Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Και εμείς που ξεκινήσαμε στις 28/09,δεν έχουμε υπογράψει κανένα χαρτί.μου είπαν ότι θα αργήσουν να τα στείλουν για τον Οκτώβρη.Απο την άλλη πάλι κάλα που στα ιδιωτικά δεν κάνουν απεργίες ακόμα,γιατί ο μικρός είναι πολύ ενθουσιασμένος και δεν κάθεται στο σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ελεγα και εγω δεν θα ζητησουν τιποτα......μας εδωσαν την λιστα χτες, το πολυ 40 ευρω βγηκαν τα πραγματα, επισης υπεγραψα το δευτερο μηνα και οταν ζητησα το δευτερο αντιγραφο η διευθυντρια μου ειπε οτι μονο την εντολη τοποθετησης παιρνουμε τιποτα αλλο............χμμμμμμμμμ

αντε ελεγα και εγω δεν θα ζητησουν τιποτα......μας εδωσαν την λιστα χτες, το πολυ 40 ευρω βγηκαν τα πραγματα, επισης υπεγραψα το δευτερο μηνα και οταν ζητησα το δευτερο αντιγραφο η διευθυντρια μου ειπε οτι μονο την εντολη τοποθετησης παιρνουμε τιποτα αλλο............χμμμμμμμμμ

Με γειες τις προμήθειες χε χε

εμάς ακομη δεν ζήτησαν κάτι,,,,,,θα δουμε!

Παντως για τα χαρτιά του μήνα δικιο εχει, εμεις δεν παιρνουμε αντιγραφα βρε, μονο το πρωτο χαρτι της τοποθέτησης. Μια χαρά στα λεει!

Καλημέρα ειπα....δεν ειπα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!;)

Διαφημίσεις

καλημερα

σημερα ειχαν σταση εργασιας ως τις 11 οποτε παλι δε πηγαμε σχολειο. δε μας πειραξε κ πολυ γιατι εχει λιγο βηχα οποτε καλυτερα να μεινει μια μερα σπιτι.

ερωτηση τωρα! οταν ζητανε φωτοτυπια πρωτης σελιδας βιβλιαριου και εμβολια, απο ποιο βιβλιαριο βγαζω? του ικα που φαινεται πως ειναι ασφαλισμενα τα παιδια, η του ατομικου? μαλλον του ατομικου ε? αλλα αφου δε λεει τιποτα εκτος απο το ονομα τι το θελουν, μονο να δουν πως λενε το παιδι?

καλημερα

σημερα ειχαν σταση εργασιας ως τις 11 οποτε παλι δε πηγαμε σχολειο. δε μας πειραξε κ πολυ γιατι εχει λιγο βηχα οποτε καλυτερα να μεινει μια μερα σπιτι.

ερωτηση τωρα! οταν ζητανε φωτοτυπια πρωτης σελιδας βιβλιαριου και εμβολια, απο ποιο βιβλιαριο βγαζω? του ικα που φαινεται πως ειναι ασφαλισμενα τα παιδια, η του ατομικου? μαλλον του ατομικου ε? αλλα αφου δε λεει τιποτα εκτος απο το ονομα τι το θελουν, μονο να δουν πως λενε το παιδι?

bonzour και περαστικά σας!

Ζητάνε απο το ατομικό , αυτο που πέρναμε απο την κλινική , για να δουνε τι εμβολια,αλλεργιες κτλπ εχει κανει το παιδι.

ναι μωρε τα εμβολια τα βγαλα αλλα τη πρωτη σελιδα μου κανει εντυπωση...anyway δουλεια να χουμε να κανουμε!

ααα την πρωτη πρωτη? σορυ δεν κατάλαβα

ισως για να δουνε ονοματεπώνυμα γονιών....?

λεω ισως....

Διαφημίσεις

θελει τη πρωτη που φαινονται τα στοιχεια του παιδιου και τη μεσα με τα εμβολια

εγω αυτη με τα εμβολια ηταν μια κοπια μεταξυ τους !!! (διδυμα)

ε μονο απο την εξω φαινοτανε η διαφορα!

να μου τρυπησετε τη μυτη αν παραλαβω εργασιες αξιας 200 ευρω μεχρι τελος του χρονου! και αν παραλαβω θα θελω μια εξτρα αποθηκη χαχχαχχαχχαχα

δε βαριεσαι , ειμαστε ευχαριστημενοι και αυτο μετραει!

χαχα...το πετυχανε.

εμενα η πρωτη σελιδα λεει μονο ομαδα αιματος, και θηλυ ....!!!!

χαχαχαχα ενώ εμενα λεει

το δικό μου ονοματεπώνυμο του συζύγου κ τις ομάδες αιματος μας κ τα στοιχεια της μικρης επισης

βασικα θα τους παω τη 1η σελιδα απο το βιβλιαριο ασφ. του ικα που το χω και φωτοτυπια ετοιμη. εκει λεει περισσοτερα στοιχεια!

Ασχετο: εχετε βγαλει φωτογραφιες τα μικρα σας για το βιβλιαριο που τα ασφαλιζατε? περσι που καναμε επεμβαση στη μεγαλη μου την ειπανε στο νοσοκομειο γιατι δεν ειχα βαλει ακομα φωτο!!!! λες κι ειναι το πιο ευκολο πραγμα να στησεις ενα 2 χρονο η ενα 3 χρονο να του βγαλεις φωτογραφιες και να τις πληρωσεις κ ενα καρο λεφτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...