Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

v&a πήρα τηλ.στο σταθμό και μου είπαν οτι έστειλε πίσω τις εντολές τοποθέτησης στις 7/9.Μου είπαν να περιμένω ειδοποίηση απο την εεταα,αυτοι δεν τα γνωρίζουν καλά γιατί μπήκαν πρώτη χρονιά φέτος στο πρόγραμμα.Επίσης μίλησα σήμερα και με εεταα και μου είπαν οτι ξεκίνησαν να ειδοποιούν τις επιλαχούσες,να μην ανυσηχώ και ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχω ειδοπιηθεί.Τι να κάνω θα περιμένω.Σ΄ευχαριστω πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

v&a έχεις δίκιο στο ότι δεν άφησα το κινητό όμως θα ήθελα να σου πω ότι μας απαγορεύουν τη χρήση κιν. τηλ. στην εργασία μου (για την ημέρα εκείνη πήρα ειδική άδεια και επειδή δεν με κάλεσαν τις άλλες μέρες το άνοιγα στα κλεφτά )

Ακόμη και από τον παιδικό σταθμό καλούν στο τηλ της εργασίας μου αφήνουν μήνυμα το οποίο μου μεταφέρουν άμεσα και καλώ εγώ το επόμενο λεπτό.

Θέλω να καταλήξω ότι γενικά όποιο τηλέφωνο και να άφηνα δεν θα ήταν εφικτό να απαντήσω ,παραμόνο να καλέσω εγώ κάτι που έκανα ούτως ή άλλως.

Επίσης τις 3 ημέρες συνέχιζα να καλώ στο τηλ. που με κάλεσε απλά δεν θεώρησα ότι πρέπει να ξανακαλέσω την υποδοχή και να αφήσω μήνυμα ξανά. ΛΑΘΟΣ

Κλείνοντας θέλω να πω ότι "φανταζόμουν" πως θα υπήρχε έγγραφη ειδοποίηση μιας και το πρόγραμμα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εργαζόμενες μητέρες που πιθανότατα να μην έχουν την δυνατότητα ή εν πάση περιπτώσει την ευκολία να αφήσουν τηλέφωνο.

Επίσης τις 3 ημέρες συνέχιζα να καλώ στο τηλ. που με κάλεσε απλά δεν θεώρησα ότι πρέπει να ξανακαλέσω την υποδοχή και να αφήσω μήνυμα ξανά. ΛΑΘΟΣ

σε τετοιες περιπτωσεις καλεις συνεχεια! καθε μερα! και φυσικα ωρες γραφειου οχι μετα τις 4 το απογευμα...μαλλον γιαυτο δε σου απαντουσε κανεις.

Επισης ποια υποδοχη καλουσες? δε το καταλαβα...εγω οσες φορες εχω παρει τηλ εκει που γραφει στο σαιτ τα τηλ επικοινωνιας, μιλαω κατευθειαν με υπαλληλο εεταα. η υποδοχη τι ειναι?

Κλείνοντας θέλω να πω ότι "φανταζόμουν" πως θα υπήρχε έγγραφη ειδοποίηση μιας και το πρόγραμμα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εργαζόμενες μητέρες που πιθανότατα να μην έχουν την δυνατότητα ή εν πάση περιπτώσει την ευκολία να αφήσουν τηλέφωνο.

το προγραμμα απευθυνεται περισσοτερο νομιζω σε ημιαπασχολουμενες η ανεργες (που λογω παιδιων δεν εχουν που να τα αφησουν για να δουλεψουν). και γιαυτο η μοριοδοτηση τους ειναι μεγαλυτερη απο των εργαζομενων πχ 8ωρου αοριστου χρονου. Οσο πιο πολλες ωρες εργαζεσαι τοσο λιγοτερα μορια παιρνεις στο συστημα μοριων της εεταα.

Γραπτα αποκλειεται να ειδοποιουσαν εναν εναν πρωτον γιατι κοστιζει, δευτερον γιατι ειναι χρονος. Το πολυ πολυ να αναρτουσαν χαρτι στα κεπ αλλα για τις επιλαχουσες δε το κανουν νομιζω παλι λογω του οτι αν καποια δε το δει και δε παρει απο μονη της τηλ. παλι θα πρεπει να περιμενουν μεχρι μια διορια, και μετα να τηλεφωνουνε. Οποτε τηλεφωνουν αμεσως και γλυτωνουν τη καθυστερηση. δε νομιζω πως υπαρχει αλλη λυση απο το τηλ.

Αν τωρα στην εργασια σου δεν επιτρεπεται το κινητο επρεπε να χεις δωσει καποιο αλλο κινητο αφου το ηξερες. συζυγου, μανας, πεθερας και λοιπα... και να μη τους ελεγαν τι σε θελανε γιατι πες ειναι προσωπικο θεμα θα ελεγαν τουλαχιστον απο που καλουν και θα το ψιλιαζοσουν...

Κριμα γιατι εχασες τη θεση τελειως τσαμπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ζούμε σε μία χώρα που βασιλεύει η γραφειοκρατία, αυτά τα προγράμματα που πραγματικά βοηθούν πολίτες που έχουν ανάγκη και είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, αξιοπερίεργο δε το πως δεν έχουν πέσει θύματα της κατάστασης που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, βασίζονται απλά σε μια τηλεφωνική επικοινωνία? Ή του ύψους ή του βάθους? Μέση οδός δεν υπάρχει?

Όπως και να χει όμως χάρηκα v & a για το διάλογο μας και σʼ ευχαριστώ ειλικρινά για το χρόνο που αφιέρωσες να μου απαντήσεις. Αν μου επιτρέπεις με θετική διάθεση να σε διορθώσω όσο αφορά τα μόρια: άνεργη μητέρα 10, πλήρη απασχόληση 35. Μητέρα με μερική απασχόληση πραγματικά έχει τα περισσότερα 45.

Διαφημίσεις

εμας κοριτσια και αγορια, κατι μας συμβαινει.......ενω εχει "καθαρισει" ο μικρος εδω και κανα τετραμηνο- στον (δημοτικο) παιδικο σταθμο σχεδον σε καθημερινη βαση παθαινει "ατυχημα", τι να κανω;

εμεις με τα ταπερακια μας παμε σχολειο ακομα μιας και δεν εχουν υπογραφει ακομα οι συμβασεις με τους προμηθευτες του δημου, και αυριο εχουνε και απεργια....τελεια!!

Να προτεινω και ενα ελληνικο σαιτ για υλικα ζωγραφικης κλπ κλπ

πολυ καλες τιμουλες και εξυπηρετικοτατος

μολις παρελαβα τα πραματακια του στη δουλεια μου

δεν πηρα πολλα γιατι τον ανακαλυψα αφου ειχα παρει τα περισσοτερα ειδη

www.neahelidonia.gr

το ρεζουμε..κοστος 200 απο 300 που μου ζητησαν! Τελειωσα !!!!

και τσοχα ΜΟΝΟ ΑΘηνα κατω κεντρο

απο 50 ευρω που εβρισκα τα αγορασα 17,5 ευρω!

Λοιπον, εγινε η συνελευση, δεν μας ζητησαν τιποτα για γραφικη υλη.

Το μονο που ζητηθηκε αν και προαιρετικο, να παρουμε φορμες για τα παιδια απο τον σταθμο επειδη θελουν να ειναι ομοιομορφα ντυμενα τα παιδια και να μπορουν να κανουν ολες τις δραστηριοτητες που εχουν στο προγραμμα χωρις να φοβουνται οι δασκαλες μην καταστρεψουν τα παιδια τα καλα τους ρουχα. Προσωπικα μου φανηκε καλη ιδεα, το κοστος ειναι 20 ευρω η φορμα, οποτε παρηγγειλα 4.

Μεχρι ωρας, πραγματικα εχω να πω τα καλυτερα για τον σταθμο μας!

Σήμερα πήρα πάλι τηξ.στην εεταα να με ενημερώσουν τι γίνεται με τις επιλαχούσες, της ζήτησα να με συνδέσει με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τον νομό κορινθίας και φυσικά σήμερα έλειπε.Αναρωτιέμαι πότε τελικά θα μας πάρουν τηλ.αφού τις μισές μέρες λείπουν απο την δουλεία τους.Αύριο αν και είναι παρασκεύη θα κάνω ένα τηλ.για να δούμε!!!!!

εγω σημερα πηρα σε 2 σταθμους που ειχα δηλωσει τηλ. για να δω αν υπαρχει καμια ελπιδα...και στους 2 μου ειπαν πως ειναι συμπληρωμενες οι θεσεις και πως ακομα απο οσο ξερουν δεν εχει καν ανοιξει η λιστα με τις επιλαχουσες. απο τον αλλο μηνα ( θα δουν αν θα διακοψουν καποια παιδακια οποτε υπολογιζω μετα τις 10 του μηνα)! αυτα για τη μικρη μου που ναι επιλαχουσα.

Για τη μεγαλη που μπηκε σε δημοτικο σταθμο απο δευτερα λεει θα αρχισει το κανονικο προγραμμα σχολασματος μεχρι 3μισι, 4 παρα πρεπει να τα παιρνουμε γιατι 4 η ωρα λεει ο σταθμος κλειδωνει!...επισης την αλλαξαν ταξη σημερα γιατι εχει γεννηθει τελος 2007 και τη βαλαν με τα προνηπια,οπως θα πρεπε απο την αρχη να ειχαν κανει λογω ημ/νιας γεννησης ενω πριν με 5-6 αλλα παιδακια ητανε στο πιο μικρο τμημα. με τη δασκαλα της δε μπορεσα να μιλησω πολυ γιατι τη γυρισε σημερα ο αντρας μου κ αυριο θα τη παρει η πεθερα μου...αμαν αυτο το περιεργο ωραριο σχολασματος με εχει διαλυσει.....!αντε να δουμε απο δευτερα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Αν θυμάστε είμαι η "πλούσια" φίλη σας που απορρίφθηκα λόγω εισοδήματος.

Τελικά ...και ο άγιος φοβέρα θέλει, γιατί αφού έκανα καταγγελίες όπου έβρισκα, είμαι κι εγώ επιλαχούσα.

Δεν νομίζω όμως ότι θα μπούμε φέτος τόσο εύκολα όσο μπήκαμε πέρυσι.

Αν θυμάμαι καλά, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, πέρυσι τέτοια εποχή είχαν βγει πίνακες με τους σταθμούς οι οποίοι είχαν κενές θέσεις και μπορούσαμε να μπούμε οι επιλαχούσες.

Γνωρίζει καμία που βρίσκεται αυτή η διαδικασία?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εμενα χθες που πηρα στο σταθμο μου παν τα παραπανω.

στην εεταα που χα παρει πριν 1 μηνα μου χαν πει μετα τον οκτωβρη οι επιλαχουσες. θα πρεπει λογικα να περασει η 5 του μηνα που εχεις διορια να υπογραψεις,

μετα αν κανει καμια διακοπη ( και αν το κανει αμεσως) θα παρει κανα δυο μερες ακομα πες, ε μετα τα μεσα οκτωβρη υπολογιζω θα αρχισουν να καλουν!

Καλημέρα... Εμένα ο μεγάλος μου πέρασε σε δημοτικό σταθμό,....που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει...!!!!!! Είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί και ακόμα δεν ήρθαν τα έπιπλα... Πανικός. Έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Το παιδί έχει σκυλοβαρεθεί, γιατί πήγαινε και πέρυσι σε ιδιωτικό και περιμένει να πάει σχολείο. Μας κάλεσαν βέβαια από το δήμο να υπογράψουμε τα χαρτιά (να μη χάσουν τα λεφτά τους..). Εγώ που ένα μήνα παιδεύομαι, δε τους νοιάζει. Τώρα μου είπαν ότι το παλεύουν να ανοίξει την Τετάρτη.. Είμαστε στα πρόθυρα καταγγελίας...Δε φτάνει που θα πληρωθούν για το Σεπτέμβρη από το εεταα, χωρίς να δουν καθόλου τα παιδιά μας. Εγώ δε δικαιούμαι αποζημίωσης για τον ένα μήνα που χαζοδουλεύω και μια φεύγω νωρίς, μια κουβαλάω το παιδί στο γραφείο για να τα βγάλω πέρα.?????? Έχω τη μαμά μου για βοήθεια αλλά πόσα να αντέξει και αυτή.

Ο μικρός μου είναι 2ος επιλαχών σε δημοτικό σταθμό. Χθες μίλησα με εεταα Θεσ/νίκης και μου είπαν ότι όποια δομή τους στέλνει τα κενά της, αρχίζουν αμέσως τα τηλέφωνα στους αντίστοιχους επιλαχόντες. Δε θα γίνεται κάτι συνολικά και ανά μήνα, αλλά μόλις πει κάποιος το έχει κενό, θα το καλύπτουν. Μου είπε ότι στα βρέφη δύσκολα προκύπτουν κενές θέσεις, αλλά στα μεγαλύτερα ήδη έχουν κενά και καλούν.

Φιλιά

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Καλησπέρα σας!!!Τελικά σήμερα έπαιρνα τηλ. πρωί-πρωί και ενω η υπεύθυνη ήταν εκεί δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε, το τηλ.καλούσε αλλά δεν το σήκωνε κανένας!!!Την Δευτέρα ξεκινάω πάλι τα ίδια,να δώ αν συννενοηθώ μαζί τους.Καλό σαββατοκύριακο σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...