Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

...ααααχχ αν μπορεις βρε καλαμαριο καλα δε θα ναι να με ενημερωνεις για τις επερχομενες απεργιες σας!!!!????χαχααχα δεν απεργει ολος ο σταθμος μαλλον αλλα καποιες δασκαλες...αφου η δασκαλα της μου ειπε " αυριο απεργω" μη τη φερετε... οχι "εχουμε απεργια"...αλλο κ τουτο. να παιρνα λετε εεταα κανενα τηλ να ρωτησω αφου ο σταθμος ειναι ανοιχτος αλλα η δασκαλα απεργει εγω θεωρητικα δε μπορω να την παω???? να μου πειτε τι θα την κανουνε? τοσες ταξεις εκει καπου δε θα χωρεσει? ασχετο: καλαμαρακι οι καρδουλες εφυγαν σημερα με ταχυδρομειο κ ερχονται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχ τυχερουλα ειπα κι εγω ολα τα "καλα" σε μας φετος, δε γινεται!!! σημερα 4 παρα 15 με περιμεναν στο καναπεδακι στην εισοδο η κορη μου κ η δασκαλα της για να παω να τη παρω να κλειδωσει να φυγει!!!!χαΧ...Ε τι να κανουμε αυτη απεργια, εγω 4 παρα 15 παω να τη παρω...ολο καποιος θα ναι δυσαρεστημενος!!!! προς το παρον ειμαστε 1-1 !!!!!

(ειμαι στο χορο κ θα χορεψω.!!! απο τον ιδιωτικο περσι το θεωρησα απαραδεκτο, μια φορα εκαναν απεργια οι δασκαλες και η διευθυντρια τους εβαλε χερι. ππου να το ξανακανουν μετα!!!!)

...ααααχχ αν μπορεις βρε καλαμαριο καλα δε θα ναι να με ενημερωνεις για τις επερχομενες απεργιες σας!!!!????χαχααχα δεν απεργει ολος ο σταθμος μαλλον αλλα καποιες δασκαλες...αφου η δασκαλα της μου ειπε " αυριο απεργω" μη τη φερετε... οχι "εχουμε απεργια"...αλλο κ τουτο. να παιρνα λετε εεταα κανενα τηλ να ρωτησω αφου ο σταθμος ειναι ανοιχτος αλλα η δασκαλα απεργει εγω θεωρητικα δε μπορω να την παω???? να μου πειτε τι θα την κανουνε? τοσες ταξεις εκει καπου δε θα χωρεσει? ασχετο: καλαμαρακι οι καρδουλες εφυγαν σημερα με ταχυδρομειο κ ερχονται!!!

Πολύ ευχαρίστως να σε ενημερώνω από βραδύς οταν το μαθαίνω.

Κοιτα...θεωρρητικά κ κανονικα....οταν απεργεί ο εκπαιδευτικός οι μαθητές του δεν πανε σχολειο, (μιλάω για το δημοτικό, δεν ξερω τι ισχύει στους παιδικους) κ απαγορευται να πανε τα παιδιά του κ να καλυψει το "κενό" του συνάδελφος που δεν απεργει.... ειναι αντιδεοντολογικό κ εναντίον στην εννοια της απεργίας...

Βεβαια τωρα τι γινεται στους παιδικους πραγματικά δεν ξερω...αλλά υποθέτω οτι γινεται το ιδιο.

υγ Σε ευχαριστω παααααααααααρα πολύ για τις καρδουλες!!:D:D

ε ναι ετσι οπως τα λες ειναι λογικο. απλα εδω σκεφτομαι εχουμε τους παιδικους που ειναι στο εσπα πληρωνονται για τις μερες που ο ταδε εκπαιδευτικος απεργει, ενω τα παιδια σου δεν πανε μεν αλλα ο παιδικος ειναι ανοιχτος δε! με αυτη την εννοια αν κανει ο εκπαιδευτικος 30 απεργιες το παιδι μου θα χασει 1 μηνα. γιατι να πληρωθει ο παιδικος 1 μηνα ετσι? καταλαβαινεις πως το λεω ετσι?... (να μου πεις: μη σκεφτεσαι τοσο πολυ θα το καψεις!)

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια να ρωτήξω, κάποια πράγματα, όπως φόρμες για πλαστελίνες κτλ ποδιές ζωγραφικής, τα παίρνουμε πίσω?

σε χρωμματα και τετοια πλαστελινες κλπ μη περιμενεις να παρεις πισω τιποτα...ποδιες και πραγματα που δεν ειναι αναλωσιμα ρωτησε τους, αν δε ρωτησεις μπορει να υποθεσουν απο μονοι τους πως δε τα θες και να μη σας τα επιστρεψουν.

εμενα παντως σημερα που της τα πηγα, μου ειπε και ευχαριστω! (μαλλον κανεις αλλος δε της εχει παει!)

Τελικά μας ζήτησαν κι εμάς υλικά. Λίστα βέβαια, όχι χρήματα. Τα πήραμε, στα 47? βγήκανε περίπου.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη "τάξη" φέτος, ή επειδή είμαστε απ' το επιδοτούμενο. Αύριο θα πιούμε καφέ οι μαμάδες απ' τον παιδικό και θέλω να ρωτήσω μια άλλη μαμά, που πληρώνει κανονικά, αν ζητήσανε κι απ' αυτή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ααα δε σας ειπα τι εγινε σημερα!

ρωτησα ποτε θα υπογραψουμε και μας ειπανε πως δεν τους εχουν στειλει ακομα τα χαρτια γιατι λεει ειχαν καποια ονοματα λαθος κ θα τους στειλουνε καινουρια τα οποια δεν ειχαν ερθει ακομα και πως ετσι κι αλλιως βαζουν σημειωμα στη πορτα να υπενθυμιζουν πως πρεπει να υπογραψουμε. συνεβη σε καμια αλλη μαμα αυτο? η ΚΑΙ σε αυτο εχω την αποκλειστικοτητα? παντως τωρα συνειδητοποιω πως ο σταθμος μας ειναι σχετικα μεγαλος αφου εχει 5 τουλαχιστον τμηματα απο γυρω στα 20-25 παιδακια το ενα.!!!!! οποτε εμεις του εσπα ειμαστε η μειονοτητα!!!! (ενω περσι η πλειοψηφια στον ιδιωτικο)...

Καλησπέρα. Εμάς πάντως από χθες έχει αναρτημένο χαρτι για τις υπογραφές. Να φανταστείτε ότι εμένα ο σταθμός είναι ιδιωτικός και λειτουργεί πρώτη φορά. Αρχίσαμε αισίως την Παρασκευή. Ναι,ναι την προηγούμενη Παρασκευή 30/9 αντί για 1/9. Εκτός από αυτό,δεν έχουν καλέσει ακόμη όλα τα παιδάκια γιατί δεν έχουν αρκετά καθίσματα.... Περιμένουν παραλαβές υλικών..Στα πάντα έχουν ελλείψεις ακόμη. Γι' αυτό και τα παιδιά κάθονται μέχρι τις 10:30. Δεν έχουν πιάτα, ποτήρια, ψυγείο για να τα ταίζουν...Τι να πω..?? Την υπογραφή για το εεταα τη ζήτησαν από την πρώτη μέρα...Καλά, αν κάνουν και απεργία αύριο...θα τις πάρει και θα τις σηκώσει...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Σε ιδιωτικο δεν νομίζω απεργία!

Κι εμενα το φαξ που εστειλαν για την τοποθετηση ελεγε οτι θα σταλει ταχυδρομικα η εντολη τοποθετησης απο εεταα και η διευθ, ειπα Οοοοοταν ΚΑΙ ΑΑΑΑΑν σταλει ελατε να υπογραψετε....(οταν της ειπα που υπογραφω!!!)

Γενικα ακομα στο φλου αισθανομαι τι να πω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ε ναι ετσι οπως τα λες ειναι λογικο. απλα εδω σκεφτομαι εχουμε τους παιδικους που ειναι στο εσπα πληρωνονται για τις μερες που ο ταδε εκπαιδευτικος απεργει, ενω τα παιδια σου δεν πανε μεν αλλα ο παιδικος ειναι ανοιχτος δε! με αυτη την εννοια αν κανει ο εκπαιδευτικος 30 απεργιες το παιδι μου θα χασει 1 μηνα. γιατι να πληρωθει ο παιδικος 1 μηνα ετσι? καταλαβαινεις πως το λεω ετσι?... (να μου πεις: μη σκεφτεσαι τοσο πολυ θα το καψεις!)

Σε καταλαβαίνω πως το εννοεις αλλά το ενα δεν έχει να κάνει με το άλλο....

Εμεις ή το Εσπα πληρώνει την διοίκηση για τα τροφεία/δίδακτρα των παιδιών μας αυτό δεν σημαίνει αυτόματα οτι απαγορευται στον εργαζομενο να κανει χρηση του δικαιώματος του για απεργία...

Αλλο ο διευθυντής/διοίκηση του παιδικού/σχολείου κ άλλο ο εργαζόμενος νηπιαγωγός/εκπαιδευτικός κτλπ

Εμας πάντως σημερα στον δημοτικό σταθμό καμία νηπιαγωγός δεν κάνει απεργία....;)

kalamaraki κι αυτο που λες λογικο ειναι! ειδες αμα εισαι του επαγγελματος!!!:P εγω σημερα τη πηγα δημιουργ. απασχοληση της κολλησα και τη μικρη απο διπλα να πανε παρεα ( 10 ευρω το κεφαλι)...εγω εχω υπογραψει την εντολη τοποθετησης κι αν θυμαμαι καλα κ σεπτεμβρη....γιατον οκτωβρη μου παν πως θα καθυστερησουν να στειλουν τα χαρτια...

kalamaraki κι αυτο που λες λογικο ειναι! ειδες αμα εισαι του επαγγελματος!!!:P εγω σημερα τη πηγα δημιουργ. απασχοληση της κολλησα και τη μικρη απο διπλα να πανε παρεα ( 10 ευρω το κεφαλι)...εγω εχω υπογραψει την εντολη τοποθετησης κι αν θυμαμαι καλα κ σεπτεμβρη....γιατον οκτωβρη μου παν πως θα καθυστερησουν να στειλουν τα χαρτια...

Βρε ναι....

κ μενα θα με θιξουν οι απεργίες που σιγουρα θα κάνουν μεσα στη χρονια...!

Εμενα με εβαλε χτες κ υπεγραψα (οχι την εντολή τοποθετησης με το δικό μας αποκομμα αυτη την υπεγραψα απο την πρωτη μερα)

Νομιζω ήταν για σεπτέμβρη κ οκτώβρη...

πηρα σημερα εεταα τηλ. και ρωτησα για αυτο που σας ειπα οτι δηλ. δεν εχουν δωσει να υπογραψουμε τα χαρτια του οκτωβρη κ δε θυμαμαι αν εχουμε υπογραψει κ σεπτεμβρη, και αν θα εχουμε προβλημα. μου ειπε πως ναι υπαρχουν σταθμοι που ειχαν καινουρια ονοματα και αλλαγες και πως εχουν καθυστερησει να παρουν τα χαρτια για να μας τα δωσουν να υπογραψουμε. ( μαλλον γιατι ειναι λιστα με ολα τα ονοματα στη σειρα οποτε πρεπει να ειναι ολα σωστα για να βγουν οι λιστες) και μου ειπε οτι εμας δε πρεπει να μας ενδιαφερει, ο σταθμος θα πρεπει να νοιαζεται να υπογραφουμε γιατι αν τυχει κ δεν υπογραψουμε δε θα μπορει να πληρωθει. απο τη στιγμη που εχουμε παραλαβει την εντολη τοποθετησης και υπογραψει αυτην εμεις ειμαστε κατοχυρωμενες! αν δεν υπογραψουμε δε σημαινει πως θελουμε να σταματησουμε, αν θελησουμε να σταματησουμε τελειως κανουμε διακοπη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...