Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Agtog, συμφωνώ μαζί σου για το ότι πάντα πρέπει να επιμένεις και να διεκδικείς τα δικαιωματά σου. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτοί που πρέπει να σε εξυπηρετήσουν σε μπερδεύουν και καταλήγεις να το ψάχνεις μόνο σου για να κάνεις την δουλειά σου. Τέλος πάντων.

Όσον αφορα το πρόγραμμα δεν είναι περίπλοκο

Δεν έχει πολλά κριτήρια ...μην φανταστείς

Το βασικό είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα και να έχει παιδάκι μικρότερο από 5 χρονών.

Έχει κάποια άλλα κριτήρια που είναι αρκετά εξειδικευμένα και δεν τα καταλαβαίνω. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία όμως σίγουρα θα τα καταλάβεις ;)

Στην συνέχεια μαζεύεις μόρια. Δηλαδή αν έχεις ένα παιδάκι ή δύο ή τρία

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, αν είσαι μισθωτή ή άνεργη, αν είσαι διαζευγμένη ή ανύπαντρη μητέρα κα.

Μην φανταστείς αν είσαι σε μια τύπου φυσιολογική οικογένεια θα μαζέψεις περίπου 50-60 μόρια και θα μπεις σε έναν σταθμό.

Μελέτησε αυτό που σου επισυνάπτω και τα ξαναλέμε για οποιαδήποτε απορία

Αξίζει... :P

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2011/index.html

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου πω τι ισχυε ως περσι...

Για να εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση πρεπει να μην εισαι δημ. υπαλληλος η Οτα, και να εργαζεσαι, εχει να κανει και με τι ειδους εργασιακη σχεση ( παρτ ταιμ, φουλ, με συμβαση κλπ)η να εισαι επιδοτουμενη ανεργη με καρτα η να χεις λαβει επιδομα ανεργιας τα τελευταια 2 ετη. Αυτα τα βασικα. Για το αν θα σε παρουν τελικα ειναι θεμα χαμηλου εισοδηματος, οικογ. καταστασης ( πχ παντρεμενη και τυχης...δηλ ποιων σταθμων θα δηλωσεις και ποσοι θα εχουν δηλωσει τον ιδιο με περισσοτερα μορια απο εσενα. η μοριοδοτηση βγαινει βαση ολων των παραπανω εκτος απο το θεμα τυχης.

ψαξε για περισσοτερα στο google με θεμα "εναρμονιση οικογενειακης και επαγγελματικης ζωης", γιατι το σαιτ τους αλλαξε απο περσι και δε τα βρισκω που ειναι!!!!

μπορει καποια αν εχει την καλοσυνη να γραψει εδω τί χαρτια πρεπει να ετοιμασω για να παει το παιδακι μου σε βρεφονηπιακο σταθμο κ αν υπαρχει καποιο τηλ να παρω στην υπηρεσια που το κανει αυτο για να ενημερωθω εγω η ασχετη???και ποτε ξεκιναει η διαδικασια?

καλησπερα κοριτσια!!!

οπως και περσι ετσι και φετος

θα κανω παλι αιτηση μεσω εσπα

για τον παιδικο(δυστυχως περσι

δεν μας πηραν..ειχα λεει λιγα μορια).

ηθελα λιγο την βοηθεια σας-γνωμη σας..

πρεπει να κανω αιτηση οπωσδηποτε

πριν το προγραμμα στο παιδικο που

με ενδιαφερει ή δεν ειναι ετσι...?

γιατι εδω που ειμαι κατι δεν μου παει καλα...

και επισης να ρωτησω,ειναι καλυτερα να εισαι ανεργη

ή εργαζομενη τελικα με αυτο το προγραμμα?

το λεω γιατι περσι δεν μπορω να καταλαβω ενω εκανα

χαρτια σαν επιδοτουμενη ανεργη δεν μας πηραν..και πηραν αλλες που ηταν το ιδιο με εμενα..θα μου πεις ηταν και πολλες αιτησεις..οκ..

περσι δουλεψα το καλοκαιρι μονο,οποτε τωρα ειμαι παλι

ανεργη..να καταθεσω σαν ανεργη ή σαν εργαζομενη?

καταθετω το εκκαθαριστικο του 2010 αφου του 2011 δεν εχουμε ακομη,σωστα?

οποτε οτι και εαν εχω κανει φετος και περσι δεν μετραει?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. :)

Διαφημίσεις

Agtog, συμφωνώ μαζί σου για το ότι πάντα πρέπει να επιμένεις και να διεκδικείς τα δικαιωματά σου. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτοί που πρέπει να σε εξυπηρετήσουν σε μπερδεύουν και καταλήγεις να το ψάχνεις μόνο σου για να κάνεις την δουλειά σου. Τέλος πάντων.

Όσον αφορα το πρόγραμμα δεν είναι περίπλοκο

Δεν έχει πολλά κριτήρια ...μην φανταστείς

Το βασικό είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα και να έχει παιδάκι μικρότερο από 5 χρονών.

Έχει κάποια άλλα κριτήρια που είναι αρκετά εξειδικευμένα και δεν τα καταλαβαίνω. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία όμως σίγουρα θα τα καταλάβεις ;)

Στην συνέχεια μαζεύεις μόρια. Δηλαδή αν έχεις ένα παιδάκι ή δύο ή τρία

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, αν είσαι μισθωτή ή άνεργη, αν είσαι διαζευγμένη ή ανύπαντρη μητέρα κα.

Μην φανταστείς αν είσαι σε μια τύπου φυσιολογική οικογένεια θα μαζέψεις περίπου 50-60 μόρια και θα μπεις σε έναν σταθμό.

Μελέτησε αυτό που σου επισυνάπτω και τα ξαναλέμε για οποιαδήποτε απορία

Αξίζει... :P

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2011/index.html

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες

ΑΑΑ! Πολυ κατατοπιστικό! Μα πως στο καλό δεν το έβρισκα..... Άστα, με δυο μικρά και το τρίτο στην κοιλιά, ό,τι μυαλό είχα, το έχασα. Ευχαριστώ πολύ πολύ! Να είσαι καλά!

a0Nsp3.png

αχχχ καλο θα ειναι να ισχυει αυτο πουλες.... γιατι εγω που μαι σε μια φυσιιολογικου τυπου, με 2 παιδια με το ζορι μαζεψα 42 μορια και μπηκε το ενα μου παιδακι στη 3η επιλογη απο τα τελευταια και το αλλο καθολου!!!! καλη μας τυχη κ φετος!!!!! οταν ανοιξει το προγραμμα θα τα δουμε καλυτερα ισως να χουν αλλαξει πραγματα απο περσι! ποτε δε ξερεις:confused:

Εγω εχω την εξης ερωτηση που πρεπει να παω να κανω αιτηση για Εσπα?

Την αίτηση για την επιδότηση του έσπα μέχρι και πέρυσι την πηγαίναμε εμείς στα γραφεία τους 3 νομίζω στο σύνολο ή την στελναμε ταχυδρομικά.

τώρα φέτος θα περιμένουμε την προκήρυξη για να δούμε .

Διαφημίσεις

αχχχ καλο θα ειναι να ισχυει αυτο πουλες.... γιατι εγω που μαι σε μια φυσιιολογικου τυπου, με 2 παιδια με το ζορι μαζεψα 42 μορια και μπηκε το ενα μου παιδακι στη 3η επιλογη απο τα τελευταια και το αλλο καθολου!!!! καλη μας τυχη κ φετος!!!!! οταν ανοιξει το προγραμμα θα τα δουμε καλυτερα ισως να χουν αλλαξει πραγματα απο περσι! ποτε δε ξερεις:confused:

Έχεις απόλυτο δίκαιο.:P

Λάθος μου. :tongue: Κι εγώ 39μορια είχα μαζέψει και μπήκαν οι μικρές μου.

Το βασικότερο είναι αυτο που είπες: να δηλώνεις τους σταθμούς ανάλογα με τα μόριά σου.

Την αίτηση για την επιδότηση του έσπα μέχρι και πέρυσι την πηγαίναμε εμείς στα γραφεία τους 3 νομίζω στο σύνολο ή την στελναμε ταχυδρομικά.

τώρα φέτος θα περιμένουμε την προκήρυξη για να δούμε .

Πραγματικά. Θυμάμαι μια από τις προηγούμενες χρόνια τις πηγαίναμε και στα ΚΕΠ. Πολυ βολικό αυτό. Μακάρι να γίνει και φέτος...

καλησπέρα κορίτσια,

Γνωρίζει κάποια να μου πει σε σχέση με την περσινή αίτηση που κάναμε έγραφε :

(* Ο υπολογισμός της ηλικίας θα γίνει με 01/9/11 όταν η επιλογή αφορά Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς) και έγραψα την ηλικία του μικρού μου πόσο θα ήταν 1/9/11 γιατί έκανα αίτηση μόνο για δημοτικό παιδικό σταθμό, τώρα που θέλω να κάνω και για τους δυο γιους μου και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό με ποιο κριτήριο θα βάλω την ηλικία τους? με το πόσο θα είναι 1/9/12 (για τους δημοτικούς παιδ. σταθμ.) ή με το πόσο θα είναι 31/12/12 (για τους ιδιωτ. σταθμ.)? αν μπορεί κάποια ας με βοηθήσει.

Και μία διευκρίνηση ακόμη παρακαλώ

ο Βασίλης μου 22 Αυγούστου θα γίνει 4 ετών, δηλώνω:

(Α2 Προ-νήπια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση)

ο Παναγιώτης μου θα γίνει 1 Ιουνίου 2 ετών, τι δηλώνω?

Α1

(Α1.3 Βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών)

ή

(Α2 Προ-νήπια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση)

πάντως αν ψάχνετε για τα δικαιολογητικά πέρυσι ζητούσαν τα παρακάτω :

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. ΑΙΤΗΣΗ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ

2. ΑΙΤΗΣΗ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ

3. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ

4. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ

5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

6. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

7. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

8. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

9. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

10. ΧΑΡΤΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ 1ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

11. ΧΑΡΤΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ (για τον παιδικό)

12. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (εαν η μητέρα είναι εργαζόμενη)

13. ΕΝΣΗΜΑ 2010-2011 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

14. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

15. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΝΑΡΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (εάν ο σύζυγος είναι ελευθ.επαγγ.)

16. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΒΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

17. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ 2010

18. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΣΗΣ 2011

19. ΕΠΙΚ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΗΞΗ ΔΕΗ ή ΕΥΑΘ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

20. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105 ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘ.(την κάνεις στον παιδικό σταθμό)

21. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105 ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΩΝ (την κάνεις στον παιδικό σταθμό)

22. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ελπίζω να βοήθησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...