Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα μετα απο καιρο...

για φαρμακα δεν εχω ρωτησει,αυριο αν το θυμηθω..

αλλα επειδη μας ζητησαν να αγορασουμε το "παιζω γραφω και μαθαινω στο προνηπιο"...μπηκα στο τριπακι να το συζητησω με τις δασκαλες...και μου ειπαν οτι κανουν οτι μπορουν για να δωσουν οτι περισσοτερο μπορουν στα παιδακια ειδικα στα προνηπια...και αυτο το βιβλιο ειναι μια αρχη..απο το να το βγαζουν σε φωτοτυπιες καλυτερα να το εχει και να το παρει στο τελος καθε παιδακι...

μου ειπαν επισης οτι δεν τους χορηγουν ΤΙΠΟΤΑ απο υλικα...τιποτα...οτι χρησιμοποιουν ειναι τοι υπαρχει στο σχολειο και καποια πραγματα που παιρνουν μονες τους η φερνουν απο το σπιτι τους...

και επισης ειναι και απληρωτες εεδω και 3 μηνες...

ο καθενας τελικα περναει το δικο του γολγοθα...

και ερχομαι εγω κ ρωταω...

αυτα τα 3400 που δινει το εσπα για το καθε παιδακι που στο καλο τα δινουν??????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα αν ειναι η πρωτη τους φορα στο ΕΣΠα, πες δεν εχουν ακομα χρηματα

αν ειναι η 2η...εχμμμμμμμ.....δε λεω τιποτα αλλο

το εχμμμμμμμ γατουλα μου ειναι ακριβως οτι πρεπει να πεις....δε χρειαζεται κατι αλλο....

επισης..στην αρχη της εβδομαδας αναρτησαν ενα χαρτι στον πινακα ανακοινωσεων..

"την παρασκευη θα παρακολουθησουν την παρασταση "ο τεττι και το βιολι του",τιμη συμμετοχης για καθε παιδακι 4 ευρω..."

φυσικα τα εδωσα γιατι ηθελα και το δικο μου να το παρακολουθησει...

χθες ρωτησα τι ωρα να τους παμε..λεει η δασκαλα μας κανονικα θα τα φερετε κανονικα θα τα παρετε....και λεω και τα παιδακια που δεν θα πληρωσουν???κ μου λεει λογικα δεν θα ερθουν αυτη τη μερα..δεν ξερω πως ακριβως γινεται....

δεν το συνεχισα γιατι ντραπηκα και γιατι δεν ειμαι σε αυτη τη δεινη θεση...αλλα οντως οι μανουλες που δεν εχουν να δωσουν αυτα τα 4 ευρω και επισης δεν εχουν που ναφησουν τα παιδια τους εκτος του παιδικου σταθμου τι στο καλο θα κανουν??????

πολυ με ενοχλησε αυτο το συστημα ..αυτα ειναι κι αν δεν τα δωσετε δεν θα φερετε τα παιδια σας???

δευτερο "ξενερωμα" που τρωω...για να δουμε στη συνεχεια....

ψιτ 4 ...μη μιλας! 2 χρονια δημοσια ειμασταν στο ταλιρακι! τωρα αναβαθμιστηκαμε στα 11!

μια φορα το μηνα εχουμε και κατι αλλα δε πειραζει για καλο ειναι!

και εγω εχω την περιεργεια αν δε τα εδινα, θα τα εβαζαν κατω στην αυλη?????

Εμας παλι βαζουν αφισες απο τις παραστασεις που ερχονται στην πολη μονο! το καλο της επαρχιας. κανενα θεατρο δεν ειναι εδω, ερχονται μονο σαββατοκυριακα και δεν ερχεται κανεις σε αυτη τη δυσκολη θεση!!!!!

Διαφημίσεις

ψιτ 4 ...μη μιλας! 2 χρονια δημοσια ειμασταν στο ταλιρακι! τωρα αναβαθμιστηκαμε στα 11!

μια φορα το μηνα εχουμε και κατι αλλα δε πειραζει για καλο ειναι!

και εγω εχω την περιεργεια αν δε τα εδινα, θα τα εβαζαν κατω στην αυλη?????

βρε για καλο ειναι.δεν το συζηταμε..ολο και κατι θα μαθαινουν..αλλα αυτοι που δεν μπορουν να τα δωσουν τι θα κανουν δηλαδη οπως λες????αυτο ειναι το κακο...

Εμας παλι βαζουν αφισες απο τις παραστασεις που ερχονται στην πολη μονο! το καλο της επαρχιας. κανενα θεατρο δεν ειναι εδω, ερχονται μονο σαββατοκυριακα και δεν ερχεται κανεις σε αυτη τη δυσκολη θεση!!!!!

εχουμε και τετοια εννοειται...μεχρι τωρα δεν εχουμε παει σε κανενα γιατι το φθηνοτερο εισητηριο ειναι 13..το ατομο..και δεν ειμαστε και τοσο ανετοι πια...μονο ο αντρας μου δουλευει και ειμαστε 5!!!!σε μια κυριακη να φυγει ενα μεροκαματο ετσι μας ειναι λιγο ζορι..εκτος κι αν αξιζει πολυ μια παρασταση...

αλλα αυτο στο σχολειο πρεπει να ηταν και κουκλοθεατρο μαζι ..

13 το ατομο? τι στο καλο? εδω πηγαμε τη προ-προηγ. βδομαδα σε θεατρο απο αθηνα. πληρωσαν 10 τα παιδια 12 οι μεγαλοι και μεχρι 2μισι ετων τα παιδακια δωρεαν...γιαυτο σου λεω επαρχια... αν εισαι θεσσαλονικη δε νομιαω να θεωρειται και τοσο επαρχια οποτε τα "βαρανε"! και μεθαυριο εχει καραγκιοζη και κουκλοθεατρο (με διαλειμμα ενδιαμεσα) με 6 το ατομο και δωρακι στα παιδακια...

• 2 εβδομάδες μετά...

παιδιά είμαι πολύ χαρούμενη και συγχρόνως !!!! :P....μπερδεμένη :confused:

με πήραν τηλέφωνο από έναν παιδικό σταθμό στην περιοχή μου και μου είπαν ότι μπήκα με επιδότηση (ΕΕΤΑΑ). Τρελή χαρά!!!! πλέον δεν θα έχω το έξοδο των 650ευρώ τον μήνα που στις μέρες μας καταλαβαίνετε τί σημαίνει....

Πήγα όμως και είδα τον σταθμό και δεν μου γέμισε το μάτι. Όχι κάτι τραγικό αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Φυσικά έχω καταλήξει ότι το πόσο καλός είναι ο σταθμός δεν εξαρτάται από τις εγκαταστάσεις. Φυσικά δέχτηκα την τοποθέτηση αλλα....

προβληματίζομαι...

τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα στον παιδικό που πηγαίνουν. Τώρα πρέπει να βρώ μια δικαιολογία για να τους πω ότι θα τον αλλάξουν. Αλλά μήπως δεν αξίζει?

Ξέρεις κανείς να μου πει καμία πληροφορία για τον παιδικό ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ στην Καλαμαριά. Τουλάχιστον να ήξερα ότι είναι καλός :-(:sad::-(

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καταρχην μη το συζητας ποσο θα ξαλαφρωσεις με 650 ευρω λιγοτερα /μήνα.

Δες το σαν τυχη αυτο!Μπορεις να πας μια μερα να στηθεις απεξω κανα τεταρτακι και να ρωτησεις 2-3 γονεις για το σταθμο? ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις και πιο αμεσο!!!!

εγω στη δικια μου οταν την αλλαξα της ειπα πως μεγαλωσε και θα αλλαξει σχολειο κλπ. δε ξερω αν πιανει σε ολα τα παιδακια αλλα το δικο μου μια χαρα το δεχτηκε!

Καταρχην μη το συζητας ποσο θα ξαλαφρωσεις με 650 ευρω λιγοτερα /μήνα.

Δες το σαν τυχη αυτο!Μπορεις να πας μια μερα να στηθεις απεξω κανα τεταρτακι και να ρωτησεις 2-3 γονεις για το σταθμο? ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις και πιο αμεσο!!!!

εγω στη δικια μου οταν την αλλαξα της ειπα πως μεγαλωσε και θα αλλαξει σχολειο κλπ. δε ξερω αν πιανει σε ολα τα παιδακια αλλα το δικο μου μια χαρα το δεχτηκε!

Ευχαριστώ πολύ για την "άμεση ανταπόκριση";););)

Μάλλον αυτό θα πω και στις δικές μου γιατί νομίζω πιάνει. ο συγκεκριμένος σταθμός έχει και ένα δωμάτιο-παιδότοπο που θεωρώ θα βοηθήσει κι αυτό....

Να στηθώ απ'έξω... δεν το είχα σκεφτεί αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Δεν είναι ντροπή ε?:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Να στηθώ απ'έξω... δεν το είχα σκεφτεί αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Δεν είναι ντροπή ε?:oops::oops::oops:

Mισή ντροπή δική σου και μισή δική τους. :tongue:

Κι εγώ έτσι είχα πει και το δέχτηκε. Πιάνει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγω για να γλυτωνα το 650αρι αυτη την εποχη ταμα θα εκανα οχι να ντραπω! στο κατω κατω τα παιδια σου θα πανε εκει!!!! Θα πεις γεια σας μια ερωτηση να σας κανω κλπ επειδη σκεφτομαι να ερθουν τα παιδακια μου στο σταθμο εδω πως σας φαινεται σε 1, 2, 3 πραγματα που θεωρεις βασικα εσυ, πχ καθαριοτητα διδασκαλια δε ξερω τι αλλο....

μιλησε με το καινουριο σταθμο πως ακριβως θα ξεκινησετε γιατι αν σου θεσουν θεμα προσαρμογης ισως να εχεις προβλημα.

Τωρα παιρνω δεδομενο απο τα παιδια μου που δε χρειαστηκαν προσαρμογη ουτε τη 1η μερα, αλλα ηδη φανταζομαι πως πηγαινουν φουλ ωραριο οι δικες σου μιας και εχει φτασει νοεμβρης και επισης υποθετικα μιλαω δεν θα χουν προβλημα να καθονται πολλη ωρα στο τωρινο σταθμο.

Αν σου πουν για προσαρμογες και τετοια προσεξε πως θα το χειριστεις. μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ και αν σε υποχρεωσουν να τις αφηνεις 2-3 ωρες οι μικρες να δυσανασχετησουν και να αρχισουν πως καθονται λιγο κ δε τους αρεσει και λοιπα...

εμενα μου το λεγε αυτο (γιατι καθομαι τοσο λιγο τα αλλα παιδακια καθονται πιο πολυ) γιατι ηταν καινουρια φετος και με υποχρεωναν να τη παιρνω νωριτερα κανα μηνα ενω τα περσινα παιδακια τα παιρναν κανονικα....

δεν αντεδρασε ασχημα αλλα δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια!

Mισή ντροπή δική σου και μισή δική τους. :tongue:

Κι εγώ έτσι είχα πει και το δέχτηκε. Πιάνει. :D

χιχιχι... ίδια κόλπα κάνουμε όλες

Να σου ζήσει και η μικρούλα σου , maestria μου!!!! :P

v&a, κι εγώ δεν νομίζω ότι θα χρειαστούμε προσαρμογή. Αντε τις πρώτες μέρες να είμαι λίγο σε επιφυλακή αλλά πηγαίνουν κανονικότατα στον παιδικό και όπως λες κι εσύ, ούτε τον Σεπτέμβρη χρειάστηκαν ιδιαίτερη προσαρμογή.

κι εγω δε σου λεω πως χρειαζονται αλλα καμια φορα σε υποχρεωνει ο σταθμος να τους τη κανεις! εγω ετσι τη πατησα, αλλα βεβαια εμενα ηταν δημοσιος....ευχομαι να μη σε υποχρεωσουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...