Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

γατουλαααααα,βαλε κ ενα λινκ ντε μηπως ψωνισουμε κ μεις τιποτα!;):D

Alter ego, ποσο ειναι το κοριτσακι σου? Τι θα κανουμε τελικα με το "σχολειο"??? Ποσο χρονο θα τους δωσουμε? Γιατι μαζι θα αποφασισουμε το μελλον το παιδιων μας, να το ξερεις!:P

2 κ 8 ειναι το βλασταρι μου!

δωσε σημα εσυ πρωτη κ θα το συζητησουμε:lol:

ε ν ν ο ε ι τ α ι ΜΑΖΙ θα αποφασισουμε:lol::lol::lol:;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.

μου ειπε η δασκαλα μας να παμε παλι στις 11 σημερα γιατι της καναν παρατηρηση να μην αφηνε τα παιδια τα καινουρια πιο πολυ...και πως απο την αλλη βδομαδα θα μπορεσουμε να καθομαστε ως τις 2. την παραλλη επιτελους θα καθομαστε ως το σχολασμα...αντε να δουμε πια!!!!

καλημερα.

μου ειπε η δασκαλα μας να παμε παλι στις 11 σημερα γιατι της καναν παρατηρηση να μην αφηνε τα παιδια τα καινουρια πιο πολυ...και πως απο την αλλη βδομαδα θα μπορεσουμε να καθομαστε ως τις 2. την παραλλη επιτελους θα καθομαστε ως το σχολασμα...αντε να δουμε πια!!!!

Κι εμείς έτσι είμαστε. Πρώτη μέρα μέχρι τις 10, δεύτερη μέχρι τις 10.30, σήμερα μέχρι τις 11. Από βδομάδα μέχρι και το φαγητό (1 μάλλον) και ΜΕΤΑ κανονικά.

Αν υποψιαστώ ότι αν δεν καταφέρνουν να τον κοιμίζουν θα με παίρνουν τηλέφωνο και θα με πρήζουν, θα κάνω μεγάλο σαματά! :shock::mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμεις ειχαμε θεμα με την Α, κλαμματα κακο ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

το ρεζουμε, μετα απο μια μερα κλαμα? Η αποκαλυψη!!!! ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ!!!!

Ο δικός μου μια χαρά είναι, προσαρμοστικός, αν και δεν έκατσε ακόμα ολόκληρο το ωράριο.

Απλώς ζορίζεται να ξυπνάει, γιατί ο δημοτικός έχει ώρα προσέλευσης μέχρι τις 9 και πρέπει να τον ξυπνάω νωρίτερα. Έμοιασε τη μανούλα το παιδί μου, δεν είναι πρωινός τύπος. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Με τον ύπνο έχω κ γω πρόβλημα. 2 στις 3 φορές που γύρισε με σχολικό κοιμήθηκε στη διαδρομή, δεν κοιμήθηκε σπίτι κ ήταν μες στη γκρίνια όοοολο το υπόλοιπο της μέρας. Σήμερα τρέμω μήπως κάνει τα ίδια. 2:20 φτάνει. Να αλλάξω δρομολόγιο δεν παίζει γιατί κοιμάται μόνο μαζί μου, με γάλα ή αλλιώς στο αυτ/το ή καρότσι βόλτα. :-(

σε ενα παιδικο εισαι επιλαχουσα?

ηδη εχουν καλεσει επιλαχουσες αλλα ειναι και λιγο θεμα τυχης

μαλλον εγω ειμαι ατυχη ειχα κανει και σε αλλους αλλα στα αποτελεσματα μονο σε εναν ημουν επιλαχουσα αυτη μου απαντησε ακριβως ετσι : απο τωρα? μετα τον δεκεμβριο λεει περιμενουμε παιδια και σιγουρα δεν θα σας παρουμε γιατι εχουμε πολλα παιδια

Πιστευω κι εγω μεχρι να τα ξεκαθαρισουν θα αργησουνε...καλα που μου το θυμισατε ομως να κανω κανα τηλεφωνακι κι εγω σε καμια βδομαδουλα μερικα παιδακια ειδικα στα βρεφη που ανηκει η δικια μου δε συνεχιζουν γιατι δεν εχουν καλη προσαρμογη. Ελπιζω να ναι τυχερη τελικα και η μικρη οσο η μεγαλη...το απιστευτο ειναι πως κληρωθηκε Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ αλλα δε θα τη παω...χαλια κτηριο-εγκαταστασεις (λυομενο μεσα σε δημοτικο χωρις παιδικη αυλη μονο μπασκετες και τσιμεντο, γι ατουαλετα βγαινεις περπατας και πας σε αλλο λυομενο) δασκαλα δε τους εχουν στειλει οποτε το ολοημερο δε ξερουν ποτε θα λειτουργησει...γενικα το χαος.

Εμεις στο παιδικο της μεγαλης μια χαρα τα παμε η δασκαλα της μου λεει δεν εχουν κανενα προβλημα μαζι της οποτε συνεχιζουμε εκει!!!! και απλα το παιδακι μου φανηκε 2 φορες τυχερο φετος. δευτερα πρωι στις 8 θα παρω τηλ στο νηπιιο να ενημερωσω να παρουν επιλαχοντα μαθητη.

Διαφημίσεις

2 κ 8 ειναι το βλασταρι μου!

δωσε σημα εσυ πρωτη κ θα το συζητησουμε:lol:

ε ν ν ο ε ι τ α ι ΜΑΖΙ θα αποφασισουμε:lol::lol::lol:;););)

σημερα δεν πηγαμε "κολειο" χτες το απογευμα ηρθε με λιγες μυξες και το βραδυ εκανε 37,3 (για τον μικρο ειναι πυρετος πλεον, εκανε πυρετικους σπασμους 31/07)... και μου εκοψε τα ποδια φυσικα...

Πηρα τηλ. να ενημερωσω τον παιδικο σταθμο και μου ειπαν "αααα μην ανησυχειτε, ιωση ειναι, κι αλλα παιδακια ειναι ετσι"!!!

Δεν ξερω βρε φιλεναδα, δεν θελω να σου δωσω και λαθος σημα... Πολυ νωρις παντως ξεκινησαμε με ιωσεις φετος...

Φυστικακι, να παρεις τηλ. την εεταα... Αν ειναι δυνατον! Εσυ πονταρες στο σχολασμα στις 16:00, ακου 13:20!

Παντως κοριτσια, επειδη εχουν αρχισει τις μηνυσεις οι παιδαγωγοι των δημοτικων παιδικων σταθμων (λογω επιμηκυνσης ωραριου και λιγοτερων διορισμων), κανουν λιγο την ζωη δυσκολη (περισσοτερο) και στους γονεις. Στον δημοτικο παιδικο σταθμο που ηταν περισυ η κορη μου, δεν εχουν ανακοινωσει ακομα ποια νεα παιδακια θα παρουν και ποτε! Κι απο οτι μου ειπε η πρωην δασκαλα μας, το κανουν επιτηδες!

Στον δικο μας το σχολασμα 4 μου ειπαν ΑΛΛΑ την επομενη βδομαδα. ρωτησα συγκεκριμενα γιατι μου χαν πει πως οι δημοσιοι εδω σχολαγανε αλλοι 3, αλλοι 3μισι και ειχα αρχισει να φρικαρω...αλλα απ τη στιγμη που το χαρτι του εσπα λεει πανω εως 4 ημουν ετοιμη να κανω φασαρια....ευτυχως μολις ρωτησα μου ειπαν " απο φετος εγινε 4"....

Εγω αυριο θα πηγαινω να τη παιρνω οτι ωρα μου πουν θα τη πηγαινω σπιτι που θα περιμενει η γιαγια και θα ξαναγυρναω στη δουλεια.... προβλημα κι αυτο να πηγαινοερχομαι αλλα τι να κανω ! ΕΥΤΥΧΩΣ μπορω να κανω την ωρα που θα λειψω απο τη δουλεια, μετα....απλα θα με φαει η διαδρομη περα δωθε.

Στο δικο μας σταθμο εχουν νεα διευθυντρια και απο οτι εχω καταλαβει ειναι λιγο απολυτη με ωραρια κλπ οποτε και να ηθελαν να κανουν τα δικα τους οι δασκαλες δε θα ειχαν μεγαλη δυνατοτητα!!!!

Θέλω να δηλώσω για τον ιδ.παιδικό την ''Θεία Λένα'' οτι είναι απίστευτα καταπληκτικός!!!!!!

Την Δεύτερα τα ξεκίνησα τα πήρανε 6,30 και μου τα γυρίσανε στις 5,30 το απόγευμα...πεντακάθαρα - χαρούμενα - !!!!!!!!!!!!

Τα ρούχα τους πεντακάθαρα όπως τους έστειλα την τρίτη μέρα τους έβαλα άλλα ρούχα παρόλου που δεν λερώθηκαν γιατί ντράπηκα εγώ..

Τα μουτράκια τους χωρίς μύξες ξεραμένες χωρίς αποφάγια!Ο δε κωλαράκος τους άψογος!:-P

Ο δε Γιωργάκης μου ετώ 2,5 στα 3 δεν μιλάει καθαρά...χαρούμενος με εργασίες στα χεράκια του και διαφορά στο λεξιλόγιο του!Με το βλέπει το σχολικό (αυτός το λέει φορτηγό...χαχαχα) τρελένεται το πρωι απο την χαρά του...

Συγχαρητήρια για τον παιδικό και την δουλειά που κάνουνε...μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Ο ιδοκτήτης (παιδοψυχολόγος) μου είχε πει δεν είμαστε ίδρυμα θα νιώθεις οτι τα παιδιά σου είναι στην γιαγιά και στον παππού...τι πιο όμορφο να το ακούς και να το βλέπεις στην πράξη οτι τα παιδιά σου περνάνε καλά....τι πιο όμορφο...

σημερα δεν πηγαμε "κολειο" χτες το απογευμα ηρθε με λιγες μυξες και το βραδυ εκανε 37,3 (για τον μικρο ειναι πυρετος πλεον, εκανε πυρετικους σπασμους 31/07)... και μου εκοψε τα ποδια φυσικα...

Πηρα τηλ. να ενημερωσω τον παιδικο σταθμο και μου ειπαν "αααα μην ανησυχειτε, ιωση ειναι, κι αλλα παιδακια ειναι ετσι"!!!

Δεν ξερω βρε φιλεναδα, δεν θελω να σου δωσω και λαθος σημα... Πολυ νωρις παντως ξεκινησαμε με ιωσεις φετος...

!

Ωωωωωωωωχ....σας ακολουθήσαμε στο δρόμο της απωλείας κ εμείς....η μύτη τρέχει,φτερνιζομαστε συχνά πυκνά,Βέβαια δεν έχουμε πυρετό κλπ,Αλλα αμφιταλαντευομαι-κ γω θα τους πάρω πρωι πρωι να δω,είμαι κ πρωταρα σε συναχια/ιωσεις κλπ!

Κ Όσο τις Φοβάμαι τις αρρωστειες-έχουμε κ ένα άλλο θέμα υγείας που μας έχει στην τσιτα κ θα μας έχει για πολυυυυυυυ καιρο ακομα...:(

Πολλές ομοιότητες Κοριτσάκι μου-θα αρχίσω να ανησυχώ...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...