Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

αααα συνάδερφος στην ταλαιπωρία....

εχουμε γκρουπακι στο φειςμπουκ αναπληρωτές εσπα

αν θες πες μου να σου στειλω το λινκ να σε προσθέσω;)

τώωωωωραααααα.... είμαι μέλος από πέρσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

emeis poy kathisterimena apofasisame gia brefonhpiako' date='mipos kapoia h kapoios ksrei gia programmata poy trexoyn h tha treksoun gia epidothsh brfonhpiakoy?

An kserei kaneis kati as me enhmerosei....euxaristoo:D[/quote']

για το προγραμμα εσπα του χρονου τωρα παλι κοντά στον Μαιο να εχεις το νου σου στο www.eetaa.gr στο Προγραμμα εναρμόνισης επαγγελματικής κ οικογενειακής ζωής

Τωρα απο οσο ξέρω αλλα επιδοτουμενα προγραμματα δεν υπάρχουν.

Αν μπορεσεις να δεις αν περισσεψε καμιά θεση σε δημοσιο ή σε ιδιωτικό κ να πληρώσεις.....κ παλι ειναι αργα ο σεπτεμβρης.

Διαφημίσεις

Ένα από τα 1000 περίπου μέλη είμαι κ γω, οπότε μάλλον γνωριζόμαστε;)

Κ για να επανέλθω στο θέμα των παιδικών, σήμερα επιτέλους συγκέντρωσα τα υλικά που ζήτησαν κ τους τα πήγα. Εντελώς πληροφοριακά γράφω είδος κ τιμή

Από τζάμπο βρήκα: -χαρτόνια κανσόν 2,97 (3τεμάχια)

-1 μεγάλη στικ κόλλα 1,5

-χοντρές ξυλομπογιές 1,99

-μαρκαδόρους 1,99

-μπλοκ ζωγραφικής 1,5

-αυτοκόλλητα της αρεσκείας μου 1,99 + 1,5 (πήρα 2 μπλοκ με πολλάαα αυτ/τα κ για δικη μου χρήση, στο σχολείο πήγα 4 φύλλα, οπότε πες 1 ευρώ)

-ντοσιέ χάρτινο με λάστιχο 0,75

Από κουκου : -πηλό 500γρ 2,00

- παραμύθι της αρεσκείας μου αφής ή ήχου ή τρισδιάστατο 2,00

Από 2 βιβλιοπωλεία της γειτονιάς - χαρτόνια κανσόν 1,00(2 τεμάχια)

-μπλοκ μεταλιζέ 3,00

-μπλοκ βελουτέ 3,00

-πινέλο 1,4

-δακτυλομπογιές 7,5

-ποδιά πλαστική (μηδέν, είχαν οι δακτυλομπογιές δώρο πλαστική ποδιά:D)

Κ 1 φωτό 0,3

Το σύνολο 31,9 ευρώ

Κ υπενθυμίζω ότι το βλαστάρι μου είναι 19 μηνών, απλώς τον βάλανε σε μεγαλύτερο τμήμα λόγω ωριμότητας. Στο πρόγραμμα πάντως έλεγε ότι την επόμενη βδομάδα θα ετοιμάσουν το δώρο για τον παππού κ τη γιαγιά, δλδ κατασκευή. Για να δούμε...

Χρειάζομαι τα φώτα σας.

Επιλέχτηκα μέσω εσπα σε δημοτικό παιδικό σταθμό. Έχω τις εξής απορίες

-Μου είπαν ότι πρέπει να παιρνετε το παιδί στις 2μμ , είπα δεν γίνετε. Μου είπαν ότι ο αριθμός των παιδιών που κοιμούνται εδώ είναι μόνο 15 άτομα. Στο πρόγραμμα όμως αναφερόνταν έως τις 4μμ

-Τα παιδιά στην τάξι θα είναι 25 με μια δασκάλα , αυτό επιτρέπεται? δεν υπάρχει κάποια αναλογία δασκάλων με παιδιά. ελέγχει η εεταα εάν ακολουθείτε?

-Επίσης αυτό που παρατηρώ είναι μια χαοτική κατάσταση. δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα βεβαίωση παιδιάτρου , εμβόλια , αλεργίες , ποιός θα παίρνει το παιδί εκτός εμου κτλ. ρωτώντας μου είπε η διευθύντρια θα γίνει αργότερα αυτό...

χαλαρά δηλαδή.

Επίσης να σας πώ το εξ'ής που έμαθα, βλέποντας την εντολή τοποθέτησης το εσπα πληρώνει 3400 ευρώ το χρόνο για κάθε παιδί στους δημοτικούς παιδικούς και από φίλη που στέλνει το παιδί της σαν ιδιώτης έμαθα ότι χρεώνουν 500 εθρω το χρόνο. άρα λοιπόν εάν ζητήσουν και λεφτα για γραφική ύλη μάλλον θα ακούσουν πολλά.

Χρειάζομαι τα φώτα σας.

Επιλέχτηκα μέσω εσπα σε δημοτικό παιδικό σταθμό. Έχω τις εξής απορίες

1-Μου είπαν ότι πρέπει να παιρνετε το παιδί στις 2μμ , είπα δεν γίνετε. Μου είπαν ότι ο αριθμός των παιδιών που κοιμούνται εδώ είναι μόνο 15 άτομα. Στο πρόγραμμα όμως αναφερόνταν έως τις 4μμ

2-Τα παιδιά στην τάξι θα είναι 25 με μια δασκάλα , αυτό επιτρέπεται? δεν υπάρχει κάποια αναλογία δασκάλων με παιδιά. ελέγχει η εεταα εάν ακολουθείτε?

3-Επίσης αυτό που παρατηρώ είναι μια χαοτική κατάσταση. δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα βεβαίωση παιδιάτρου , εμβόλια , αλεργίες , ποιός θα παίρνει το παιδί εκτός εμου κτλ. ρωτώντας μου είπε η διευθύντρια θα γίνει αργότερα αυτό...

χαλαρά δηλαδή.

4-Επίσης να σας πώ το εξ'ής που έμαθα, βλέποντας την εντολή τοποθέτησης το εσπα πληρώνει 3400 ευρώ το χρόνο για κάθε παιδί στους δημοτικούς παιδικούς και από φίλη που στέλνει το παιδί της σαν ιδιώτης έμαθα ότι χρεώνουν 500 εθρω το χρόνο. άρα λοιπόν εάν ζητήσουν και λεφτα για γραφική ύλη μάλλον θα ακούσουν πολλά.

Πριν τα τσουγκρίσεις μαζι τους....

εχουμε και λεμε

1. αρα περασες σε δημόσιο παιδικό σταθμό σωστά?

τα παιδιά που δεν κοιμουνται εκει πρεπει να τα παραλαμβάνουν οι γονεις τους στις 2 το πολύ, γιατί μετά βαζουν τα υπολοιπα για υπνάκο εως τις 3κ μισή και τα παιρνουν οι γονεις στις 3κ45.

Θα επρεπε να εκδηλώσεις ενδιαφερον για να κοιμάται εκει για να το παραλαμβάνεις το παιδι στις 4.

2.αν σε παρηγορεί καθολου στην ταξη της μικρής μου θα ειναι 24 παιδάκια, ναι επιτρεπεται αυτό καθως δεν ειναι μονο η νηπιαγωγός τους αλλά εχει συνηθως κ μια βοηθό κοπέλλα. Στο δικό μας σταθμό εχουν τουλάχιστον.

Το εεταα δεν μπορεί κ να θέλει να ελέγχει τετοια πράγματα γιατι πολύ απλά δεν ειναι στην δικαιοδοσία του. Νομιζω οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι υπαγονται στον δημο.... νομαρχία...αλλα δεν παιρνω ορκο.

3.Καλά το οτι δεν σου ζητήσαν ακομη τιποτα μη σε τρελλαινει....ετσι πανε στους δημόσιους στην αρχή του ετους συνήθως. Εξάλλου ακόμη δεν εχουν πληρότητα οι δημόσιοι παιδικοι σταθμοι αφου τα παιδια ακομα πανε σε δοσεις, απο το τελος του μήνα θα φανουν πολλά...εμας μας ζήτησαν μονο την υπευθυνη δηλωση ποιοι θα μπορουν να παραλαμβάνουν το παιδι.

4.Οσον αφορά τη γραφική υλη, αν διαβασεις λιγο παραπάνω θα δεις οτι ναι επιτρέπεται να σου δώσει λιστα για να αγοράσεις υλικά για το παιδι για ολη τη χρονιά , αλλά ΔΕΝ μπορει να σου ζητήσει λεφτά.

Ουτε εμας μας εχουν ζητησει χρηματα για γραφικη υλη ακομα. Υπαρχει πιθανοτητα να μην μας ζητησουν?

Στον δημοτικο παιδικο σταθμο που πηγε η κορη μου περισυ, αν κι ηταν φουλ επιδοτουμενος απο τον δημο (ολοι οι σταθμοι της πολης, δεν πληρωσαμε ποτε τιποτα ως τροφεια) δεν ηθελαν να αγορασουμε τιποτα καινουργιο ως γραφικη υλη! Μας ζητησαν οτιδηποτε παλιο (μπομπονιερες, κορδελες, καπακια απο γαλα) ειχαμε στο σπιτι!!! Το ανεφεραν ρητα καθε φορα "μην αγορασετε τιποτα, ο,τι εχετε κι αν εχετε"... Φυσικα και οι περισσοτερες αγοραζαμε! Ειναι ο τροπος που σου ζητουν κατι, οχι αυτο που ζητουν!

κι εμας ακομη δεν μας εχουν ζητησει τιποτα...να δουμε...μου φαινονται λιγο στα χαμενα ακομη....ευχομαι να παμε καλα!!!

παντως ο γιοκας μου σημερα τα πηγε τελεια!!!τον πηγα απο τις 8.30 και τον πηρα πριν το μεσημεριανο στις δωδεκα παρα ...εφαγε,επαιξε..δεν εκλαψε!!προπαντων!!!!!!!οταν πηγα να τον παρω χαμογελουσε και στις δασκαλες και στα παιδακια!!!!!

τελεια προσαρμογη απο οτι μουπε και η δασκαλα του!!!απο βδομαδα θα τον πηγαινω φουλ προγραμμα..θα τον παιρνω μιαμισι 2παρα....

υπαρχει ενα θεμα με ενα σταθμο στη θεσσαλονικη και θαθελα οσες μανουλες δεν το εχουν προσεξει να το διαβασουν...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_5526.html

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96011

να πω και εδω αυτα που ειπα και εκει...

"αληθεια,οσες εχουν περασει μεσω εσπα στο συγκεκριμενο παιδικο σταθμο,μπορουν να στειλουν ενα μειλ στο [email protected] που ειναι των γραφειων της δωδεκανησου στη θεσσαλονικη και να επισημαινουν οσα γινονται στον συγκεκριμενο σταθμο...χωρις να κανουν φανερη καταγγελια,αν αυτο δεν θελουν...

τουλαχιστον με αυτον τον τροπο η εεταα θα θορυβηθει ισως και κανει καποιο ελεγχο,βλεποντας τα μαζικα μειλ......υποθετω εγω τωρα....

δε γινεται να τους περασει ετσι... "

νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει..ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια??

παιζουν με τα παιδια μας και τα λεφτα μας??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

kalamaraki ευχαριστώ για την απάντηση,

1. Το έχω δηλώσεις ήδη οτι θελω να κοιμάτε το παιδί μου στον παιδικό , άρα μάλλον είμαι οκ. Αφού δεν είναι δυνατόν από 01/09 που έκανα την εγραφεί να καλύφθηκαν και οι 15 θέσεις για υπνο παιδιών για ύπνο.

2. Για τα 25 παιδιά έχουν μια παιδαγωγό μόνο χωρίς βοηθώ . Το ρώτησα σήμαρα και μάλιστα η παιδαγωγός μου είπε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν γίνετε αλλιώς. έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο την Τετάρτη για όλα τα θέματα , θα τεθεί και αυτό.

3. Καλά θα περάσει δηλαδή όλος ο μήνας για να οργανωθούν...Καλά μετά όλη η δουλειά θα είναι μαζεμένη και θα πελαγώσουν.

4. Για γραφική ύλη θα ενεργήσω ανάλογα.

Το βασικό όμως είναι το θέμα με την μια παιδαγωγό με 25 παιδιά , είναι θέμα ασφάλειας! Σκέφτεσαι να μιλήσεις γιατί εκει μέσα θα πηγαίνει κάθε μέρα το παιδί σου. Αλλά μόνο έτσι μπορούμε να διευκδικούμε τα δικαιώματα μας τελικά. anyway.

kalamaraki ευχαριστώ για την απάντηση,

1. Το έχω δηλώσεις ήδη οτι θελω να κοιμάτε το παιδί μου στον παιδικό , άρα μάλλον είμαι οκ. Αφού δεν είναι δυνατόν από 01/09 που έκανα την εγραφεί να καλύφθηκαν και οι 15 θέσεις για υπνο παιδιών για ύπνο.

κ πολύ καλα εκανες, δεν νομίζω να εχεις θέμα

2. Για τα 25 παιδιά έχουν μια παιδαγωγό μόνο χωρίς βοηθώ . Το ρώτησα σήμαρα και μάλιστα η παιδαγωγός μου είπε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν γίνετε αλλιώς. έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο την Τετάρτη για όλα τα θέματα , θα τεθεί και αυτό.

μακάρι να λυθει....αλλά αν δεν θελει ο δημος να παρει ατομα μην ελπίζεις...

3. Καλά θα περάσει δηλαδή όλος ο μήνας για να οργανωθούν...Καλά μετά όλη η δουλειά θα είναι μαζεμένη και θα πελαγώσουν.

Δεν θα πελαγώσουν βρε....απλά θα ξεκινησουν ποιο αργά....αλλωστε δεν υπάρχει απο το υπουργειο σχεδιο ύλης μαθηματος για τους παιδικους...για να μη προλάβουν.

4. Για γραφική ύλη θα ενεργήσω ανάλογα.

Να περιμενεις να σου δώσουν λιστα κ εισαι οκ.

Το βασικό όμως είναι το θέμα με την μια παιδαγωγό με 25 παιδιά , είναι θέμα ασφάλειας! Σκέφτεσαι να μιλήσεις γιατί εκει μέσα θα πηγαίνει κάθε μέρα το παιδί σου. Αλλά μόνο έτσι μπορούμε να διευκδικούμε τα δικαιώματα μας τελικά. anyway.

Ολα θα γίνουν απλά στους δημόσιους σταθμους....ε κολλάνε καμια φορά!

Καλησπέρα σε όλους,

είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου με το ΕΕΤΑΑ

Είμαι πρώτη επιλαχούσα βάση του πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους για τον 2 ετών γιο μου και με έκπληξη μου ανακοίνωσαν από τη δομή ότι μια ωφελούμενη αρνήθηκε τη θέση της οπότε θα μπούμε εμείς, απλά περιμένουμε εντολή από την υπηρεσία. Το ΕΕΤΑΑ με καλούσε την περασμένη εβδομάδα στο τηλ της οικίας που όμως δεν απαντούσε αφού βρισκόμουν στην εργασία μου είδα όμως τις κλήσεις και έπαιρνα στο τηλ που με κάλεσε αλλά δεν απαντούσε κανένας, την επόμενη μέρα πήρα στην υποδοχή όπου και άφησα μήνυμα να με πάρουν στο κινητό. Τελικά μου τηλεφώνησαν τρεις ημέρες μετά που άφησα το μήνυμα για να μου ανακοινώσουν ότι έχασα τη θέση και δόθηκα στη δεύτερη επιλαχούσα επειδή δεν μπορούσαν να με βρουν.

Αναρωτιέμαι η ειδοποίηση προς τις επιλαχούσες γίνεται μόνο τηλεφωνικά?

Πως μπορούμε με τον τρόπο αυτό να διασφαλίσουμε την τήρηση της σειράς προτεραιότητας βάσει μορίων? Θα μπορούσα κάλλιστα να ισχυρισθώ ότι δεν κλήθηκα καν.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει γραπτή απόδειξη της άρνησής μου?

Σας ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά μου.

είμαι και εγω 1η επιλαχουσα σε ενα σταθμο, ο οποιος εχει 3 κενες θεσεις,αλλα δεν με εχουν ειδοποιησει απο την εταα.Τους παιρνω τηλ.και μου λενε τελος του μηνα.Τι πρεπει να κανω?

καλημερα

παρολο που ειμαστε κ εμεις σε δημοτικο σταθμο δε μου ειπε κανεις ποτε αν το παιδι θελουμε να κοιμαται η οχι...οπως επισης δεν μας εχουν ζητησει ακομα κανενα\

χαρτι του παιδιου. και παρολο που ειχα αφησει τα τηλεφωνα μας τη μερα της εγγραφης προχθες μας ψαχνανε και λενε πως δεν ειχαν το τηλ. μας!!!!

επισης ακομα δεν εχουν φτιαξει το ωραριο των παιδαγωγων, μου ειπε η δασκαλα της κορης μου πως μια τους λενε "αυριο θα φυγετε 3παρα, μεθαυριο 2 παρα γιατι δεν τους βολευει" (ετσι ακριβως μου πε)

Ανοργανωσια.!!!!!!!!!!!!!!!

mefthy περσι ημουν στη θεση σου και τους επαιρνα καθε μερα τηλ και στην εεταα και στο σταθμο για να μη χασω τη θεση.

Νομιζω πως ηταν λαθος που δεν ειχες δωσει εξαρχης το κιν. σου. Και μενα με επαιρναν σπιτι κ δεν ηταν κανεις αλλα ειχα δωσει κ το κιν. μου

και τελικα πηραν εκει. επισης αλλο λαθος που ειδες πως δε σε πηραν στο κινητο κ περιμενες 3 μερες!!! πιστευεις πως μπορουσες να τους εμπιστευεσαι?

τωρα που αποδεχτηκε αλλη τη θεση δε νομιζω να γινει κατι.

sofiavlx εγω θα επαιρνα τηλ στο σταθμο να ρωτησω πρωτα να σιγουρευτω για το κενο και μετα παλι εεταα (να τους πω πως μιλησα με το σταθμο και οντως εχει κενες θεσεις). ισως να μπορεσεις να κανεις απευθειας συνενοηση και να το πας απο τωρα το παιδι για λιγες ωρες. Η εεταα τις κενες θεσεις θα τις δει το καινουριο μηνα αφου θα παρει πισω τις εντολες τοποθετησης απο τις μητερες που δεν πηγαν να γραφτουν. γιαυτο μαλλον σου παν τον αλλο μηνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...