Διαφημίσεις

σημερα ακουσα στην ΕΤ3 πως θα ξεκινησει το εσπα τελος ιουνιου. εχουμε ακομα ουυυυυυ!!! επισης για εκτος εσπα ειπαν πως στη θεσσαλονικη μειωθηκαν ως και 50% τα τροφεια για τους παιδικους με μικροτερο ποσο τα 80 ευρω για εισοδημα εως 15000 ευρω.

Για να λυθούν απορίες κτλπ τα βάζω εδώ να τα έχουμε πρόχειρα για τις δύσκολες μερες που μας περιμένουν.... :wink:

Οδηγίες νο1

Οδηγίες νο2

Εντιτ

τα έβαλα κ στην υπογραφή μου γιατί εχουμε εεεεναααα ολόοοοοοκληρο μήνα κ έως τότε!

kalamaraki εισαι ολα τα λεφτα! οτι χρειαζομαστε εσενα θα ψαχνουμε....!:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Να ρωτήσω βρε κορίτσια,έχει σημασία πόσο καιρό έχω την κάρτα ανεργίας? Πρέπει δηλαδή να έχω κλέισει χρόνο που είμαι άνεργει ή δεν παίζει κανέναν ρόλο?

οχι δεν παιζει κανενα ρολο αρκει να ειναι ενεργη την ημερομηνια υποβολης δικαιολογητικων.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2059524&postcount=1806

καλαμαρακι εδω λες οτι λεει ξεκαθαρα για εκκαθαριστικο εφοριας του 2010..αυτο ομως δεν ειναι για περισυ???φετος που θα κανουμε τις αιτησεις δεν θα δωσουμε το εκκαθαριστικοοικ.ετους 2011??δηλαδη εισοδηματα του 2010??μηπως αν ειναι ετσι να το διορθωσεις να μην μπερδευτει καμια κοπελα που τα κανει πρωτη φορα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...