Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάτι για τους δημόσιους υπαλλήλους;

είμαι διορισμένη μακριά απο την πόλη μου κ καθώς μου έχει μειωθεί ο μισθός στο μισό δεν μπορώ να πληρώνω παιδικό σταθμό για να έχω το παιδί μαζί μου, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει μακριά μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γειά σας

επειδή δεν γνωρίζω τίποτα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μια γνωστή μου ενδιαφέρεται για την κόρη της μπορείτε να μου πείτε που να δω για

1. τι χαρτιά χρειάζονται για να κάνεις αίτηση

2. τι προυποθέσεις πρέπει να έχει κάποιος γονιός για να συμμετάσχει

3. ποιοί παιδικοί σταθμοί υπάγονται στο πρόγραμμα

Η κόρη της είναι στο προ - προνήπιο

ευχαριστώ

Κορίτσια γειά σας

επειδή δεν γνωρίζω τίποτα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μια γνωστή μου ενδιαφέρεται για την κόρη της μπορείτε να μου πείτε που να δω για

1. τι χαρτιά χρειάζονται για να κάνεις αίτηση

2. τι προυποθέσεις πρέπει να έχει κάποιος γονιός για να συμμετάσχει

3. ποιοί παιδικοί σταθμοί υπάγονται στο πρόγραμμα

Η κόρη της είναι στο προ - προνήπιο

ευχαριστώ

δώσμου αν θες το μειλ σου σε πμ να σου στείλω την περσινή προκύρηξη για να δεις τι χρειάζεται, λογικά κ φέτος τα ίδια θα ζητήσουν. Τουλάχιστον τα τελευταια δυο εκπαιδευτικά έτη που συμμετέχω δεν έχουν αλλάξει τα απαιτούμενα χαρτιά.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως κάποια κοπέλα έχει κρατήσει το περσινό pdf με τα αποτελέσματα επιτυχόντων ανά δομή για το νομό θεσσαλονίκης??? Ψάχνω και δε μπορώ να το βρώ...

Αν το έχει κάποια, πείτε μου να μου το στείλει με mail.

Ευχαριστώ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Καλημέρα και χρ΄΄ονια πολλα!!!!!!ξερετε εαν μπορουμε να δηλωσουμε και σε αλλο δημο εκτος απο αυτον που διαμενουμε? εγωμενω χαλανδρι και δεν εχουν βρεφονηπιακους για αυτο ρωταω εχουν χαλανδρι και μαρουσι?

δεν έχει να κάνει με το Δήμο. Όπου θέλεις δηλώνεις. Μόνο αν θέλεις να χρησιμοποιείς σχολικό, να δεις αν σε εξυπηρετούν. Κάποια σχολεία εξυπηρετούν μόνο πολύ κοντινές περιοχές.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους!

Καλα με αυτο το τετραψηφιο νουμερο των κεπ το 1500 το γινεται; Προσπαθω να ζητησω τηλεφωνικα πιστοποιητικα γεννησης για ναγραψω ταπαιδια μου παιδικο κ τιποτα...

Με βαζει στην αναμονη πολυ ωρα ωσπου κλεινει!

Εχει καταργηθει το νουμερο; Τιγινεται;

-

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως κάποια κοπέλα έχει κρατήσει το περσινό pdf με τα αποτελέσματα επιτυχόντων ανά δομή για το νομό θεσσαλονίκης??? Ψάχνω και δε μπορώ να το βρώ...

Αν το έχει κάποια, πείτε μου να μου το στείλει με mail.

Ευχαριστώ

Xρόνια πολλά!!!aν το βρηκισ το θελο και εγο :D

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, είμαι εδώ μέσα πάνω από 40 λεπτά και τα έχω χάσει.... Προσπαθώ να καταλάβω τα κριτήρια με τα οποία μπορεί κάποιος να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα και δεν τα έχω βρει... Αν κάποια έχει την υπομονή να μου τα υποδείξει (προφανώς το εισόδημα, αλλά ποια άλλα; Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και περιμένω το τρίτο μου μωρό, ενδιαφέρομαι για την μεσαία μου κόρη που θα γίνει φέτος 3). Είναι πιο δύσκολο από το να βρεί θέση κανείς στους δημοτικούς σταθμούς;

Α, και επειδή πέτυχα πολλά σχόλια για τα προνήπια να σας πω και τι συνέβη σε μας (πέρυσι, φέτος η κόρη μου πάει στο νηπιαγωγείο). Όντως κάνουμε αίτηση σε ένα νηπιαγωγείο και μας εδοποίησαν ότι δεν υπήρχε θέση στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς μας. Η νηπιαγωγός μου είπε να πάρω στην πρωτοβάθμια για να μάθω αν υπάρχουν κενές θέσεις για προνήπια στην περιοχή μας (Αργυρούπολη) σε άλλο νηπιαγωγείο. Πήρα στην πρωτοβάθμια όπου μου απάντησε μια υπάλληλος με απαράδεκτα επιθετικό ύφος ότι αν υπάρχουν κενές θέσεις θα γίνει κλήρωση. Εγώ επέμεινα ότι μου είπε η νηπιαγωγός να ρωτήσω για κενές θέσεις σε άλλα νηπιαγωγεία και τότε μόνο (αφού επέμενα κανένα 10 λεπτό κτλ.) μου είπε να πάρω η ίδια σε τρία συγκεκριμένα νηπιαγωγεία, τα οποία είχαν μάλλον θέσεις, και να ρωτήσω. Πήρα σε αυτό που ήταν πιο κοντά μας και όντως το πήραν το παιδί και μάλιστα σε σχέση με τη φετινή της τάξη περύσι ήταν 14 παιδιά νομίζω, ενώ φέτος στο νηπιαγωγείο είναι 24 (πάντα νήπια και προνήπια μαζί).

Οπότε πέρα από όσα λέγονται ίσως πρέπει να επιμείνετε ή να πάρετε οι ίδιες με δική σας πρωτοβουλία τα νηπιαγωγεία, σε περίπτωση που σας πουν ότι δεν έχουν θέση για το δικό σας παιδί στα προνήπια....

Άσχετο με το θέμα μας, αλλά συγχωρείστε με γιατί το είδα να αναφέρεται συχνά παραπάνω...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...