Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα τι σημαινει αυτο δε καταλαβα?
καλημερα και εγω δεν πολυκαταλαβα γιατι μου το είπε αυτο ? και που ξερει αυτη ότι θα ερθουν ολα τον δεκεμβριο αλλα μην ανησυχει εγω θα παω απο εκει και θα την ρωτησω γιατι απο το τηλ ευκολα μπορει να με αποφυγει , πηρα στην εεταα εχθες και μου ειπε να περιμενω απο τους ιδιους τηλ και να κανω αλλη μια εβδομαδα υπομονη για να δουμε....

Γεια σας κι από μένα... με πήραν εχθές τηλέφωνο ότι ήμουν επιλαχούσα και πήραν το μικρούλη μου σε δημοτικό παιδικό σταθμό! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να τον πάρουν.. φυσικά δέχτηκα τη θέση αλλά έχω αμφιβολίες μια που είναι πολύ μικρούλης ακόμα (9.5 μηνών).. καμιά μανούλα με αντίστοιχη εμπειρία να με κατατοπίσει;;

Hv9jp3.png

εμενα τα δικα μου ειναι πιο μεγαλα αλλα πιστευω πως πρεπει να το προσπαθησεις. ξεκινα τον οκκτωβρη και δες πως θα πατε. στην αρχη θα σου πουν να μενει λιγο, μετα πιο πολυ να δουνε πως θα παει! εγω ειμαι υπερ του να ξεκιναει νωρις ενα παιδακι παιδικο σταθμο ειδικα αμα βλεπω 2χρονα και 4 χρονα να μη μπορουν να προσαρμοστουν! και με παραδειγμα ενα παιδακι γνωστο μας που ξεκινησε 8 μηνων και 2 αλλα παιδακια που ξεκινησαν 9, βλεπω πως δε ζοριστηκαν σχεδον καθολου!!!! τολμησε το!

Καλησπέρα..Σήμερα ξεκινήσαμε τελικά και εμείς το παιδικό.Για πρώτη μέρα του άρεσε και αφού είναι ιδιωτικός το πήραν το πρωί με το λεοφωρείο και επέστρεψε το μεσημέρι,αλλά μου είπαν οτι όλα πήγαν καλά.Τώρα θα δούμε πως θα συνεχίσει.Ο παιδικός δεν μου ζήτησε τίποτα εξτρα μόνο ένα βιβλίο που μου ζήτησε για τις δραστηριότητες του μικρού.

Διαφημίσεις

μπραβο σοφια!!!!!:)

εμας μας δωσαν μια πολυ λιτη λιστα πραγματων προχθες. χαρηκα που δεν μπηκα στη διαδικασια να ζητανε λεφτα και να πρεπει να γινω στραβοξυλο κ να μη θελω να τα δωσω....Η λιστα δεν περιεχει καν μαρκαδορους η κολλα. αν κι εγω σκεφτομαι να στειλω ενα πακετο μαρκαδορους και μια κολλα επιπλεον χωρις να το ζητησουν...

1 πακετο χαρτια α4

1 μπλοκ κανσον

1 '' βελουτε

1 '' τσοχα

1 πακέτο ματάκια (οχι για να μη τα ματιαζουνε)

1 πακέτο φτερά

1 τεμ. πετονιά (θα ψαρεψουμε???)

1 χαρτοταινία

1 πακ. γλωσσοπίεστρα

1 πακ. πλαστελίνη (εχω καινουρια )

1 πηλό DAS

1 πακ. γκοφρέ διαφορα χρωμματα

2 πινέλα

και το βιβλιο " το φυλλο που δεν ηθελε να πέσει"

με μια γρηγορη ματια δε τα υπολογιζω πανω απο 50 ευρω... ουτε 30 δε το κανω τωρα που το ξανασκεφτομαι...θα το ψαξω κ λιγακι να παω προετοιμασμενη για αγορες με τη 1η του μηνα.

επισης πηγαινω επιτελους κ την παιρνω στις 4 παρα! βεβαια ειναι μονη της και περιμενουν εμενα για να κλειδωσουν. Δε μου ειπαν ομως τιποτα για να παω πιο νωρις κλπ. φαινεται η νεα διευθυντρια τους εβαλε σε προγραμμα (φαινεται φροντιζει κι η εετταα γιαυτο, χωρις να το ξερει εστω σαν ενδεχομενο εξοδου απο το προγραμμα αν δε τηρουνται ολα σωστα, κανονες ωραρια κλπ.)

βεβαια εχω πει οταν μπορει καποιος να πηγαινει να τη παιρνει νωριτερα ( συζυγος πεθερα) να το κανουν για να μη μενει μονη της τελευταια.

παντως ο σταθμος κανει περισσοτερα σε σχεση με το περσινο ιδιωτικο. σημερα πχ φτιαξανε και ψησανε (οι μαγειρισσες προφανως) μουστοκουλουρα. περισυ ολη τη χρονια κανανε μονο τραγουδια και ζωγραφιες και κατασκευες που δεν δικαιολογουσαν τα υλικα που υποτιθεται θα αγοραζαν στα παιδακια. δε προτρεχω για φετος αλλα τουλαχιστον δε προσπαθουν να σε κλεψουν

Κορίτσια, με πηραν τηλ απο ΕΕΤΑΑ ημουν στις επιλαχουσες με πολυ λιγα μορια και μου ειπαν οτι εχει θεση κενη σοτν Α παιδικο σταθμό Χαλανδριου...

ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΩ, ΕΓΩ ,ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, την παιρνω 2 το μεσημερι και μου στοιχιζει και 4 χιλιαδες τον χρονο....

ξερετε καθολου για αυτον τον παιδικο? Ειχε προσαρμοστει ακι ειχε βρει τη σειρα της, ειχαν αψογη μεταχειριση στα παιδακια, αναρωτιεμαι τι να κανω(βασικα κλινω προς τον δημοσιο) αν εχετε καποια παραπονα/μειονεκτηματα να μου πειτε θα με βοηθουσε πολυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Epiσης με το μικρό που θηλαζει αποκλειστικα σχεδονα κόμα, μου ειναι αδυνατο να διαβασω 64 σελιδες, μπορειτε να μου πειτε οσοι εχουν ΕΣΠΑ πρεπει να πληρωνουν τρφεια? Αν, ναι τοτε τι ακριβως επιδοτει το ΕΣΠΑ? Για μεταφορα στους παιδκους ξερω οτι εχουν σχολικο που εχω δηλωσει αλλα στο εεταα ελεγε οχι μεταφορα, οποτε θα το καταλαβω αν μου ζητηθει να πληρωσω

Θα αρχισω μελέτη του τοπικ αν μπορεσετε ομως κατατοπιστε με ευχαριστω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ενημερωτικα στον συγκεκριμενο σταθμο η τελευταια κενη θεση ειχε καλυφθει με 42 μερ μορια κι εγω εχω 25 περιπου... πως γινεται τοσες μητερες που προηγουνται απο μενα να μην εχουν καλυψει κενα? Ολες πηγαν σε αλλους σταθμου? Μου κανει εντυπωση πως προεκυψε τελκα θεση, ευτυχως να λεω δηλαδη , απλα απο οτι φαινεται οσες ειστε επιλαχουσες εχετε ελπιδες!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχως η απαντηση ηταν στην 58 σελιδα το επισα απο την 56 και μετα! χιχιχιχ

"...

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες ( όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής).

Ο Ανάδοχος έχει το δικαίωμα να δίνει στις ωφελούμενες μητέρες τη λίστα με τα υλικά (όπως βιβλία, χαρτικά και όλη την απαιτούμενη γραφική ύλη) και οι γονείς να τα αγοράζουν από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες που παρέχονται από τις Δομές είναι προαιρετικές (κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων κ.ά.) και αν τις επιλέξουν οι ωφελούμενες δύναται να επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες...."

Αρα δεν πληρωνω τιποτα για τροφεια, διδακτρα κλπ ουτε και μεταφορα αν παρεχεται εφοσον ειανι δημοτικος σωστα? Αν και στο εγγραφο της ΕΕΤΑΑ λεει οτια δεν εχει μεταφορα ο συγκεκριμενος σταθμος, χθες που περασα απο εξω εχει σχολικό.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!galat μπραβο να το πας το παιδακι, ειναι κριμα ενω σου δινουν θεση να δωσεις 4 χιλιαρικα!!!! οι εποχες ειναι δυσκολες!

εμας τα υλικα μας τελικα βγαινουν περιπου στα 30-32 ευρω και αλλο ενα 12 αρι κανει το βιβλιο που μας ζητησαν το οποιο μαλλον το παιδακι θα παρει πισω σπιτι του μετα...τελικα δεν ηταν πολλα τα χρηματα...

εμας τα υλικα μας τελικα βγαινουν περιπου στα 30-32 ευρω και αλλο ενα 12 αρι κανει το βιβλιο που μας ζητησαν το οποιο μαλλον το παιδακι θα παρει πισω σπιτι του μετα...τελικα δεν ηταν πολλα τα χρηματα...

Tι το θελουν το βιβλιο στον παιδικο σταθμο? Ακολουθουν το προγραμμα του υπουργειου?

age.png age.png

Εγώ έφαγα 150 ευρώ στα υλικά του γιου μου, σήμερα, και ούτε 50 στης μικρής.

Πάντως, έχω να πω ότι φέτος καταλαβαίνω τι θα πει παιδικός. Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη και από τους 2 κι όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω πόσο κότσος πιάστηκα πέρσι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...