Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

επειδη δεν γνωριζω,κανεις αιτηση για να σε παρουν σε ιδιωτικο σταθμο?παιζει ρολο αν εισαι ανεργη αλλα ο αντρας σου ειναι στο δημοσιο κ εχεις αυτος ασφαλισμενα τα παιδια?πληρωνεις κατι αν σε παρουν?συγγνωμη που ρωταω αλλα λιγο τα εχω μπερδεψει με αυτο

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γενικως τα πραγματα δυσκολευουν

http://www.localit.gr/?p=8497

Στην πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και στους άξονες 7,8,9 – «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» που αφορά ουσιαστικά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ για τη σχολική περίοδο 2012-2013, ο προϋπολογισμός περιορίζεται στα 100 εκ. ευρώ από 173 εκ. ευρώ που διατέθηκαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες !!!!

Ετοιμάζω κι εγώ τα χαρτιά μου σιγά σιγά για το πρόγραμμα και μέσα στις ημέρες αυτές θα πάω να γράψω την μεγάλη στο Νηπιαγωγείο της γειτονιάς και φυσικά και την μικρή (όσο ζω ελπίζω :P)

Την μείωση αυτή εγώ δεν την καταλαβαίνω

Αυτά τα κονδύλια έχουν εγκριθεί εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς να ξέρουμε για την κρίση. Γιατί τώρα φεύγουν από αυτόν τον σκοπό και πάνε κάπου αλλού??? ... γιατί κάπου πάνε. Και πού πάνε τελικά?

Επίσης το μεγάλο μου ερώτημα εδώ και τρία χρόνια είναι ότι αφού οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν και επιχορηγούνται, για πιο λόγο εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Θα ήταν πολύ περισσότερες οι θέσεις αν υπήρχε η επιλογή να πάμε στον δημοτικό σταθμό.... και όσα παιδάκια δεν πηγαίναν εκεί, διότι θα είχαν καλυφθεί οι θέσεις, να έμπαιναν στο πρόγραμμα του ΕΕΤΑΑ.

και τέλος σε τέτοιες περιόδους (κρισης - ανεργίας ) για ποιο λόγο η μείωση των κονδυλίων να σημαίνει μείωση των θέσεων και όχι μείωση του ποσού που θα πάρει η κάθε δομή για το κάθε παιδάκι?

Με βλέπω πάλι να κάθομαι Αυγουστιάτικα να κάνω καταγγελίες :evil::evil::evil:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Εγώ πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι θα ξεκινούσαν οι εγγραφές τον Μάιο. Λέω αν πάρω αύριο για να μου πουν και τα χαρτιά που χρειάζονται και να τελειώνει αυτό το θέμα σιγά σιγά

Διαφημίσεις

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σε αυτή την περίπτωση δημιουργείται κι άλλο τμήμα και πηγαίνει μια αναπληρώτρια σε αυτο το σχολείο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με δεδομένα φυσικα ότι όλα πάνε νηπιαγωγείο ( υποχρεωτική εκπαίδευση) και ότι όλα ανήκουν στο στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο με βάση την διέυθυνση κατοικίας

σε μας δε παιζει 2η, ειναι μικρο νηπιο!

θεωρητικα σα μονογονεας και αποσταση 30 μετρα φανταζομαι μας παιρνουν!

μολις διβασα απο φιλη

χαρτι οδοντιατρο/οφθαλμιατρο

δεη για διευθυνση

πιστοιποιητικο γεννησης

αιτησεις απο τελος μαη

καλησπέρα,

έχω μια απορία :

η μικρή μου στης 31-12-2012 - θα δηλώσω ιδιωτικούς παιδικούς - θα είναι ακριβώς 2,5 χρονών (2χρ. 6μην. 14ημ.) άρα όταν με το καλό έρθει η ώρα να κάνουμε τα χαρτιά , την δηλώνω στην κατηγορία Α2, που είναι τα από 2,5χρ. και πάνω???

γεια κι απο μενα!!!!! κι εγω ετοιμαζω τη μεγαλη μου για νηπιο! γατουλα αν ειναι συνηθως πανω απο 25 παιδακια (μου ειπαν εμενα) πανε με σειρα προτεραιοτητας οποιο γραφτει πρωτο... δηλαδη οποιος παει νωρις εχει σιγουρη θεση κι οποιος παει τελος εγγραφων η σεπτεμβρη μπορει να τον στειλουν σε αλλο νηπιο αν οι αιτησεις ειναι πιο πολλες απο τις θεσεις....

για τη μικρη ομως θα κανω αιτηση στοο εσπα και εκτος εσπα σε παιδικους αν κ φετος το εσπα δε το βλεπω με τιποτα. οσο κι αν ελεγα πως περσι ηταν δυσκολα φετος ειναι αστα να πανε!!!!! οσο για δημοσιο εκτος εσπα ουτε εκει μας βαζουν. κι ας ειμαστε και οι 2 εργαζομενοι. διαφανεια και αξιοκρατια ΧΑΧΑΧΑΧ... Οι αιτησεις μου ειπαν απο 20 μαιου εως 20 ουνιου αλλα μπορει να χει σκεση και σε ποιο νομο εισαι.

ΜΥ ΒΑΒΥ για τη μικρη σου βαση των περσινων δεδομενων γιατι φετος δε ξερουμε τι μας περιμενει καινουριο, για να δηλωσεις για δημοσιο σταθμο τη μικρη σου θα πρεπει το σεπτεμβρη να ειναι 2μισι και οχι το δεκεμβρη. δε ξερω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση και πως τα δηλωνεις. αν δηλωσεις ιδιωτικο τα λες καλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...