Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!εγω ειμαι μια απο τις απορριπτεες στο προγραμμα γιατι κατι εκανα λαθος με τα χαρτια μου!κατι δεν ειχα συμπληρωσει στην αιτηση και τελικα το αφησα!ειπα του χρονου τωρα ξανα!απλα εχω ενα διλλημμα και συγγνωμη αν δεν ειναι και πολυ σχετικο με το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το πω!στελνω πλεον εδω και εναμιση μηνα(αν βγαλεις και 2 βδομαδες αρρωστιας) 1 μηνα περιπου την μικρη μου 3χρονων σε εναν σταθμο ιδιωτικο στην ανατολικη πλευρα της θεσσαλονικης!ειμαστε ευχαριστημενοι με το προγραμμα και την αντιμετωπιση που εχει το παιδι αλλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι ο χωρος του παιδικου σταθμου!ειναι υπερβολικα μικρος ο χωρος!σαν ενα μεγαλο δωματιο σκεφτειτε και εκει ειναι 2 τμηματα μαζι..σχεδον 35 παιδια(τα βρεφη εχουν αλλο δωματιακι με κρεβατακια) ετσι σκεφτηκα να την αλλαξω οσο ειναι νωρις και να την παω στον δημοτικο(μεγας αλεξανδρος στην ανω τουμπα)οπου μας εχουνε παρει εκτος προγραμματος και πηρα σημερα τηλ και μου ειπανε απο αυριο μπορει να ξεκινησει κανονικα!ολη την ωρα σκεφτομαι αν κανω καλα!!!στον ιδιωτικο που πηγαινει τωρα δεν εχει φαγητο αλλα ουτε και συμβατικο φουρνο για ζεσταμα φαγητου παρα μονο μικροκυματα και στον δημοτικο προσφερουν και πρωινο και μεσημεριανο!!αχ κοριτσια συγγνωμη για το σεντονι αλλα αν μπορει καποια σας βγαλτε με απο το διλλημα αυτο!!!!εστω κι αν ξερετε τιποτα για αυτον τον δημοτικο σταθμο θα βοηθουσε!ευχαριστω πολυ και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Δεν ξέρω για τον δημοτικό σταθμό κορίτσι να σε ενημερώσω, δυστυχώς.

Πληροφοριακά, εγώ σήμερα υπέγραψα την εντολή τοποθέτησης και για τους δυο τελευταίους μήνες, οπότε προχωράμε κανονικά. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσια καλησπερα!εγω ειμαι μια απο τις απορριπτεες στο προγραμμα γιατι κατι εκανα λαθος με τα χαρτια μου!κατι δεν ειχα συμπληρωσει στην αιτηση και τελικα το αφησα!ειπα του χρονου τωρα ξανα!απλα εχω ενα διλλημμα και συγγνωμη αν δεν ειναι και πολυ σχετικο με το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το πω!στελνω πλεον εδω και εναμιση μηνα(αν βγαλεις και 2 βδομαδες αρρωστιας) 1 μηνα περιπου την μικρη μου 3χρονων σε εναν σταθμο ιδιωτικο στην ανατολικη πλευρα της θεσσαλονικης!ειμαστε ευχαριστημενοι με το προγραμμα και την αντιμετωπιση που εχει το παιδι αλλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι ο χωρος του παιδικου σταθμου!ειναι υπερβολικα μικρος ο χωρος!σαν ενα μεγαλο δωματιο σκεφτειτε και εκει ειναι 2 τμηματα μαζι..σχεδον 35 παιδια(τα βρεφη εχουν αλλο δωματιακι με κρεβατακια) ετσι σκεφτηκα να την αλλαξω οσο ειναι νωρις και να την παω στον δημοτικο(μεγας αλεξανδρος στην ανω τουμπα)οπου μας εχουνε παρει εκτος προγραμματος και πηρα σημερα τηλ και μου ειπανε απο αυριο μπορει να ξεκινησει κανονικα!ολη την ωρα σκεφτομαι αν κανω καλα!!!στον ιδιωτικο που πηγαινει τωρα δεν εχει φαγητο αλλα ουτε και συμβατικο φουρνο για ζεσταμα φαγητου παρα μονο μικροκυματα και στον δημοτικο προσφερουν και πρωινο και μεσημεριανο!!αχ κοριτσια συγγνωμη για το σεντονι αλλα αν μπορει καποια σας βγαλτε με απο το διλλημα αυτο!!!!εστω κι αν ξερετε τιποτα για αυτον τον δημοτικο σταθμο θα βοηθουσε!ευχαριστω πολυ και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Ο δικός μου πηγαίνει σε ιδιωτικό με το εσπα αλλά αν δε μας παίρνανε θα τον πήγαινα στον Μ. αλεξ/ρο όπου μας δέχτηκαν επίσης. Θα τον επέλεγα για 2 λόγους : φαγητό κ πιο φθηνός από ιδιωτικό. Λεπτομέρειες δε γνωρίζω. Ο χώρος τους μου φάνηκε συμπαθητικός, η διευθύντρια γλυκομίλητη κ εξυπηρετικότατη ( τα χαρτιά τα υπέβαλα εκπρόθεσμα). Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τον ιδιωτικό τι το σκέφτεσαι;

Διαφημίσεις

Οι δικοι μας απεργουν Τεταρτη και Πεμπτη. Υπαρχει και συλλογος γονεων. Εχουμε συνελευση και εκλογες αυτη την εβδομαδα!
κι εμας απεργια τετ-πεμπτη. για συλλογο δε ξερω αλλα φανταζομαι δε θα το μαθαινα εγω που ειμαι η ασχετη κ δε ξερω κανεναν ε?

Eγω εχω τη μικρη σπιτι απο την Δευτερα λογω διάρροιας κ πηρα χτες να ρωτήσω αν απεργουν την Πεμπτη που πιθανον να τη στειλω αν ειναι καλυτερα κ μου ειπαν πως ΔΕΝ :shock: απεργουν....προς μεγάλη μου εκπληξη!!!

kalhmera

εμας κατι περιεργο ειναι που δεν εχω καταλαβει ακριβως πως και γιατι. ισως εσεις του "εκπαιδευτικου" να με διαφωτισετε.

σημερα απεργει ο σταθμος. θα ειναι δηλ κλειστα.

αυριο απεργουν καποιες δασκαλες (οχι ολες) και η δικια μας. ο σταθμος θα ειναι ανοιχτος. Δε καταλαβαινω τι παιζεται.

o λογος που δεν ηθελα πλεον τον δημοσιο!

περσυ ηταν 3 τμηματα απο 2 δασκαλες στο καθενα

στα 2 παντα η μια απο τις δυο ΔΕΝ απεργουσε

στο δικο μας και οι 2 απεργουσαν (αμα μαθεις και τη λευκη απεργια να δεις ποσο θα τα παρεις στη κρανα πια)

συμπερασμα τα 2 τμηματα λειτουργουσαν κανονικα και το δικο μας στο πεταμα!!!!!

εμας σημερα και χθες απργουσαν καποιες αλλα ειχαν μια αναπληρωτρια και με μια αλλη δασκαλα τα εβγαζαν περα, δεν ηταν ακι πολλα παιδακι, αυριο μου ανακοινωσαν οτι ειανι κλειστος ο σταθμος....αμαν ρε παιδια πραγματικα 2 μερες εχεο παει απο την αρχη του μηνα που γραφτηκαμε...και αυτο απο 2 ωρες προσαρμογη και καλα...

Παντως ειμαι ευχαριστημενη γενικα, ειδα οτι της φερθηκαν με μεγαλη τρυφεροτητα και ηρεμια και ηρθς χαρουμενη αυτο μετραει πανω απο ολα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μα κι εγω σε ιδιωτικους σκοπευα, αυτος ηταν η 3η μου επιλογη ( περισσοτερο επιλογη αναγκης). απο τη μια λεω παλι καλα που παει κι εκει και που εχουμε και μια γιαγια σταντ μπαι και ενα εργαστηρι δημ. απασχολησης που σε καθε απεργια μας δεχεται με την ημερα.

Δεν ειναι οτι μενω χωρις λυση. απλα ειναι εκνευριστικο. αλλες μαμαδες σιγουρα δεν εχουν λυση και σε καθε απεργια παιρνουν ανευ αποδοχων η τρωνε την αδεια τους και το στραβοκοιταγμα του αφεντικου τους την επομενη μερα!

Απλα θεωρω πως απο τη στιγμη που ο σταθμος ειναι ανοιχτος θα πρεπει να μπορω να παω το παιδι μου αν δεν εχω που να το αφησω, και να μη χασω κι εγω το μεροκαματο μου. οχι συγκεκριμενα εγω αλλα ο καθε "εγω". ας κανουν μια προβλεψη για κεινες τις ημερες να συνεννονωνται καποια τμηματα που οι δασκαλες δεν απεργουν, και μια δασκαλα να κραταει τα παιδια που οι δασκαλες τους απεργουν! δε θα χασουν πια και το προγραμμα της ταξης!

καλησπερα!

σημερα η κοπελα που κρατουσε τη μικρη μεχρι να παω να την παρω (4 παρα 15) μου ειπε πως της ειπαν να μου μεταφερει να πηγαινω να τη παιρνω μεχρι τις παρα τεταρτο!!!!! μα δεν εχω παει καμια φορα πιο μετα...μπορει να το βγαλε και απο το μυαλο της, ξερω γω!!! ελεος. αν μου ξαναπουν τιποτα θα πηγαινω να τη παιρνω στις 4 παρα 1. Το χαρτι του ωραριου που μοιρασε η εεταα εως 4 δε γραφει? η διευθυντρια στις 4 δε μου ειπε οτι θα κλεινουν φετος? ε αει στο καλο! αληθεια εχουν διωξει κανεναν ποτε απο το προγραμμα? αν και δε παιζει γιατι ειμαι μεσα στο ωραριο λειτουργιας αλλα λεμε τωρα.

αν παντως συνεχισουν και ξαναγινει θεμα σκεφτομαι η να μιλησω στη διευθυντρια κ το επομενο βημα να παρω εεταα τηλεφωνο. δε θα τρεχω σα τη τρελη στο δρομο να τρακαρω πουθενα μη τυχον και παει παρα δεκα!!!!!!!

ε καλά τωρα, μην κανουμε και θεματα, για ασημαντο λογο, ολοι οι σταθμοι κατα πληοψηφια λενε παρα τεταρτο, ωστε με τυχον καθυστερησεις κλπ να εχουν σχολασει 4.... κι αυτες εργαζομενες ειναι και πρεπει αν φευγουν στην ωρα τους ετσι δεν ειναι?

Η δικη μας διευθυντρια εχει τυχει και 6 το απογευμα να ειναι εκει.... μην κανεις θεμα τωρα κι εσυ...

Και ουτε θα σου πει και κανενας τιποτα αν αργησεις 5 λεπτα, απλα το υπενθυμιζουν σε ολους, δεν νομιζω μονο σε σενα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν ειναι ασημαντος λογος. και εμενα θα με καθυστερησει καποιος αλλος και γιαυτο θα αργησω τι να κανουμε ? και δε το υπενθυμιζουν σε αλλους γιατι μεχρι τις 3 και τεταρτο το πολυ εχουν φυγει ολα τα παιδακια. μονο η δικια μου μενει καθε μερα τελευταια. και εχουν βγαλει βαρδιες ανα βδομαδα για να μη καθεται μονιμα η ιδια δασκαλα να με περιμενει να παω!!!!!! εννοειται πως η διευθυντρια φευγει πολυ νωρις μου το πε μονη της μια μερα...δε καταλαβαινω αφου δεν εχω παει ποτε πιο μετα τις παρα τεταρτο πως βαλανε μια κοπελιτσα που δε την ειχα ξαναδει ποτε, να με ενημερωσει και καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...