Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια, εγω μια φορα εχω υπογραψει ολη κι ολη, πριν κανα μηνα....

θυμάσαι τί υπέγραψες?

Πολλοί παιδικοί για να αποφύγουν το κυνήγι των υπογραφών σε βάζουν και υπογράφεις για τρεις - τέσσερις μήνες και μετά σε ξαναφωνάζουν για τους υπόλοιπους.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

θυμάσαι τί υπέγραψες?

Πολλοί παιδικοί για να αποφύγουν το κυνήγι των υπογραφών σε βάζουν και υπογράφεις για τρεις - τέσσερις μήνες και μετά σε ξαναφωνάζουν για τους υπόλοιπους.

θα κοιταξω να βρω το χαρτι και σου πω, μας εδωσαν αντιγραφο (το οποιο χαρτι, δεν κοιταξα καν... και μου το ελεγε η μαμα μου,την υπογραφη μου και το πιπι μου, να προσεχω που το εκθετω!!!)

Parents are the last people on earth who ought to have children

θα κοιταξω να βρω το χαρτι και σου πω, μας εδωσαν αντιγραφο (το οποιο χαρτι, δεν κοιταξα καν... και μου το ελεγε η μαμα μου,την υπογραφη μου και το πιπι μου, να προσεχω που το εκθετω!!!)

Λογικά σε έβαλαν κ υπέγραψες το πρωτο χαρτί που ειναι οτι δέχεσαι την επιδότηση/τοποθέτηση της μικρής κτλπ κ σου έδωσαν κ αντίγραφο, σωστοί εως τώρα.

Από εκει κ πέρα θα πρέπει κάθε μηνα να υπογράφεις για τον μήνα που παρακολουθείτε ή που θα παρακολουθήσετε. Δηλαδη εως τώρα θα πρεπει να εχεις υπογράψει Σεπτ,Οκτ,Νοεμ,Δεκεμβρη. Ρωτα τους την επομενη φορά που θα πας, δεν παιζει να μη σε βάλει να υπογράψεις γιατί έτσι του πιστώνονται τα χρήματα που θα έχει να λαμβάνει από το ΕΣΠΑ....;) Απλά ενημέρωνε κάθε φορά που δεν θα πηγαίνεται για μεγάλο διάστημα πχ ενα μήνα οτι το παιδί εχει το ταδε κτλπ γιατί αλλιως μπορεί να σε κόψει ως αδικαιολόγητη απούσα κ να δοθεί η θέση σας στον επομενο

Εντιτ εγώ πχ εχω υπογράψει εως κ τον Γεναρη , μας βάζει δυο δυο μήνες να τα υπογράφουμε.

χιχιχι....

μάλλον της μαμάς τα λόγια έχουν πάει στράφη....:tongue:

πάντως εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για αυτό. Στο τέλος, αυτοί θα πληρωθούν με τα χαρτιά που θα έχεις υπογράψει εσύ. Όπως καταλαβαίνεις τότε θα σε κυνηγάνε. ;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια και αγορια σας ευχομαι ολοψυχα καλη χρονια!!!

το 2012 να ειναι για ολους μας λιιιγο καλυτερο απο το 11....οσο γινεται φυσικα...

και ευχομαι η υπολοιπη σχολικη χρονια να βγει αισιως για τα παιδακια μας κ για μας...

ο δικος μου παντως σημερα την πρωτη μετα χριστουγεννων μερα στο σχολειο εβαλε τα κλαμματα μολις πηγα να τον αφησω γραπωθηκε πανω μου και δεν με αφηνε....με το ζορι τα καταφερα και τον αφησα!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλη χρονια να εχουμε!!!! και επισης καλη υπολοιπη σχολικη χρονια :)

Eμενα παλι η δικια μου οπως παντα στο δικο της κοσμο, πηγε μεσα κανονικα αγκαλιαστηκε και φιληθηκε με τη δασκαλα της! καθε αρχη κ δυσκολη ΕΥΗ Γ ...Και μετα τοσες διακοπες ειναι σαν να ξαναρχιζουν!!!!!

Να σας ρωτήσω και εγω με την σειρά μου , αυτά τα προγράμματα από που μπορω να τα δω και πως ξερω ποιούς παιδικούς περιλαμβάνει ? Εμένα με βολεύει πχ ένας ιδιωτικός σταθμός που λειτουργεί μεχρι τις 18.00 στην περιοχη μου ....Που μπορω να μάθω λεπτομέρειες ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω και εγω με την σειρά μου , αυτά τα προγράμματα από που μπορω να τα δω και πως ξερω ποιούς παιδικούς περιλαμβάνει ? Εμένα με βολεύει πχ ένας ιδιωτικός σταθμός που λειτουργεί μεχρι τις 18.00 στην περιοχη μου ....Που μπορω να μάθω λεπτομέρειες ?

www.eetaa.gr :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!

Σήμερα το μεσημέρι που πήγα να πάρω την μικρή από τον σταθμό μου έδωσε η διευθύντρια το χαρτί για την μηνιαία υπογραφή και εκεί που συζητάγαμε της λέω τώρα για του χρόνου πάλι απ την αρχή αιτήσεις μπας και μας ξαναεπιδοτήσει το εσπα και μου λέει α μάλλον από αυτή την χρονιά κατά 99% θα ισχύσει για 2 χρόνια η επιδότηση, τώρα λέει περιμένουν τα χαρτιά από την εεταα........ (??? γιούπι????).

Δλδ θα είναι και του χρόνου πληρωμένος ο σταθμός της λέω , να μου λέει!!!!!

Ισχύει αυτό????

GaiGp3.png

κουφο μου ακουγετε παντελως!

ολες οι καινουργιες μαμαδες στον ασο????

όχι καλέ, δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά η παραμονή στο πρόγραμμα ανα αίτηση θα είναι διετή. Δεν είπε ότι η εσπα θα προκυρήττει θέσεις κάθε 2 χρόνια.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...