Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

βασικα θα τους παω τη 1η σελιδα απο το βιβλιαριο ασφ. του ικα που το χω και φωτοτυπια ετοιμη. εκει λεει περισσοτερα στοιχεια!

Ασχετο: εχετε βγαλει φωτογραφιες τα μικρα σας για το βιβλιαριο που τα ασφαλιζατε? περσι που καναμε επεμβαση στη μεγαλη μου την ειπανε στο νοσοκομειο γιατι δεν ειχα βαλει ακομα φωτο!!!! λες κι ειναι το πιο ευκολο πραγμα να στησεις ενα 2 χρονο η ενα 3 χρονο να του βγαλεις φωτογραφιες και να τις πληρωσεις κ ενα καρο λεφτα!

Εμενα μου ζήτησαν φετος στο Τεβε, οταν πηγα να θεωρήσω τα βιβλιάρια τους (την εχω γραμμένη στο σύζυγο για να τη γλιτώσω απο το Ικα μου,...) κ ημουν προετοιμασμένη.....τους εδωσε ενα πικ απο φωτο που τραβηξα εγώ με προσωπο αμφας κοντινο.....του λεω δεν δινω 12ευρω για φωτο που θα πρεπει να αλλαχθει του χρονου.... :rolleyes: δεν ειπε τιποτα. Ναι μου λεει οκ αλλά οταν κλεισει τα 5 θα μου φερεται κανονικες. Ενταξει....μεχρι τοτε....:tongue:!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μου τρυπησετε τη μυτη αν παραλαβω εργασιες αξιας 200 ευρω μεχρι τελος του χρονου!

μη σε απογοητευω αλλα κι εμας 100 ευρω θελανε περσι και ουτε το 1/10 δε γυρισε πισω σε εργασιες σε κανεναν και σε αυτους που τα δωσαν και σε αλλους που δε τα δωσαν. παντως απο τοτε που πηγαινα εγω σχολειο δεν εχουν αλλαξει και πολυ τα πραγματα σε θεμα εργασιων, τα χαρτονακια απο το χαρτι τουαλετας ακομα ειναι βασικο υλικο για τις κατασκευες! χθες μου ρθε ενα τετοιο δεντρακι (μηλιά συγκεκριμενα μου ειπε)...θα ευχονται να πηγαινουνε συχνα στη τουαλετα οι δασκαλες για να εχουν να κανουν κατασκευες τα παιδια!!!!! φανταζομαι τοτε στα δικα μας τα χρονια ηταν λογικο. αλλα το να ζητανε τοσα λεφτα οσα λες γατουλα και μετα να σου φερουν ενα σωρο κατασκευες απο τετοια,(οπως εμενα περσι) ε δεν ειναι λιγο προκληση? εκτος αν με τα λεφτα αγοραζουν το τερπνον μετα του ωφελιμου. παιρνουν το χαρτι για σκουπισμα και τα χαρτονακια του για καλλιτεχνία!:P:p:p:p:p

επισης εχω ανοιξει αυτο το θεμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2172103#post2172103 μηπως εσεις στους δημοτικους σταθμους γνωριζετε κατι παραπανω η μπορειτε να μαθετε για τη διακοπη για....διακοπές? εγω ετσι οπως παω το πρωι και φευγω τρεχοντας δεν εχω καταφερει ακομα να βρω τη διευθυντρια σε φαση να της μιλησω. της φωναζω απο μακρια ενα καλημερα! (α .....και ακομα δεν εχουμε υπογραψει για τον οκτωβρη)

απαντησα

φωτος και εγω τους εβγαλα στο σπιτι και τις εκτυπωσα στον εκτυπωτη, η αυτο που λεει το καλαμαρι!

εμεις εχουμε πηξει στις ζωγραφιες, και παραλαβαμε και μολυβοθηκες απο φελο! (ελα δεν ητανε στη λιστα χιχιχιχιχιχι)

παντως κανουν συνεχεια πραγματα για τα χρωματα

σημερα ειδα και τα πρωτα ουρανια τοξα ζωγραφιστα!!!

ωραια!!!! ε μωρε ολο και κατι εχουν απο περσι περισσευουμενο...πχ κ εμας δε μασ ζητησαν κολλες ουχου η μαρκαδορους η ξυλομπογιες η νερομπογιες αλλα ειδα τη "μηλια" με βαμμενο κορμο καφε με πινελο, και κολλημενα επανω μπαλακια κοκκινα απο γκοφρε (αυτο μας το ζητησαν!). παντως η δασκαλα μου ειπε ευχαριστω παρα πολυ οταν της τα πηγα! λετε μονο εγω να τα πηγα? λετε με τα δικα μου να εφοδιασω τα παιδακια ολης της ταξης?????

Διαφημίσεις

Εμείς παλι απο 3 οκτ, 1 και μόνο ωρίτσα εχουμε παει, ουτε υπογραφες πουθενα, μετα αρρωστησε η μικρη μετα ειχαν απεργία μετά παλι αρρωστησε λιγο και αυριο μεθαυριο παλι απεργια! χαχαχαχαχαχα τεσπα τι να πω, δεν εχει αρρωστησει ποτε εως τωρα ευτυχως τα περναει με μυξουλα μονο ουτε πυρετο ουτε βηχα προς το παρον...

ουσ ξεκιναμε απο Δευτερα 17 του μηνα...για να δουμε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls! Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Είμαι έτοιμη να υπογράψω νέα σύμβαση για εκ περιτροπής απασχόληση, δηλ. 3 μέρες τη βδομάδα, 15 ένσημα το μήνα. Τουλάχιστον του χρόνου στο Εσπα θα μετρήσει σαν μερική απασχόληση;

Hello girls! Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Είμαι έτοιμη να υπογράψω νέα σύμβαση για εκ περιτροπής απασχόληση, δηλ. 3 μέρες τη βδομάδα, 15 ένσημα το μήνα. Τουλάχιστον του χρόνου στο Εσπα θα μετρήσει σαν μερική απασχόληση;

Nαι θα μετρήσει ως συμβαση μερική απασχόλησης , τωρα εξαρταται αν ειναι ορισμένου χρονου ή αοριστου, οι ορισμένου παιρνουν περισσοτερα μόρια.

Αφου θα αναφέρονται οι μερες , οι ωρες που θα δουλευεις, μονο που θα πρεπει να ειναι σε ισχυ η συμβασή σου τουλάχιστον εως την ημερομηνία καταβολής αιτήσεων εστω κ την πρωτη μέρα πχ φετος ξεκινουσαν τυπικά οι αιτήσεις στις 19 εμενα εληγε στις 21 η συμβασή μου ορισμένου χρονου, μερικής απασχόλησης 24ωρες τη βδομάδα κ εκανα την αιτηση μου ως εργαζόμενη οχι ως ανεργη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...