Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ευχαριστω για το site αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να διαβασω ....πήγα στους παιδικούς αλλά δεν είναι πολύ κατανοητα ...καποια κοπέλα μπορεί να μου πει πως γίνεται ..?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω και εγω με την σειρά μου , αυτά τα προγράμματα από που μπορω να τα δω και πως ξερω ποιούς παιδικούς περιλαμβάνει ? Εμένα με βολεύει πχ ένας ιδιωτικός σταθμός που λειτουργεί μεχρι τις 18.00 στην περιοχη μου ....Που μπορω να μάθω λεπτομέρειες ?

Καλησπέρα, τα σχετικά έχουν μπει στο αρχείο ...

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2010/index.html

Ενδεικτικά:

Αυτή είναι η περσινή ανακοίνωση για τις μητέρες για να πάρεις μία ιδέα:

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2010/anakoinwsh_mhteres.doc

και αυτές είναι οι δομές που είχαν λάβει πέρυσι μέρος στο πρόγραμμα. Δεν είναι οι ίδιες κάθε χρόνο, υπάρχουν αλλαγές, απλά για να ξέρεις πάνω κάτω τί υπάρχει:

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2010/2010-06-18_oristika-domon

(εμένα δεν μου τις ανοίγει, δεν ξέρω αν εσύ θα μπορείς να δείς τις δομές)

GaiGp3.png

καλημερα

πρεπει να το στειλεις απο σεπτεμβρη αλλιως θα χασεις τη θεση και θα την παρει επιλαχουσα

Καθε μηνα θα υπογραφεις αμα το παιδι σου πηγαινει...

angel_

Αυτο που σου ειπαν για τις θεσεις 2 ετων ειναι κουφο. Δηλαδη αν ενα παιδακι ειναι στην ηλικια του προνηπιου (σε παιδικο σταθμο) που τη θεση τη χρειαζεται για 1 χρονο, το 2ο χρονο τι θα γινεται? Θα μενει ενδεχομενως κενη η θεση για παιδια εκτος εσπα? Δε συμφερει ετσι κ αλλιως μιας και δε θα χουν τα σιγουρα λεφτα τους με τη κριση που περναμε. Ειδικα τους δημοσιους σταθμους. Αν οι θεσεις του προγραμματος δε θα συμπληρωθουν θα παρουν παιδακια εκτος εσπα ισως?. αυτα ομως θα πληρωνουν μαξιμουμ το μηνα για τροφεια αντε 100 ευρω. τωρα ο δικος μας σταθμος παιρνει πανω απο 200 καθε μηνα για καθε παιδι εσπα. Αλλιως οι μισοι θα κλεισουν!!!!

Μηπως εννοουσε κατι αλλο? Ξαναρωτα(αν και δε πιστευω να ξερουν πριν τον ιουνιο, εδω μεχρι περσι που ξεκινησε το προγραμμα αλλαζανε πραγματα μετα την καταθεση αιτησεων!!)Παντως οποια ριζικη αλλαγη θα την περιμενα μετα τη ληξη του τρεχοντος πακετου ΕΣΠΑ 2007-2013. Και ας ελπιζουμε πως με ολα αυτα που γινονται γυρω μας θα υπαρξει και επομενο!!!!

v & a τί να πω, μου το είπε προχτές σαν σχεδόν σίγουρο. Να μην έχω καταλάβει τί μου είπε αποκλείεται γιατί το συζητήσαμε παραπάνω για την περίπτωσή μου.

Τώρα αν ισχύσει κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι τα παιδάκια που έχουν ένα χρόνο φοίτησης μόνο θα τα καλύψει μόνο για αυτόν τον χρόνο, λέω τώρα, υποθέσεις κάνω...

Μακάρι, είδωμεν!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μπορει αυτη να μη καταλαβε απλα καλα. μηπως της ειπαν κατι σχετικο με το οτι οι σταθμοι θα κανουν αιτησεις για το αν θα λαβουν μερος για συμμετοχη καθε 2 χρονια, και οχι τα παιδια ;) γιατι αυτο οντως ισχυει...παντως και αυτο που λες εσυ καλο θα ταν εμενα προσωπικα αν γινει με συμφερει αν θα μπει το 1ο χρονο η μικρη μου να ειμαι σιγουρη πως θα χει θεση και τον 2ο!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες!

Μήπως κάποια έκανε πέρυσι αίτηση στο πρόγραμμα ως επιδοτούμενη άνεργη και ξέρει να μου πει πόσα μόρια συγκέντρωσε;

Στην προκύρηξη λέει:

Άνεργες με δελτίο ανεργίας σε ισχύ: 10 μόρια,

Άνεργες που λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.: 20 μόρια

Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις ισχύον δελτίο ανεργίας ΚΑΙ παίρνεις ακόμα το επίδομα, μαζεύεις 30 μόρια;;

Στο ΕΕΤΑΑ δεν ήξεραν να μου απαντήσουν...

Ευχαριστώ πολύ!

wnULp2.png

YNwmp2.png

παιρνεις μορια απο ΜΙΑ κατηγορια αναλογα που εισαι σχετικη με τα χαρτια που θα δωσεις τοτε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αυτό σημαίνει ότι παρ' όλο που θα έχω δελτίο σε ισχύ τότε, θα καταθέσω μόνο τα δικαιολογητικά για το επίδομα, ώστε να πάρω τα 20 μόρια; (αφού το δελτίο μόνο του σου δίνει 10 και αφού είναι άσκοπο να τα καταθέσεις και τα 2;; )

wnULp2.png

YNwmp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης να σημειώσω για αυτό που διάβασα πιο πάνω, σχετικά με το αν η εντολή τοποθέτησης ισχύει για 2 χρόνια (και άρα "ο παιδικός είναι πληρωμένος και του χρόνου"), ότι δεν ισχύει! Το πρόγραμμα θα ισχύσει και του χρόνου, όχι οι τοποθετήσεις που έγιναν το 2011. Οι αιτήσεις στο ΕΕΤΑΑ θα γίνουν κανονικά σε λίγους μήνες...Κι εμένα θα με συνέφερε, γιατί πέρυσι έκανα αίτηση ως εργαζόμενη (και όχι ως άνεργη που θα κάνω φέτος), οπότε μάζεψα πιο πολλά μόρια, αλλά δεν παίζει... :(

wnULp2.png

YNwmp2.png

μωρε ας υπαρχει και φετος και να κανουμε το σταυρο μας με τοσα που γινονται!!!!

Παντως επειδη καθε χρονο εχουμε αλλαγες καλυτερα περιμενε να βγει η επισημη προκυρηξη( ετσι τη λενε, κολλησε το μυαλο μου!) γιατι με οσα ακουμε καθε μερα (εργασιακα,επιδοματα κλπ κλπ) δε θα μου κανε εκπληξη αν αλλαξουν φετος πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...