Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια

πήρα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απο τα ΚΕΠ

να σας ρωτήσω,

πρέπει να αναφέρει στοιχεία και για τα τέκνα?

γιατί εμένα γράφει στοιχεία μόνο για εμένα και τον σύζυγο.

δλδ ονόματα, γάμος, τόπος γέννησης,

αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ο μικρός!

φυσικα και θα πρεπε!!!!

αυτο ειναι που θελουνε να δουνε. δηλωσατε στην οικογενειακη σας μεριδα το παιδι οταν γεννηθηκε? αν δεν εχεις χαρτι που να χει μεσα το παιδι δε γινεται δεκτη η αιτηση σα σωστη. δες τι κανατε λαθος και το παιδι δεν ειναι μεσα/!

γεια σας κορίτσια

πήρα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απο τα ΚΕΠ

να σας ρωτήσω,

πρέπει να αναφέρει στοιχεία και για τα τέκνα?

γιατί εμένα γράφει στοιχεία μόνο για εμένα και τον σύζυγο.

δλδ ονόματα, γάμος, τόπος γέννησης,

αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ο μικρός!

Όταν είχατε πάρει το χαρτί από το ληξιαρχείο της περιοχής που γεννησες το πήγατε στο δήμο όπου έχετε την οικογενειακή μερίδα;

a0Nsp3.png

ωχωχ

πρεπει να ρωτήσω τον άντρα μου γιατί αν το κανε θα το κανε αυτός

εγώ σίγουρα δεν το χω κάνει.

είναι δημότης Πειραιά ενώ εγώ νέας ιωνίας,

και το πιστοποιητικό το πήρα μέσω του δικού μου δήμου,

φαντάζομαι όμως οτι αυτο δεν έχει σημασία έτσι?

θα πρεπει να φαίνεται τ παιδί...

Διαφημίσεις

ωχωχ

πρεπει να ρωτήσω τον άντρα μου γιατί αν το κανε θα το κανε αυτός

εγώ σίγουρα δεν το χω κάνει.

είναι δημότης Πειραιά ενώ εγώ νέας ιωνίας,

και το πιστοποιητικό το πήρα μέσω του δικού μου δήμου,

φαντάζομαι όμως οτι αυτο δεν έχει σημασία έτσι?

θα πρεπει να φαίνεται τ παιδί...

Το παιδί γράφεται στη μερίδα του πατέρα, δηλ. στον Πειραιά, εκτός αν κάνω λάθος.... Εκεί είναι πλέον η οικογενειακή σας μερίδα, όχι;

a0Nsp3.png

τώρα μίλησα τηλ με τον άντρα μου γιατί είμαι στη δουλειά

έχει στα χέρια του ενα πιστοποιητικό οικ κατάστασης που του δώσανε απο τον δήμο πειραιά όταν πηγε να δηλώσει το παιδι, και εκει φυσικά φαίνεται και το παιδι.

δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί γίνεται με τις οικ μερίδες... ειλικρινά.

έπρεπε να έχω κλείσει την οικ. μερίδα στον δικό μου δήμο όταν παντρεύτηκα?

τώρα μίλησα τηλ με τον άντρα μου γιατί είμαι στη δουλειά

έχει στα χέρια του ενα πιστοποιητικό οικ κατάστασης που του δώσανε απο τον δήμο πειραιά όταν πηγε να δηλώσει το παιδι, και εκει φυσικά φαίνεται και το παιδι.

δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί γίνεται με τις οικ μερίδες... ειλικρινά.

έπρεπε να έχω κλείσει την οικ. μερίδα στον δικό μου δήμο όταν παντρεύτηκα?

Ήσουν στη μερίδα του πατέρα σου νομίζω και από τη στιγμή που φαίνεσαι μέσα στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι άλλο, αλλά δεν είμαι και ειδική.... Δεν θυμάμαι και τί ακριβώς έκανα εγώ, μήπως ξέρει άλλη κοπέλα ή πάρε στο δήμο να σου πούνε. Πάντως για το παιδί βρέθηκε λύση να μην τρέχεις τελευταία στιγμή!!! Αλλά τα πιστοποιητικά του παιδιού τα παίρνεις μετά μέσω του δήμου όπου είναι η μερίδα του πατέρα, εκεί είναι δηλωμένο το παιδί (νομίζω και πάλι).

a0Nsp3.png

Εγω ξερω!!!! Λοιπον πρεπει να πας ληξ πραξη γεννησης κ στο δημο σου κ να ζητησεις να γινει ενδεικτικη εγγραφη. Το χω κανει. Αλλα αν θυμαμαι καλα στο εσπα θελουν να φαινεται απο του πατερα που λεγεται κανονοκη εγγραφη.

Διαφημίσεις

Eμείς έχουμε οικογενειακή μερίδα και στους δύο Δήμους (δικό μου και άντρα μου), αλλά τα παιδιά τα 'χω εγώ στο δικό μου.

Αν δεν το επιλέξεις εσύ, τότε νομίζω εγγράφεται αυτόματα στου πατέρα, αλλά κάτι είχαμε κάνει εμείς τότε και τον μεγάλο τον γράψαμε σε μένα. Το δεύτερο πάει όπου είναι και το πρώτο παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κανενα νέο έχουμε απο το πρόγρμμα?

με το θ'εμα του πιστοποιητικού οικ. κατάστασης, έχω στα χέρια μου το χαρτί απο τον δήμο του Περαιά που είναι ο άντρας μου και δήλωσε τότε το παιδί.

Αρα θα ζητήσει αυτός απο τα ΚΕΠ ενα καινούριο να φαίνεται και το παιδί και οκ.

Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια κοπέλα...μου είπε σήμερα η δασκάλα στο παιδικό ότι άκουσε ότι παιδάκι που πήγε μέσω ΕΣΠΑ πέρισυ φέτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ή δε θα εκλεγεί τέλοσπάντων...

Το έχει ακούσει καμία αυτό;Δεν παίρνουν δεύτερη φορά φέτος το ίδιο παιδί;

Σαχλαμάρες σου είπε... Φυσικά και μπορεί να ξαναμπει. Το καλαμαρόπαιδο βρε ήδη 2η χρονιά είναι μέσω ΕΣΠΑ. Απ τη στιγμή που η μητέρα δικαιούται, φυσικά και επιδοτείται εκ νέου

YqE6p2.png

IqItp3.png

ραβάκι αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά μου είπε ότι τα παιδιά που είναι φέτος δε θα μπορούν και του χρόνου....δεν ήξερε η γυναίκα απλά ετσι της είπαν άλλες μαμάδες...

Και μένα δε μου φαίνεται λογικό και ελπίζω να μην ισχύει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...