Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εργατικη εστια κλπ τα κλεινουν......το προγραμμα τρεχει και του χρονου

ειμαι περιεργη αν θα επιβιωσει

......ρε μπας και καταργησουν και τα δικα μας???

ικανους τους εχω τους π@#@$@#$@$@$@$@$@$@$@$

πολλα νευρααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε εσεις θα στε νηπιο ...και μεχρι το 13 εχει κλεισει το πακετο οποτε πιστευω θα τρεξει και το 2012-2013 κανονικα αφου εχουν και οι σταθμοι δηλωθει για 2 ετη ηδη απο περισυ,.Αλλα απο κει και περα το χαος, εγω θα κανω προσευχη να παρουν το παιδι στους παιδικους με αιτηση αν δεν υπαρχει εσπα η στο προνηπιο... θα αναβω και κερακια!

και εγω για του χρονου βλεπω πλεον το διπλανο νηπιαγωγειο και μονο

αλλα τι θα τα κανω απο τις 12.15? και 3,5 μηνες καθισι???

ενα μηνα εγω καθομαι, τους αλλους 2,5?

και γυρναω 7 το βραδυ...τελεια....γυναικα....(θα εχω του χρονου να πληρωνω?)

αει σι@!#$@!#%$@!#% με τους π@!#$@!#%$@!#%@#%

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ.εχετε ακουσει τιποτα για να τελειωνουν τα νηπια απο του χρονου στις 2???

καλημερα

Δεν εχετε ολοημερο καπου εκει κοντα που τελειωνουν 4 παρα 15??

Εχεις δικαιωμα να τα γραψεις στο κοντινοτερο ολοημερο, αν αυτο που ανηκεις δεν ειναι ολοημερο και εσυ εργαζεσαι.(ισως κι αν δεν εργαζεσαι αλλα για αυτο δεν ειμαι καθολου σιγουρη)

Για μενα το ολοημερο ειναι μονοδρομος..:(. αλλα και παλι η πεθερα μου θα τη παιρνει. τελειωνει το μειωμενο μου λογω της μικρης τον ιουνιο οποτε θα σχολαω 4μισι.

υπαρχει μεν αλλα αναμεσα στο σχολειο και στο σπιτι μεσολαβει η ΚΑΤΕΧΑΚΗ!!!!! φαναρι που θες κανα τεταρτο να φτασεις...και ποιος θα τα παιρνει με βροχη?

το αλλο ειναι απεναντι μου και η δασκαλα ειναι πολυ καλη και δεν απεργει

λεφτα να χουμε να πληρωνω τη γυναικα μετα!!!!

δε θα μεγαλωσουν να αυτονομηθουμε? καποτε θα γινει!!!!!

Διαφημίσεις

Αρχικα μιλας για δημοσιους σταθμους γενικα; Γιατι με το εσπα που συζηταμε εδω δε πληρωνεισ τιποτα.οποτε παμε παρακατω...

ΑΝ δεν εργαζονται και οι δυο γονεις δεν δεχονται αιτησεις οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι τουλαχιστον στις περιοχες που υπαρχει μεγαλη ζητηση ... Σε αλλα μερη μπορει να τις δεχτουν αλλα ειναι απιθανο η να εχεις μεσον να μπεις εσυ ενω αλλες μητερες εργαζομενες με συζυγο εργαζομενο επισης να μΕινουν εκτος.

Αν μεινεις ανεργη κατα τη διαρκεια της χρονιας που εχεισ το παιδι ηδη στο σταθμο τοτε ξερω πως μπορεις να κανεις αιτηση για μικροτερα τροφεια αλλα δε ξερω τι γινεται απο κει κ περα.

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες θα ηθελα να σας κανωμερικες ερωτησεις (ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ).

Θελουμε απο Σεπτεμβρη να στειλουμε τον γιο μας στο παιδικο σταθμο (τοτε θα ειναι κοντα στα 3 ετων).-οχι ιδιωτικο.

1.Ποτε γινονται αιτησεις?

2.Τι χαρτια χρειαζονται?

3.Πως επιλεγω παιδικο σταθμο?(απο την αποψη,κανω αιτησεις σε πολλους παιδικους της περιοχης μου σε 2-3 και σε οποιον μας παρουν)?

4. Πληρωνουμε? (ειμαι ανεργη,μονο ο συζυγος δουλευει στο δημοσιο)

Συγνωμη εκ των προτερων αν εχουν απαντηθει οι ερωτησεις μου,αλλα δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω 209 σελ.

δεν ειναι το σωστο θεμα ακριβως αλλα ...περιπου...

Λοιπον θα σου απαντησω

1. γυρω στο Μαιο

2. τα χαρτια στα λενε απο τον παιδικο. αλλοι ζητανε αλλα χαρτια, παντως σιγουρα θα χρειαστεις πιστ, γεννησης και εκκαθαριστικο.

3. Εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση μονο σε εναν παιδικο σταθμο. αν κανεις σε 2 αυτοματα απορριπτεσαι απο ολους.

4. Αν εισαι ανεργη εχεις ελπιδες μονο αν κανεις την αιτηση μεσω εσπα.* Οι δημ. παιδικοι σταθμοι δεν παιρνουν παιδια των οποιον δεν εργαζονται και οι 2 γονεις. πολλοι σε περιοχες με μεγαλο πλυθυσμο στο λενε να μη κανεις καν το κοπο να μαζεψεις χαρτια εδω ας πουμε δεν δεχονται καν αιτησεις αν δεν εργαζονται και οι 2. την ωρα που την πας τη διαβαζουν και τη δεχονται η οχι.... Αλλοι σου λενε κανε χαρτια και αν τυχει και δε συμπληρωθουν οι θεσεις τοτε ισως σας καλεσουμε.

*Μεσω εσπα εχουν δικαιωμα ολες οι μαμαδες να κανουν αιτηση, εργαζονται, δεν εργαζονται (εκτος αν ειναι στο δημοσιο κ οτα) και μοριοδοτουνται... στην αξιολογηση αιτησεων αλλα μορια εχουν αν ειναι εργαζομενες αλλα αν ειναι ανεργες και λοιπα. δηλωνεις 4 σταθμους που θα θελες να παει το παιδι σου και αν τυχει να μαζεψεις τα μορια που απαιτουνται για εκει τοτε σε παιρνουν...

Παρακολουθα αν θες αυτο το Thread να μαθεις τα νεα οταν ξεκινησει το προγραμμα ...ελπιζουμε δηλαδη να γινει και φετος και να μη το κοψει κι αυτο η τροϊκα!

Ναι αλλά με αυτή την λογική οι άνεργες μητέρες δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ποτέ. Εγώ συγκεκριμένα έχω πάει σε πολλά ραντεβού για δουλειά με το παιδί παραμάσχαλα γιατί δεν έχω που να το αφήσω. Εννοείται ότι δεν με προτιμάνε. Οι εργαζόμενες μητέρες δηλαδή βολεύονται και μέσω δημοτικών σταθμών και μέσω έσπα και εμείς στην απ'έξω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...