Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα......αχαχχαχα σουερεαλ κατασταση γιατι πηγαμε και δεν υπηρχαμε πουθενα! χαχαχαχα ποια κενη θεση λεει? ειναι αλλοι μπροστα απο σας! δεν εχουμε ενημερωση για κατι τετοι οκλπκλπκλπκλπκλπ η μικρη στεναχωρημενη που δεν την αφηναν να μπει με τα αλλα παιδακια, ο μπεμπης ΤΑΛΙΜΑΠΝΙΖΕ κανονικα μεσα εξω, και να μην ξερω τι να κανω, τελικα εστειλα την μικρη με τον μπαμπα στο αλλο σχολειο, και περιμενα εγω εκει αν βρουμε την ακρη, τελικα μετα απο 3,5 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!1 (δεν ηθελα να τις αφησω μονες γιατι ολο ψουψου ηταν και κατι θα μαγειρευαν) βρεθηκε το φαξ που ειχαν στειλει απο τα κεντρικα (με πηραν τηλ στο σπιτι να με ενημερωσουν) και υποτιθεται (ποτε δεν ξερεις) ξεκιναει αυριο.

1 ωρα προσαρμογη 8-9 το πρωι ! που δεν ειναι κανενας σχεδον χαχαχαχαχα τεσπα...μα εχει παει σε παιδικό σταθμό τους λεω, δεν πειράζει εδώ ειναι αλλος ομως παιδικός....

Ο σταθμος δεν ειδα να εχει τηλεοραση, απο χωρους ΟΚ καθαροι και καλοι μου φανηκαν, πρεπει αν εχει 3 τμηματα απο 25 παιδια το καθενα με 2 ατομα σε καθε τμημα. καθαρες τουαλετιτσες, κρεβατακια σε ενα αλλο δωατιο για οσα κοιμουνται μαλλον εκει.

φαγητο ΟΚ (εκτος του πρωινου που θα την ταιζω εγω εδω πριν παει αν προλαβαινουμε, γιατι ειχαν σκετο κεικ πχ σημερα...σκετο ουτε καν γαλα μαζι! χαχαχαχαχα) μεσημεριανο ειδα αυτη την εβδομαδα μπριαμ, κοτοπουλο, ψαροσουπα κλπ

Αυτο που ειναι ομως και το βασικοτερο ειναι οτι δεν μου γεμισαν το ματι οι δασκαλες, δεν ειχαν γλυκυτητα, φωναζαν ρε παιδιααααααααααα ησυχιααααααααα , Γερασιμεεεεεεεεεεεεεεεε (αυτος πρεπει να της παιδευε χαχαχαχα) σε καποια φαση...και ενα παιδακι εκλαιγε μονο του εξω στο διαλειμμα σε ενα παγκακι ηθελε τη μαμα του και κανεις δεν του εδινε σημασια δεν ειχε παει καμια να του εξηγησει να το παρηγορησει λιγο, και βασικα δεν ηταν καμια εκει γυρω γενικα!(δεν εβλεπα καλα ομως γιατι ειχα τον μπεμπη να τον κηνυγαω) ομως μπορει να επιβλεπαν απο μακρυα...το λυπηθηκε η ψυχη μου...

Οκ ειναι πολλα τα παιδια (και βηχααααααααααααςςςςςςςςς) και ισως να τις δικαιολογω σε ενα βαθμο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαξει στην αντιεξουσιαστια μου την ανυποτακτη μουσίτσα μου,ολο αυτο και φοβαμαι οτι θα ξαναγυρισουμε πισω....

Τεσπα ια παμε και αυριο και θα δουμε! Γενικά καλή εικόνα, και ξεκιναμε! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και στις υπολοιπες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Tι το θελουν το βιβλιο στον παιδικο σταθμο? Ακολουθουν το προγραμμα του υπουργειου?

μπορει κιολας! επειδη ειναι ηλικια προνηπιο η κορη μου εφτιαξαν τμημα προνηπιου και πηραν ολα τα παιδακια του 2007(ενω στην αρχη 6-7 παιδακια τα ειχαν σε προ-προνηπιακο τμημα). Ευτυχως καταλαβαν απο μονοι τους πως δε μπορει να εχεις στην ιδια ταξη παιδακι του δεκεμβρη 07 με οκτωβρη του 08 ειναι τεραστια η αποκλιση σε αυτες τις ηλικιες!!!!Τελοσπαντων η δασκαλα στο καθε παιδακι εδωσε αλλο βιβλιο οσο προλαβε κ γνωρισε τα παιδακια μου δωσε να καταλαβω, ειδε ποιο τους ταιριαζει...μαλιστα το δικο μας το δινουν στα νηπιαγωγεια το καταλαβα γιατι οπου ρωτησα επειδη δε το βρισκω κ πρεπει να το παραγγειλω μου ειπαν " απο το νηπιαγωγειο σας το ζητησαν κι εσας?"

Απο οσο την εχω δει με τα παιδια ειναι δυναμικη και τα βαζει σε προγραμμα και γιαυτο εχει και τα μεγαλυτερα του σταθμου. και εχω καταλαβει πως ειναι χρονια εκει...μεσα σε 2 μερες καταλαβε πως η δικια μου δε συγκεντρωνεται ( τι πρωτοτυπο για παιδι πριν τα 4!!!!) και μου ειπε "σιγα σιγα ομως θα μαθει" και τη χαιδεψε στο κεφαλι... το πρωι στο πρωινο ρωταει τα παιδακια ποιο ξερει να πει προσευχη, σημερα την ειπε η κορη μου...εντυπωσιαστηκα!!!!

μπα εμενα οχι. λεγανε και περσι στον αλλο σταθμο. εδω επαρχια ημαστε τον χρηστων ηθων (χαχαχα !!!!!) και στη κατασκηνωση λεγαμε και στο σχολειο...μπα οχι καθολου περιεργο δε μου φαινεται τελικα...! μπορει αγιασμο να μη καναμε αλλα η προσευχη πριν το πρωινο ειναι μαστ!!!!παντως για ρωτηστε εσας λενε προσευχη?

Διαφημίσεις

μεσα σε 2 μερες καταλαβε πως η δικια μου δε συγκεντρωνεται ( τι πρωτοτυπο για παιδι πριν τα 4!!!!)

Θα μας τρελλανουν τελειως? Τι απαιτησεις εχουν?:shock:

Στο δικο μας σταθμο ευτυχως δεν ανεφεραν κανενα βιβλιο, γιατι ακομη και για το νηπιαγωγειο, το θεωρω υπερβολη να γραφουν και να διαβαζουν.

age.png age.png

χαχα μπα εμενα δε μου κανε εντυπωση αυτο γιατι οντως δε συγκεντρωνεται οποτε δεν ειναι κατι σοκαριστικο! Βασικα με παραξενευει ομως αυτο, γιατι απο ποτε θεωρητικα θα πρεπει να συγκεντρωνονται? δηλαδη εμενα καθεται 5 λεπτα με το ενα πραγμα και μετα βαριεται κ πιανει αλλο...αυτο προφανως εννοουσε δε συγκεντρωνεται...εγω το βλεπω λογικο γιατιι ετσι την εχω συνηθισει. η δασκαλα της ομως ( η οποια εχει παιδι απο οτι εχω δει στο δημοτικο) κατι δε θα ξερει παραπανω? καλα τελοσπαντων δε με ανησυχει τιποτα ετσι κουβεντα να γινεται...αλλωστε κι εγω ημουν υπερκινητικη και δε συγκεντρωνομουν και συνηθως εκανα παρεα με τα αλλα φασαριοζικα στο γραφειο της διευθυντριας. dna παιδι μου!!!

τι να σου πω αληθεια δε ξερω...εγω παντως δε θα τη βλεπω παντα τελεια? ;) οποτε μια αποψη καποιου εκτος οικογενειας ειναι τροφη για σκεψη. αλλωστε αυτη τη στιγμη βλεπει τη κορη μου πιο πολλες ωρες απο μενα. κ μαλιστα τις πιο παραγωγικες της...θα δουμε πως θα παει η συνεχεια!

Διαφημίσεις

τι να σου πω αληθεια δε ξερω...εγω παντως δε θα τη βλεπω παντα τελεια? ;) οποτε μια αποψη καποιου εκτος οικογενειας ειναι τροφη για σκεψη. αλλωστε αυτη τη στιγμη βλεπει τη κορη μου πιο πολλες ωρες απο μενα. κ μαλιστα τις πιο παραγωγικες της...θα δουμε πως θα παει η συνεχεια!

Eχω μιλησει με παιδαγωγους και παιδιατρους οι οποιοι εχουν εκπαιδευτει στο εξωτερικο και ολοι εχουν την ιδια αποψη. Το καλυτερο για το παιδι ειναι να μπει στη διαδικασια της μαθησης απο την ηλικια των 7 ετων. Νωριτερα μπορει να μαθαινει μεσω παιχνιδιου και τραγουδιου, χωρις να πιεστει να μαθει να γραφει και να διαβαζει.

Οσο για το θεμα της συγκεντρωσης στα 4χρονα, τα περισσοτερα ετσι ειναι. Λυνει παζλ η κορουλα σου? Της αρεσουν? Ειναι η μονη ασχολια που θα κρατησει το γιο μου συγκεντρωμενο για πολλη ωρα.

age.png age.png

καλημερα...παιζει παζλ σχετικο...να χει 3-4 κομματια μονο και μετα απο λιγο θελει να της τα φτιαχνω εγω!

σημερα το απογευμα που η δασκαλα της ειναι απογευματινη και θα ειναι εκει οταν τη παρω ( ειναι το τελευταιο παιδακι που φευγει ετσι κ αλλιως)

θα τη ρωτησω για το προγραμμα που σκοπευει να τους κανει και θα σας πω.παντως η δικια μου δε ζοριζεται στο να μαθει τα γραμματα κλπ

ηδη απο μονη της χωρις να της τα χουμε δειξει ιδιεταιρα γνωριζει και γραφει τα αρχικα του ονοματος της κ της αδερφης της κ το δικο μου κλπ...

ταρα συμφωνω 100%...ολοι οι ψαγμενοι παιδαγωγοι τοτε λενε οτι πρεπει να αρχιζει 6-7, ακριβως οταν αλλαζουν και τα δοντακια με τα μονιμα... επισης στα 9-10 ετη ειναι ενα σηεμιο οπου μπορει η εκπαιδευση να γινει και πιο θεωρητικη (φυσικα φαινομενα πχ) πριν δεν εχει καμια αξια και ειανι καταστροφικο(για την φαντασια πχ)

Ειμαστε ομως εκτος θεματος, οποτε επανερχομαι...σημερα, ρωτουσα την δασκάλα για τα ωράρια και μου ειπε το ιδιο με καποιο αλλαο ποστ που διαβασα οτι τα κρεβατια ειναι λιγο ακαι εχουν πιαστεί δεν θα μπορει να κοιμαται εδω, και κατι τετοια και οταν της ειπα εγω 4 θα ερχομαι τοτε αλλαξε γραμμη και ειπε οκ μπορει να καθεται εδω να παιζει αν θελει, ρωτηστε και τη διευθυντρια κλπ.

Υλικα οχι ακόμα, 1 πακετο μωρομαντηλα το μηνα λεει θελουν...

τεσπα ειδα κι αλλα που δεν μου αρεσαν, αλλα επειδη ειμαστε σε δημοσιο φορουμ θα τα κρατησω για τον εαυτο μου.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ANTE ΒΡΕ καλη μας αρχη!!!! αυριο η πρωτη μας απεργια!!!! εχει καμια αλλη απεργια στο δημοτικο σταθμο η μονο εμεις εχουμε το προνομιο???

χαχα

Σήμερα δεν μου ειπαν τιποτα....(εγώ βεβαια αυριο θα απεργήσω...:cool:) Θα μάθω αυριο το πρωι για τον δικό μας σταθμό!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...