Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα κοπελιεεεες!!!! υπογραψατε για μαρτη? εμενα με πηραν τηλ να παω γιατι ειχαμε μεινει 10 μερες σπιτι λογω ιωσης...! 3 περιπου μηνες μεινανε για να δουμε επιτελους τι θα γινει φετος!...( και τι χαρτια θα ζητησουν και τι νεα δικαιολογητικα!!!!....να με πιασει αγχος??? :P)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΧΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ!!

φετος δε ξερω αν θα κανουν ιδιεταιρες αλλαγες, αλλα πιστευω του χρονου αν συνεχισει θα γινει σφαγη κυριολεκτικα... εγω εχω αρχισει να απελπιζομαι πως παρολο που ειμαι εργαζομενη δε προκειται με τετοια οικονομικη κατασταση που επικρατει, και κοψιμο μισθων να καταφερει να μπει η κορη μου! οσοι δηλ. εχουν ακομη εναν κανονικο μισθο οχι κομμενο, θα ειναι σε μαυρη μοιρα ( μεγαλυτερο εκκαθαριστικο-λιγοτερα μορια)

και εγω αρχισα να το σκεφτομαι εντονα το θεμα με το που μπηκε ο μηνας.....και εχουμε ευχαριστα τα οποια δεν ξερω ποσο θα διαρκεσουν...μας αρχιζουν τη σιτιση την δευτερα επιτελους (ολη τη χρονια δεν ειχαμε)!!!!!!! εγω βεβαια αστειευτηκα μαζι τους και τους ρωτησα γιατι δεν το αφηνανε για τον ιουλιο να μην ταλαιπωρουνται κιολας.....:-( η μια μαγειρισσα βγηκε στη συνταξη αυτη τη βδομαδα και δεν προλαβε καν να μας μαγειρεψει χαχα

Eγώ πάλι εγωιστικο που θα το πω.....με νοιάζει να τρέξει κ την εκπ/κή χρονιά 12-13.....που θα ειμαστε προνήπια...μετά θα ηρεμήσω που θα μπει νήπια.

Αλλά φέτος οντως θα γινει σφαγή με τα μόρια....

Το ευχάριστο ειναι οτι δεν θα δουμε ατομα να δηλώνουν 500ευρω πχ που ειναι ανηκουστο...κ να παιρνουν τραγικά μορια εφοσον εβαλαν το πλαφόν των 4500ευρώ.

Διαφημίσεις

πήρα τηλεφωνο την παρασκευη στο ετααα και μου ειπαν οτι να παρω αρχες μαιου που θα βγουν λεπτομερειες ...η κοπελα παντως μου ειπε οτι το προγραμμα θα γινει μακαρι!!!!!!!!!

καλαμαρακι εννοειται πως το σκεφτομαστε οπως μας βολευει! εγω παλι θελω να τρεξει φετος κ αλλες 2 χρονιες! οχι πως θα μπουμε αλλα να χουμε εστω ευκαιρια!

Παντως σιγα σιγα εχω αρχισει να σκεφτομαι πως πιο ευκολα πλεον θα μπαινουμε στους δημοσιους κανονικα με αιτηση μιας και με τοσους-τοσες απολυμενες θα υπαρχουν πολλες περισσοτερες θεσεις κενες ( για μας που εδω η προυποθεση ειναι να εργαζονται και οι 2 οπωσδηποτε, και μπορουμε να κανουμε αιτηση μονο σε εναν παιδικο), παρα να αγχωνομαστε τοσο με το εσπα... αλλα να και αυτα τα λιγα των τροφειων, που γλυτωνεις ειναι μια βοηθεια. εγω περιπου τα χρηματα τροφειων που θα δινα σε παιδικο πληρωνω στην απασχοληση 2 φορες τη βδομαδα, που παει η μικρη αφου δε την πηραν στο εσπα.

καλαμαρακι εννοειται πως το σκεφτομαστε οπως μας βολευει! εγω παλι θελω να τρεξει φετος κ αλλες 2 χρονιες! οχι πως θα μπουμε αλλα να χουμε εστω ευκαιρια!

Παντως σιγα σιγα εχω αρχισει να σκεφτομαι πως πιο ευκολα πλεον θα μπαινουμε στους δημοσιους κανονικα με αιτηση μιας και με τοσους-τοσες απολυμενες θα υπαρχουν πολλες περισσοτερες θεσεις κενες ( για μας που εδω η προυποθεση ειναι να εργαζονται και οι 2 οπωσδηποτε, και μπορουμε να κανουμε αιτηση μονο σε εναν παιδικο), παρα να αγχωνομαστε τοσο με το εσπα... αλλα να και αυτα τα λιγα των τροφειων, που γλυτωνεις ειναι μια βοηθεια. εγω περιπου τα χρηματα τροφειων που θα δινα σε παιδικο πληρωνω στην απασχοληση 2 φορες τη βδομαδα, που παει η μικρη αφου δε την πηραν στο εσπα.

Δεν έχεις άδικο εκει θα μεινουν θεσεις κενές αλλα΄θα πεσουν κ τα βυσματα που δεν ειναι λιγα.....

Εγω παλι θελω μεσω εσπα....ο σύζυγος ειναι ανεργος 3μιση μηνες ήδη...κ δεν βλεπω φως να βρει δουλεια συντομα...

ξερεις το κακο ποιο ειναι? πως φετος θα δωσουμε τα εκκαθαριστικα τα περσινα οποτε δε θα φαινονται ουτε οι μειωσεις ουτε τα εισοδηματα που εχουμε φετος ουτε αν υπαρχουν απολυμενοι! οποτε εδω θα γινουν πολλες αδικιες!

Θα ψαξω να βρω και κανα βυσμα! ( βεβαια δεν ειμαι απο δω κ δε ξερω κοσμο κ ο συζυγος δεν εχει τετοιες επαφες αλλα λεμε τωρα!) εννοειται πως κανεις δεν εχει δυνατοτητα για ιδιωτικα, ουτε να αφησω τη μικρη αλλη μια χρονια σπιτι, οταν τη βλεπω πως χαιρεται αμα της πεις πως θα παει στα παιδακια να παιξει!!!!

ξερεις το κακο ποιο ειναι? πως φετος θα δωσουμε τα εκκαθαριστικα τα περσινα οποτε δε θα φαινονται ουτε οι μειωσεις ουτε τα εισοδηματα που εχουμε φετος ουτε αν υπαρχουν απολυμενοι! οποτε εδω θα γινουν πολλες αδικιες!

Θα ψαξω να βρω και κανα βυσμα! εννοειται πως κανεις δεν εχει δυνατοτητα για ιδιωτικα, ουτε να αφησω τη μικρη αλλη μια χρονια σπιτι, οταν τη βλεω πως χαιρεται αμα της πεις πως θα παει στα παιδακια να παιξει!!!!

ναι ναι....αυτο σκεφτομαι κ εγω απο την ώρα που εμεινε ανεργος ο συζηγος.... απο αρχες δεκέμβρη ψάχνει για δουλεια κ τιποτα...

Διαφημίσεις

...

Μειώσεις δεν έγιναν μόνο στο 2011. Στους δημοσίους και του ευρύτερου δημοσίου υπαλλήλους έγιναν από το 2010!

Ετσι, όσες έχουν σύζυγο δημόσιο υπάλληλο, υπέστησαν αυτή την "αδικία" ήδη και πέρυσι, καθώς δήλωσαν τα προπέρσινα εισοδήματά τους, προ μείωσης.

Απλά φέτος το ζουν αυτό και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι...

ποιος ξερει τι θα γινει...θα μαθουμε σε κανα 2μηνο!!!!μπορει να αλλαξουν τιποτα ως τοτε. εγω που δεν ειχα καμια μειωση περσι η ο συζυγος εκτος απο τις επιπλεον κρατησεις του ικα που ηταν αναδρομικες, που δε θα φαινονται στο περσινο εκκαθαριστικο, θα μαστε μαλλον στους τυχερους ατυχους..

Γειά σας κορίτσια... Νωρίς φέτος ξεκίνησε το θεματάκι μας.

Η δική μου απορία είναι αν τελικά τα νήπια εντάσσονται στο πρόγραμμα. Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος αναφέρει στους δικαιούχους ότι είναι η μητέρες με νήπια αλλά στην συνέχεια αναφέρει ότι είναι μέχρι την υποχρεωτική εκπαίδευση (νήπιαγωγείο). Επίσης για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, έψαξα στο google και κατάλαβα ότι αυτά πέρνουν παιδιά από 6χρονών και πάνω.

Τελικά τα πεντάχρονα τί τα κάνουμε?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...