Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν λεω αυτο, λεω οτι το ενα τεταρτο δεν κανει τη διαφορα, δεν σου ζητησαν να την παρεις στις 2 πισω, σου ειπαν 4 παρα τεταρτο....τεσπα ισως και ο τροπος να ειναι καπως οπως στο ζητησαν φορτικος δεν ξερω, ετγω παντως δεν θα εκανα ποτε θεμα για αυτον τον λογο, μονο για χοντραδες παιδαγωγικες, καθαριοτητας τηλεοραση κλπ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το ενα τεταρτο δε κανει διαφορα, οποτε θεωρητικα οταν πηγαινω 3μισι ειναι ολα καλα αλλα αμα παω 4 θα μου κανουν παρατηρηση!!!!εμεις δεν εχουμε αλλα θεματα ως τωρα τηλεοραση δεν υπαρχει μονο κασετοφωνο και οι χωροι καθαροι ειναι. Αυτο που πιστευω ειναι πως μονες τους αποφασιζουν και λενε ετσι γιατι ειχαν μαθει τοσα χρονια και κλεινανε οποτε εφευγαν ολα τα παιδια χωρις στανταρ ωραριο. αν εφευγαν ολα τα παιδακια στις 2 εφευγαν 2.

Αλλα δε γνωριζουν πως η διευθυντρια( καινουρια φετος εκει ο σταθμος ειναι 1η φορα στο εσπα) οταν τη ρωτησα μου ειπε 4 κλεινουμε... περιμενω απλα να το κανω θεμα οταν θα ειναι πραγματικα προβλημα προς εμενα... το οτι τρεχω στο δρομο σα τρελη να παω ειναι αλλο!

Διαφημίσεις

kalhmera

τελικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και μετα απ τη συναντηση γονεων σε σχεση με το περσινο ιδιωτικο. Μεγαλυτερη διαφανεια, λιγοτερο η καθολου "δηθεν", ωραιος τροπος διδασκαλιας

οι δασκαλες μας στηριζουν για να κανουμε συλλογο. οι ελλειψεις πολλες σε βοηθ. προσωπικο και γιαυτο λεμε να παμε να μιλησουμε στους υπευθυνους μεσω συλλογου

και παρολαυτα θα κανουμε και χριστ. γιορτουλα. φετος στον ιδιωτικο ουτε καν!!!!!

και εγω να δω για τα χριστουγεννα, την 28η την περασαν με μια ψευτοπαρελαση μονα τους, περσυ ειχαμε και ποιηματακι και πηγαμε και τα ειδαμε! μου κακοφανηκε λιγακι!

ακομα και το θεμα της προσευχης, που μονο θρησκα δε θα με πω, καπως μου καθεται στραβα που δε λενε

Διαφημίσεις

Καλησπερες!

Κι εγω μαλλον ειμαι φαν του δημοσιου τελικα. Τουλαχιστον του δημοσιου που πηγε η κορη μου και θα πηγαινε κι ο γιος μου αν ηταν λιγο μεγαλυτερος (επρεπε να ηταν 2μιση χρονων την 1η Σεπτεμβριου)...

Αν και δεν εχω σοβαρα παραπονα απο τον ιδιωτικο σταθμο, οι κοπελες ειναι συνεννοησιμες και παντα διαθεσιμες για οτιδηποτε με εχει απασχολησει μεχρι ωρας. Να σημειωσω δε, οτι δεν μας ζητησαν χρηματα για γραφικη υλη ουτε μας εδωσαν λιστα για να αγορασουμε. Μας εστειλαν μονο μια λιστα που αναφερουν καποια ειδη που προοριζονται για ανακυκλωση, δλδ φιογκακια, τουλια, κορδελες χρησιμοποιημενες, μπουκαλια απο γαλα, κουτακια απο αναψυκτικα, ζυμαρικα (φιογκακια, πενες κτλ) και γενικοτερα, τετοια ειδη με βασικη προυποθεση να μην τα αγορασουμε. Τετοια μας ειχε ζητησει και ο δημοσιος παιδικος περισυ.

Το φαουλ που επιασα τυχαια ειναι αυτο που γενικοτερα ακουγεται αλλα εγω τουλαχιστον θεωρουσα φημη. Δεν ειπα τιποτα σημερα που πηγε ο μικρος μου σχολειο μετα απο εναν μηνα αλλα αυριο θα το συζητησω μαζι τους. Την τελευταια φορα που πηγε, στις 11μιση με πηραν τηλ. οτι εχει 37,5 πυρετο. Αυτο για τον μικρο μου ειναι πολυ, αν θυμαστε ειχε κανει πυρετικους σπασμους το καλοκαιρι. Τους λεω λοιπον να δωσουν ντεπον και ψαχνω να βρω ατομο να παει να τον παρει αμεσα απο τον σταθμο. Πηγε μια φιλη μου στις 11:55 και τον πηρε. Οταν ηρθε σπιτι, ειδα οτι στο ατομικο του βιβλιο ειχαν σημειωσει κι ειχαν σβησει με μπλανκο. Φυσικα ειχαν σημειωσει οτι ειχε φαει οοοοολο του το φαγητο+τυρι (αυτο με ειχε εντυπωσιασει, ειναι το μονο που δεν τρωει ΠΟΤΕ, αλλα νομιζα οτι ζηλευε απο τα υπολοιπα παιδακια κι ετρωγε μονο εκει)+ψωμι! Κι επειδη ακριβως η φιλη μου εφτασε λιγο πριν το μεσημεριανο - στις 12 τρωνε - το εσβησαν! Προσωπικα, δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει περιπτωση το παιδι μου να μεινει νηστικο, συνεχεια πειναει! Οσες ομως απο εσας που εχετε λιγοφαγα παιδακια, εχετε την απορια πως ειναι δυνατον να τρωνε στον σταθμο... μαλλον δεν τρωνε ουτε εκει! Το ειχα ακουσει απο παιδαγωγο του δημοσιου που ελεγε οτι οταν δουλευε σε ιδιωτικο σταθμο τα εγραφαν απο πριν επειδη δεν προλαβαιναν... και το ειδα.

Επισης, οσο καλο κι αν ειναι για αυτους που δεν εχουν εναλλακτικες να πηγαινουν τα παιδια αρρωστα, παρεα με την αντιβιωση, τις εισπνοες κτλ (αυτο φυσικα γινεται μονο στον ιδιωτικο σταθμο, στον δημοσιο ουτε για αστειο δεν δεχονται να δωσουν φαρμακο σε παιδι - και καλα κανουν αν θελετε την γνωμη μου, σαν μαμα δεν θα ειχα σε ξενο εμπιστοσυνη να δωσει φαρμακο στο παιδι μου)... τοσο δυσκολο ειναι τελικα να σηκωσουμε κεφαλι απο τις αρρωστιες! Δεν υπαρχει αυτο που ζουμε φετος... Και πραγματικα, του χρονου πρωτα ο Θεος, ο γιος μου θα παει στον δημοσιο παιδικο σταθμο...

Κατα τ' αλλα... ολα καλα, ελπιζω να βγαλουμε αυτη την εβδομαδα καθαρη!

Εγώ πάλι παιδιά είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη απ' τον δικό μας, ιδιωτικός τυχαίνει να 'ναι.

Φέτος, ίσως γιατί είναι πιο μεγάλος ο γιος μου, μας δίνουν και πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάθε μήνα και τα επιβεβαιώνει ο μικρός όταν τον ρωτάω τι κάνουνε.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, κάνουν γυμναστική, μουσική, ζωγραφική, κλπ.

Σ΄εμάς δεν έχει βιβλίο να γράψουνε οι "δασκάλες", προφορικά γίνεται η ενημέρωση κάθε μέρα. Σε γενικές γραμμές αυτά που μας λένε ισχύουν.

Ελένη νομίζω ότι είναι σε τι σταθμό πετύχεις. Εγώ π.χ. απ' τον δημόσιο που ξεκινήσαμε δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένη, ενώ γενικώς υποστηρίζω τα κρατικά ιδρύματα.

Είναι στα άτομα που θα εργάζονται στον εκάστοτε σταθμό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θα ηθελα να μου πειτε για τα φαρμακα-αν αρρωστησει καποιο παιδακι οταν θα ειναι εκει, τι ισχυει στους δημοσιους? εμας μας δηλωσαν τελεια και παυλα πως αν ενα παιδακι σηκωσει πυρετο ερχεστε και το παιρνετε. οπως επισης αν παραπονεθει πως κατι το ποναει, δεν νιωθει καλα κλπ απαγορευεται να του δωσουμε εμεις οτιδηποτε εστω και ντεπον. Περσι στον ιδιωτικο μου την εφερναν με χαρτακι πως τη ταδε ωρα σηκωσε πυρετο της δωσαμε τοσο ντεπον...

ετσι ειναι και εγω αν ηθελα φαρμακο περσυ στο δημοσιο, το εδινα πριν μπουν μεσα

αυτες αρνουνται

στο ιδιωτικο ειδικα μετα απο το ατυχημα μας -εσπασε το χερακι της η Α, στην αυλη τρεχοντας με ενα αλλο παιδακι συγκρουστηκαν- τα εχουν μη σταξει και μη βρεξει.

εκανε πυρετο, ποναει το πουλακι του , ολα !

αλλα και φαρμακο εχω δωσει να τους δωσουν, δε λεω να τα στειλω αρρωστα, αλλα πχ ο Β ηθελε κρεμα στο πουλακι, η Α, εκανε μια αλλεργια και πηρε φαρμακο

τιποτα σχετικο με πυρετο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...