Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΓΙΑΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΙΜΕ ΝΕΑ ΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΣΠΑ ΕΧΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΕΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΥ ΠΡΟΝΙΠΙΟ ΝΟΜΙΖΟ ΕΓΟ ΜΕΝΟ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΙ ΙΜΕ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΛΑ ΜΕΝΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΟΥ ΙΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΒΟ ΚΑΛΟΚΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΣΕΝΟΔΟΧΙΟ ΣΤΙΝ ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟ ΠΑΟ ΠΡΟΣΤΑ ΕΚΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟ ΕΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΙ????

ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΛΥ!!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!! δεν θα παει προνηπιο, θα παει παιδικο σταθμο! προνηπιο πανε στα 4 και νηπιο στα 5. Τα χαρτια θα τα κανεις και θα τα στειλεις ταχυδρομικα (αν ισχυσει οτι και περσι) οπου και να εισαι ειναι το ιδιο, πηγαινε εκει σε καποιο ΚΕΠ και ρωτα λεπτομερειες τον ιουνιο νομιζω αρχες ειπαν θα ξεκινησει φετος. εκει μπορει να σου δωσουν και την αιτηση να συμπληρωσεις και να σου πουν τα χαρτια που πρεπει να μαζεψεις. Θα χρειαστεις χαρτια του παιδιου , καλυτερα κατεβασε το αρχειο αυτο

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip

και ψαξε τι ζητουσαν περσι, και δικα σου χαρτια αλλα και του παιδιου για να σαι προετοιμασμενη... ισως να σου ειναι δυσκολο να τα μαζεψεις εαν εισαι μακρια.

απο 3,8 πανε προνηπιο κατ ελαχιστο οπως τα δικα μου

η κοπελια το εγραψε λιγο χυμα και πρεπει να διευκρινησει ετος γεννησης και οχι ηλικια!

Φετος Προνηπιο θα πανε τα παιδακια του 2008

καλησπερα!!! δεν θα παει προνηπιο, θα παει παιδικο σταθμο! προνηπιο πανε στα 4 και νηπιο στα 5. Τα χαρτια θα τα κανεις και θα τα στειλεις ταχυδρομικα (αν ισχυσει οτι και περσι) οπου και να εισαι ειναι το ιδιο, πηγαινε εκει σε καποιο ΚΕΠ και ρωτα λεπτομερειες τον ιουνιο νομιζω αρχες ειπαν θα ξεκινησει φετος. εκει μπορει να σου δωσουν και την αιτηση να συμπληρωσεις και να σου πουν τα χαρτια που πρεπει να μαζεψεις. Θα χρειαστεις χαρτια του παιδιου , καλυτερα κατεβασε το αρχειο αυτο

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip

και ψαξε τι ζητουσαν περσι, και δικα σου χαρτια αλλα και του παιδιου για να σαι προετοιμασμενη... ισως να σου ειναι δυσκολο να τα μαζεψεις εαν εισαι μακρια.

EΦΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙ ΙΣΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΙ;)ΤΟΡΑ ΙΝΕ 3.4 ΝΟΕΜΒΡΙ ΚΛΙΝΑ ΤΑ 4 ΤΟΥ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΜΟΥ ΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΝΙΠΙΟ

Νefelirene, κανε και σε παιδικο εκτος εσπα και σε νηπιαγωγειο φετος αιτηση, (για προνηπιο) ... φετος εχετε μια πιθανοτητα παραπανω λογω ηλικιας (σα προνηπιο μπορει να παει και σε νηπιο και σε παιδικκο). μη την αφησεις! εγω περσι την εκμεταλλευτηκα και η τυχη μου ηταν να μπορω κιολας να επιλεξω αναμεσα στα 2. ποτε δε ξερεις!!!!!

Εννοείτε πως θα δοκιμάσω εξάλλου στην εταιρεία που είμαι υπο εκκαθάριση είμαστε που σήμαινει πως απο Σεπτέμβριο θα ειμαι ανεργη μαλλον οποτε θα το δοκιμάσουμε και αυτο και ας έχει χάλια ωράριο.:?

Διαφημίσεις

Μπορεις να κανεις στο κοντινοτερο σου ολοημερο που τα κρατανε ως τις τεσσερις παρα κατι ειναι κ αυτο. Ισως να σου ζητησουν χαρτι εργοδοτη με το ωραριο σου αν οι αιτησεις ειναι πολλες. Δεν εχει να κανει τι θα γινει απο σεπτεμβρη γιατι οι αιτησεις γινονται τελοσ μαη μεχρι και ιουνιο νομιζω. (Ουτε εμενα με βολευει το τεσσερισ παρα γιατι σχολαω τεσσερις κ μιση)

καλημερα κοριτσια!!!!!

ξεκιναει σε λιγο καιρο το κυνηγι των δικαιολογητικων για το εσπα απο οτι βλεπω εε?

καλη επιτυχια σε ολες μας!!

ο δικος μου απο σεπτεμβρη ξεκιναει νηπιαγωγειο,οποτε σκεφτομουν να κανω τα χαρτια μου γιαυτον για κδαπ.νομιζω οτι μου ειπαν οτι δεχονται..

επισης θα κανω αιτηση για τα διδυμα που θα ειναι 3 το νοεμβρη αν μπορεσω φετος να τα βαλω σε παιδικο σταθμο.

εχω να σας κανω μια ερωτηση,αν ξερετε να μου πειτε...

αυτη η εξατομικευμενη προσεγγιση ειναι διαφορετικη για καθε φορα?η βγαινει μια εφαπαξ?δηλαδη φετος να χρησιμοποιησω αυτην που ειχα καταθεσει περισυ?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αυτο για κδαπ νομιζω πιανει απο ηλικιες εξι κ πανω , ετσι τουλαχιστον λεει η περσινη προκυρηξη. Τα δικα μας που θα γινουν πεντε δε τα ειχαν ενταγμενα πουθενα. Εσυ πηρες τηλ και ρωτησες και σου ειπαν ναι;

Αυτο για κδαπ νομιζω πιανει απο ηλικιες εξι κ πανω , ετσι τουλαχιστον λεει η περσινη προκυρηξη. Τα δικα μας που θα γινουν πεντε δε τα ειχαν ενταγμενα πουθενα. Εσυ πηρες τηλ και ρωτησες και σου ειπαν ναι;

α ναι?

δηλαδη απο πρωτη δημοτικου ξεκινανε?

οχι δεν τους ρωτησα αυτους θυμαμαι που ειχα μιλησει με καποιες μαμαδες απο την προηγουμενη γειτονια μου και μουπαν οτι εβαλαν ετσι τα παιδακια τους...

αλλα τωρα που το λες δεν ειμαι σιγουρη αν πηγαιναν νηπιαγωγειο η δημοτικο....θα το δουμε στην πορεια λοιπον...

αυτο με την εξ.προσεγγιση δεν το ξερει καμια ε?

μαλλον θα παρω να ρωτησω στον οαεδ....βεβαια δεν περιμενω και μεγαλη προθυμια να με εξυπηρετησουν τηλεφωνικως....αλλα λεμε τωρα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

βασικα ακου να δεις τι γινεται

Στην προσκληση των μητερων τη περσινη αναγραφεται πως εχουν δικαιωμα συμμετοχης παιδια απο την ηλικια εγγραφης στην υποχρεωτικη εκπαιδευση. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ θεωρειται και το νηπιαγωγειο. Ομως στο ιντερνετ που ψαχνω στα κδαπ γραφει πως απευθυνονται σε παιδια 6-12 ετων. Αν ξερει κανεις να μας τα ξεδιαλυνει καλα θα ειναι!!!!!:)πηρα τηλ αλλα δεε τους προλαβα δυστυχως.

Διαφημίσεις

απο 3,8 πανε προνηπιο κατ ελαχιστο οπως τα δικα μου

η κοπελια το εγραψε λιγο χυμα και πρεπει να διευκρινησει ετος γεννησης και οχι ηλικια!

Φετος Προνηπιο θα πανε τα παιδακια του 2008

ΝΕ ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΗ ΙΝΕ 25.11.2008:D

δεν ειναι ακριβως ετσι.

Ειναι αλλο το προνηπιο που πας σε νηπιαγωγειο και γραφεσαι, και αλλο η ταξη προνηπιου, που την εχουν ενταξει στο προγραμμα τους και οι παιδικοι σταθμοι.

Περσι εκανα αιτηση για προνηπιο στο νηπιαγωγειο της περιοχης και με το εσπα για παιδικο σταθμο. Στο νηπιο της περιοχης μου ζητησαν ακριβως τα ιδια χαρτια με αυτα που ζητουν στα παιδακια ηλικιας νηπιου, με τη διαφορα πως θα γινοταν κληρωση δε θα επαιρναν κατευθειαν το παιδι οπως με τα νηπια που τα παιρνουν υποχρεωτικα. Ουτε εισδηματικα κριτηρια ουτε τιποτα. Επισης μπηκαμε με το εσπα σε παιδικο σταθμο που κανει προγραμμα "προνηπιου" στα παιδακια της ηλικιας προνηπιου. δηλαδη μαθαινουν καποια γραμματακια πχ.

με λιγα λογια αν τα παιδια σας γινονται 4ων φετος εως τις 31-12 μπορειτε να κανετε αιτηση και ανεξαρτητα στο παιδικο σταθμο που θελετε, και στο εσπα, και στο προνηπιο της γειτονιας σας για να χετε περισσοτερες πιθανοτητες να παει καπου. εμεις πχ ειχαμε τυχη στη μεγαλη περσι να μπορουμε να διαλεξουμε μιας και μπηκε και στο εσπα και κληρωθηκε και στο προνηπιο ...ενω η μικρη εμεινε απεξω παρολο που κανα και στο εσπα και στο δημοτικο ανεξαρτητη αιτηση. ποτε δε ξερεις!!!!!:P

πρώτη φορά ακούω για προνήπιο μέσα στο νηπιαγωγείο. η δική μου εμπειρία είναι το ότι απ τη χρονιά που τα νήπια εντάχθηκαν βάση υπουργείου στην υποχρεωτική εκπαίδευση αποδεσμεύτηκαν απ τους παιδικούς και εισχώρησαν στα δημοτικά σχολεία. τα προνήπια όχι.

για το δημόσιο μιλάμε πάντα έτσι;

ίσως να παίζει ρόλο και ο εκάστοτε δήμος.

στο δήμο αθηναίων έτσι είναι η κατάσταση πάντως.

Καλε περσι πηγα στο νηπιαγωγειο που στεγαζεται μεσα στο δημοτικο και εκανα χαρτια για το παιδι που ηταν σε ηλικια για προνηπιο. Μου ζητησαν τα ιδια χαρτια με αυτα που ζητουν στα παιδια νηπιου,και μαλιστα κληρωθηκε το σεπτεμβρη για να παει! Αυτα νομιζω ειναι ιδια σε ολη τη χωρα δες και το χαρτι του υπουργειου που τα λεει! Προεδρικο διαταγμα 200.Μηπωσ μπερδευεσαι με τον ορο προνηπιο; Στο διαταγμα τα αναφερει " νηπια α και β ηλικιας" αυτα της β ηλικιας ειναι τα προνηπια

το πιστεύω αφού το περνάτε εσείς έτσι είναι.

απλα σημειώνω ότι εδώ σε μας στο δήμο αθηναίων παίρνουν μόνο παιδάκια 5 ετών. σε ολα τα νήπια της περιοχής οι ανακοινώσεις πέρυσι αφορούσαν τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2006 και μόνο. το λέω μήπως και κάποια άλλη κοπέλα ανήκει στον ίδιο δήμο.

απ την άλλη θα ρωτήσω τη νηπιαγωγό μας το μεσημέρι γιατί δεν υπάρχει η ηλικία του προνηπίου στις δικές μας εγκαταστάσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...