Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestria να σου ζησει κ απο μενα...πωπω πως περασε ο καιρος σαν σημερα θυμαμαι που λεγαμε πως να προλαβει ο μικρος σου να παει κανα μηνα παιδικο πριν γεννησεις!!!! το ονομα που της διαλεξατε πανεμορφο!!!!

maestria να σου ζησει κ απο μενα...πωπω πως περασε ο καιρος σαν σημερα θυμαμαι που λεγαμε πως να προλαβει ο μικρος σου να παει κανα μηνα παιδικο πριν γεννησεις!!!! το ονομα που της διαλεξατε πανεμορφο!!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

οχι ακομα...αλλα παρασκευη θα ειμαι εκει σε συναντηση και ισως μου το δωσουν εκει

μαμαδες προνηπιων.....περα απο γραμματακια ζωγραφικη λιγη γυμναστικη κατι ελααααααχιστα αγγλικα, κανουν κατι περισσοτερο τα δικα σας?

εχω λιγο αναμεικτα αισθηματα

και ισως να ειμαι υπερβολικη λογω λιγοφαγης μικρης

το θεμα φαγητο και ταισμα σε προνηπια ειναι τελευταια προτεραιοτητα για αυτους η για εμας?????

θελω λιγο ενα ξελαμπικαρισμα γιατι 2 χρονια στο δημοσιο ειχα συνηθισει αλλιως

Εμείς κάνουμε πρόβες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή :-) Φαντάζομαι πως όλα τα άλλα (μαθήματα) είναι ξεχασμένα.

Το φαγητό πάντως η δική μου το τρώει μόνο αν είναι της αρεσκείας της. Αν δεν είναι, τσιμπάει κάτι λίγο και το υπόλοιπο μου το φέρνει πίσω

εμενα επειδη ειναι η μονη που δε τρωει σχεδον τιποτα απο αυτα που τους δινουν γιατι ειναι περιεργη, τους εχω πει κανα 2 φορες να τη πιεσουν αλλα παντα και απο αυτα που της αρεσουν τρωει 3-4 κουταλιες. αν δε της αρεσει δε τρωει καθολου. οταν παω κ τη παιρνω δεν ειναι σχεδον ποτε εκει η δασκαλα της να μου πει ποσο τρωει πραγματικα αλλα επειδη ξερω το παιδι μου ρωταω κ μου λεει πχ εφαγα 2 κουταλιες. δε μπορω να τους λεω συνεχεια να τη πιεζουν αφου κ αυτοι βλεπουν πως δε τρωει.

Tωρα κατα τα αλλα εχουν μαθει πολλα τραγουδια (οχι πολυ παιδικα ζουζουνια κ τετοια νομιζω εχω γραψει σχετικα πιο πανω), γραμματα,πηγαν εκδρομη, αγγλικα δε νομιζω, στις 17 νοεμβρη μαθανε τα σχετικα και μου γυρισε και με ενα κοκκινο γαρυφαλλο,φυτεψαν φακες, εχουν κανει διαφορες κατασκευες και μας ειπαν πως τωρα δεκεμβρη θα ξεκινησουν προβες για γιορτουλα...

φαντασου πως γενικα η δασκαλα της μας εχει πει πως ενδιαφερεται πολυ στο να μαθουν τα παιδια να ειναι καλοι ανθρωποι ( με το ευχαριστω παρακαλω και το συγνωμη ) και πως να φερονται στο συνολο και αλλα που εχουν να κανουν με τη ψυχολογια τους, και οχι τοσο πολυ στο να μαθουν πραγματα του νηπιαγωγειου για να ερχονται σπιτι να μας τα λενε για να εντυπωσιαστουμε.

(δηλαδη αλλιως τι θα τους μαθαινε)?

Σε σχεση με τον ιδιωτικο περσι απειρως καλυτερα...απο την εμπειρια μου ισως εχεις δικιο οτι στον ιδιωτικο δε βλεπεις τοσα πραγματα. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ε μια χαρα!

σου στραβοκαθεται κατι που δεν εχεις ακριβως στο μυαλο σου τι ειναι ε?

Γενικα με τους ιδιωτικους κι εμενα μου φαινεται πως ολο κατι θα κρυβεται πισω απο το προφανες "περναμε σουπερ ολα ειναι τελεια δεν εχουμε προβληματα".

Ισως γιατι ειναι ενα το "αφεντικο" και οι εργαζομενοι απο κατω καθονται σουζα για να μη χασουν τη δουλεια τους. εγω ετσι ενιωσα περσι, οταν ηρθε η δασκαλα της κορης μου σε ενα παρτυ γενεθλιων παιδιου απο τη ταξη. πως ηθελε να συζητησει πραγματα, που κι εμεις συζητουσαμε για το σταθμο, και ρωτουσαμε αποριες που ειχαμε, και ομως εβλεπες πως δεν επρεπε να πει κατι κ ενιωθε αβολα....

εγω ευχομαι να ναι η ιδεα σου!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...