Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

απ την άλλη θα ρωτήσω τη νηπιαγωγό μας το μεσημέρι γιατί δεν υπάρχει η ηλικία του προνηπίου στις δικές μας εγκαταστάσεις...

Μαλλον δεν το λενε για τα προνηπια ισως γιατι εχουν πολλα νηπια και καθε χρονο γεμιζουν και απο το να πηγαινουν να κανουν απειρες αιτησεις και για προνηπια απλα δε το λενε. Ε το πολυ πολυ να μεινουν με μερικα παιδακια λογοτερα αν δε γεμισουν.... αν ρωτησεις παντως πες μου...(απο περιεργεια και μονο, επειδη το φερε η κουβεντα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!!!!!!!

λοιπον σημερα τηλεφωνησα στον οαεδ και ρωτησα για την εξατομικευμενη προσεγγιση....

εγω ειχα δωσει φωτοτυπια επικυρωμενη..μου λεει την κανονικη επρεπε να δωσω!!!!!!!!δεν το ξερα...νομιζα του λεω οτι βγαινει μονο για μια φορα...

ομως παρολα αυτα λεει πρεπει να ξαναπαω μηπως και εχουν να συμπηρωσουν ακποιο αλλο στοιχειο..και πρεπει απαραιτητα να αναγραφεται επανω για ποιο λογο την θελουμε...βεβαια εγω δεν θυμαμαι να ελεγε οτι το θελω για την εεταα...

εν πασει περιπτωση θα κανω τον κοπο να τους επισκεφθω και παλι οταν θα παω για ανανεωση τον αλλο μηνα....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!!!!!!!

λοιπον σημερα τηλεφωνησα στον οαεδ και ρωτησα για την εξατομικευμενη προσεγγιση....

εγω ειχα δωσει φωτοτυπια επικυρωμενη..μου λεει την κανονικη επρεπε να δωσω!!!!!!!!δεν το ξερα...νομιζα του λεω οτι βγαινει μονο για μια φορα...

ομως παρολα αυτα λεει πρεπει να ξαναπαω μηπως και εχουν να συμπηρωσουν ακποιο αλλο στοιχειο..και πρεπει απαραιτητα να αναγραφεται επανω για ποιο λογο την θελουμε...βεβαια εγω δεν θυμαμαι να ελεγε οτι το θελω για την εεταα...

εν πασει περιπτωση θα κανω τον κοπο να τους επισκεφθω και παλι οταν θα παω για ανανεωση τον αλλο μηνα....

ΑΦΤΗ ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΕΓΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΑΚΡΗΒΟΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΜΕΧΡΙ ΣΙΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 2011 ΟΤΙ ΝΑΝΑΕ:o:o:o

Διαφημίσεις

...κι εγώ κι εγώ να προετοιμαστώ.;)

γιατί τα τελευταία χρόνια πηγαίνω στο ΚΕΠ τελευταία ημέρα των αιτήσεων για να ζητήσω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ...και αγχώνομαι:oops:

Για το Νηπιαγωγείο ξέρει καμία τα χαρτιά που χρειάζομαι για να γράψω την μεγάλη?

Αν κατάλαβα καλά από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, καλό θα ήταν να κάνω αίτηση και για την μικρή (που θα πάει προνήπιο) και αν είμαστε τυχερές θα μας πάρουν :rolleyes:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εντωμεταξυ επεσα επανω σας εντελως τυχαια ψαχουλευοντας στο φορουμ μιας που σημερα δεχτηκα ενα αναπαντεχο τηλ κ μου ειπαν οτι δεχονται τα παιδια μου στον δημοτικο παιδικο σταθμο της περιοχης μου....:confused:

Βεβαια θα τους στειλω εστω κ για λιγο αλλα εννοειται οτι θα κανω κ για το εσπα. Ο μεγαλος μου ειναι 4 κ ο μικρος 2.

-

για νηπια δες εδω νιρμα

http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/nipiagogio/704-leitoyrgia-scholeiwn-eggrafes-nhpiwn-nhpiagwgei.html

αν και υπαρχει περιπτωση να σου ζητησουν διαφορετικα χαρτια απο γιατρους, ανα δημο δε ξερω εχω ακουσει απο ωριλα μεχρι καρδιολογο, οδοντιατρο, οφθαλμιατρο...μπορεις να δεις στο σαιτ του δημου σας αν εχει τι ζητανε. συνηθως εχουν...

madipemi μια χαρα. να τα στειλεις, δεν ειναι λιγος καιρος, ειναι μεχρι και τον ιουλιο! 4 μηνες μια χαρα ειναι! . Με το εσπα ειχες κανει χαρτια και αδειασαν θεσεις κ σας πηραν τωρα τηλ. η ασχετα?

madipemi μια χαρα. να τα στειλεις, δεν ειναι λιγος καιρος, ειναι μεχρι και τον ιουλιο! 4 μηνες μια χαρα ειναι! . Με το εσπα ειχες κανει χαρτια και αδειασαν θεσεις κ σας πηραν τωρα τηλ. η ασχετα?

Eiχα κανει χαρτια κανονικα εκτος εσπα αλλα τηλεφωνησα προσφατα κ ρωτησα για εγγραφες για νεο ετος Με καλεσαν να μου πουν οτι θα μπορουσαν απο τωρα να μας δεχτουν αρα θα προχωρησω σε εγγραφη.

Σκεφτηκα οτι θα ειναι καλο σαν σταδιο προσαρμογης των παιδιων.

Τωρα τελικα δεν ξερω τι να κανω με το εσπα:confused:

-

Διαφημίσεις

θα κανεις κανονικα τα χαρτια σου, τι αλλο να κανεις...ετσι κι αλλιως αν στα παρουν με εσπα θα ειναι για του χρονου!

Μαλλον ετσι θα κανω!

Ευχομαι να μας παρουν μονο γιατι οι τιμες σε καποια που ρωτησα ειδικα για 2 παιδακια ειναι αστα!

-

Ενα ωραίο pdf σχετικά με το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο

κ ένας Κατάλογος Ολοήμερων Νηπιαγωγείων

Ευτυχώς τα 3 είναι πολύ κοντά μας!!:D

σκ@τουλες...

εμεις τιποτα:mad:

Χορτιατη μενω

-

Ναι για ιδιωτικο

Οπου ρωτησα μου ειπαν περιπου 350-360 ανα παιδι -10% για τα αδερφακια

Καταλαβεινεις οτι το εσπα ειναι σωτηριο

Στον δημοτικο παιδικο ειναι νομιζω 130 ανα παιδι.

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...