Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Αν θυμάστε είμαι η "πλούσια" φίλη σας που απορρίφθηκα λόγω εισοδήματος.

Τελικά ...και ο άγιος φοβέρα θέλει, γιατί αφού έκανα καταγγελίες όπου έβρισκα, είμαι κι εγώ επιλαχούσα.

Δεν νομίζω όμως ότι θα μπούμε φέτος τόσο εύκολα όσο μπήκαμε πέρυσι.

Αν θυμάμαι καλά, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, πέρυσι τέτοια εποχή είχαν βγει πίνακες με τους σταθμούς οι οποίοι είχαν κενές θέσεις και μπορούσαμε να μπούμε οι επιλαχούσες.

Γνωρίζει καμία που βρίσκεται αυτή η διαδικασία?

Μπράβο! Αντε με το καλό να μπείτε και κάπου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ Katrin μου :D

Προσπαθώντας να πάρω λίγο κουράγιο τηλεφώνησα στους παιδικούς που δήλωσα μπάς και μου πουν για τις κενές θέσεις που έχουν... Τζίφος. Και οι τέσσερις μου είπαν ότι όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί και μόνο η περίπτωση κάποια μητέρα να σταματήσει στο μέσο της χρονιάς παίζει.

Με λίγα λόγια τσάμπα η χαρά μου :-(:sad:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Παιδιά πείτε μου σκέψεις, απόψεις, κλπ;

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την ΕΕΤΑΑ!!! Μπήκαμε επιλαχόντες στο σταθμό που πηγαίναμε και πέρσι. Αχ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; Ν' αλλάξουμε σταθμό ή όχι; Πω, πω, δεν περίμενα ότι θα μπαίναμε με τίποτα και δεν το 'χα σκεφτεί καθόλου!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν ειναι καλος γιατι να μην πας :P:p:p

που ειναι η δικη μας η τυχη οεοοοοοοοοοοοοοοο:-(:sad::-(

Άσε κι εγώ δεν το περίμενα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μάλλον θα τον πάω στον περσινό. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες.Σήμερα με πήρανε τηλ.απο εεταα και τελικά μπήκαμε στις επιλαχούσες.Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει ο μικρός μου γιατί είναι και η πρώτη φορά που τον στέλνω παιδικό.Ελπίζω να πάνε όλα κάλα!!maertria 77,εγώ θα έστελνα το παιδί μου στο περσινό σταθμό που τον γνωρίζω καλύτερα.καλή αρχή!!

και εγω οσο ευχαριστημενη και αν ειμαι με τον καινουργιο, σημερα μιλαγα με τη διευθυντρια του περσινου για να μας διαγραψουν......στεναχωρεθηκα...2 χρονια εκει αλλα ας οψονται οι απεργιες τους

να σε ρωτησω ποσα μορια ειχες; αν θες φυσικα απαντας:P

για να δω αν εχουμε ελπιδες:?::?::?:

27 μόρια κορίτσι, ούτε εγώ το περίμενα!!!!

Εγώ θα τον πάω στον περσινό, γιατί ειναι ιδιωτικός, οπότε δεν έχει απεργίες, ενώ ο φετινός είναι δημοτικός και δεν τον έχει πάρει με καλό μάτι.

Μόνο που πρέπει να ετοιμάζω φαγητό, αλλά δε δουλέυω και με το μωρό δεν προβλέπεται να δουλεύω σύντομα, οπότε δεν ειναι κόπος να ετοιμάσω φαγητό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπραβο ρε κοριτσι!!! εγω εχω 28,60 αντε να δουμε θα χτυπησει η τυχη η θα παει αλλου !! και εγω σε δημοτικο τον εχω αλλα δεν μου αρεσει:(ασε που με το μωρο(20 μηνων) μου εχουν σπασει τα νευρα !! ολο στην προσαρμογη ημαστε καθε μερα 2 ωρες ελεοςμακαρι να με παρουν και μενα!!!

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κοριτσι!!! εγω εχω 28,60 αντε να δουμε θα χτυπησει η τυχη η θα παει αλλου !! και εγω σε δημοτικο τον εχω αλλα δεν μου αρεσει:(ασε που με το μωρο(20 μηνων) μου εχουν σπασει τα νευρα !! ολο στην προσαρμογη ημαστε καθε μερα 2 ωρες ελεοςμακαρι να με παρουν και μενα!!!

Kι εγώ στο εύχομαι!!! Κι εμένα δεν μ' αρέσει που καθυστερούν τόσο ν' αρχίσουν δραστηριότητες στο δημοτικό, γιατί βαριέται το παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παιδιά πείτε μου σκέψεις, απόψεις, κλπ;

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την ΕΕΤΑΑ!!! Μπήκαμε επιλαχόντες στο σταθμό που πηγαίναμε και πέρσι. Αχ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; Ν' αλλάξουμε σταθμό ή όχι; Πω, πω, δεν περίμενα ότι θα μπαίναμε με τίποτα και δεν το 'χα σκεφτεί καθόλου!!!!!

Τα καλύτερα νέα!!

Μπράβο κοριτσάκι μου λουκούμι λιγο πριν γεννήσεις!!

Ειδες ολα μια χαρά!!;);)

Με το καλό κ καλή σχολική χρονιά οτι κ να αποφασίσεις.

Kι εγώ στο εύχομαι!!! Κι εμένα δεν μ' αρέσει που καθυστερούν τόσο ν' αρχίσουν δραστηριότητες στο δημοτικό, γιατί βαριέται το παιδί.

Άντε με το καλό να ξαναδούμε τον περσινό συμμαθητή μας!

Εμείς τα είπαμε και στο τηλέφωνο βέβαια , ο γιος μου τον περιμένει το Γιαννάκη σήμερα!!! Καλή αρχή βρε!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Πήγαμε!!! Μπήκε μέσα λες και είχε να πάει απο χθες!

Άντε, μακάρι να τελείωσε το άγχος μου, γιατί τον είχα τρελό άγχος, πως θα προσαρμοστεί, πως θα πηγαίνει, κλπ!!!!!!

Ευχαριστώ κορίτσια όλες για τις συμβουλές! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να σου πω την αληθεια εγω με γυρω στα 40 μορια δε τρεφω ελπιδες για τη μικρη μου γιατι ειναι λιγες οι θεσεις κατω των δυομισι. Παντα εξαρταται και απο το νομο ποσες επιλαχουσες εχει κλπ. Εγω θα παρω απο μονη μου τηλ παντως κατα τον οκτωβρη καλυτερα να το κηνυγησεις εσυ που χεις το θεμα παρα να περιμενεις να σε παρουν αυτοι που ετσι κ αλλιωε δε καιγονται για κατι!

καλημερα κοριτσια ειχα παρει τηλ στον σταθμο που ημουν επιλαχουσα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κενη θεση και οτι τα περισσοτερα παιδια τα περιμενουν απο δεκεμβριο τι λετε να τους ξανακαλεσω τον οκτωμβριο ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...