Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ? ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ?

Τα προνήπια δεν είναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση, και για αυτό τα νηπιαγωγεία κάνουν το εξής, ανοίγουν στις εγγραφές νομιζω Μαιο αλλά ρώτα καλυτερα στα νηπιαγωγεία της περιοχής σου, κ τι κάνουν πχ έχουν 100θεσεις για νήπια κ προνήπια. Αν καλυφθούν οι θέσεις με τα νήπια δεν παιρνουν καθόλου προνήπια. Αν δεν καλυφθούν τότε παιρνουν οσε θέσεις έμειναν με προνηπια.

Καποια νηπιαγωγεια δεν έχουν καν τάξη για προνήπια κάποιες φορές. Με αποτέλεσμα να ψάχνουν σε ιδιωτικά μετά οι ενδιαφερόμενοι.

Αλλά καλύτερα ρώτα σε ένα νηπιαγωγείο της περιοχής σου.

Αν ήταν νηπια ήταν υποχρεωμένοι να το πάρουν το παιδι καθώς ειναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση τα νήπια πια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω στο νηπιο οταν πηγα να κανω αιτηση για προνηπιο, μου ειπαν πως μπορω να κανω αιτηση αλλα θα γινει κληρωση το σεπτεμβρη για να δουν αν και ποσα προνηπια θα παρουν. Εμενα επισης μου ειπαν να παρω τη τελευταια μερα εγγραφων τηλεφωνο να μαθω αν εχουν περισσεψει θεσεις για προνηπια η αν δε θα παρουν καθολου οποτε και δε θα γινει κληρωση (για να μη περιμενω αδικα).... Αν εχω καταλαβει καλα τουλαχιστον εδω ετσι το κανουν, εχουν 2 ταξεις και μπερδευουν νηπια και προνηπια δε κανουν δηλ. μια ταξη νηπιο και μια προνηπιο, επιτηδες. Για να κανεις αιτηση σε προνηπιο πρεπει να ειναι εκει που ανηκεις, βαση διευθυνσης...θελουν λογ/σμο δεη να την πιστοποιει κλπ. δε μπορεις να κανεις αιτηση σε οποιο νηπιο σου ερθει... Σιγουρα θα πρεπει να ρωτησεις εκει που μενεις. παντως επειδη θεωρουνται υποχρεωτικη εκπαιδευση νομιζω ισχυει το ιδιο οπως σε ολα τα σχολεια της χωρας, δεν μπορει ο καθε δημος να κανει τα δικα του (οπως στους παιδ. σταθμους)

ναι σν το διπλανο σου δεν ειναι ολοημερο τοτε σου βρισκουν το κοντινοτερο ολοημερο βαση διευθυνσης και σε στελνουν να κανεις αιτηση εκει! Συνηθως οσα ειναι ολοημερα εχουν κ τμημα που δεν ειναι οποτε παλι 1 αιτηση σου επιτρεπουν να κανεις.

Καλημέρα σε όλους,

Για εμένα τα μόρια είναι ένα παιχνίδι (μιλάω για την επιδ. Παιδ. Σταθ. μέσω ΕΕΤΑΑ)

Ίσως ο μόνος ¨αξιόπιστος¨ τρόπος για σωστό έλεγχο για το πια παιδία θα μπουν και πια όχι, αλλά ως έλληνες ακόμη και εδώ βρίσκουμε τρόπο να κάνουμε τις λοβιτούρες μας….

Μια κοπέλα μάζευε 100+ μόρια, από περιέργεια την ρώτησα, πως γίνεται αυτό ? Προσέξτε :

1. Έχει εκκαθαριστικό 500/600 ?

2. Δεν έχει παντρευτεί με τον άντρα της, οπότε φαίνεται ως άγαμη μητέρα – άσχετα αν ζούνε μαζί – και φυσικά, λέει, δεν πρόκειται να παντρευτούμε αφού ένα τόσα πλεονεκτήματα από αυτό. (μόρια……..)

3. Άνοιξε και μία καινούργια, για τα μάτια του κόσμου (μόρια…….)

Ρε παιδία λίγο φιλότιμο …. Θα μου πεις καλά κάνει.

Θα κάνω και εγώ αίτηση διαζυγίου για να πάρω μόρια, χα! Χα!

Άλλη ερώτηση, τελικά 2012-2013 θα τρέξει το πρόγραμμα?

Διαφημίσεις

δε καταλαβα τι εννοεις με αυτο!

υποτιθεται πως εχει εγκριθει εως τοτε...αλλα κανεις δε ξερει να πει σιγουρα!!!!

παντως αν δε τρεξει τουλαχιστον οι ιδιωτικοι θα αναγλαστουν να ριξουν τα διδακτρα αφου δε θα γεμιζουν...κατι ειναι κ αυτο !!!!!

υποτιθεται πως εχει εγκριθει εως τοτε...αλλα κανεις δε ξερει να πει σιγουρα!!!!

παντως αν δε τρεξει τουλαχιστον οι ιδιωτικοι θα αναγλαστουν να ριξουν τα διδακτρα αφου δε θα γεμιζουν...κατι ειναι κ αυτο !!!!!

Εμένα η διευθύντρια του σταθμού, που είναι απ' το '07 στο πρόγραμμα, μου 'πε ότι υποτίθεται πως θα τρέξει μέχρι το '15.

ΜΑΚΑΡΙ, αν και με το χάλι του κρατικού μηχανισμού δυστυχώς πολλά δε θα γίνουν, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σε όλους,

Για εμένα τα μόρια είναι ένα παιχνίδι (μιλάω για την επιδ. Παιδ. Σταθ. μέσω ΕΕΤΑΑ)

Ίσως ο μόνος ¨αξιόπιστος¨ τρόπος για σωστό έλεγχο για το πια παιδία θα μπουν και πια όχι, αλλά ως έλληνες ακόμη και εδώ βρίσκουμε τρόπο να κάνουμε τις λοβιτούρες μας….

Μια κοπέλα μάζευε 100+ μόρια, από περιέργεια την ρώτησα, πως γίνεται αυτό ? Προσέξτε :

1. Έχει εκκαθαριστικό 500/600 ?

2. Δεν έχει παντρευτεί με τον άντρα της, οπότε φαίνεται ως άγαμη μητέρα – άσχετα αν ζούνε μαζί – και φυσικά, λέει, δεν πρόκειται να παντρευτούμε αφού ένα τόσα πλεονεκτήματα από αυτό. (μόρια……..)

Ρε παιδία λίγο φιλότιμο …. Θα μου πεις καλά κάνει.

Θα κάνω και εγώ αίτηση διαζυγίου για να πάρω μόρια, χα! Χα!

Το εκκαθαριστικό των 500-600ευρώ από περυσι δεν ήταν αποδεκτό κ βάζαν πλαφόν στα 4μιση χιλιάρικα νομίζω κ εδιναν σε αυτές τις γυναίκες τα μόρια των 4μιση χιλιάδων ευρω....

Και τι εννοεις με το

Το 15?

τα εσπα πακετα πανε ανα 6ετιες! (πχ 2007 - 2013)...οποτε το επομενο ειναι 2014-2020...(το γκουγκλαρα και ηδη γινεται "προετοιμασία διεκδίκησης του επερχόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020"

Μου φαινεται παρα πολυ κουλο να τρεξει λοιπον για 2 χρονια μονο αυτο μετα τη ληξη του τρεχοντος, (μονο δηλ. για το 14 και το 15) με τους παιδικους. μηπως δεν ειναι και πολυ καλα ενημερωμενη?

Διαφημίσεις

Το 15?

τα εσπα πακετα πανε ανα 6ετιες! (πχ 2007 - 2013)...οποτε το επομενο ειναι 2014-2020...(το γκουγκλαρα και ηδη γινεται "προετοιμασία διεκδίκησης του επερχόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020"

Δούλευα στο χώρο, οπότε είμαι εγώ ενημερωμένη. :mrgreen:

Το 2000-2006 δεν είχε τελειώσει ακόμα το '08. Επίσης το ΕΣΠΑ, που κανονικά θα ξεκινούσε το '07, δεν είχε ακόμα ξεκινήσει καλά καλά το '08, ούτε είχαν γίνει εκροές χρημάτων. Έχουν μια μικρή - λόγω γραφειοκρατίας συνήθως - χρονοκαθυστέρηση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε φυσικα κ αυτο δε το ηξερα! ;););););)εμενα αυτο που λες με συμφερει παρα πολυ!!!! καθως θα εχω τουλαχιστον την ευκαιρια να κανω αιτηση! (* απο το καθολου!!!!!) αν συνεχισει να τρεχει!:)

Kι εμένα με συμφέρει, μπας και προλάβει να πάει και η μικρή, γιατί αν δεν είναι το πρόγραμμα, την βλέπω απευθείας νηπιαγωγείο, εκτός κι αν βρω καμιά δουλειά, που δεν το βλέπω να γίνεται κι άμεσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λετε αν τους κανουμε κανενα τηλεφωνο να ξερουν αν προκειται να τρεξει φετος; Η εχουμε κανενα γνωστο να μας πει εκ των εσω;( γιατι μπορει να μην εχουν δυνατοτητα να πουν ακομα επισημα αλλα να ξερουν προς τα που παει το πραμα)

Γεια σας κορίτσια.Εμένα η διευθύντρια του παιδικού μου είπε ότι της είπαν απο εταα,το προγραμμα μπορί να είναι μέχρι το 2015.Το σίγουρο της είπαν μέχρι το 2013.Μακάρι να ισχύσουν και τα δυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...