Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/anakoinosi_08092011.doc

Σημαντική διευκρίνιση από ΕΕΤΑΑ που αφορά τις επιλαχούσες.

Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας με μόρια ανά δομή .

Επίσης τονίζεται ,όσον αφορά τη γραφική ύλη,πως ισχύει ό,τι αναφέρει η αρχική πρόσκληση,δηλαδή η κάθε δομή έχει το δικαίωμα να δώσει λίστα στις ωφελούμενες και όχι να ζητήσει χρήματα για τα υλικά αυτά.

Γεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα η διευθυντρια μας δε παιζεται!

2η βδομαδα θελει να παμε να την παιρνουμε στις 11!!!! ελεος!

απο εεταα μου ειπαν πως δε μπορουν να κανουν τιποτα γιαυτο ειναι στη κριση του σταθμου ποσο θα κρατησει η προσαρμογη!

και να λεγες πως το παιδι εχει προβλημα! ισα ισα με ρωταει γιατι δε καθεται πιο πολυ!

επισης για τις επιλαχουσες μου ειπαν θα μας τηλεφωνησουν οι ιδιοι...(εεταα) οταν ερθει η σειρα μας....σωθηκαμε δηλαδη!

Καλά κι εγώ δεν περιμένω, ως επιλαχούσα, είμαι τόσο πίσω.

V&A εγώ με τις "δασκάλες" που συνεννοούμαι (σε δημοτικό κι εμείς) τώρα, δεύτερη εβδομάδα, θα τον παίρνω μετά το μεσημεριανό, δηλαδή στις 12.30-1. Δεν μπορείς να το πιέσεις λίγο κι εσύ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγω κατι τετοιο εκανα σημερα αλλα φοβαμαι μη βρει μπελα η δασκαλα γιατι πραγματικα κανει οτι μπορει για να με βοηθησει! τη πεθερα μου στελνω δε μπορω να πηγαινοερχομαι απο τη δουλεια...

Λογικό ρε συ. Κι εγώ τους έδωσα περιθώριο για προσαρμογή μέχρι να γεννήσω. Μετά τους το ξεκαθάρισα, θα τον παραλαμβάνει ο χάζμπαντ μετά τις 3. ΑΝ τους αρέσει!

Ε, μαααααααα, υποτίθεται ότι εμάς εξυπηρετούνε οι παιδικοί, όχι το αντίστροφο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Με το βλέπει το σχολικό (αυτός το λέει φορτηγό...χαχαχα) τρελένεται το πρωι απο την χαρά του...

Συγχαρητήρια για τον παιδικό και την δουλειά που κάνουνε...μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Ο ιδοκτήτης (παιδοψυχολόγος) μου είχε πει δεν είμαστε ίδρυμα θα νιώθεις οτι τα παιδιά σου είναι στην γιαγιά και στον παππού...τι πιο όμορφο να το ακούς και να το βλέπεις στην πράξη οτι τα παιδιά σου περνάνε καλά....τι πιο όμορφο...

Κι ο γιος μου ετσι το λεει "κιτ(ρ)ινο φο(ρ)τηγο"... Και απο τοτε που μπηκε μεσα, παει σχολειο χωρις κλαμματα!

Ωωωωωωωωχ....σας ακολουθήσαμε στο δρόμο της απωλείας κ εμείς....η μύτη τρέχει,φτερνιζομαστε συχνά πυκνά,Βέβαια δεν έχουμε πυρετό κλπ,Αλλα αμφιταλαντευομαι-κ γω θα τους πάρω πρωι πρωι να δω,είμαι κ πρωταρα σε συναχια/ιωσεις κλπ!

Κ Όσο τις Φοβάμαι τις αρρωστειες-έχουμε κ ένα άλλο θέμα υγείας που μας έχει στην τσιτα κ θα μας έχει για πολυυυυυυυ καιρο ακομα...:(

Πολλές ομοιότητες Κοριτσάκι μου-θα αρχίσω να ανησυχώ...:D

Περαστικουλια στην ομορφη! Δε νομιζω τελικα οτι ειναι καποιος γονιος to be ετοιμος για ολο αυτο που συμβαινει οταν τα παιδια αρρωσταινουν! Ολοι ανυποψιαστοι μπαινουμε σε αυτο τον ρολο!

Τουλαχιστον να ειναι παντα περαστικα!

Ο μικρος μου το Σαββατο σηκωθηκε με το ματι κοκκινο και πρησμενο, διαγνωση "ιογενης επεφυκιτιδα" μαλλον απο την ιωση...

Αντε να δουμε!

Θέλω να δηλώσω για τον ιδ.παιδικό την ''Θεία Λένα'' οτι είναι απίστευτα καταπληκτικός!!!!!!

Την Δεύτερα τα ξεκίνησα τα πήρανε 6,30 και μου τα γυρίσανε στις 5,30 το απόγευμα...πεντακάθαρα - χαρούμενα - !!!!!!!!!!!!

Τα ρούχα τους πεντακάθαρα όπως τους έστειλα την τρίτη μέρα τους έβαλα άλλα ρούχα παρόλου που δεν λερώθηκαν γιατί ντράπηκα εγώ..

Τα μουτράκια τους χωρίς μύξες ξεραμένες χωρίς αποφάγια!Ο δε κωλαράκος τους άψογος!:-P

Ο δε Γιωργάκης μου ετώ 2,5 στα 3 δεν μιλάει καθαρά...χαρούμενος με εργασίες στα χεράκια του και διαφορά στο λεξιλόγιο του!Με το βλέπει το σχολικό (αυτός το λέει φορτηγό...χαχαχα) τρελένεται το πρωι απο την χαρά του...

Συγχαρητήρια για τον παιδικό και την δουλειά που κάνουνε...μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Ο ιδοκτήτης (παιδοψυχολόγος) μου είχε πει δεν είμαστε ίδρυμα θα νιώθεις οτι τα παιδιά σου είναι στην γιαγιά και στον παππού...τι πιο όμορφο να το ακούς και να το βλέπεις στην πράξη οτι τα παιδιά σου περνάνε καλά....τι πιο όμορφο...

να δηλωσω κ εγω οτι γυρναει μαυροσ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μεσα στο χωμα ειναι ολο το πρωι το καταφχαριστιεται ομωσ η αγορινα μου ,,,,...

:tongue::tongue:

Ο μικρος μου το Σαββατο σηκωθηκε με το ματι κοκκινο και πρησμενο, διαγνωση "ιογενης επεφυκιτιδα" μαλλον απο την ιωση...

Ή από τον παιδικό. Επεφυκίτιδα (ή πως το λένε τέλος πάντων) κολλάνε συνήθως το ένα απ' το άλλο στον παιδικό. Ο δικός μου πέρσι ΔΥΟ φορές και τη μία κόλλησα κάπως κι εγώ. :rolleyes::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/anakoinosi_08092011.doc

Σημαντική διευκρίνιση από ΕΕΤΑΑ που αφορά τις επιλαχούσες.

Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας με μόρια ανά δομή .

Επίσης τονίζεται ,όσον αφορά τη γραφική ύλη,πως ισχύει ό,τι αναφέρει η αρχική πρόσκληση,δηλαδή η κάθε δομή έχει το δικαίωμα να δώσει λίστα στις ωφελούμενες και όχι να ζητήσει χρήματα για τα υλικά αυτά.

Γεια.

Δλδ σόρρυ κιόλας εμάς που μας ζήτησαν 200 ευρώ για τα υλικά μπορώ να μην τα δώσω, να ζητήσω λίστα και να τα προμηθευτώ μόνη μου ??????????????

Δλδ σόρρυ κιόλας εμάς που μας ζήτησαν 200 ευρώ για τα υλικά μπορώ να μην τα δώσω, να ζητήσω λίστα και να τα προμηθευτώ μόνη μου ??????????????

Ακριβως.Εγω αυτο εκανα και περιμενω λιστα.

Διαφημίσεις

η ανακοινωση συγκεκριμενα αναφερει

Δ. Διάφορα Θέματα προς στους Αναδόχους Φορείς

1. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ( ΚΥΑ ) που αφορά στο Πρόγραμμα αλλά και στη σχετική πρόσκληση προς τους Φορείς αναφέρεται σαφώς ότι οι Ανάδοχοι φορείς δεσμεύονται από την αίτηση συμμετοχής τους και την Υπεύθυνη Δήλωση που έχουν υποβάλει, για μη είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων (κόστος εγγραφής, σίτισης κ.λπ.). Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναφέρεται σαφώς και στο θέμα της γραφικής ύλης.

Σήμερα έγινε κ σε εμάς ο καθιερωμένος αγιασμός .. η μαγείρισσα ειχε ετοιμάσει λιχουδιές πάνω στο τραπέζι κ έφυγαν άλλα τα μικρά μετά τον αγιασμό να τις γευτούν τότε η διευθύντρια μας μίλησε ρώτησε για ιδιαιτερότητες παιδιών πχ αλλεργίες προβλήματα υγείας- συμπεριφοράς κτλ

Μας καθησύχασε μας είπε πως αν τύχη κάποιο ατύχημα με τάισα η κακά αναλαμβάνουν εκείνες φτάνει να έχουμε δεύτερη αλαξουλα στην τσaντα μας είπε να αχούνε εύκολα ρούχα στα παιδιά άνετα να ευχαριστούνται το παιχνίδι ;);)

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ..!!!

Όταν πήγα να πάρω τον μικρό από τον παιδικό το μεσημέρι την ρώτησα αν θα χρειαστούν υλικά ώστε να κάνουν ποιοι δημιουργική την απασχόληση τους ?

η γυναίκα έμεινε άφωνη μου λέει κ μόνο που με ρωτάς είναι σπουδαίο

καμία μάνουλα δεν με ρώτησε ποτέ στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ αν έχουμε υλικά να δουλέψουμε ..

πολλές φορές βάζουμε από τιν τσέπη μας για να παρουσιάσουμε μια εργασια..

θεωρούν ότι είναι κρατικός κ ότι όλα παρέχονται από το κράτος κ περιμένουν από εμάς θαύματα .. ….

δεν αναρωτήθηκε ποτέ καμία αν έχουμε

κάτι να απασχολήσουμε το παιδί της ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου με κατασυγκίνησες κ είδα το βλήμα της βουρκωμένο τι να σου τώρα?

αν θέλεις φέρε κάτι κάθε προσφορά δεκτή

αν θέλετε να φέρετε κάποια χρώματα η μπλοκ ζωγραφικής ….

Η ότι δίποτε θεωρείτε χρήσιμο ..

εμείς σαν σταθμός ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

τίποτα

από τις μαμάδες

τις ειπα πως θα προσπαθήσω να μιλήσω με κάποιες μαμάδες να οργανωθούμε να δώσουμε κάποια υλικά μου είπε αν το κάνω θα ήταν καθαρά από δικια μου πρωτοβουλία κ όχι με παρότρυνση του σταθμού ..

αυτά τα νεα μας από τον σταθμό μας …

:tongue::tongue:

μαμαλευτερακι πολυ χαιρομαι για σας!!!!

Να ρωτησω κατι σε ολους τους παιδικους γινεται αγιασμος? πχ στον ιδιωτικο περσι δεν ειδα να κανανε. στους δημοσιους κανουν? εκανε κανεις αλλος?

μαμαλευτερακι πολυ χαιρομαι για σας!!!!

Να ρωτησω κατι σε ολους τους παιδικους γινεται αγιασμος? πχ στον ιδιωτικο περσι δεν ειδα να κανανε. στους δημοσιους κανουν? εκανε κανεις αλλος?

Στον δικό μας παντως δεν έκαναν.....εκτος αν εκαναν μεταξύ τους:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...