Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια κοπέλα...μου είπε σήμερα η δασκάλα στο παιδικό ότι άκουσε ότι παιδάκι που πήγε μέσω ΕΣΠΑ πέρισυ φέτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ή δε θα εκλεγεί τέλοσπάντων...

Το έχει ακούσει καμία αυτό;Δεν παίρνουν δεύτερη φορά φέτος το ίδιο παιδί;

Σαχλαμάρες σου είπε... Φυσικά και μπορεί να ξαναμπει. Το καλαμαρόπαιδο βρε ήδη 2η χρονιά είναι μέσω ΕΣΠΑ. Απ τη στιγμή που η μητέρα δικαιούται, φυσικά και επιδοτείται εκ νέου
ραβάκι αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά μου είπε ότι τα παιδιά που είναι φέτος δε θα μπορούν και του χρόνου....δεν ήξερε η γυναίκα απλά ετσι της είπαν άλλες μαμάδες...

Και μένα δε μου φαίνεται λογικό και ελπίζω να μην ισχύει!

Πολύ σωστά τα λέει το Ραβτάκι ;)

Φέτος ειναι η δευτερη χρονιά που επιδοτούμαι :D

Και θα ξανακάνω κ τρίτη χρόνιά κ βλέπουμε

Χαζομάρες ειναι αυτές ράδιο αρβύλα , μη δίνεις βάση.

Αν δεν το διαβάσουμε ακουσουμε από επίσημα χείλη δεν χαλιόμαστε για τιποτις!

:D:D Την καλημέρα μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οτι ναναι!!!!! Σα να μου λες πως μια μαμα με τεσσερα παιδια κ χαμηλο εισοδημα που τα στειλε με επιδοτηση περσι φετος δε θα τα παρουν και θα στειλει μαμα με ενα παιδι και υψηλο εισοδημα το δικο της ( αφου δε θα επιλεχθηκε

Περσι!!!!) ο καθενας ακουει κατι το μεταφερει αλλου καπως κλπ ραδιο αρβυλα!!! Φαντασου πς η δασκαλα μπορει να ειπε: "παιδακια που επιδοτηθηκαν Περσι φετος δεν μπηκαν γιατι υπηρχαν αλλα με περισσοτερα μορια"

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ,ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ?ΕΚΤΟΣ ΕΣΠΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ.

Διαφημίσεις

NOYNOY τα χεις μπερδέψει... Οι αιτήσεις στους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ/ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ παιδικούς σταθμούς, ναι, γίνονται τώρα τον Μαϊο. Το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για το οποίο μιλάμε σε αυτό εδώ το θέμα είναι άλλο. Και για αυτό εδώ οι αιτήσεις γίνονται Ιούνιο. Αν πας στο παρεντς και κάνεις αναζήτηση θα ενημερωθείς εκτενέστατα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορείς να κάνεις αίτηση και στα 2...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Σε ιδιωτικό σταθμό μπορείς να πας και στην μέση της χρονιάς αν πληρώσεις. Αν επιθυμείς επιδότηση διδάκτρων για ιδιωτικό παιδικό σταθμό λοιπόν, μιλάμε για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, δηλαδή αυτό που συζητάμε εδώ και όπως σου είπαμε ήδη οι αιτήσεις γίνονται τον Ιούνιο και θα ενημερωθείς άμεσα αν παρακολουθείς αυτό εδώ το θέμα

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κορίτσια!

Άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε φέτος! Δυο χρόνια καλά τη βγάλαμε , αλλα φέτος είμαι άνεργη. Αφου σκέφτομαι να κάνω πρόσληψη σε γνωστο για λίγες μέρες, πληρώνοντας τα έξοδα, για να φαίνομαι εργαζόμενη. το έχω ακούσει και αυτό.

βρε κορίτσια ξέρει καμοιά σας να μου πει εαν το προγραμμα ισχύει και φέτος? Και αν ναι που μπορώ να πάρω τηλ. για πληροφορίες ή αίτηση?
Ναι... μόνο που κάτι μου λέει ότι δεν το λένε και στις "ειδήσεις"!!! Έχουμε καμία ιδέα για το πότε προβλέπεται?
Ναι.. αλλα οι αιτήσεις / εγγραφές (κανονικές) γίνονται τώρα, αν περιμένω να κάνω αίτηση τότε και μετά δε με δεχτουν? :confused:
Δεν εννοω Δημοτικούς ή Δημόσιους παιδικούς σταθμούς σε Ιδιωτικούς αναφέρομαι. Εκτός αν η επιδότηση δεν είναι για τους Ιδιωτικούς και έχω καταλάβει λάθος!

Καλημέρα

Οτι ξέρετε κ εσείς ξέρουμε κ εμεις. Δηλαδή τιποτα ακόμη.

Τώρα αν μάθετε κάτι πειτε το κ εδώ. Αλλά σιγουρα θα το μάθουμε κ από την σελίδα τους www.eetaa.gr.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο.

Υπάρχουν οι

 Δημόσιοι παιδικοί σταθμοί (α)

 Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί (β)

 Ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί (γ)

Τώρα έχουμε κ λέμε

Στους α παμε κ κάνουμε μόνες μας αιτήσεις συνήθως αυτή την περίοδο του μαϊου.

Στους β επίσης πάμε μόνες μας κ κάνουμε αίτηση, κ για τις ημερομηνίες πάλι εξαρτάται από τον παιδικό κ τον δήμο.

Στους γ παμε όποτε θέλουμε αλλά σίγουρα πριν αρχίσει ξανά η σχολική χρονιά για να βρούμε θέση.

Στους α πληρώνουμε βάση εισοδήματος από 40 έως 80ευρώ πχ.

Στους β επειδή είναι δημοτικές επιχειρήσεις πληρώνουμε συνήθως ανάλογα το δήμο από 100 έως 180ευρώ το μήνα.

Στους γ πληρώνουμε ότι ζητάει ο σταθμός.

Και οι αιτήσεις αυτές είναι χώρια σπό το πρόγραμμα στο ΕΣΠΑ.

Και τώρα ερχόμαστε στο δια ταύτα ...

Το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ονομάζεται "Εναρμόνιση Επαγγελματικής κ Οικογενειακής ζωής". Επιδοτεί γυναίκες μόνο που εργάζονται με συμβάσεις Ιδιωτικού δικαίου κατά προτεραιότητα, όχι πατεράδες κ όχι δημοσίους υπαλλήλους κ ύστερα τις άνεργες.

Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος όσοι σταθμοί θέλουν απο όλες τις κατηγορίες α,β και γ. Και αυτό γιατί το πόσο που τους δίνει το πρόγραμμα είναι μεγαλύτερο από αυτά που λαμβάνουν αν πας μόνος σου στο α κ το β και στην περίπτωση του γ είναι σίγουροι πελάτες άρα σίγουρα λεφτά.

Η προκήρυξη βγαίνει συνήθως αρχές Ιουνίου. Η περσινή κ η προπερσινη προκήρυξη δεν διέφερε προς τα δικαιολογητικά άρα αρχίζουμε να τα μαζεύουμε για να μην τρέχουμε μετά.;)

Άρα καταλήγουμε στο ότι

① μπορώ να κάνω αίτηση από μόνη μου χώρια από το πρόγραμμα . Παίρνω τηλέφωνο στους σταθμούς κ ρωτάω δικαιολογητικά(κάποιες φορές διαφέρουν από δήμο σε δήμο).

② Και μπορώ να κάνω κ αίτηση για επιδότηση παιδικού σταθμού με το πρόγραμμα αυτό. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο αλλά ούτε κ σήμαινει πως θα εχω σίγουρη θέση. Απλά αυξανω έτσι τις πιθανότητες μου.

Αυτα για αρχή για να μη μπερδευστε.

Και επειδή κ εμείς θα κοιτάμε για πληροφορίες καλό είναι να γνωρίζετε την σελίδα όποτε ότι ανακοινωθεί να το δείτε www.eetaa.gr

Και για να μη τρελαίνουμε το θέμα με επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για δικαιολογητικά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Οσον αφορά την αίτησή σας στους Δημόσιους κ Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ζητάνε διάφορα χαρτιά οχι πάντα τα ίδια σε κάθε δήμο. Καλό ειναι να παρετε τηλέφωνο να ρωτήσετε εκείνους κ όχι εδώ γιατί δεν θα μπορεί καποιος να σας απαντήσει 100% στα σίγουρα.

Τώρα όσον αφορά για την αίτηση στο ΕΣΠΑ η προκύρηξη είναι μια κ ζητούσε κ τις δυο χρονιές τα ίδια. Οποια την θέλει για να προετοιμαστεί μπορώ να της τη στείλω. Στείλτε μου ενα πμ με το email σας κ θα σας τη στείλω πολύ ευχαρίστως.:D

καλημερα κορίτσια!

Άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε φέτος! Δυο χρόνια καλά τη βγάλαμε , αλλα φέτος είμαι άνεργη. Αφου σκέφτομαι να κάνω πρόσληψη σε γνωστο για λίγες μέρες, πληρώνοντας τα έξοδα, για να φαίνομαι εργαζόμενη. το έχω ακούσει και αυτό.

και εγω , και γινεται

παραπερα...να μη το αναλυσουμε εεεεε?

οταν εγω γυρναω στις 7......τεσπαααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...