Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ναι, ακριβως!!!!τα παμε νηπιο. κανονικα ισως να μη μπορουσαν να τα ενταξουν στα κδαπ γιατι μαλλον παιρνουν παιδια που ξερουν η μαθαινουν να διαβαζουν. Τα νηπια δεν εντασσονται σε κανενα απο τα 2.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι για το πού θα πάει η μεγάλη?

Έτσι κι αλλιώς θα την πάρουν στο Νηπιαγωγείο της περιοχής μας?

pas mal...;)

να ρωτήσω και το άλλο...

Όπως βλέπετε, η μεγάλη μου κόρη είναι γεννημένη το 2007. Αυτό σημαίνει οτι το Σεπτέμβριο πάει Νηπιαγωγείο. ΣΩΣΤΆ??????

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ποκιγιο μου σαν εσένα θα τη γράψω σε δύο προνηπια ολοημερα που έχουμε κ θα κάνω κ έσπα κ ότι μας κάτσει!αν και θα προτιμούσα να πάει ξανά στον ίδιο σταθμό...αλλά ας μη τα θέλω όλα δικα μου!

Kalamaraki εισαι σιγουρη πως μπορεις να κανεις αιτηση σε δυο προνηπια; Εμενα περσι η μια μουλεγε ετσι η αλλη αλλιως. Οι δασκαλες στο τηλ μου λεγαν πως " ναι καντε χαρτια και σε αλλο νηπιο" και στη πρωτοβΑθμιΑ μου ειπαν " κυρια μου ποιος σας τα πε αυτα σε ενα νηπιο ανηκετε βαση της διευθυνσης σας!!" αντε βγαλε ακρη ...

και εγω ξερω το ιδιο πραγμα οτι παει αναλογα με την διευθυνση (προνηπιο) σε ποιο υπαγεστε.....τωρα βεβαια παιζει και το αλλο σεναριο ...οτι μπορειτε να βαλετε και την διευθυνση εργασιας και να πατε το παιδι κοντα στη δουλεια και οχι στο σπιτι.....οσο για τα δικαιολογητικα επειδη καθε φορα μας τα κανουν μανταρα και στην τελικη εμεις ξερουμε πιο πολλα απο αυτους που υποτιθεται ειναι οι γνωστες καλυτερα να περιμενουμε να μας πουν επισημως τωρα βεβαια τα βασικα μπορουν να βγουν απο πριν.....

Διαφημίσεις

Νομιζω πως πρεπει πλεον να αναγραφεται τοονομα σου η του συζυγου πανω στο λογαριασμο οποτε αν δεν ειναι δικια σου η δουλεια και να βγαινουν οι λογαριασμοι σε ενα απο τα δυο ονοματα δε μπορεις να το κανεις. Ζητανε λογαριασμο για τα νηπια- προνηπια σιγουρα. Κ εμενα μου ζητησαν περσι γιαυτο το ξερω

τα νηπιαγωγεία ανήκουν στην υποχρεωτική πια εκπαίδευση, τα περισσότερα βρίσκονται μέσα στα δημοτικά σχολεία και δεν υπάρχει επιλογή, η τοποθέτηση δηλ του κάθε παιδιού έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διεύθυνση κατοικίας (αποδεικνύεται με κάποιο λογαριασμό κτλ).

με τα προνήπια όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. ανήκουν στους παιδικούς-δημοτικούς σταθμούς ή τα δημοτικά βρεφοκομεία (πρώην ΠΙΚΠΑ), και ισχύει ό,τι ισχύει και για βρεφικά, μετα-βρεφικά-προνηπιακά τμήματα. κοινώς ισχύει το ΑΝ γίνει δεχτό το παιδί σου βάσει κριτηρίων οικογενειακών, οικονομικών κτλ. καλό θα είναι λοιπόν να κάνεις σε περισσότερους σταθμούς αίτηση για να χεις και πιο πολλές πιθανότητες εισαγωγής.

ελπιζω να βοήθησα...

με τα προνήπια όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. ανήκουν στους παιδικούς-δημοτικούς σταθμούς ή τα δημοτικά βρεφοκομεία (πρώην ΠΙΚΠΑ), και ισχύει ό,τι ισχύει και για βρεφικά, μετα-βρεφικά-προνηπιακά τμήματα.

δεν ειναι ακριβως ετσι.

Ειναι αλλο το προνηπιο που πας σε νηπιαγωγειο και γραφεσαι, και αλλο η ταξη προνηπιου, που την εχουν ενταξει στο προγραμμα τους και οι παιδικοι σταθμοι.

Περσι εκανα αιτηση για προνηπιο στο νηπιαγωγειο της περιοχης και με το εσπα για παιδικο σταθμο. Στο νηπιο της περιοχης μου ζητησαν ακριβως τα ιδια χαρτια με αυτα που ζητουν στα παιδακια ηλικιας νηπιου, με τη διαφορα πως θα γινοταν κληρωση δε θα επαιρναν κατευθειαν το παιδι οπως με τα νηπια που τα παιρνουν υποχρεωτικα. Ουτε εισδηματικα κριτηρια ουτε τιποτα. Επισης μπηκαμε με το εσπα σε παιδικο σταθμο που κανει προγραμμα "προνηπιου" στα παιδακια της ηλικιας προνηπιου. δηλαδη μαθαινουν καποια γραμματακια πχ.

με λιγα λογια αν τα παιδια σας γινονται 4ων φετος εως τις 31-12 μπορειτε να κανετε αιτηση και ανεξαρτητα στο παιδικο σταθμο που θελετε, και στο εσπα, και στο προνηπιο της γειτονιας σας για να χετε περισσοτερες πιθανοτητες να παει καπου. εμεις πχ ειχαμε τυχη στη μεγαλη περσι να μπορουμε να διαλεξουμε μιας και μπηκε και στο εσπα και κληρωθηκε και στο προνηπιο ...ενω η μικρη εμεινε απεξω παρολο που κανα και στο εσπα και στο δημοτικο ανεξαρτητη αιτηση. ποτε δε ξερεις!!!!!:P

Μειώσεις δεν έγιναν μόνο στο 2011. Στους δημοσίους και του ευρύτερου δημοσίου υπαλλήλους έγιναν από το 2010!

Ετσι, όσες έχουν σύζυγο δημόσιο υπάλληλο, υπέστησαν αυτή την "αδικία" ήδη και πέρυσι, καθώς δήλωσαν τα προπέρσινα εισοδήματά τους, προ μείωσης.

Απλά φέτος το ζουν αυτό και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι...

Μια χαρά τα λες εμείς του ΠΝ ο σύζηγος για τα εκπληκτικά ταξιδια που του προσφέρει με τα υπέροχα ολοκαίνουρια πλοιά τους είχαμε μείωση της τάξεως των 500 ?:-(οπότε ελπίζω να φανούμε τυχεροί και φέτος γιατι του χρόνου πάμε νήπιο.:wink:

Νefelirene, κανε και σε παιδικο εκτος εσπα και σε νηπιαγωγειο φετος αιτηση, (για προνηπιο) ... φετος εχετε μια πιθανοτητα παραπανω λογω ηλικιας (σα προνηπιο μπορει να παει και σε νηπιο και σε παιδικκο). μη την αφησεις! εγω περσι την εκμεταλλευτηκα και η τυχη μου ηταν να μπορω κιολας να επιλεξω αναμεσα στα 2. ποτε δε ξερεις!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...