Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εγω βρήκα την περσινη προκυρηξη εδω,

εκει που λεει "προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος για της μητερες"

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2011/index.html

Τέλεια!! Οποιος ψάχνει βρίσκει μπράβο! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορίτσια!

Άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε φέτος! Δυο χρόνια καλά τη βγάλαμε , αλλα φέτος είμαι άνεργη. Αφου σκέφτομαι να κάνω πρόσληψη σε γνωστο για λίγες μέρες, πληρώνοντας τα έξοδα, για να φαίνομαι εργαζόμενη. το έχω ακούσει και αυτό.

Καλημέρα ……….

Ελλάς το μεγαλείο σου και εδώ ακόμη σκεφτόμαστε το τι θα κάνουμε να για πάρουμε το τσάμπα και να χωθούμε κάπου …

Εάν είναι έτσι και εγώ να ¨χωρίσω¨ με τον άντρα μου – Να κάνω την σύμβασή μου στην δουλεία μερικής απασχόλησης κ.τ.λ. για να μαζεύω περισσότερα μόρια.

Αν δεν δουλεύεις μπορείς να κρατήσεις και τα παιδιά σπίτι, το καταλαβαίνω ότι ψάχνεις και τι θα κάνεις εάν βρεις? Θα μου πεις εγώ δουλεύω και πιθανώς να μπορώ να πληρώσω, αλλά δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες…

Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες λογικές μας έφεραν – την Ελλάδα εννοώ – στην κατάσταση που ζούμε όλοι μας σήμερα.

Δεν το γράφω για εσένα προσωπικά, αλλά έχω ακούσει να κάνουν τόσα πολλά ¨κόλπα¨ για να μπουν σε διάφορες υπηρεσίες δημοσίου ή έχουν κρατικές παροχές και τρελαίνομαι.

Για ακόμη μία φορά νοιώθω ότι μ@λ@κ@ς που πηγαίνω με τον σταυρό στο χέρι.

Συγνώμη, αλλά είμαι τελείως ενάντια αυτής της λογικής.:idea:

Καλημέρα ……….

Ελλάς το μεγαλείο σου και εδώ ακόμη σκεφτόμαστε το τι θα κάνουμε να για πάρουμε το τσάμπα και να χωθούμε κάπου …

Εάν είναι έτσι και εγώ να ¨χωρίσω¨ με τον άντρα μου – Να κάνω την σύμβασή μου στην δουλεία μερικής απασχόλησης κ.τ.λ. για να μαζεύω περισσότερα μόρια.

Αν δεν δουλεύεις μπορείς να κρατήσεις και τα παιδιά σπίτι, το καταλαβαίνω ότι ψάχνεις και τι θα κάνεις εάν βρεις? Θα μου πεις εγώ δουλεύω και πιθανώς να μπορώ να πληρώσω, αλλά δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες…

Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες λογικές μας έφεραν – την Ελλάδα εννοώ – στην κατάσταση που ζούμε όλοι μας σήμερα.

Δεν το γράφω για εσένα προσωπικά, αλλά έχω ακούσει να κάνουν τόσα πολλά ¨κόλπα¨ για να μπουν σε διάφορες υπηρεσίες δημοσίου ή έχουν κρατικές παροχές και τρελαίνομαι.

Για ακόμη μία φορά νοιώθω ότι μ@λ@κ@ς που πηγαίνω με τον σταυρό στο χέρι.

Συγνώμη, αλλά είμαι τελείως ενάντια αυτής της λογικής.:idea:

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ κοπελα μου!!!!

κι εγω ειμαι της αποψης οτι ετσι τη βουλιαξαμε την ελλαδιτσα μας στα χρεη και στον πατο του βουρκου...επειδη ο καθενας κοιταει να "βολευτει" σε ολους τους τομεις....ομως κι επειδη το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει να σημειωσω οτι μας αναγκασανε να εχουμε κι εμεις αυτο το σκεπτικο....διοτι οταν υπαρχει αυτη η σαπιλα τρυγυρω σου και απο πανω σου κι εσυ δεν μπορεις να επιβιωσεις πηγαινοντας με το σταυρο στο χερι,τοτε αναγκαζεσαι να συνεχισεις το εργο τους....τη λαμογια....την απατεωνια....να γλυψεις για ενα ρουσφετι...να ψηφισεις για ακομη ενα ρουσφετι..και παει λεγοντας.....

δυστυχως μας μυησαν σε αυτον τον τροπο ζωης.....

και ειναι κατι που πρεπει επιτελους να σταματησει......

κι εγω θα κανω παλι τα χαρτια μου για τα διδυμα....δουλευω μαυρα εδω και ενα μηνα 1-2 φορες τη βδομαδα....-γιατι και παλι ο εργοδοτης δεν βγαινει και κοιταει να βγαλει κατι παραπανω χωρις φορολογια...κι εγω με τη σειρα μου να παιρνω ενα χαρτζιλικι για την οικογενεια....ελπιζω να περασω με το προγραμμα για να μπορεσω να βρω μια δουλεια φουλ ταιμ...κι ας ειναι μαυρα...τι να κανουμε......κι αν μου δοθει η ευκαιρια να δηλωσω φεικ εργαζομενη με οποιοδηποτε τροπο που φαινεται πιο νομιμος ισως το κανω....

ειναι θεμιτο νομιζω...κι οχι για να καθομαι σπιτι και να πινω καφεδες...αλλα για να μπορεσω να δουλεψω ξανα...

εδω που μας εφτασαν νομιζω οτι το να κατηγορουμαστε μεταξυ μας ειναι αδικο για ολες...γιατι η καθεμια σκεφτεται το καλο της οικογενειας της..ετσι δεν ειναι??

φιλικα παντα!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια κι από μένα!!Στον αγώνα πάλι φέτος για μια θέση αυτή τη φορά για τον γιό μου!Μήπως γνωρίζετε πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα?Και μια άλλη ερώτηση..μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρώ το πίνακα που δείχνει πώς μοριοδοτείσαι??

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!!

Γειά σας κορίτσια κι από μένα!!Στον αγώνα πάλι φέτος για μια θέση αυτή τη φορά για τον γιό μου!Μήπως γνωρίζετε πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα?Και μια άλλη ερώτηση..μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρώ το πίνακα που δείχνει πώς μοριοδοτείσαι??

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!!

Στην προκήρυξη του προγράμματος, στο τέλος συνήθως έχει και τον πίνακα μοριοδότησης.

Όσο για το πότε θα βγει, με τις εκλογές φέτος, κάτι μου λέει πως θ' αργήσει πάλι. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όσο για το πότε θα βγει, με τις εκλογές φέτος, κάτι μου λέει πως θ' αργήσει πάλι. :rolleyes:

maestria77 λέτε να μην γίνει το πρόγραμμα τελικά λόγω της μη εκλογής κυβέρνησης ?

συμφωνω μαζι σου σε ολα, αλλα με το τροπο που τα εξηγησες!

Γατουλα συμφωνώ μαζί σου.

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ κοπελα μου!!!!

εδω που μας εφτασαν νομιζω οτι το να κατηγορουμαστε μεταξυ μας ειναι αδικο για ολες...γιατι η καθεμια σκεφτεται το καλο της οικογενειας της..ετσι δεν ειναι??

φιλικα παντα!

ΕΥΗ Γ δεν έχω καμμια πρόθεση να λογομαχώ με άλλα μέλη, άλλωστε ήμουν από τις πρώτες που είχα στείλει μήνυμα και σε άλλα θέματα στο PARENTS για να μην γίνεται αυτό. Γιατί η καθεμια σκεφτεται το καλο της οικογενειας της... όπως λες και εσύ.

καλημέρα κ καλή εβδομάδα...

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι απο τωρα τους 2,5 μηνες διακοπες τους χρονου και φρικαρω χαχαααχαχαχα

τι θα τα κανω οεοοοοοοοοοοοοοο

2,5 μήνες το καλοκαίρι

από 2 εβδομάδες Χριστούγεννα - Πάσχα

βάλε απεργίες και όλα τα άλλα ....

ΦΡΊΚΗ !!!!!!!!!!!

μωρε χριστουγεννα πασχα θα παιρνω και εγω απο μια, κατι θα γινεται, αλλα καλοκαιρι να παρω 4 βδομαδες, μου μενουν αλλες 7!!!!!

απεργιες προσπαθω να μη το σκεφτομαι

με πηρε η πρωην διευθυντρια απο τον δημοτικο σταθμο

....τυχερη που αλλαξατε.....τα μικρα αλλαξαν 10 δασκαλες φετος, ολο απεργιες και στασεις

τελειαααααα

Κοριτσια μια ερωτησουλα,σκεφτηκα να παει ο αντρας μου να παρει πιστοπτικο οικογενειακης καταστασης απο τα ΚΕΠ για να συγκεντρωνω σιγα σιγα τα χαρτια μας.

Με πηρε τηλ ο συζυγος μολις και μου ειπε οτι του ειπαν απο τα Κεπ οτι αυτο πρεπει να το ζητησει ο παιδικος σταθμος αυταπαγγελτα.

Σας εχει τυχει?

Τι να κανω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...