Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Και μία διευκρίνηση ακόμη παρακαλώ

ο Βασίλης μου 22 Αυγούστου θα γίνει 4 ετών, δηλώνω:

(Α2 Προ-νήπια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση)

ο Παναγιώτης μου θα γίνει 1 Ιουνίου 2 ετών, τι δηλώνω?

Α1

(Α1.3 Βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών)

ή

(Α2 Προ-νήπια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση)

Για τον Βασίλη σου είναι έτσι όπως τα λες Α2

Για τον Παναγιώτη είσαι στο Α1.3 ....ας με διορθώσει κάποιος αν δεν κατάλαβα σωστά.:rolleyes:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά. Θυμάμαι μια από τις προηγούμενες χρόνια τις πηγαίναμε και στα ΚΕΠ. Πολυ βολικό αυτό. Μακάρι να γίνει και φέτος...

Εχεις απόλυτο δίκιο Νιρμα το είχα ξεχάσει....! Γιατί εγώ πήγα στα γραφεία κ τις δυο χρονιές.

Οντως κ περυσι λεγανε οχι δεν θα εχουν κεπ κ τελικά ειχαν κ εσωσαν κόσμο πολύ ετσι.

κοριτσια μη μπλεκετε με τα α1 και α2 και λοιπα. προπερσι τα ειχαν αλλιως... περσι τα αλλαξαν αν θυμαστε , αφου ειχαν ξεκινησει οι αιτησεις ηδη κσι αποφασισαν να δηλωνεις αλλη ηλικια για ιδιωτικους και αλλη για δημοσιους και εγινε ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. Κατεβαζαμε αιτησεις, τις συμπληρωναμε, τις πετουσαμε, αλλες κοπελες που εστειλαν τις πρωτες μερες δεν ηξεραν αν τελικα θα γινει δεκτη η αιτηση τους....Αφηστε να δειτε φετος τι θα βγει...!!!! μη βιαζομαστε. μαζεψτε τα σιγουρα χαρτια, και τα υπολοιπα αφου βγει η προσκληση μητερων!!!!

γεια σας κορίτσια,

μια χαζή ίσως ερώτηση για κάτι που δεν εχω καταλάβει,

μέσω έσπα δηλώνεις 4 σταθμούς που σε ενδιαφέρουν για να παει το παιδι, μπορείς ταυτόχρονα να καταθέσεις και χαρτια στον δήμο σου, για να πάρουν το παιδί στον δημοτικό σταθμό, ή δεν επιτρέπεται?

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

μια χαζή ίσως ερώτηση για κάτι που δεν εχω καταλάβει,

μέσω έσπα δηλώνεις 4 σταθμούς που σε ενδιαφέρουν για να παει το παιδι, μπορείς ταυτόχρονα να καταθέσεις και χαρτια στον δήμο σου, για να πάρουν το παιδί στον δημοτικό σταθμό, ή δεν επιτρέπεται?

εγώ πέρυσι έκανα αίτηση μόνο στον δήμο γιατί είναι απέναντι από το σπίτι μας, γιατί δεν ήθελα μέσω έσπα, και τελικά με πήραν από τον δήμο και μου είπαν να κάνω τα χαρτιά για το εσπα γιατί ο δήμος μας θα έμπαινε στο πρόγραμμα και αναγκαστικά τα έκανα και τελικά μας πήραν σε αυτό που δηλώσαμε.

Πάντα εξαρτάται από το αν ο δήμος θα μπει στο πρόγραμμα.

πάντως αν ψάχνετε για τα δικαιολογητικά πέρυσι ζητούσαν τα παρακάτω :

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. ΑΙΤΗΣΗ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ

2. ΑΙΤΗΣΗ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ

3. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ

4. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ

5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

6. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

7. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

8. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

9. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

10. ΧΑΡΤΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

11. ΧΑΡΤΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

12. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (εαν η μητέρα είναι εργαζόμενη)

13. ΕΝΣΗΜΑ 2010-2011 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

14. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

15. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΝΑΡΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (εάν ο σύζυγος είναι ελευθ.επαγγ.)

16. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΒΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

17. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ 2010

18. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΣΗΣ 2011

19. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΗΞΗ ΔΕΗ ή ΕΥΑΘ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

20. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105 ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘ.(την κάνεις στον παιδικό σταθμό)

21. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105 ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΩΝ (την κάνεις στον παιδικό σταθμό)

22. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ελπίζω να βοήθησα.

το 3 και το 4 ΔΕΝ το ζητουσαν απο την εεταα,αλλα απο τον ιδιο τον παιδικο σταθμο...η εεταα ζηταει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ κι εκει φαινονται και οι ημερομηνιες γεννησης του καθε τεκνου..επισης εφοσον καταθετεις εκκαθαριστικο δεν δινεις και την δηλωση...αρα το 17 καταθετεις και οχι το 18..αυτα για να μην μαζευουν αχρηστες χαρτουρες η πρωταρες μανουλες..και φυσικα με την επιφυλαξη οτι φετος ΙΣΩΣ ζητησουν κατι διαφορετικο..περιμενουμε και βελπουμε!!

εγω ας πουμε περισυ ως ανεργη δηλωσα τα παρακατω:

-αντιγραφο αστυν.ταυτοτητας

-πιστοποιητικο οικ.καταστασης

-εκκαθαριστικο2010(φετος θα δωσουμε του 2011)

-αντιγραφο καρτας ανεργιας

-βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης απο οαεδ

εννοειται τα αντιγραφα επικυρωμενα απο κεπ..

θα ηθελα να ρωτησω τις διδυμομανουλες

-ψαχνω εδω και ποση ωρα τα περσινα μας και μου εχει βγει το ματι εξω...γιατι θυμαμαι που σε καποια φαση ειχε συζητηθει...-

φετος θα κανω τα χαρτια μου για κδαπ για τον μεγαλο-εφοσον δεχονται στην ηλικια του(θα παει νηπιαγωγειο) και για παιδικους κανονικα για τα μικρα που το νοεμβρη κλεινουν τα 3.

υπαρχει περιπτωση να παρουν μονο το 1 απο τα διδυμα?

η να παρουν και τα 2 αλλα σε διαφορετικους σταθμους???

αρχισα να το σκεφτομαι αυτες τις μερες και φρικαρα λιγο....

εχει τυχει σε καμια αυτο τις περασμενες χρονιες???????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Πέριπου ξέρουμε ημερομηνίες που θα γίνουν οι αιτήσεις?

μεχρι τελος ιουνιου βγαινει η προκυρηξη-προσκληση ενδιαφεροντος μητερων..απο οσο ξερω γιατι κι εγω περισυ εκανα τα χαρτια μου πρωτη φορα!!

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση να παρουν μονο το 1 απο τα διδυμα?

η να παρουν και τα 2 αλλα σε διαφορετικους σταθμους???

αρχισα να το σκεφτομαι αυτες τις μερες και φρικαρα λιγο....

εχει τυχει σε καμια αυτο τις περασμενες χρονιες???????

καλα θυμοσουν, εχει συζητηθει αλλα ισως να ναι στο παρεντς πριν μεταφερθει εδω το θεμα.

αν θυμαμαι κι εγω καλα ειχε πει μια κοπελα πως ειχε κανει αιτηση για 2 παιδακια οχι διδυμα και πηραν μονο το ενα...οποτε και για τα διδυμα το ιδιο θα ισχυει....

καλα θυμοσουν, εχει συζητηθει αλλα ισως να ναι στο παρεντς πριν μεταφερθει εδω το θεμα.

αν θυμαμαι κι εγω καλα ειχε πει μια κοπελα πως ειχε κανει αιτηση για 2 παιδακια οχι διδυμα και πηραν μονο το ενα...οποτε και για τα διδυμα το ιδιο θα ισχυει....

χαχαχα!!!

για φαντασου...να παρουν μονο το ενα...δεν ειναι κριμα ρε συ να χωριστουν ετσι??τι θα κανω?γιατι δεν νομιζω να μπορεσω να στειλω με δικα μου εξοδα το αλλο....πολυ πιθανον ΑΝ παρουν μονο το ενα να μη το στειλω....δεν ξερω....μακαρι ολα να πανε καλα..γιατι εχω μια υπονοια οτι φετος δε θαμαι μεσα...τεσπα...ειδωμεν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...