Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

με αποδεδειγμενη ανεργια "βολευοντουσαν" και οι ανεργες μεσω ΕΣΠΑ

σεβαστο το να μην εχεις να αφησεις το παιδι ΜΙΑ μερα

αλλα επισης σεβαστο να μην εχεις να αφησεις το παιδι ΚΑΘΕ μερα

επισης ξερω αρκετες ανεργες που "βολευτηκαν" και σε δημοτικους σταθμους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμα εχεις μεσον βολευεσαι παντα και παντου αλλα μεχρι ενα σημειο*! αποδεδειγμενα με παραδειγμα εμενα, αν οι μητερες εργαζονται και εχουν εναν αξιοπρεπη μισθο, και οι πατεραδες το ιδιο, εχουν μεγαλο εκκαθαριστικο σε σχεση με αυτη που δουλευει 4ωρο η παιρνει τα μισα χρηματα μαυρα! Στη χωρα του μαυρου χρηματος εμενα 2 χρονιες δε μου πηραν κανενα απο τα 2 παιδια στους δημοσιους!γιατι ειχα μεγαλο εκκαθαριστικο!!!! αρα δε βολευτηκα! Και να μου το παρουν φετος το παιδι ( ευτυχως φετος παλευω μονο για ενα γιατι το αλλο θα παει νηπιο) παλι δε βολευομαι! γιατι οι δημοσιοι σταθμοι κλεινουν 4 παρα 15, και δεν ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι να σχολανε 2 και 3. Εγω θα σχολαω στις 4μισι...κι εγω καποιον να μου πηγαινοφερνει τα παιδια θα θελω! και απο το νηπιο και απ τον παιδικο! *Ωραιο βολεμα ε???!!!

Να ναι καλα το εσπα που επετρεψε στο ενα τουλαχιστον παιδακι μου να παει παιδικο! Το αλλο με τη γιαγια ολη μερα, εχουμε καταυποχρεωθει και του χρονου δε ξερουμε καν αν ειναι διατεθειμενη να κανει εκεινη τα δρομολογια του γυρισμου...κι εκτος απο αυτο ειναι 70 χρονων γυναικα στο τιμονι..! εμενα καθε φορα που τις παει καπου τρεμει η ψυχη μου!!!!.

προς αποφυγη παρεξηγησης τα εισαγωγικα ηταν για το ποστ 2085

εγω γυρναω στις 7+ και ειμαι "υποχρεωμενη" να πληρωνω και γυναικα μετα γιατι δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος να μου τα κραταει

και πηγα και μιλησα πριν 3 χρονια για να μου τα "βαλουν" τοτε γιστι ακουγα την ανεργη που μου ελεγε ...αααα εχω μιλησει ηδη στον ταδε (της το πηρανε....δε το πηγε...εφαγε και μια θεση)

και να μου λενε εκει, αααα θα δουμε, ξερεις ποσες υπαρχουν στη θεση σου?

ΠΟΣΕΣ ΡΕΕΕΕΕ? μονο εγω ημουνα (αντε μη τα παρω με το κρατος προνοιας μας)

και φετος καλα βολευτηκαμε με το ΕΣΠΑ, ναναι καλα

του χρονου με ωραριο 8.15-12.15 σχολειο να δω τι θα κανω......

Αμα εχεις μεσον βολευεσαι παντα και παντου αλλα μεχρι ενα σημειο*! αποδεδειγμενα με παραδειγμα εμενα, αν οι μητερες εργαζονται και εχουν εναν αξιοπρεπη μισθο, και οι πατεραδες το ιδιο, εχουν μεγαλο εκκαθαριστικο σε σχεση με αυτη που δουλευει 4ωρο η παιρνει τα μισα χρηματα μαυρα! Στη χωρα του μαυρου χρηματος εμενα 2 χρονιες δε μου πηραν κανενα απο τα 2 παιδια στους δημοσιους!γιατι ειχα μεγαλο εκκαθαριστικο!!!! αρα δε βολευτηκα! Και να μου το παρουν φετος το παιδι ( ευτυχως φετος παλευω μονο για ενα γιατι το αλλο θα παει νηπιο) παλι δε βολευομαι! γιατι οι δημοσιοι σταθμοι κλεινουν 4 παρα 15, και δεν ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι να σχολανε 2 και 3. Εγω θα σχολαω στις 4μισι...κι εγω καποιον να μου πηγαινοφερνει τα παιδια θα θελω! και απο το νηπιο και απ τον παιδικο! *Ωραιο βολεμα ε???!!!

Να ναι καλα το εσπα που επετρεψε στο ενα τουλαχιστον παιδακι μου να παει παιδικο! Το αλλο με τη γιαγια ολη μερα, εχουμε καταυποχρεωθει και του χρονου δε ξερουμε καν αν ειναι διατεθειμενη να κανει εκεινη τα δρομολογια του γυρισμου...κι εκτος απο αυτο ειναι 70 χρονων γυναικα στο τιμονι..! εμενα καθε φορα που τις παει καπου τρεμει η ψυχη μου!!!!.

Αυτή είναι η σημερινή κοινωνική πολιτική: Όσοι είναι μισθωτοί και πληρώνουν όλους τους φόρους και εφόσον δηλώνουν εισόδημα δεν ωφελούνται! Όσοι δουλεύουν "μαύρα" (και είναι πάρα πολλοί!!) εισπράττουν και όλα τα επιδόματα (όσα έχουν απομείνει έστω...)

Καλημερα μανουλες θα ηθελα να σας κανωμερικες ερωτησεις (ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ).

Θελουμε απο Σεπτεμβρη να στειλουμε τον γιο μας στο παιδικο σταθμο (τοτε θα ειναι κοντα στα 3 ετων).-οχι ιδιωτικο.

1.Ποτε γινονται αιτησεις?

2.Τι χαρτια χρειαζονται?

3.Πως επιλεγω παιδικο σταθμο?(απο την αποψη,κανω αιτησεις σε πολλους παιδικους της περιοχης μου σε 2-3 και σε οποιον μας παρουν)?

4. Πληρωνουμε? (ειμαι ανεργη,μονο ο συζυγος δουλευει στο δημοσιο)

Συγνωμη εκ των προτερων αν εχουν απαντηθει οι ερωτησεις μου,αλλα δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω 209 σελ.

δεν ειναι το σωστο θεμα ακριβως αλλα ...περιπου...

Λοιπον θα σου απαντησω

1. γυρω στο Μαιο

2. τα χαρτια στα λενε απο τον παιδικο. αλλοι ζητανε αλλα χαρτια, παντως σιγουρα θα χρειαστεις πιστ, γεννησης και εκκαθαριστικο.

3. Εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση μονο σε εναν παιδικο σταθμο. αν κανεις σε 2 αυτοματα απορριπτεσαι απο ολους.

4. Αν εισαι ανεργη εχεις ελπιδες μονο αν κανεις την αιτηση μεσω εσπα.* Οι δημ. παιδικοι σταθμοι δεν παιρνουν παιδια των οποιον δεν εργαζονται και οι 2 γονεις. πολλοι σε περιοχες με μεγαλο πλυθυσμο στο λενε να μη κανεις καν το κοπο να μαζεψεις χαρτια εδω ας πουμε δεν δεχονται καν αιτησεις αν δεν εργαζονται και οι 2. την ωρα που την πας τη διαβαζουν και τη δεχονται η οχι.... Αλλοι σου λενε κανε χαρτια και αν τυχει και δε συμπληρωθουν οι θεσεις τοτε ισως σας καλεσουμε.

*Μεσω εσπα εχουν δικαιωμα ολες οι μαμαδες να κανουν αιτηση, εργαζονται, δεν εργαζονται (εκτος αν ειναι στο δημοσιο κ οτα) και μοριοδοτουνται... στην αξιολογηση αιτησεων αλλα μορια εχουν αν ειναι εργαζομενες αλλα αν ειναι ανεργες και λοιπα. δηλωνεις 4 σταθμους που θα θελες να παει το παιδι σου και αν τυχει να μαζεψεις τα μορια που απαιτουνται για εκει τοτε σε παιρνουν...

Παρακολουθα αν θες αυτο το Thread να μαθεις τα νεα οταν ξεκινησει το προγραμμα ...ελπιζουμε δηλαδη να γινει και φετος και να μη το κοψει κι αυτο η τροϊκα!

Θα διαφωνήσω στο νουμερο τρια, κ γιατί το λέω

Οταν κάνεις αιτήσεις στους δημόσιους παιδικούς (μιλώντας πάντα για του δημόσιους παιδικούς που ΔΕΝ είναι δημοτική επιχείρηση- σε αυτούς πας στο ίδιο τον παιδικό κ κάνεις αίτηση γιατί ειναι ανεξάρτητος απο τους δημοσίου ειναι η επιχείρηση του δήμου) τουλάχιστον για Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μπορείς να πας στο τμήμα της διεύθυνσης του δήμου που ειναι υπευθυνο για τους παιδικούς κ εκει να κάνεις αίτηση για τους παιδικούς κ να διαλέξεις εως τρεις κ οπου σε παρουν (αν σε παρουν) μετά την κλήρωση τάχα μου που κάνουν / ή βάσει των κριτηρίων που βάζουν πχ εργαζόμενοι κ οι δυο γονεις κτλπ.

IlovemyAngel θα σου πρότεινα να μιλήσεις για σίγουρα με το δήμο σου να σε κατατοπίσουν καλύτερα.

με αποδεδειγμενη ανεργια "βολευοντουσαν" και οι ανεργες μεσω ΕΣΠΑ

σεβαστο το να μην εχεις να αφησεις το παιδι ΜΙΑ μερα

αλλα επισης σεβαστο να μην εχεις να αφησεις το παιδι ΚΑΘΕ μερα

επισης ξερω αρκετες ανεργες που "βολευτηκαν" και σε δημοτικους σταθμους

Δεν υπάρχει λόγος ουτε για διαφωνία ουτε για τίποτα

Το πρόγραμμα είναι ευρωπαικό, πριμοδοτεί τις έργαζόμενες κατά προτεραιότητα αφού παίρνουν περισσότερα μόρια από την σύμβασή τους σε αντίθεση με τις άνεργες. Και κατά δευτερον μετά τις εργαζόμενες σε δεύτερη σειρά πριμοδοτεί κ τις άνεργες με την λογική να μπορέσουν να βρουν δουλειά κ αυτές.

Αλλά μη τσιμπάτε επί προσωπικου.....ειναι ξεκάθαρα τα πράγματα τα μόρια της εργαζόμενης καμία δεν μπορεί να τα περάσει!! Γιατί πάντα είναι διπλά από της άνεργης

Εργαζόμενη με πλήρες ωράριο 40 μόρια- με μερική απασχόληση πχ 24ωρών παίρνει 45μόρια (τόσα πήρα κ εγώ περυσι)

Ανεργη με κάρτα 20μόρια....

Όσα κ να μαζέψει η άνεργη απο την εξίσωση μετά του εισοδήματος ΔΕΝ την παιρνάει την εργαζόμενη.

Αρα τσάμπα κάθεστε κ αναλώνεστε χωρίς λόγο

Τα πράγματα κ οι κανονισμοί του προγράμματος ειναι ξεκάθαρα

Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε είναι να τρέξει το πρόγραμμα κ για την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά....

Διαφημίσεις

Ξέρω 2 κοπέλες στην Καλαμαριά που είναι ΆΕΡΓΕΣ όχι άνεργες γιατί ο άντρας τους τα έχει αλλά τα παιδιά τους τα πήρανε στον δημοτικό και ας είχαν μεγάλο εκκαθαριστικό. Ενώ την φίλη μου που έχει ιχθυοπωλείο και δουλεύουν και αυτή και ο άντρας της το παιδί δεν το πήραν γιατί είχαν μεγάλο εκκαθαριστικό. Βγάζεις νόημα ή παίρνεις την καραμπίνα για να βρεις το δίκιο σου. Γι΄ αυτό αγανακτώ.

Οταν κάνεις αιτήσεις στους δημόσιους παιδικούς (μιλώντας πάντα για του δημόσιους παιδικούς που ΔΕΝ είναι δημοτική επιχείρηση- σε αυτούς πας στο ίδιο τον παιδικό κ κάνεις αίτηση γιατί ειναι ανεξάρτητος απο τους δημοσίου ειναι η επιχείρηση του δήμου) τουλάχιστον για Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μπορείς να πας στο τμήμα της διεύθυνσης του δήμου που ειναι υπευθυνο για τους παιδικούς κ εκει να κάνεις αίτηση για τους παιδικούς κ να διαλέξεις εως τρεις κ οπου σε παρουν (αν σε παρουν) μετά την κλήρωση τάχα μου που κάνουν / ή βάσει των κριτηρίων που βάζουν πχ εργαζόμενοι κ οι δυο γονεις κτλπ.

καλαμαρι μακαρι να μενα εκει τοτε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εδω σου δινουν στην αιτηση σημειωμενο επανω ( το εχω και απο περσι και απο προπερσι κρατησει) που λεει οτι Επιτρεπεται η αιτηση ΜΟΝΟ σε ενα σταθμο. Αν διαπιστωθει αιτηση σε παραπανω σταθμους τοτε απορριπτονται ολες... απο περσι διαπιστωσαμε με κατι αλλες κοπελες που το ψαχναμε στο διπλα μαγαζι (parents) πως οι αιτησεις αλλαξαν τροπο διαλογης ( ε δε ξερω πως να το πω )και δε τις μαζευει πια ο καθε σταθμος και κανει τα κουμαντα του, αλλα πανε σε κεντρικο γραφειο και ξεδιαλεγονται. Οποτε εκει ισως φανει ποιοι εκαναν παραπανω αιτησεις και απορριφθουν. Μιλαω παντα για το δημο μας εδω που εστειλε αυτο το χαρτι και για οσους δημους εχουν αυτη τη τακτικη!

α ξεχασα επισης και εναν αλλο λογο που δε με παιρνουν! να σας τον πω?

Δεν ψηφιζω εδω! ουτε εγω ουτε ο συζυγος! μου ρθε κεραμιδα μολις το ακουσα... σε εναν λοιπον απο τους σταθμους ( στο βρεφονηπιακο συγκεκριμενα που εκανα αιτηση περσι) με ρωτησανε και συμπληρωσανε στην αιτηση μου πως δεν ειμαι δημοτης και μου πανε καταμουτρα πως "στη 1η διαλογη δε θα ειστε μεσα, αν τελικα δε γεμισουν οι θεσεις και εχουμε και 2η διαλογη τοτε βλεπουμε!"... ειμαι β' διαλογης απο οτι καταλαβατε!!!! ε τωρα τους γ@@ας η δε τους..... που λεει και το ανεκδοτο? Μα τη παναγια αν με ξαναρωτησουν θα πω ψεμματα. Λετε να ψαξουν τους εκλογικους καταλογους?

Το θυμηθηκα παλι και φουντωσα βραδιατικα! Και μετα σου λεει αν εχεις η οχι μεσον !!!! τι ειπατεεεε???? χαχα να γελασω!

Άρα παίζει ρόλο αν ψηφίζεις εδώ ή όχι? Δεν μας το είπανε αλλά το ψιλλιάστηκα. Το ίδιο να υποθέσω ισχύει και για τα προνήπια? Αν είναι να μεταφέρω τα δικαιώματά μου εδώ.

τι να σου πω...σε καθε περιοχη ειναι παλαβιαρηδες! εμενα στο προνηπιο ππου εκανα αιτηση δε ρωτησαν. και μαλιστα κληρωθηκαμε κιολας ασχετα αν δε πηγαμε γιατι ειχε ξεκινησει ηδη παιδικο και δε την αλλαξα και για λογους ωραριου! (το προνηπιο φετος ηταν η λυση αναγκης και ευτυχως που δε πηγαμε γιατι τελικα ανακαλυψαμε πως εχουμε διπλα στο σπιτι νηπιο και εγω πηγα κ εκανα αιτηση αλλου! ειδες για να μην εισαι απο τη περιοχη? ουτε ψηφιζεις ουτε ξερεις και τα νηπια που ειναι!)

Διαφημίσεις

Ξέρω 2 κοπέλες στην Καλαμαριά που είναι ΆΕΡΓΕΣ όχι άνεργες γιατί ο άντρας τους τα έχει αλλά τα παιδιά τους τα πήρανε στον δημοτικό και ας είχαν μεγάλο εκκαθαριστικό. Ενώ την φίλη μου που έχει ιχθυοπωλείο και δουλεύουν και αυτή και ο άντρας της το παιδί δεν το πήραν γιατί είχαν μεγάλο εκκαθαριστικό. Βγάζεις νόημα ή παίρνεις την καραμπίνα για να βρεις το δίκιο σου. Γι΄ αυτό αγανακτώ.

δεν μπορώ να διαφωνήσω.....σίγουρα έχουν δόντι....αλλά που να βρεις το δίκιο σου!

Άρα παίζει ρόλο αν ψηφίζεις εδώ ή όχι? Δεν μας το είπανε αλλά το ψιλλιάστηκα. Το ίδιο να υποθέσω ισχύει και για τα προνήπια? Αν είναι να μεταφέρω τα δικαιώματά μου εδώ.
ηλιουπολη, επιλεγεις 2 δημοτικους

και ναι προηγεισαι σε μορια αν εισαι πολιτης εδω

προφανως τοτε ο καθε δημος εχει τα δικα του!

Η εντοπιότητα, να είσαι δημότης του δήμου που βάζεις σταθμούς πάντα είναι κριτήριο προτεραιότητας στους παιδικούς σταθμούς.

Στα προνήπια (που δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση) δεν ξέρω αλλά σιγουρα καποιοι θα το χρησιμοποιούν για να έχουν προτεραιότητα. Στα νήπια που είναι υποχρεωτική εκπαιδευση τα παίρνουν όλα τα παιδάκια.

σε εμας περσυ ειχαν φαει κριτηρια, εντοπιοτητας, ενοικιου, παιδια , ανεργια κλπ

τους ηρθε μπουμερανκ ομως γιατι πηραν πλειοψηφικα ατομα με χαμηλο εισοδημα και αρα χωρις τροφεια (οποτε ελειψη ρευστου απο τα τροφεια των μεγαλων εκκαθαριστικων)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...